odettelle Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πώς ακριβώς βλέπεις ότι κάποιος είναι γκέι; Το γράφει στο κούτελο;
vairass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πώς ακριβώς βλέπεις ότι κάποιος είναι γκέι; Το γράφει στο κούτελο; Εντάξει αν έχεις κάνει παρέα χρόνια με γκέι καταλαβαίνεις πολλά πιστεύω
odettelle Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ε ναι, υποθέτω μετά από παρέα χρόνων στο αποκαλύπτουν.
vairass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Ε ναι, υποθέτω μετά από παρέα χρόνων στο αποκαλύπτουν. Καμια σχεση.. Έκανα παρέα λόγο δουλειάς με πολλές φίρμες καλλιτεχνών, από αυτούς έμαθα πολλά για γκει και γενικά για ανθρώπους που όταν τους κοιτάς ξέρεις τι είναι γενικώς. Οι γκει είναι έξυπνα άτομα για άγνωστο λόγο, δεν τον έχω καταλάβει.
odettelle Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αυτό που διέφυγε από τις γνώσεις σου μάλλον είναι πως οι γκέι δεν είναι διαφορετικού είδους. 1
vairass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Αυτό που διέφυγε από τις γνώσεις σου μάλλον είναι πως οι γκέι δεν είναι διαφορετικού είδους. Φυσικά το είδος είναι ίδιο το μυαλό αλλάζει.
Anorymous Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δε νομίζω να υπάρχουν κάπου ομαδες ανθρώπων χωρίς διακρίσεις. Τώρα βλέπω πως σφάζονται οι διοργανωτές μεταξυ τους για τον αποκλεισμό των αστυνομικών από το pride... Δυστυχώς έτσι είναι, επίσης έχω την εντύπωση οτι ποιο πολύ προωθούνται οι γκέι σε σχέση με τις άλλες ομάδες, πχ υπάρχουν πάρα πολλά γκέι άτομα που κάνουν καριέρα σαν τραγουδιστές, ηθοποιοί κλπ ενώ δεν ισχύει το ίδιο για τους τρανς ή τις λεσβίες. BTW το λεσβίες μου ακούγεται πολύ άσχημο παραπέμπει στο που.. που λένε για τους άνδρες υβριστικά και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει διαχωρισμός άνδρα γυναίκας και εδώ, θα ήταν πολύ καλύτερο να ήταν ΟΑΤ δηλαδή ομοφυλοφιλοι (άνδρες και γυναίκες μαζι χωρις διακρηση) αντι για ΛΟΑΤ που είναι.
Physics_Rulez Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Στην Ελλάδα πουθενά. Επίσης στην Ελλάδα δε γνωρίζω να σκοτώνουν κάποιον επειδή είναι ομοφυλόφιλος. Αν μου έχει διαφύγει κάποια περίπτωση σε παρακαλώ ενημέρωσέ με. Βαγγέλης Γιακουμάκης 1
_BASSstarlet_ Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=r7T6qU16fT4 Nα τους χαιρόμαστε... 1
Hlapatsas Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=r7T6qU16fT4 Nα τους χαιρόμαστε... Πραγματικά βλέποντας αυτό το βίντεο, λυπήθηκα τόσο πολύ..αυτό το παιδί είναι 8 ετών και η ζωή του...και ο βλαμμένος δίπλα χτυπιέται και χαίρεται.. 2
suffocater Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Kαταρχας,να ξεκαθαρισουμε ΑΛΛΗ ΜΙΑ εννοια στα μπερδεμένα μυαλουδακια.Drag queen,ειναι ΕΝΑΣ ΡΟΛΟΣ,για μια παράσταση,με σκοπο τη διασκέδαση.Τεχνικα,ειναι και off topic το βιντεο.Mπορεις να εισαι πιο str8 απ την κολώνια ή πιο gay και απ τον ronaldo,και πάλι να υποδυθεις drag queen,δεν έχει σημασία.Τις περισσότερες φορές ειναι gay-δεν ειναι όμως απαραίτητο.Aν μπορούσε να υποδυθει την Lady Macbeth του Shakespeare θα λέγατε "ΤΑΛΕΝΤΑΡΑ",τώρα που ειναι drag queen,ειναι κακό,γιατι μας χαλάει την αισθητική.Aπο εκεί κ πέρα,ειχα ακριβώς απέναντι μου(κ ακόμα έχω),ενα τετοιο παιδί,που φαινόταν οτι ειναι gay πριν καν πάει δημοτικο.Εκανε παρέα με την πολύ μικροτερη αδερφή μου,και το παρατηρούσα απο τότε.Ο τρόπος που μιλούσε,ο τροπος που περπατούσε,τα φουλαρια που του αρεσε να φοράει,έκαναν μπαμ.Και όντως μεγαλώνοντας,στο πανεπιστήμιο πλέον,αυτό εγινε απλά πιο εμφανες.Για μένα ήταν προσωπικά και ένα απ τα μεγαλύτερα live παραδείγματα οτι η ομοφυλοφιλία δεν ειναι επιλογή,όπως υποστηρίζουν πολλοι ανίδεοι.Τι να τα κανουμε αυτα τα παιδιά?Να τα τουμπανιάζουμε σε ορμονοθεραπείες(αρα αποδοχή οτι χρήζουν θεραπειας επειδή αρρωστα),μήπως και μας "βγούνε φυσιολογικα"? Επεξ/σία 14 Ιουνίου 2017 από suffocater 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Πραγματικά βλέποντας αυτό το βίντεο, λυπήθηκα τόσο πολύ..αυτό το παιδί είναι 8 ετών και η ζωή του...και ο βλαμμένος δίπλα χτυπιέται και χαίρεται.. Το λυπηθηκες? Για το λεγειν που εχει στα 8 του, που εγω και συ δεν το ειχαμε στα 12? Αμα κανεις παιδι και σε τετοια ηλικια εχει τοσο καλη παρουσια μπροστα στην καμερα θα επρεπε να χαιρεσαι 3
vairass Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Το λυπηθηκες? Για το λεγειν που εχει στα 8 του, που εγω και συ δεν το ειχαμε στα 12? Αμα κανεις παιδι και σε τετοια ηλικια εχει τοσο καλη παρουσια μπροστα στην καμερα θα επρεπε να χαιρεσαι Εμένα που άρεσε το βίντεο όλα καλά δεν είδα κάτι τρελό.
Ablaoublas_542 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Εμένα που άρεσε το βίντεο όλα καλά δεν είδα κάτι τρελό. 8 χρονων ειναι δευτερα δημοτικου υπ οψιν. Καλα και να μην σε εντυπωσιασε, σχολια του τυπου "κριμα το παιδι" δειχνουν ποσο ομοφοβικος και κλειστομυαλος ειναι καποιος καθως και οτι δεν μπορει να χωνεψει οτι γκευ γεννιεσαι
Unabomber Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2017 In other news.... As Church Shifts, a Cardinal Welcomes Gays; They Embrace a ‘Miracle’ https://www.nytimes.com/2017/06/13/nyregion/catholic-church-gays-mass-newark-cathedral.html?smid=fb-nytimes&smtyp=cur @Vairass Αφου σου αρεσε το παραπανω video με την Lactatia, καποιο σχολιο για το παρακατω..... Eight-year-old boy learns how to do 'drag' makeup on himself after begging his mother to book him a tutorial - and a selfie of the results is sweeping the internet http://www.dailymail.co.uk/femail/article-3388302/Eight-year-old-boy-learns-drag-makeup-begging-mother-book-tutorial-selfie-results-sweeping-internet.html
Προτεινόμενες αναρτήσεις