Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ειναι εξαιρεση οι 5-10 bdsm που ηταν εκει.Ειναι εξαιρεση οι αλλοι 5-10 που εδιωχναν τους αστυνομικους , εξαιρεση ηταν και εκεινος που κρατουσε "ελληνικη σημαια" με τα χρωματα του pride και δεν τον μαζεψε κανεις για προσβολη εθνικου συμβολου.

Ρε μας δουλευετε; ΕΣΕΙΣ τους ανεχεστε γιατι μαλλον συμφωνειτε .

Καλα ο ορος ομοφοβικος που ειναι copy paste απο τους αγγλους ειναι απλα αστειος και μονο νομικα εχει μεταφραση.

Διαφορετικα δεν βγαζει νοημα.

Τι να σου πω,στα μαθηματικα που ξέρω εγώ,10 ατομα στις χιλιαδες ειναι εξαίρεση.

Όσο για το θεμα των μπατσων,και μπραβο τους που πηγαν(εξαλλου έχουν και μεταξυ τους ,μεσα στο σώμα προβλημα),ΚΑΙ καταδίκασε η οργανωση επίσημα τους τυπους που γιουχαραν τους μπατσους.

Oσο για την "ελληνικη σημαία",κοιτα να δεις τι παιζει με τα πανιά που σας θιγουν τόσο εύκολα.

nl.gif lu.gif hr.gif py.gif

Εδώ βλεπεις 4 σημαιες ,διαφορετικών κρατων,που μια μικρή διαφορά απ την μια στην αλλη,αρκει για να σημαινει οτι ειναι μια ΑΛΛΗ σημαία και σημαίνει ΑΛΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.

Κάτσε να σου δειξω και κατι πιο οικειο.

uy.gif gr.gif

ωπ!Τι εγινε εδω?

Και τι παει να κανει η ουρουγουαη?Εβγαλε τον σταυρο μας?! :o 

Kαι εβαλε και εναν ήλιο!Θυμιζει τον μακεδονικο! :o

Mηπως πάνε να μας φάνε την ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΜΑΣ?!

TI MAΣ ΚΡΥΒΟΥΝ??

ΔΓΙΑΔΟΣΤΕ!!1

Αν κάθε σημαία που εμοιαζε με μια αλλη,σημαινε προσβολη,θα ειχαμε θιγμένους απο 80 κρατη αυτή τη στιγμή και καμια 30αρια ενεργους πολέμους.

Η σημαια για την οποια θιχτηκες,σημαίνει κατι που ΔΕΝ ξερεις,εκτός αν την εφτιαξες εσύ ή ο δημιουργος της σου ειπε τι σημαίνει ο ιδιος(και οντως σε θιγει).

• Like 2
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ο ηθοποιος  Χρηστος Σιμαρδανης με την αναρτηση του εβαλε σε σωστη βαση το θεμα για την ημέρα του Gay Pride , νομιζω πως δεν θα διαφωνουσε ουτε ενας gay αλλα ουτε και ενας straight...

http://www.topontiki.gr/article/224904/i-apisteyti-anartisi-toy-hristoy-simardani-den-eimai-perifanos-poy-eimai-gay

Δημοσ.

Παλι τα ίδια.

Δεν ειναι δυνατον.

ΔΕ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ,διεκδικεί.

Τι ακριβως διεκδικείς ρε άνθρωπε?

Την φυσιολογικότητά σου? Επειδή υπάρχουν βλαμένοι στον κόσμο και σου συμπεριφέρονται ρατσιστικά? Και στο σχολείο με κορόιδευαν επειδή δε φορούσα μάρκες. Άλλους τους κοροιδεύουν επειδή ειναι βραδυγλωσσοι, άλλους επειδή έχουν κάποια αναπηρία.

Επειδή ένα μέρος ανθρώπων ειναι αμόρφωτα και απαίδευτα ανθρωπίδια, εσύ διεκδικείς το δικαίωμά σου να εισαι άνθρωπος?

Ε οχι λοιπόν. . Το μονο που κάνεις ειναι να προκαλείς αυτούς που σε κοροϊδεύουν να το κάνουν πιο οργανωμένα.

Έχεις κερδισει τα πάντα. Μπορεις να παντρευτείς ελεύθερα, μπορείς να έχεις το παιδάκι σου με τον σύντροφό σου, άτομα του περιβάλλοντός σου διαπρέπουν σε κάθε επάγγελμα και πολλές φορές λειτουργουν ως πρότυπα στη τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ άνθρωποι. 

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν προς τι η παρέλαση. Αν ειναι ένα είδος γιορτής για τη παγίωση της φυσιολογικότητάς σου, το δέχομαι και το επικροτώ.

Όσο για το παλικάρι που ειπε πως δε ξέρουμε πως ειναι να σε περιμένουν στις τουαλέτες για να σε δείρουν, τον πληροφορώ πως ξέρω δεκάδες ομοφιλόφιλους που κανεις δε τους περίμενε ποτέ στις τουαλέτες. Αντιθετα εγώ όταν αντιμετώπισα κάποτε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα με αποτέλεσμα τα ρουχα μου να μην ειναι μάρκες, αντιμετώπισα χλευασμό από την τοτε αναπτυσσόμενη κοινωνία.

• Like 4
  • Super Moderators
Δημοσ.

Καταρχάς διεκδικούν ισότητα απέναντι στο νόμο (για Ελλάδα).

Δημοσ.

Αν εσύ ζεις στον μικρόκοσμό σου, καιρός να ξεκουνήσεις και να δεις παραπέρα ή ​να περιοριστείς σε αυτόν και να αφήσεις τα κηρύγματα για την ευρύτερη κοινωνία. Ξέρεις αγαπητέ πόσα κέντρα "επαναπρογραμματισμού" υπάρχουν στον κόσμο, και σε χώρες που ούτε καν θα φανταζόσουν; Όπου τους ομοφυλόφιλους τους βιάζουν, τους δέρνουν, τους βάζουν ομοφυλοφιλικό πορνό προκαλώντας τους ταυτόχρονα να ξερνάνε και άλλα; Έχεις καθόλου ιδέα την φρίκη στην οποία καταδικάζουν ​γονείς​ τα παιδιά τους γιατί είναι "αφύσικα"; 

Ξέρεις ότι κόσμος τρώει ξύλο επειδή τολμάει να είναι κρατήσει ένα άτομο του ίδιου φύλου απ το χεράκι; Όχι στην Σαουδική Αραβία, όχι στο Ιράν, εδώ, δίπλα σου. Φίλος μου κατάντησε στο ξενοδοχείο γιατί κάτι ηθικολόγοι σαν και του λόγου σου αποφάσισαν να του μάθουν τον σωστό τρόπο να αγαπούν (γελάω), του Θεού υποθέτω.

Το να λέτε ότι "όλοι δεχόμαστε βία και διακρίσεις για τους χ, ψ λόγους" είναι ΓΕΛΟΙΟ και αν δεν το συνειδητοποιείτε λυπάμαι αλλά το επίπεδό σας πρέπει να αγγίζει πάτο. Ναι, εμένα μπορεί να με έδερναν στο σχολείο γιατί ήμουν φυτό. Τον διπλανό μου γιατί ήταν χοντρός και ούτω καθεξής. Αλλά αυτό ΔΕΝ είχε να κάνει με την σεξουαλικότητά μας, ήταν στοχευμένη βία με αφορμή συγκεκριμένα χαρακτηριστικά. Αντίστοιχα, ένας γκέι δεν είναι αλώβητος σε τέτοια περιστατικά. Απλά το γεγονός πως είναι γκέι αποτελεί ΑΛΛΟ ΕΝΑ πιθανό λόγο να πέσει θύμα. ΔΙΑΧΩΡΗΣΤΕ ΤΙΣ ΕΝΝΟΙΕΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΑΣ.

Όλο λέτε λέτε και παπαρολογείτε για τα παιδιά σου (της Ελλάδος τα παιδιά!! ) και για το καλό τους και ξεχνάτε κάτι πολύ βασικό: το καλύτερο που μπορείς να δώσεις σε ένα παιδί είναι η αγάπη. Αγάπη ανεξαρτήτου φύλου, σεξουαλικότητας, ευφύιας, επιλογών και λοιπών χαρακτηριστικών. Αγάπη άνευ όρων. Και το να αγαπάς έναν άνθρωπο, ανεξαρτήτως του τι έχει ανάμεσα στα πόδια του, είναι αγάπη. 

Στην τελική, αν πραγματικά πιστεύεις ότι τα παιδιά είναι τόσο ηλίθια ώστε να μην μπορούν να κατανοήσουν την αγάπη, μάλλον εσύ είσαι ο ηλίθιος. Υπάρχουν αμέτρητα παραδείγματα που τα παιδιά κατανόησαν πολύ πιο εύκολα γιατί ο μπαμπάς φιλάει τον μπαμπά (γιατί αγαπιούνται) απ ό,τι εσύ.

Σύμφωνοι, ομοφιλόφιλοι ανά τον κόσμο έχουν υποφέρει. Σύμφωνοι, είναι επιτακτική ανάγκη να δημιουργηθούν συνθήκες για να διασφαλιστούν τα ανθρώπινα δικαιώματα τους. Τέτοιου είδους όμως συμπεριφορές θα διορθώσουν την κατάσταση ή θα επιφέρουν οριστική ρίξη με την υπόλοιπη κοινωνία. Στην τελική ποιες είναι οι προσδοκίες, η εξεύρεση κοινών κανόνων συνύπαρξης/ενσωμάτωσης ή η εκδίκηση και η οργή. Γιατί συμπεραίνω ότι ο τρόπος προσέγγισης είναι λάθος και επιφέρει αντίθετα αποτελέσματα.

Δημοσ.

Την φυσιολογικότητά σου? Επειδή υπάρχουν βλαμένοι στον κόσμο και σου συμπεριφέρονται ρατσιστικά? Και στο σχολείο με κορόιδευαν επειδή δε φορούσα μάρκες. Άλλους τους κοροιδεύουν επειδή ειναι βραδυγλωσσοι, άλλους επειδή έχουν κάποια αναπηρία.

Επειδή ένα μέρος ανθρώπων ειναι αμόρφωτα και απαίδευτα ανθρωπίδια, εσύ διεκδικείς το δικαίωμά σου να εισαι άνθρωπος?

Ε οχι λοιπόν. . Το μονο που κάνεις ειναι να προκαλείς αυτούς που σε κοροϊδεύουν να το κάνουν πιο οργανωμένα.

Έχεις κερδισει τα πάντα. Μπορεις να παντρευτείς ελεύθερα, μπορείς να έχεις το παιδάκι σου με τον σύντροφό σου, άτομα του περιβάλλοντός σου διαπρέπουν σε κάθε επάγγελμα και πολλές φορές λειτουργουν ως πρότυπα στη τηλεόραση και τον κινηματογράφο. Ειναι ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΟΙ άνθρωποι. 

Δεν καταλαβαίνω λοιπόν προς τι η παρέλαση. Αν ειναι ένα είδος γιορτής για τη παγίωση της φυσιολογικότητάς σου, το δέχομαι και το επικροτώ.

Όσο για το παλικάρι που ειπε πως δε ξέρουμε πως ειναι να σε περιμένουν στις τουαλέτες για να σε δείρουν, τον πληροφορώ πως ξέρω δεκάδες ομοφιλόφιλους που κανεις δε τους περίμενε ποτέ στις τουαλέτες. Αντιθετα εγώ όταν αντιμετώπισα κάποτε σοβαρό οικονομικό πρόβλημα με αποτέλεσμα τα ρουχα μου να μην ειναι μάρκες, αντιμετώπισα χλευασμό από την τοτε αναπτυσσόμενη κοινωνία.

Προφανώς και δεν γιορτάζουν το οτι ειναι φυσιολογικοι-Θα ήταν χαζο αυτό,δεν θα ήταν?

To ένα ειναι η νομικη ισοτητα και το δευτερο ειναι η ενημέρωση/ευαισθητοποίηση.

Επίσης,να συνειδητοποιήσουν καποιοι που ανηκουν στην κοινοτητα lgbt ότι δεν ειναι μόνοι και δεν χρειάζεται να καταπιέζονται και να κρυβονται.

(προσπαθωντας να τα συνοψισω σε 2 γραμμες)

• Like 1
Δημοσ.

Είναι ίσοι. Και νομικά ειναι.

Φαντάζομαι γνωρίζεις τις διαφορές μεταξύ πολιτικού γάμου και συμφώνου συμβίωσης...
Δημοσ.

Προφανώς και δεν γιορτάζουν το οτι ειναι φυσιολογικοι-Θα ήταν χαζο αυτό,δεν θα ήταν?

To ένα ειναι η νομικη ισοτητα και το δευτερο ειναι η ενημέρωση/ευαισθητοποίηση.

Επίσης,να συνειδητοποιήσουν καποιοι που ανηκουν στην κοινοτητα lgbt ότι δεν ειναι μόνοι και δεν χρειάζεται να καταπιέζονται και να κρυβονται.

(προσπαθωντας να τα συνοψισω σε 2 γραμμες)

Το δευτερο το δέχομαι αν και πιστεύω οτι δε χρειάζεται τοση φαμφάρα. Η ενημέρωση για το συγκεκριμένο θέμα νομιζω ειναι τεράστια και η προοδος που έχει κάνει η χωρα μας ειναι επισης μεγάλη. 

Αναφέρθηκε παραπάνω οτι δεν ειναι ισοι νομικά Εγώ νομίζω οτι ειναι βρε παιδιά. 

(αντιλαμβάνεσαι οτι σε οποιοδήποτε ειδος διαφορετικότητας έχω ευαισθησία. Εδω ομως κολλάω διοτι δε θεωρω τους gay διαφορετικους.

• Super Moderators
Δημοσ.

Είναι ίσοι. Και νομικά ειναι.

Παντρεύονται στην Ελλάδα με πολιτικό γάμο? Μπορούν να υιοθετήσουν?

Επίσης έχει πάρει το αφτί μου ότι υπάρχουν ακόμα κάμποσες "τρύπες" στους νόμους που προκαλούν εμπόδια σε κάποια άλλα πράγματα.

• Like 1
Δημοσ.

Φαντάζομαι γνωρίζεις τις διαφορές μεταξύ πολιτικού γάμου και συμφώνου συμβίωσης...

Εξομοιώνεται συντομα. Θα ειναι κάτι παρόμοιο νομικά με ελάχιστες διαφορές. 

Η υιοθεσία στην Ελλάδα ειναι δυσκολη για όλους, δεν ειναι μονο για αυτους τους ανθρωπους. Τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά γνωστο παρουσιαστή ηθοποιό κτλ, που ζει με τον συντροφό του και έχει το παιδάκι τους μέσω παρένθετης μητέρας. Νομιζω ευκολα θα καταλάβουν οι ψαγμένοι και ξέρω οτι δεν έχει κανένα προβλημα νομικο. 

Οπως ειπα συντομα θα έχουμε εξομοιωση. Δε το ζητάνε μονο οι gay αυτο.

Δημοσ.

Εξομοιώνεται συντομα. Θα ειναι κάτι παρόμοιο νομικά με ελάχιστες διαφορές.

Εδώ είναι και η ουσία, γιατί να υπάρχουν έστω και αυτές οι ελάχιστες διαφορές...
  • Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Εδώ είναι και η ουσία, γιατί να υπάρχουν έστω και αυτές οι ελάχιστες διαφορές...

Γιατί να μην υπάρχει η δυνατότητα του πολιτικού γάμου, για τον θρησκευτικό προφανώς ουτε λόγος, αλλά ούτε καν πολιτικό?

Δημοσ.

Αν αυτό ειναι το βασικό πρόβλημα που κάνει αυτους τους ανθρωπους να αισθάνονται διαφορετικοι, πάω πάσο.

Ξέρουμε πως το προβλημα εδω ειναι η εκκλησία και μόνο και δυστυχως θα αποτελεί εμπόδιο για πολλά χρόνια ακόμα, όχι μονο για αυτο το θέμα αλλά και για δεκάδες άλλα. Η οπισθοδρομικότητα που χαρακτηριζει τη σημερινη εκκλησία ειναι χαρακτηριστικη.

Και το θέμα ειναι πολυ πιο βαθύ.

• Super Moderators
Δημοσ.

Η υιοθεσία στην Ελλάδα ειναι δυσκολη για όλους, δεν ειναι μονο για αυτους τους ανθρωπους. Τυχαίνει να γνωρίζω προσωπικά γνωστο παρουσιαστή ηθοποιό κτλ, που ζει με τον συντροφό του και έχει το παιδάκι τους μέσω παρένθετης μητέρας. Νομιζω ευκολα θα καταλάβουν οι ψαγμένοι και ξέρω οτι δεν έχει κανένα προβλημα νομικο.

Έχει διαφορά το δύσκολη από το να απαγορεύεται...

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...