Moderators Kercyn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Συμφωνώ με τις θρησκείες, είναι μια βλακεια... Θεός είναι ένας και όχι 10. Συμπεριέλαβα και την ορθόδοξη.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Για να σου λυθει η απορια ναι.... υπαρχουν παντα οι καραγκιοζηδες που τους βλεπουν με μισο ματι, αλλα ευτυχως ειναι ελαχιστοι.... Έλα Una τον έναν τον πέτυχες
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 με μέγιστο το 10, πες πιο σε ενοχλεί περισσότερο... Τιποτα δνε με ενοχλεί φίλε όλα καλά στις φωτογραφίες.. Τα χαζα που είδα στο πάρτι με ενόχλησαν. Έλα Una τον έναν τον πέτυχες Άμα σε πω πορνη θα χαρείς ; δεν σε προσέβαλα. Συμπεριέλαβα και την ορθόδοξη. Το κατάλαβα και σου λέω αυτό με τις θρησκείες είναι για φανατισμό. Δηλαδή οι 10 εντολές βγήκαν σε 10 εκδόσεις; όχι βέβαια.
AtiX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τιποτα δνε με ενοχλεί φίλε όλα καλά στις φωτογραφίες.. Τα χαζα που είδα στο πάρτι με ενόχλησαν. η πρώτη από ένα τέτοιο είναι... έκπληξη!!!!
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 η πρώτη από ένα τέτοιο είναι... έκπληξη!!!!Ώραια λοιπόν να κάνετε σωστά πάρτι απλό Κάτσε γιστι έπιασα τους άντρες μόνο συγνώμη, τα ξεκολα οι γυναίκες ήταν χειρότερες από πορνες... Μέσα στο δρόμο γυμνές και απέναντι παιδιά, μπράβο. Δηλαδή τις βλέπουν τα κορίτσακια και σε λίγα χρόνια θα κάνουν τα ίδια!!!
AtiX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ώραια λοιπόν να κάνετε σωστά πάρτι απλό μα κάναμε... εσύ κόλλησες σε 5 φωτογραφίες...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τιποτα δνε με ενοχλεί φίλε όλα καλά στις φωτογραφίες.. Τα χαζα που είδα στο πάρτι με ενόχλησαν. Άμα σε πω πορνη θα χαρείς ; δεν σε προσέβαλα. Με έχεις προσβάλλει ήδη σε πάρα πολλά ποστ, μια ακόμη προσβολή την αντέχω
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Με έχεις προσβάλλει ήδη σε πάρα πολλά ποστ, μια ακόμη προσβολή την αντέχω Δεν νομίζω, ούτε καν σε είπα καραγκιόζη ποτέ, και το πορνη τώρα ήταν υποθετικό, δεν μιλάω έτσι σε γυναίκες. μα κάναμε... εσύ κόλλησες σε 5 φωτογραφίες... Μπορεί οκ στο επόμενο θα πάω ο ίδιος να δω τι παίζει.
AtiX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Με έχεις προσβάλλει ήδη σε πάρα πολλά ποστ, μια ακόμη προσβολή την αντέχω ΗΡΩΑΣ... Μπορεί οκ στο επόμενο θα πάω ο ίδιος να δω τι παίζει. μην ξεχάσεις να φέρεις και τον τράγο... 1
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 ΗΡΩΑΣ 2... Αυτή ρε με έβρισε εγώ πάλι φταίω; ούτε καν την έχω βρίσει Πωπω... Όλα σε εμένα τα ρίχνεται επειδή παλεύω μόνος να βρω το δίκιο μου.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δεν νομίζω, ούτε καν σε είπα καραγκιόζη ποτέ, και το πορνη τώρα ήταν υποθετικό, δεν μιλάω έτσι σε γυναίκες. Και ανώμαλη με είπες και ψεύτρα και πολλά άλλα, αλλά μάλλον τα ξέχασες...
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Και ανώμαλη με είπες και ψεύτρα και πολλά άλλα, αλλά μάλλον τα ξέχασες...Ανώμαλη είναι καλό.. Χάχα όλοι θέλουμε μια ανώμαλη.. Ψεύτρα οκ αν στο είπα σορρυ.. Επί της ευκαιρίας... Έχεις κάνει φάση με γυναίκα;
AtiX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αυτή ρε με έβρισε εγώ πάλι φταίω; ούτε καν την έχω βρίσει Πωπω... Όλα σε εμένα τα ρίχνεται επειδή παλεύω μόνος να βρω το δίκιο μου. ναι Βασιλάκι μου... μην κλες... 1
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 ναι Βασιλάκι μου... μην κλες... Έχεις και χουμορ
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μη μιλάς εγώ άποψη δεν αλλάζω τέλος. Κάνε εσύ παιδί και τραβα το να βλέπει τέτοια άιντε. Ούτε καν άντρα με γυναίκα δεν του δείχνουμε ακόμα έλεος δηλαδή. Φιλιά μεταξύ αντρών να δει; Θα σε σοκάρει κι άλλο αν θα σου πω πως χέστηκα για το αν τα παιδιά μου γίνουν str8 ή gay? Καλοί άνθρωποι θέλω να γίνουν και να μη σιχαίνονται τους άλλους. 8
Προτεινόμενες αναρτήσεις