Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

νταξει ...μολις τα κανει θα το δουμε :)

α και που εισαι ;;; ΔΕΝ κανουν ολοι γιατι ΔΕΝ εχουν ολοι  την ευλογια του θεου...αυτο σιγουρα το γνωριζεις !

Παράδειγμα (και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Και δεν θέλω καν να μου απαντήσεις παρά μόνο να το σκεφτείς):

Μεγαλώνοντας το παιδί σου, παρατηρεί συνεχώς το μπαμπά του να εχει αυτές τις απόψεις που μας λέει εδώ. Και κάποια στιγμή διαπιστώνει πως του αρέσουν οι άντρες αν είναι αγόρι ή οι γυναίκες αν είναι κορίτσι. Πώς θα νιώσει το παιδι όταν γνωρίζει τις αντιδράσεις του μπαμπά? Θα του μιλήσει ποτέ? Θα του ζητήσει βοήθεια για τυχόν καταστάσεις που θα σχετίζονται με τις σεξουαλικές του επιλογές? Όχι! Θα προσποιείται κάτι άλλο για να φαίνεται "φυσιολογικό", κρατώντας μέσα του τον πραγματικό του εαυτό. Ο μπαμπάς θα καμαρώνει για το "φυσιολογικό" παιδι, ενώ το ίδιο το παιδι θα προσποιείται πιθανόν για μια ολόκληρη ζωή.

Sorry αλλά αυτό για μένα είναι το μη φυσιολογικό.

• Like 3
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

νταξει ...μολις τα κανει θα το δουμε :)

α και που εισαι ;;; ΔΕΝ κανουν ολοι γιατι ΔΕΝ εχουν ολοι  την ευλογια του θεου...αυτο σιγουρα το γνωριζεις !

σαν τον αβρααμ και τη σαρα που εκαναν παιδι στα 90 τους και μετα τους ζητησε να το σκοτωσουν

Δημοσ.

Όχι δεν κάνουν όλοι, αλλά είναι λόγω της βιολογίας και όχι της θρησκείας. Γιατί έτσι που το λες θεωρητικά κανένας μη χριστιανός δεν θα έπρεπε να κάνει παιδιά ενώ όλοι οι χριστιανοί θα έπρεπε :)

την βιολογια ποιος την εφτιαξε ο Αινσταιν ο τρελος ; ρε συ τι λες ; ο ΘΕΟΣ τα εχει φτιαξει ΟΛΑ λεμε τα παντα.

Ποιος μιλησε για χριστιανους ; Και οι Αλαχ αλαχ κανουν παιδια για να σκοτωσουν τα δικα μας με τις βομβες τους .

Το ιδιο ειναι ;   Δεν δινεται σε ολους η ευκαιρια να γινουν γονεις και συ τραγουδα οσο θες.

Παράδειγμα (και ελπίζω να μην παρεξηγηθείς. Και δεν θέλω καν να μου απαντήσεις παρά μόνο να το σκεφτείς):

Μεγαλώνοντας το παιδί σου, παρατηρεί συνεχώς το μπαμπά του να εχει αυτές τις απόψεις που μας λέει εδώ. Και κάποια στιγμή διαπιστώνει πως του αρέσουν οι άντρες αν είναι αγόρι ή οι γυναίκες αν είναι κορίτσι. Πώς θα νιώσει το παιδι όταν γνωρίζει τις αντιδράσεις του μπαμπά? Θα του μιλήσει ποτέ? Θα του ζητήσει βοήθεια για τυχόν καταστάσεις που θα σχετίζονται με τις σεξουαλικές του επιλογές? Όχι! Θα προσποιείται κάτι άλλο για να φαίνεται "φυσιολογικό", κρατώντας μέσα του τον πραγματικό του εαυτό. Ο μπαμπάς θα καμαρώνει για το "φυσιολογικό" παιδι, ενώ το ίδιο το παιδι θα προσποιείται πιθανόν για μια ολόκληρη ζωή.

Sorry αλλά αυτό για μένα είναι το μη φυσιολογικό.

Απαντησα για  αυτο πριν νομιζω....θα δεχτω οτι εγινε πουστης ρε φιλε ναι θα το δεχτω αλλα αν γυρναει σαν την  λουλου θα φαει πολυ ξυλο, οτι κανει να το κανει σοβαρα και στο σπιτι του , ουτε με νοιαζει.

Το τσιρκο με πειραζει εμενα λεμε , και οι γυναικες χτες που τα ειχαν ολα εξω ηταν εμετος.

• Super Moderators
Δημοσ.

την βιολογια ποιος την εφτιαξε ο Αινσταιν ο τρελος ; ρε συ τι λες ; ο ΘΕΟΣ τα εχει φτιαξει ΟΛΑ λεμε τα παντα.

Ποιος μιλησε για χριστιανους ; Και οι Αλαχ αλαχ κανουν παιδια για να σκοτωσουν τα δικα μας με τις βομβες τους .

Το ιδιο ειναι ;   Δεν δινεται σε ολους η ευκαιρια να γινουν γονεις και συ τραγουδα οσο θες.

Και κάπου εδώ, εγώ ολοκλήρωσα μαζί σου (με την κακή έννοια). Μας χωριζουν πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεσαι και είναι πιο σοβαρά από τα θέματα του σεξουαλικού προσανατολισμού.

• Like 4
Δημοσ.

σαν τον αβρααμ και τη σαρα που εκαναν παιδι στα 90 τους και μετα τους ζητησε να το σκοτωσουν

υπηρχε σκοπος αλλα που να το καταλαβεις ...αυτο ηταν μια ιστορια δεν ξερουμε καν αν εγινε στα αληθεια...

απλα αν πιστευεις τα κανεις ολα, δεν ειπα καν οτι πιστευω εγω , ειπα ειμαι αμαρτωλος ως το κοκκαλο.

• Moderators
Δημοσ.

Κοίτα, όσες φορές και να επαναλάβεις κάτι στον εαυτό σου ή τους άλλους δεν το κάνει σωστό. Το ότι εσύ πιστεύεις ότι έτσι είναι δε σημαίνει ότι έτσι είναι κιόλας, όσο και να το πιστεύεις και όσες φορές και να το επαναλάβεις.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Την βιολογία την έφτιαξαν οι συνθήκες για τη δημιουργία ζωής στον πλανήτη. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ.

Με βάση τον συλλογισμό σου οι αλλόθρησκοι δεν θα έπρεπε να μπορούν να κάνουν παιδιά, αυτοαναιρείσαι.

Δημοσ.

Την βιολογία την έφτιαξαν οι συνθήκες για τη δημιουργία ζωής στον πλανήτη. Τουλάχιστον αυτό πιστεύω εγώ.

Με βάση τον συλλογισμό σου οι αλλόθρησκοι δεν θα έπρεπε να μπορούν να κάνουν παιδιά, αυτοαναιρείσαι.

τεσπα ας αφησουμε τις θρησκειες γιατι Θεος ειναι μονο 1 .

Το θεμα ειναι οτι δεν μπορουν να κανουν ολοι παιδια για καποιον λογο που δνε μπορεις να καταλαβεις..

Δεν μπορουν γιατι οχι δεν πιστευουν ....γιατι θελει να τους κανει ο Θεος να πιστεψουν με αλλον τροπο..

υοθεσια και μεγαλωμα παιδιων σωστα , πιθανον πιο σωστα απο τον πραγματικο τους γονεα.

Και κάπου εδώ, εγώ ολοκλήρωσα μαζί σου (με την κακή έννοια). Μας χωριζουν πολλά περισσότερα από όσα φαντάζεσαι και είναι πιο σοβαρά από τα θέματα του σεξουαλικού προσανατολισμού.

τι να καταλαβω  ; πως στην δουλεια εχουμε ατομα τα οποια δεν μπορουν να κανουν παιδια ; Ας κανουν υοθεσια αφου δνε μπορουν γιατι οχι ; ΔΕν κανουν τιποτα ομως , απλα περνανε την ζωη τους οπως θελουν, τα παιδια ειναι ευλογια με οποιον τροπο τα εχεις.

Στην τελικη ειναι Δοκιμασια απο Εκεινον ολα αυτα.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Απλώς συμβαίνει κάποια άτομα να μην μπορούν να κάνουν παιδιά.

Είναι θέμα πιθανοτήτων και όχι θρησκευτικό.

Γιατί πρώτα από όλα δεν θέλουν όλοι παιδιά και δεύτερον η υιοθεσία είναι μια πάρα πολύ σημαντική πράξη και πρέπει να είσαι βαθιά συνειδητοποιημένος για να υιοθετήσεις παιδί.

Δεν είναι α οκ δεν μπορώ να κάνω παιδί, ας υιοθετήσω ένα. Δεν λειτουργεί έτσι.

Δημοσ.

Ίσα ίσα που θα ήταν καταπληκτικό όλοι οι μαθητές να κάνουν παρέλαση και φεστιβάλ κατά του σχολικού εκφοβισμού... Για φαντάσου αυτοπεποίθηση που θα αποκτούσε το παιδί που απειλείται καθημερινά να μην νιώθει μόνο...

Όπως είπα και παραπάνω γνώμες είναι αυτές. Σεβαστό αυτό που λες, απλά πιστεύω ότι η αλλαγή πρέπει να επέλθει στο παιδί που προκαλεί τον σχολικό εκφοβισμό, όχι στο θύμα. Γιατί να αποξενώσω ακόμη περισσότερο το θύμα χαρακτηρίζοντάς το ως μέλος μίας τέτοιας κοινωνικής ομάδας. Επίσης όταν κάποιος νιώθει μόνος θέλει ένα φίλο, όχι άσχετους που πορεύονται μαζί του με χορούς και κλαπατσίμπανα, και πολλοί απ' αυτούς μπορεί να έχουν έρθει απλά για χαβαλέ. Τέλος βλέπω ελάχιστη σύνδεση μεταξύ όλων αυτών και της αυτοπεποίθησης.

Δημοσ.

Χτυπάει καμπανάκι. Δεν σημαίνει ότι όντως είναι ο άλλος ηλίθιος.

Όμως, η οποιαδήποτε επιλογή που κάνουμε - και στο ντύσιμο - οφείλεται σε κάποια σκέψη, σε κάποια λειτουργία του μυαλού, οπότε αναλύοντας την οποιαδήποτε συμπεριφορά του ατόμου μπορούμε να βγάλουμε και συμπεράσματα για την ψυχολογία του και τη νοημοσύνη του.

Κάτι που οι γυναίκες κάνετε υποσυνείδητα και αυτόματα όταν γνωρίζετε κάποιον (τον τεστάρετε και τον αξιολογείτε). :P

Και ομοφοβικός και σεξιστής και γενικότερα ηλίθιος. Όταν ο θεός σου μοίραζε χάρες πρέπει να κρατούσες ομπρέλα. 

Αλλά μην ανησυχείς, δεν σε βρίζω, απλά είμαι ηλιθιοφοβική.

Δημοσ.

και για να τελειωνει το θεμα οταν κανονιστει συναντηση απο το insomnia θεσσαλονικη πειτε αν θα πατε να ερθω οκ ;

Για να δειτε οτι δεν εχω κανενα προβλημα με κανενα σας και με καμια.

• Moderators
Δημοσ.

Και ομοφοβικός και σεξιστής και γενικότερα ηλίθιος. Όταν ο θεός σου μοίραζε χάρες πρέπει να κρατούσες ομπρέλα. 

Αλλά μην ανησυχείς, δεν σε βρίζω, απλά είμαι ηλιθιοφοβική.

Nice buzzwords.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...