Hellaslover Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Βαριεμε να διαβασω ολα οσα εχετε γραψει αλλα ενα θα πω. Οταν προκαλεις και προσπαθεις να επιβαλεις κατι στους αλλους τοτε τους φερνεις απεναντι σου και χανεις το παιχνιδι. Θα μου πεις ελευθερια λογου αλλα και γω εχω ελευθερια λογου να σου πω α γαμι. Οι νεοι γκει ειναι attention whores, σεβομαι μονο τους πιο διακριτικους γκει. 2
AtiX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Βαριεμε να διαβασω ολα οσα εχετε γραψει αλλα ενα θα πω. Οταν προκαλεις και προσπαθεις να επιβαλεις κατι στους αλλους τοτε τους φερνεις απεναντι σου και χανεις το παιχνιδι. Θα μου πεις ελευθερια λογου αλλα και γω εχω ελευθερια λογου να σου πω α γαμι. Οι νεοι γκει ειναι attention whores, σεβομαι μονο τους πιο διακριτικους γκει.Α) Για πες μας τι παράλογο προσπαθούμε να σας επιβαλουμε; Β) Από πότε η ελευθερία λόγου ταυτίζεται με την εξύβριση?
Joe-4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Προστυχέ? Μηπως προστυχο ειναι το μυαλο σου? Πιο προστυχε ειναι η φουστανελα του τσολια, αν το απομονωσεις. Αν παλι βλεπεις αυτο που θελεις να δεις για να στηριξεις τον ομοφοβισμο σου, τοτε ναι... Περα απο αυτο, εχασες ΤΕΛΕΙΩΣ το point μου. Το παιδακι που ντυνεται με το ζορι κυριολεκτικα ΣΤΡΑΤΙΩΤΗΣ στην θεατρικη παρασταση σου φαινεται νορμαλ, το γκευ αγορακι που του αρεσει να ντυνεται και να βαφεται και βγηκε να κανει το νουμερο του επειδη μπορει, λες κριμα. Ελπιζω να καταλαβαινεις πως ασυναισθητα βγαζεις πολυ ομοφοβικοτητα απο μεσα σου.. Το παιδάκι (8 χρονών) που ντύνεται και βάφεται (με την ευλογία και προτροπή των γονιών του) δεν έχει καμία δουλειά να γίνεται αντικείμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης ή επίδειξης για τις ορέξεις της κάθε ανωμαλάρας. Είναι έγκλημα και μόνο η παρουσία του ανάμεσα σε ημίγυμνα όργια. Πρόκειται για κατάντια καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε ηθικό φραγμό. Δεν αφορά δικαιώματα των LGBT αλλά ανέχεια στην παιδική κακοποίηση. Κρίμα, γιατί περιμένω από τους ίδιους τους LGBT εδώ και πόσα ποστ να αφορίσουν τέτοιες εικόνες αλλά το μόνο που παρατηρώ είναι στρουθοκαμηλισμός σε εγκληματικό βαθμό. 3
AtiX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το παιδάκι (8 χρονών) που ντύνεται και βάφεται (με την ευλογία και προτροπή των γονιών του) δεν έχει καμία δουλειά να γίνεται αντικείμενο σεξουαλικής εκμετάλλευσης ή επίδειξης για τις ορέξεις της κάθε ανωμαλάρας. Είναι έγκλημα και μόνο η παρουσία του ανάμεσα σε ημίγυμνα όργια. Πρόκειται για κατάντια καθώς η κατάσταση έχει ξεφύγει από κάθε ηθικό φραγμό. Δεν αφορά δικαιώματα των LGBT αλλά ανέχεια στην παιδική κακοποίηση. Κρίμα, γιατί περιμένω από τους ίδιους τους LGBT εδώ και πόσα ποστ να αφορίσουν τέτοιες εικόνες αλλά το μόνο που παρατηρώ είναι στρουθοκαμηλισμός σε εγκληματικό βαθμό. Έστω ότι έχεις δίκιο... οι gay φταίνε ή οι str8 γονείς του;;;;;
Joe-4 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Έστω ότι έχεις δίκιο... οι gay φταίνε ή οι str8 γονείς του;;;;; Μα δεν μίλησα για gay ή str8 και δεν έχει σημασία. Oι γονείς του τελεία. Ημαρτον. 1
HALF EVIL Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 "Εσυ τι μας λες τις αποψεις σου? ΔΕΝ μας ενδιαφερει τι σκεψεις (και αν) κρυβει το κεφαλακι σου. Μηπως το προβλημα το εχεις εσυ, που αντι να βοηθησεις τις μειονοτητες που λες πληκτρολογεις θυμωμενα στο pc σου?" Νομιζω το πιανεις το ποιντ μου Γιατί να μην τις πώ; Δημόσιος χώρος δεν είναι εδώ; Καθόλου θυμωμένος δεν είμαι, απλώς δεν ανέχομαι την υποκρισία. Τέλος αν αποφασίσω να βοηθήσω κάποιον , να είσαι σίγουρος ότι κριτήριό μου δεν θα είναι το τι κάνει στο κρεβάτι του.
AtiX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Μα δεν μίλησα για gay ή str8 και δεν έχει σημασία. Oι γονείς του τελεία. Ημαρτον.Άρα κατηγορείς τους str8 γονείς που εκμεταλλεύονται το gay παιδί τους για να γεμίσουν τις τσέπες τους... σωστά?
Hellaslover Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Α) Για πες μας τι παράλογο προσπαθούμε να σας επιβαλουμε; Β) Από πότε η ελευθερία λόγου ταυτίζεται με την εξύβριση? Οταν κυκλοφορεις στους δρομους κανοντας παρελαση ημιγυμνος επιβαλεσε και προκαλεις. Αν θες να αλλαξεις κατι κανε μια σωστη διαμαρτυρια ντυμενος και με πανο. Αν θες να κανεις γκει stuff νοικιασε ιδιωτικο χωρο και καντα, εγω που παω στη δουλεια μου δε θελω να βλεπω τα κωλομερια σου βαμμενα στα χρωματα του ουρανιου τοξου. 2
AtiX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Οταν κυκλοφορεις στους δρομους κανοντας παρελαση ημιγυμνος επιβαλεσε και προκαλεις. Αν θες να αλλαξεις κατι κανε μια σωστη διαμαρτυρια ντυμενος και με πανο. Αν θες να κανεις γκει stuff νοικιασε ιδιωτικο χωρο και καντα, εγω που παω στη δουλεια μου δε θελω να βλεπω τα κωλομερια σου βαμμενα στα χρωματα του ουρανιου τοξου.Επιμένεις να θέλεις να φέρεις στα μέτρα σου τον οποιοδήποτε δεν πάει με τα δικά σου θέλω... Αυτό που επικαλείσαι ότι κάνουμε, κάνεις... ΕΣΎ επιβάλεις τα δικά σου θέλω... Αυτό μπορείς να το καταλαβεις;;;;; --- Αλήθεια εσύ πηγαίνοντας στην δουλεια σου... πόσα ανδρικά, γυμνά, βαμμένα κωλομερια εχεις δει????
Hellaslover Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Κανεις τον χαζο η οντως δε καταλαβαινεις; εισαι σε δημοσιο χωρο οπου πρεπει να σεβεσε τους αλλους και να εισαι επιφυλακτικος να μη κανεις offend καποιον. Εμενα προσωπικα δε με νοιαζει ισα ισα γελαω οταν βλεπω τετοια αλλα μπορει η γιαγια με τον εγγονο της, που εχει καθε δικαιωμα να ειναι στο δρομο, να μη θελει να τα δει αυτα. Ειστε attention whores οπως ειπα και εσεις και οι φεμινιστριες που βγαινουν τοπλες με τα καραγκιοζιλικια που κανετε, η μονη διαφορα αυτες αγαμητες και σεις μονο απο πισω. Σοβαρευτειτε μπας και δειτε προοδο με τα δηθεν δικαιωματα που εχετε ε δεν εχετε. 2
AtiX Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Κανεις τον χαζο η οντως δε καταλαβαινεις; εισαι σε δημοσιο χωρο οπου πρεπει να σεβεσε τους αλλους και να εισαι επιφυλακτικος να μη κανεις offend καποιον. Εμενα προσωπικα δε με νοιαζει ισα ισα γελαω οταν βλεπω τετοια αλλα μπορει η γιαγια με τον εγγονο της, που εχει καθε δικαιωμα να ειναι στο δρομο, να μη θελει να τα δει αυτα. Ειστε attention whores οπως ειπα και εσεις και οι φεμινιστριες που βγαινουν τοπλες με τα καραγκιοζιλικια που κανετεη μονη διαφορα αυτες αγαμητες και σεις μονο απο πισω. Σοβαρευτειτε μπας και δειτε προοδο με τα δηθεν δικαιωματα που εχετε ε δεν εχετε.Έτσι μπράβο... βάλε μια τάξη στις προκαταλήψεις σου... να ξέρω και εγώ σε τι να μιλήσω σε αρχαΐζουσα, καθαρεύουσα ή πολυτονικό...
randomcat Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Υ.Σ Ναι σας πειράζουν αφάντασταααα τα τόπλες των γυναικών, το ξέρω(ουμε) πολύ καλά. Πού είναι;;; Εεε... εννοώ... ναι... φυσικά και πειράζουν... τα βυζάκια... έξω... μα τι πράγματα είναι αυτά...
Hellaslover Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Basketballfan ανεβασε μια τοπλες φωτο σου και θα ανεβασω και γω. Ισα δικαωματα εχουμε αλλωστε και σε στηριζω. Ξερω δε θα το κανεις γιατι και εσυ και ολες οι φεμινιστριες μονο να διαμαρτυρονται ξερουν και να προκαλουν, και σε μερη (πχ παραλιες) που μπορουν να κανουν τοπλες δε κανουν γιατι εχουν κομπλεξ και δεν εχει να κανει με δικαιωματα. Στην νεα γιορκι που επιτρεπετε δε θα δεις ποτε γυναικα τοπλες, αλλα για τις διαμαρτυριες μαζευονται ολες.
randomcat Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Basketballfan ανεβασε μια τοπλες φωτο σου και θα ανεβασω και γω. Είσαι γυναίκα; Να ξέρω αν θα κάνω subscribe στο θέμα.
Hellaslover Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Είσαι γυναίκα; Να ξέρω αν θα κάνω subscribe στο θέμα. Με τοση τριχα που εχω θα κανεις unsubscribe και θα κοψεις και το ιντερνετ 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις