Alchemist` Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ζήτημα της σεξουαλικότητας όπως έχω ξαναναφέρει εδώ πέρα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται parades, μιλάμε για περηφάνειες κτλπ. Γιατί να είναι κανείς περήφανος που είναι ομοφυλόφιλος, ετεροφυλοφιλος, ζωόφιλος, whatever... Έχει απλα ένα σεξουαλικό προσανοτιλισμό όπως όλα τα πλάσματα.... Who cares? Ας κάνει κάποιος σεξ και με τον φούρνο μικροκυμάτων αν γουστάρει. Για ποιό λόγο να το διατυμπανίζει και να εμμένει στην "διαφορετικότητά του". Το μόνο που καταφέρνουν είναι να γελοιοποιούν/τσιρκοποιούν το θέμα και για τους λόγους αυτούς βλέπω πολύ αρνητικά κάποιες τέτοιες κινήσεις. Ερωτήματα εντωμεταξύ πρέπει να προκαλεί και το πως θα αντιμετωπιζόταν ένα αντίστοιχο "straight parade". 3
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Και κάθομαι τόση ώρα και μιλάω στα σοβαρά. Μη μιλάς εγώ άποψη δεν αλλάζω τέλος. Κάνε εσύ παιδί και τραβα το να βλέπει τέτοια άιντε. Ούτε καν άντρα με γυναίκα δεν του δείχνουμε ακόμα έλεος δηλαδή. Φιλιά μεταξύ αντρών να δει;
antemore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δεν έχω κανένα πρόβλημα με το ζήτημα της σεξουαλικότητας όπως έχω ξαναναφέρει εδώ πέρα, αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί γίνονται parades, μιλάμε για περηφάνειες κτλπ. Γιατί να είναι κανείς περήφανος που είναι ομοφυλόφιλος, ετεροφυλοφιλος, ζωόφιλος, whatever... Έχει απλα ένα σεξουαλικό προσανοτιλισμό όπως όλα τα πλάσματα.... Who cares? Ας κάνει κάποιος σεξ και με τον φούρνο μικροκυμάτων αν γουστάρει. Για ποιό λόγο να το διατυμπανίζει και να εμμένει στην "διαφορετικότητά του". Το μόνο που καταφέρνουν είναι να γελοιοποιούν/τσιρκοποιούν το θέμα και για τους λόγους αυτούς βλέπω πολύ αρνητικά κάποιες τέτοιες κινήσεις. Ερωτήματα εντωμεταξύ πρέπει να προκαλεί και το πως θα αντιμετωπιζόταν ένα αντίστοιχο "straight parade". ανατρεξε στο ποστ 657
AtiX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Και κάθομαι τόση ώρα και μιλάω στα σοβαρά. ΗΡΩΑΣ!!! 2
Moderators Kercyn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Λέω πως από τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που οι ζωές τους επηρεάζονται αρνητικά λόγω του σεξουαλικού τους προσανατολισμού, πάει να πει πως όντως κάποιος τους επιβάλλει πράγματα που δεν τα επιθυμούν. Και το pride γίνεται για να ακουστούν. Δεν μιλάμε απλά για τρόπο σκέψης και απόψεων αλλά για πραγματικά προβλήματα που βιώνουν. Ένας που σιχαίνεται κάποιον δεν θα αλλάξει επειδή έγινε το pride. Αρκεί να καταλάβει πως είναι άλλο το να σιχαίνεται απλά καποιον και άλλο το να κάνει και πράγματα σε βάρος του. Τότε κατάλαβα λάθος. Αν και νομίζω ότι μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα έχει, ας μην ξανανοίξουμε το ίδιο θέμα (έχουμε ανοίξει άλλο, για χιλιοστή φορά). Το είδα... Οκ κατάλαβα, έχω αντίθετη άποψη δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει αυτό που γράφεις. Ε κοίτα αν πιστεύεις ότι ο τρόπος να προφυλάξεις τα παιδιά σου από κάτι είναι τα κάνεις ότι δεν υπάρχει οκ, εσύ είσαι ο γονιός και τα μεγαλώνεις όπως κρίνεις. Απλώς νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις πόσο αναποτελεσματική είναι αυτή η μέθοδος αν γυρίσεις με μια σακούλα γλυκά στο σπίτι, τα παιδιά σου σε δούνε και νομίζεις ότι αν τα κρύψεις δε θα τα βρούνε. Αυτή θα ήταν η δική σου μέθοδος, αυτό που σου λέω εγώ είναι ότι πιστεύω θα ήταν πιο αποτελεσματικό να τους πεις παιδιά, αυτά είναι γλυκά, τα γλυκά είναι κακά γι' αυτό και γι' αυτό και μπορείτε να τρώτε μόνο ένα κάθε μέρα (τυχαία συχνότητα), και να είσαι εσύ υπεύθυνος για το πότε θα τρώνε γλυκά. ανατρεξε στο ποστ 657 Ναι, είσαι μισογύνης. PLIZ!
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τότε κατάλαβα λάθος. Αν και νομίζω ότι μάλλον το αντίθετο αποτέλεσμα έχει, ας μην ξανανοίξουμε το ίδιο θέμα (έχουμε ανοίξει άλλο, για χιλιοστή φορά). Ε κοίτα αν πιστεύεις ότι ο τρόπος να προφυλάξεις τα παιδιά σου από κάτι είναι τα κάνεις ότι δεν υπάρχει οκ, εσύ είσαι ο γονιός και τα μεγαλώνεις όπως κρίνεις. Απλώς νομίζω ότι μπορείς να καταλάβεις πόσο αναποτελεσματική είναι αυτή η μέθοδος αν γυρίσεις με μια σακούλα γλυκά στο σπίτι, τα παιδιά σου σε δούνε και νομίζεις ότι αν τα κρύψεις δε θα τα βρούνε. Αυτή θα ήταν η δική σου μέθοδος, αυτό που σου λέω εγώ είναι ότι πιστεύω θα ήταν πιο αποτελεσματικό να τους πεις παιδιά, αυτά είναι γλυκά, τα γλυκά είναι κακά γι' αυτό και γι' αυτό και μπορείτε να τρώτε μόνο ένα κάθε μέρα (τυχαία συχνότητα), και να είσαι εσύ υπεύθυνος για το πότε θα τρώνε γλυκά. PLIZ! . Θέτε φανερά να γίνονται όλα.. Θέτε και οι διαβολικοι να κάνουν μέσα στο δρόμο τις βλακειες που κάνουν, θέτε και οι ηθοποιοί και τραγουδιστές να το κάνουν σαν σκυλιά στον δρόμο, θέτε θέτε θέτε, ένα απέραντο τρελοκομείο. Αλήθεια στην Αμερική με το θέμα γκει πως φέρονται; είναι ελεύθερα όλα ; Δίνω ως παράδειγμα την Αμερική γιατί είναι υπέρ δύναμη.
Unabomber Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 . Θέτε φανερά να γίνονται όλα.. Θέτε και οι διαβολικοι να κάνουν μέσα στο δρόμο τις βλακειες που κάνουν, θέτε και οι ηθοποιοί και τραγουδιστές να το κάνουν σαν σκυλιά στον δρόμο, θέτε θέτε θέτε, ένα απέραντο τρελοκομείο. Αλήθεια στην Αμερική με το θέμα γκει πως φέρονται; είναι ελεύθερα όλα ; Δίνω ως παράδειγμα την Αμερική γιατί είναι υπέρ δύναμη. Tι εννοεις πως φερονται? check this... http://www.insomnia.gr/topic/615401-το-thread-των-lgbt-δικαιωμάτων/?p=55765428
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Tι εννοεις πως φερονται? check this... http://www.insomnia.gr/topic/615401-το-thread-των-lgbt-δικαιωμάτων/?p=55765428 Οχι δεν ξέρω τι παίζει, έχουν πρόβλημα εκεί; μάλλον όχι οκ. Γυρνάει ο κάθε ένας με τον γκομενο του στο δρόμο ελεύθερα ; αν ναι Οκ πάσο. Τρελοκομείο θα γίνουμε σύντομα αυτό ήταν.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Γιατί νομίζεις ότι στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούν ελεύθεροι (όπως και είναι βέβαια); Χαχαχαχα Υ.Γ Ναι δεν έχουμε σοβαρότερα προβλήματα, το πρόβλημα μας είναι τα PDA των LGBT...
Moderators Kercyn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 . Θέτε φανερά να γίνονται όλα.. Θέτε και οι διαβολικοι να κάνουν μέσα στο δρόμο τις βλακειες που κάνουν, θέτε και οι ηθοποιοί και τραγουδιστές να το κάνουν σαν σκυλιά στον δρόμο, θέτε θέτε θέτε, ένα απέραντο τρελοκομείο. Αλήθεια στην Αμερική με το θέμα γκει πως φέρονται; είναι ελεύθερα όλα ; Δίνω ως παράδειγμα την Αμερική γιατί είναι υπέρ δύναμη. Βασικά θα προτιμούσα οι θρησκευτικές τελετές να μη γίνονται ούτε δημόσια ούτε να έχουν κάλυψη από όλα τα κανάλια γιατί διαιωνίζουν τον καρκίνο της οργανωμένης θρησκείας. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει αλλά σπίτι του, δεν είμαι υποχρεωμένος εγώ και τα παιδιά μου να εκτιθέμεθα σε αυτά. Με αυτό συμφωνείς ή όχι (ρητορική ερώτηση). Στην Αμερική θα εκπλαγείς πώς φέρονται στο συγκεκριμένο θέμα, με τους SJWs κλπ. Αν φρίττεις με την Ελλάδα, θα σου πρότεινα να μη δεις τι γίνεται κατά κει γιατί μπορεί να πάθεις και τίποτα. 1
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Γιατί νομίζεις ότι στην Ελλάδα δεν κυκλοφορούν ελεύθεροι (όπως και είναι βέβαια); Χαχαχαχαχαχαχα Ελεύθεροι ναι Ρε δεν είπαμε να βάλουν ταμπέλα.. Φαίνονται εξάλλου Με γκομενο δεν έχω δει για να πω την αλήθεια. Γκει βλέπω συνέχεια,υπάρχει αναπαραγωγή χωρίς επαφή χάχα Βασικά θα προτιμούσα οι θρησκευτικές τελετές να μη γίνονται ούτε δημόσια ούτε να έχουν κάλυψη από όλα τα κανάλια γιατί διαιωνίζουν τον καρκίνο της οργανωμένης θρησκείας. Ο καθένας μπορεί να πιστεύει ό,τι θέλει αλλά σπίτι του, δεν είμαι υποχρεωμένος εγώ και τα παιδιά μου να εκτιθέμεθα σε αυτά. Με αυτό συμφωνείς ή όχι (ρητορική ερώτηση). Στην Αμερική θα εκπλαγείς πώς φέρονται στο συγκεκριμένο θέμα, με τους SJWs κλπ. Αν φρίττεις με την Ελλάδα, θα σου πρότεινα να μη δεις τι γίνεται κατά κει γιατί μπορεί να πάθεις και τίποτα. Συμφωνώ με τις θρησκείες, είναι μια βλακεια... Θεός είναι ένας και όχι 10. Εκκλησία πάω γιατί είναι το σπίτι του Θεού,όποιος θέλει πάει,δεν πάω συχνά δεν θα στο παίξω χριστιανός, αμαρτωλός στο φουλ είμαι.
Unabomber Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Οχι δεν ξέρω τι παίζει, έχουν πρόβλημα εκεί; μάλλον όχι οκ. Γυρνάει ο κάθε ένας με τον γκομενο του στο δρόμο ελεύθερα ; αν ναι Οκ πάσο. Τρελοκομείο θα γίνουμε σύντομα αυτό ήταν. Για να σου λυθει η απορια ναι.... υπαρχουν παντα οι καραγκιοζηδες που τους βλεπουν με μισο ματι, αλλα ευτυχως ειναι ελαχιστοι.... 1
AtiX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 . Θέτε φανερά να γίνονται όλα.. Θέτε και οι διαβολικοι να κάνουν μέσα στο δρόμο τις βλακειες που κάνουν, θέτε και οι ηθοποιοί και τραγουδιστές να το κάνουν σαν σκυλιά στον δρόμο, θέτε θέτε θέτε, ένα απέραντο τρελοκομείο. Αλήθεια στην Αμερική με το θέμα γκει πως φέρονται; είναι ελεύθερα όλα ; Δίνω ως παράδειγμα την Αμερική γιατί είναι υπέρ δύναμη. με μέγιστο το 10, πες πιο σε ενοχλεί περισσότερο...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ελεύθεροι ναι Ρε δεν είπαμε να βάλουν ταμπέλα.. Φαίνονται εξάλλου Με γκομενο δεν έχω δει για να πω την αλήθεια. Γκει βλέπω συνέχεια,υπάρχει αναπαραγωγή χωρίς επαφή χάχα Συμφωνώ με τις θρησκείες, είναι μια βλακεια... Θεός είναι ένας και όχι 10. Ευτυχώς που υπάρχει ανεξιθρησκεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις