Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Είναι όλα διεργασίες του εγκεφάλου. Όταν θα επιλέξεις να φορέσεις π.χ. το τάδε χρώμα, το τάδε σχέδιο και το τάδε υλικό, θα νιώσεις κάπως ή θα κάνεις κάποια συγκεκριμένη σκέψη. Και η σκέψη αυτή ή το σύνολο των σκέψεων για μια επιλογή, το σκεπτικό, μπορεί να αξιολογηθεί. Μπορεί να είναι χαζό σκεπτικό, έξυπνο... Άσχετο και πάλι με τη νοημοσύνη που είναι ένα "νούμερο" σταθερό και δεν αλλάζει ανεξάρτητα από τις επιλογές σου.Για να καταλάβεις, το ότι εσύ μπορεί να ντύνεσαι πιο ωραία και εγώ χάλια δεν σε κάνει και πιο έξυπνο από εμένα ή το αντίστροφο. Το ντύσιμο δεν βασίζεται στη λογική γι' αυτό και δεν έχει σχέση με τη νοημοσύνη. Απλώς δες π.χ τα άτομα που φοράνε avant-garde κομμάτια όπως η Lady Gaga.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δεν ξερω πλεον ποιος τρολλαρει ποιον O απώτερος σκοπός είναι να φάει lock το topic. Μετά από τόσα χρόνια "εμπειρίας" όμως δεν θεωρώ απίθανο να δούμε και κάποιο ban. 4
AtiX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ααααα... Σας παρακαλώ, εγω απλά απολαμβάνω... το μόνο πρόβλημα είναι ότι ο γατούλης μου αρχίζει να βγάζει νυχια και με ρωταει τι παιζει... μα καλά καμία εμπιστοσύνη...
odettelle Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 α) Εμένα έκανες παράθεση στην απάντησή σου οπότε σε εμένα δεν απαντάς? Αλλά είπαμε καινούριος, οπότε συγχωρείσαι. β) μπορεί να γνωρίζεις συντακτικό και γραμματική αλλά στην αντίληψη ίσως έχουμε θέματα. γ) Αγάπη δεν ζητάς? Αγάπη σου δίνω για αυτό πήρα την πρωτοβουλία να σε πώ φίλε. δ) Καλό βράδυ και πάλι!!! α) Έκανα παράθεση εσένα και σου απάντησα. Στο πρώτο μέρος του ποστ. Μετά άφησα κενό και συνέχισα. Πω πω ακόμη κι εδώ να νομίζετε ότι όλα περιστρέφονται γύρω από σας. β) Δεν νομίζω. γ) Χεσμένη την έχω την αγάπη σου.
Alchemist` Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 O απώτερος σκοπός είναι να φάει lock το topic. Μετά από τόσα χρόνια "εμπειρίας" όμως δεν θεωρώ απίθανο να δούμε και κάποιο ban. Θα ανοίξει καινούργιο topic αυθημερόν... Τί αγχώνεσαι? α) Έκανα παράθεση εσένα και σου απάντησα. Στο πρώτο μέρος του ποστ. Μετά άφησα κενό και συνέχισα. Πω πω ακόμη κι εδώ να νομίζετε ότι όλα περιστρέφονται γύρω από σας. β) Δεν νομίζω. γ) Χεσμένη την έχω την αγάπη σου. Ακόμη και χεσμένος εγώ σ αγαπάω φίλε!!!
randomcat Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Άσχετο και πάλι με τη νοημοσύνη που είναι ένα "νούμερο" σταθερό και δεν αλλάζει ανεξάρτητα από τις επιλογές σου. Για να καταλάβεις, το ότι εσύ μπορεί να ντύνεσαι πιο ωραία και εγώ χάλια δεν σε κάνει και πιο έξυπνο από εμένα ή το αντίστροφο. Το ντύσιμο δεν βασίζεται στη λογική γι' αυτό και δεν έχει σχέση με τη νοημοσύνη. Απλώς δες π.χ τα άτομα που φοράνε avant-garde κομμάτια όπως η Lady Gaga. Μπορείς να μου βρεις κάτι που να υποστηρίζει το ότι η νοημοσύνη είναι μια σταθερά; Έστω και κάποια σχετικά σοβαρή συζήτηση (αν όχι επιστημονικό έγγραφο) όπως αυτή που βρήκα έπειτα από αστραπιαίο googling: https://www.quora.com/Can-a-person-become-more-intelligent-or-is-intelligence-relatively-constant Το ντύσιμο φυσικά και βασίζεται και στη λογική!!! Όταν, για παράδειγμα, ντύνεσαι "ανάλογα με την περίσταση", αναλύεις την περίσταση - δηλαδή σκέφτεσαι λογικά - και έπειτα πράττεις και ντύνεσαι κατάλληλα. Η Lady Gaga που ανέφερες ως παράδειγμα, προφανώς και ντύνεται όπως ντύνεται - μεταξύ άλλων - για να κερδίσει χρήματα δια μέσου της προσοχής που τραβάει. Οπότε σκέφτεται λογικά (και ας πούμε "έξυπνα") και κάνει επιχειρηματικές σκέψεις ή τουλάχιστον αποδέχεται κατόπιν δικής της σκέψεως τις ενδυματολογικές επιλογές που της προτείνει κάποιος manager. Το να ντύνομαι πιο ωραία από εσένα, ανάλογα με το context μπορεί να με κάνει πιο έξυπνο ή όχι ή και να μην έχει καθόλου σημασία.
g_alkis Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 O απώτερος σκοπός είναι να φάει lock το topic. Μετά από τόσα χρόνια "εμπειρίας" όμως δεν θεωρώ απίθανο να δούμε και κάποιο ban. Δεν ειμαι σιγουρος ποιανου απωτερος σκοπος ειναι
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Λοιπόν. Τέλος η αναζήτηση θεών και αγίων. Δεν αφορούν αυτό το topic. 1
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Λοιπόν. Τέλος η αναζήτηση θεών και αγίων. Δεν αφορούν αυτό το topic. Οκ σύμφωνοι
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 (επεξεργασμένο) Μπορείς να μου βρεις κάτι που να υποστηρίζει το ότι η νοημοσύνη είναι μια σταθερά; Έστω και κάποια σχετικά σοβαρή συζήτηση (αν όχι επιστημονικό έγγραφο) όπως αυτή που βρήκα έπειτα από αστραπιαίο googling: https://www.quora.com/Can-a-person-become-more-intelligent-or-is-intelligence-relatively-constant Ναι, οκ έτσι που το θέτεις συμφωνώ, το έλεγα πιο πολύ από την άποψη ότι το IQ δεν αλλάζει. Το ντύσιμο φυσικά και βασίζεται και στη λογική!!! Όταν, για παράδειγμα, ντύνεσαι "ανάλογα με την περίσταση", αναλύεις την περίσταση - δηλαδή σκέφτεσαι λογικά - και έπειτα πράττεις και ντύνεσαι κατάλληλα. Η Lady Gaga που ανέφερες ως παράδειγμα, προφανώς και ντύνεται όπως ντύνεται - μεταξύ άλλων - για να κερδίσει χρήματα δια μέσου της προσοχής που τραβάει. Οπότε σκέφτεται λογικά (και ας πούμε "έξυπνα") και κάνει επιχειρηματικές σκέψεις ή τουλάχιστον αποδέχεσαι κατόπιν δικής της σκέψεως τις ενδυματολογικές επιλογές που της προτείνει κάποιος manager. Το να ντύνομαι πιο ωραία από εσένα, ανάλογα με το context μπορεί να με κάνει πιο έξυπνο ή όχι ή και να μην έχει καθόλου σημασία. Ντύνεσαι με βάση την περίσταση ναι, για ποιον λόγο όμως; Γιατί η μόδα προστάζει ότι άλλα ρούχα πρέπει να φοράς στο γραφείο και άλλα σε ένα γκαλά κοκ. Απλώς ακολουθείς κανόνες που κάτι φτιαχτό έχει δημιουργήσει. Στο έχουν μάθει, δεν το σκέφτηκες από μόνος σου. Γι' αυτό και το να πας ενάντια στους κανόνες δεν σε κάνει λιγότερο λογικό ή έξυπνο, σε κάνει λιγότερο συμβατικό. Υ.Γ τέλος το οφφτοπικ Επεξ/σία 12 Ιουνίου 2017 από Επισκέπτης
randomcat Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ντύνεσαι με βάση την περίσταση ναι, για ποιον λόγο όμως; Γιατί η μόδα προστάζει ότι άλλα ρούχα πρέπει να φοράς στο γραφείο και άλλα σε ένα γκαλά κοκ. Απλώς ακολουθείς κανόνες που κάτι φτιαχτό έχει δημιουργήσει. Στο έχουν μάθει, δεν το σκέφτηκες από μόνος σου. Γι' αυτό και το να πας ενάντια στους κανόνες δεν σε κάνει λιγότερο λογικό ή έξυπνο, σε κάνει λιγότερο συμβατικό. Υ.Γ τέλος το οοφτοπικ Δεν έχουν όλες οι περιστάσεις να κάνουν με μόδα ή κανόνες και κοινωνικά κατασκευάσματα. Υπάρχουν περιστάσεις που απαιτούν λειτουργικό ντύσιμο. Αν π.χ. δω κάποια να πηγαίνει για ορειβασία με τακούνια, θα υποθέσω ότι είναι ηλίθια. Εγώ απλά το ξεκίνησα on topic φέρνοντας το ντύσιμο ως ένα παράδειγμα για να διαχωρίσω αυτούς που κατακρίνουν τους ίδιους τους gay από αυτούς που ενοχλούνται από την ηλιθιότητα από όποιον και αν προέρχεται. Ένας βιολογικά άντρας που θα πάει ας πούμε μέρα πρωί ή μεσημέρι στο gay pride με τακούνια, στριγκάκι, δερμάτινο παντελόνι ή καλσόν-φούστα, τατουάζ, piercings, make up κ.α. για το κάθε του αξεσουάρ και ρούχο είχε - φυσικά - μια συγκεκριμένη ψυχολογία και σκεπτικό. Μπορεί να συμβαίνουν διάφορα όπως π.χ. να γυρίζει τρολλοβίντεο για το κανάλι του στο YouTube ή να θέλει απλά να ζήσει τη φάση. Προσωπικά, αν κάτσω να αναλύσω ένα τέτοιο παράδειγμα παρουσιαστικού ανθρώπου θα δώσω μεγαλύτερες πιθανότητες στο να είναι ο άνθρωπος βλαμμένος, να έχει αρνητική ψυχολογία (π.χ. λόγω προβληματικού παρελθόντος), να φόρεσε ρούχα προσοχής επειδή έχει ανάγκη από προσοχή κ.λπ. παρά στο να είναι αποτέλεσμα ευφυούς σκέψης ή υγιής ψυχολογίας. Ο παραπάνω βλαμμένος μπορεί να είναι πιο καλοντυμένος και πιο ακριβά ντυμένος από κάποιον που απλά βούτηξε από την ντουλάπα του ένα μπλουζάκι, ένα σορτσάκι, φόρεσε τα αθλητικά του και βγήκε έξω. Ο δεύτερος θα μπορούσε να είναι πιο έξυπνος π.χ. αν το σκεπτικό πίσω από την πρόχειρη και απλή εμφάνισή του ήταν ας πούμε "πφφ βαριέμαι να καταβάλω σκέψη για το ντύσιμό μου, φοράω αυτά τα πρόχειρα που μου έκαναν δώρο και θα ξοδέψω το χρόνο μου για να κάνω τις σημαντικές δουλειές μου" δηλ. έχει κάποιον μελετημένο σκοπό και καλή λογική... θα μπορούσε να είναι και simple joe π.χ. "πφφ βαριέμαι να καταβάλω σκέψη για το ντύσιμό μου, ας πάω και σήμερα να πιω την καφεδάρα μου". Και όπως είπα πιο πριν, το να δω κάποιον με γυαλιά ηλίου το βράδυ που δεν είναι τυφλός, που δεν γυρίζει βίντεο για YouTube και που δεν λέγεται Κιάνου Ρηβς, μου χτυπάει καμπανάκι ότι μάλλον πρόκειται για βλαμμένο. Gay ή straight, δεν έχει σημασία. Θα μπορούσα να πιάσω κάποιο άλλο θέμα αντί για το ντύσιμο π.χ. τη φωνή. Να είσαι βιολογικά άντρας και να αλλάζεις επίτηδες τη φωνή σου σε γυναικεία, σε τσιριχτή κ.λπ. στις καθημερινές σου συνομιλίες. Είναι μια πράξη που όπως όλες μας οι πράξεις κρύβουν κάποια ψυχολογία και κάποιο σκεπτικό. Και ο οποιοσδήποτε μπορεί να αναλύσει συμπεριφορές ατόμων (αρκετοί/ές συχνά το κάνουμε υποσυνείδητα) και να πιθανολογήσει για την ψυχολογία και νοημοσύνη τους. Δεν θα σε πιέσω να συμφωνήσεις κιόλας. Το λήγω εδώ.
defacer Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Στην τελικη ειναι Δοκιμασια απο Εκεινον ολα αυτα. Δοκιμασία για τους ενάρετους όμως. Εμάς τους υπόλοιπους μας έχει βάλει να διαβάζουμε τα ποστ σου. Παιδιά σόρι, πόσες σελίδες διάβασα και τα άφηνα να περνάνε, ε κάποια στιγμή έσπασε κάτι μέσα μου. 5
Anorymous Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Σήμερα έμαθα ότι έγινε το σκ το Athens pride είναι η ιδέα μου η φέτος δεν είχε την προώθηση που είχε το περσινό ?
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Ένα παιδί δύσκολα να γίνει gay αν βλέπει gay γύρω του. Αν όμως μεγαλώσει σε ένα σπίτι με ομοφοβικούς θρησκόληπτους και αμόρφωτους γονείς έχει μεγάλες πιθανότητες να γίνει ένας μαλάκας και μισός. Οπότε beware, τα παιδιά σας πολύ πιθανόν να υιοθετήσουν το μίσος και την καφρίλα σας. 8
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουνίου 2017 δεν νομιζω οτι στην εποχη μας υπηρχαν gay στο δρομο οπως τωρα. Χερακι χερακι κλπ. Κρυβοντουσαν στο λαγουμι τους και βγαζανε τα ματια τους. Τωρα απεκτησαν δικαιωματα και συντομα θα κανουν οικογενειες και ισως αναπαραχθουν κιολας. Εξελιξη.. Μήπως κινδύνευαν από τους καλούς και μορφωμένους συμπολίτες τους τότε; Πρέπει να μας ρωτήσουν για το αν θα κάνουν οικογένεια; 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις