AtiX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Γιατί όπως όλοι ξέρουμε τι έκανε ο άνθρωπος του 19ου αιώνα; Rave parties... ναι καλέ... αχχχχ θα σε μαλώσω... λίγο ιστορία και έλα τον Σεπτέμβρη για εξέταση!!!
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αυτά τα κάνει 10 χρόνια... Και με το barman το αρχικό που είχα και με άλλα πολλά.. Δεν του κρατάω κακία όμως οκ. Κολλητός είσαι οκ.. Τόσες μέρες τι λέω; ότι τα ράσα δνε κάνουν τον παπά.. Το 1821 και γενικά υπήρχαν γκει ήρωες σίγουρα... Έκαναν τέτοια χαζα πάρτι η το έκαναν πριβε; για πες. Οι εποχές αλλάζουν. Εκείνη την εποχή οι γυναίκες αντίστοιχα ήταν κλεισμένες στο σπίτι, δεν ψήφιζαν κλπ κλπ. Παρέλαση μπορεί να μην έκαναν αλλά κάνα ομαδικό όργιο θα έπαιζε σίγουρα. Άρα το πρόβλημά σου είναι πως δεν κρύβονται πλέον και το φωνάζουν δημόσια. Όπως είπα και στην αρχή, σε μια ιδανική κοινωνία που δεν θα μας ένοιαζε τι κάνει ο διπλανός μας στο κρεβάτι του, δεν θα υπήρχε η ανάγκη για κανένα pride. Όσο όμως υπάρχουν άτομα με τις δικές σου απόψεις (ή ακόμη χειρότερα και άλλοι που είναι πρόθυμοι να λάβουν και μέτρα ώστε να τους περιορίσουν), τόσο πιο αναγκαίο είναι να γίνουνται αυτές οι εκδηλώσεις. Δεν μπορώ να διανοηθώ γιατί θα πρέπει να επιβάλλω σε κάποιον να αλλάξει τη ζωή του, επειδή εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν οι σεξουαλικές του επιλογές! Θα αρχίσω ξαφνικά να γουστάρω άντρες αν δω σε ένα παγκάκι να φιλάει ο Μπάμπης το Μήτσο ή η Μαρία την Άννα (αν και στοίχηματιζω πως αυτό δεν θα σε χαλαγε)? Μαλάκες υπάρχουν παντού είτε είναι str8, είτε gay, είτε bi, είτε trans. Και στο ίδιο το pride έγιναν αρκετές μαλακίες από όλες τις πλευρές. Δεν ακυρώνεται όμως ο σκοπός του. 3
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Οι εποχές αλλάζουν. Εκείνη την εποχή οι γυναίκες αντίστοιχα ήταν κλεισμένες στο σπίτι, δεν ψήφιζαν κλπ κλπ. Παρέλαση μπορεί να μην έκαναν αλλά κάνα ομαδικό όργιο θα έπαιζε σίγουρα. Άρα το πρόβλημά σου είναι πως δεν κρύβονται πλέον και το φωνάζουν δημόσια. Όπως είπα και στην αρχή, σε μια ιδανική κοινωνία που δεν θα μας ένοιαζε τι κάνει ο διπλανός μας στο κρεβάτι του, δεν θα υπήρχε η ανάγκη για κανένα pride. Όσο όμως υπάρχουν άτομα με τις δικές σου απόψεις (ή ακόμη χειρότερα και άλλοι που είναι πρόθυμοι να λάβουν και μέτρα ώστε να τους περιορίσουν), τόσο πιο αναγκαίο είναι να γίνουνται αυτές οι εκδηλώσεις. Δεν μπορώ να διανοηθώ γιατί θα πρέπει να επιβάλλω σε κάποιον να αλλάξει τη ζωή του, επειδή εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν οι σεξουαλικές του επιλογές! Θα αρχίσω ξαφνικά να γουστάρω άντρες αν δω σε ένα παγκάκι να φιλάει ο Μπάμπης το Μήτσο ή η Μαρία την Άννα (αν και στοίχηματιζω πως αυτό δεν θα σε χαλαγε)? Μαλάκες υπάρχουν παντού είτε είναι str8, είτε gay, είτε bi, είτε trans. Και στο ίδιο το pride έγιναν αρκετές μαλακίες από όλες τις πλευρές. Δεν ακυρώνεται όμως ο σκοπός του. Καλά εγώ και εσύ αν δούμε άντρες όχι δεν θα αλλάξουμε, τα παιδιά όμως μπορεί να το πάρουν ως πρότυπο. Σιγουρα γινόταν ομαδικό όργιο κρυφά κ καλα έκαναν. Όπως και τα swing γίνονται κρυφά δεν χρειάζεται να το ξερει όλη η γειτονιά. Επίσης αν ήθελε το κοινό περιορισμό των γκει τα είπαμε και πριν.. Δεν θα ήταν κανείς φίρμα.
Moderators Kercyn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τόσες μέρες τι λέω; ότι τα ράσα δνε κάνουν τον παπά.. Το 1821 και γενικά υπήρχαν γκει ήρωες σίγουρα... Έκαναν τέτοια χαζα πάρτι η το έκαναν πριβε; για πες. Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μένος. Κι εγώ θεωρώ το pride πανηγύρι ολκής και δε μου αρέσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όσοι το κάνουν δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν. Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που δε μου αρέσουν αλλά έχω καταφέρει να επιβιώσω. Το κόλπο είναι να μη σε νοιάζει τι κάνει ο άλλος (αν δεν είναι παράνομος προφανώς) και να μη σκοτίζεσαι με πράγματα τα οποία σε χαλάνε. Δεν είναι δουλειά σου και δουλειά μου το τι κάνει ο άλλος, όπως και δεν είναι δουλειά του άλλου τι κάνω εγώ. Live and let live. Όσο όμως υπάρχουν άτομα με τις δικές σου απόψεις (ή ακόμη χειρότερα και άλλοι που είναι πρόθυμοι να λάβουν και μέτρα ώστε να τους περιορίσουν), τόσο πιο αναγκαίο είναι να γίνουνται αυτές οι εκδηλώσεις. Δεν μπορώ να διανοηθώ γιατί θα πρέπει να επιβάλλω σε κάποιον να αλλάξει τη ζωή του, επειδή εμένα προσωπικά δεν μου αρέσουν οι σεξουαλικές του επιλογές! Είναι λίγο αντικρουόμενο αυτό που λες όμως. Από τη μία λες δε μπορείς να επιβάλλεις σε κάποιον να αλλάξει τη ζωή του, αλλά στην ακριβώς παραπάνω πρόταση υπονοείς ότι τα pride πρέπει να γίνονται για να αλλάξουν οι απόψεις των "κακών" που δε συμφωνούνε μαζί μας. Εκτός αν κατάλαβα λάθος.
AtiX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Όπως και τα swing γίνονται κρυφά δεν χρειάζεται να το ξερει όλη η γειτονιά. μα κάλα αυτή δεν είναι όλη η χαρά... που να ψάχνεις τώρα μες τους αγνώστους... αντάλλαξε με τον γείτονα, που λες και μια καλημέρα...
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 μα κάλα αυτή δεν είναι όλη η χαρά... που να ψάχνεις τώρα μες τους αγνώστους... αντάλλαξε με τον γείτονα, που λες και μια καλημέρα... Δεν συμφωνώ φίλε... Ο γείτονας θέλει το κακό σου Ειλικρινά δε μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο μένος. Κι εγώ θεωρώ το pride πανηγύρι ολκής και δε μου αρέσει, αλλά αυτό δε σημαίνει ότι όσοι το κάνουν δεν έχουν δικαίωμα να το κάνουν. Υπάρχουν ένα σωρό πράγματα που δε μου αρέσουν αλλά έχω καταφέρει να επιβιώσω. Το κόλπο είναι να μη σε νοιάζει τι κάνει ο άλλος (αν δεν είναι παράνομος προφανώς) και να μη σκοτίζεσαι με πράγματα τα οποία σε χαλάνε. Δεν είναι δουλειά σου και δουλειά μου το τι κάνει ο άλλος, όπως και δεν είναι δουλειά του άλλου τι κάνω εγώ. Live and let live. Είναι λίγο αντικρουόμενο αυτό που λες όμως. Από τη μία λες δε μπορείς να επιβάλλεις σε κάποιον να αλλάξει τη ζωή του, αλλά στην ακριβώς παραπάνω πρόταση υπονοείς ότι τα pride πρέπει να γίνονται για να αλλάξουν οι απόψεις των "κακών" που δε συμφωνούνε μαζί μας. Εκτός αν κατάλαβα λάθος. Τα παιδιά δνε θέλω να τα βλέπουν εγώ δεν κοιτάζω καν μεγάλε.
Moderators Kercyn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τα παιδιά δνε θέλω να τα βλέπουν εγώ δεν κοιτάζω καν μεγάλε. Μην πας τα παιδιά σου στο pride λοιπόν. Απλό. Επειδή όμως αργά ή γρήγορα θα εκτεθούν και σε αυτό, τότε μπορείς να εξηγήσεις στο παιδί τι είναι αυτό και να του πεις ότι είναι καλό ή κακό ή οτιδήποτε. Φαντάζομαι ούτε ζάκια θες να βλέπουν τα παιδιά σου, αλλά αργά ή γρήγορα θα μάθουν τι είναι και τι κάνουν. Αν θες να προστατέψεις τα παιδιά σου από κάτι, εξηγείς γιατί αυτό το κάτι είναι κακό, δεν προσπαθείς να το κρύψεις. Άμα βασίζεσαι στο ότι τα παιδιά σου δε θα μάθουν ποτέ τι είναι αυτό το "κακό" που κρύβεις νομίζω θα βρεθείς προ εκπλήξεως και μάλιστα γρήγορα. My 2 cents. 1
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Μην πας τα παιδιά σου στο pride λοιπόν. Απλό. Επειδή όμως αργά ή γρήγορα θα εκτεθούν και σε αυτό, τότε μπορείς να εξηγήσεις στο παιδί τι είναι αυτό και να του πεις ότι είναι καλό ή κακό ή οτιδήποτε. Φαντάζομαι ούτε ζάκια θες να βλέπουν τα παιδιά σου, αλλά αργά ή γρήγορα θα μάθουν τι είναι και τι κάνουν. Αν θες να προστατέψεις τα παιδιά σου από κάτι, εξηγείς γιατί αυτό το κάτι είναι κακό, δεν προσπαθείς να το κρύψεις. Άμα βασίζεσαι στο ότι τα παιδιά σου δε θα μάθουν ποτέ τι είναι αυτό το "κακό" που κρύβεις νομίζω θα βρεθείς προ εκπλήξεως και μάλιστα γρήγορα. My 2 cents. Δεν τα πήγα καν, η τηλεόραση τα δείχνει παντού. Τα παιδιά αντιγράφουν δεν το ξέρεις;
AtiX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δεν συμφωνώ φίλε... Ο γείτονας θέλει το κακό σου κάτσε μπερδεύτηκα αναφέρεσαι σε αυτό ή σε αυτό?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δεν τα πήγα καν, η τηλεόραση τα δείχνει παντού. Τα παιδιά αντιγράφουν δεν το ξέρεις; Τα παιδιά δεν γίνονται γκέι/στρειτ κοκ αντιγράφοντας, μπορείς να ρωτήσεις και τον παιδοψυχολόγο αν θες.
Moderators Kercyn Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δεν τα πήγα καν, η τηλεόραση τα δείχνει παντού. Τα παιδιά αντιγράφουν δεν το ξέρεις; Στο κάνω bold γιατί μάλλον το πέρασες στο ντούκου. Επειδή όμως αργά ή γρήγορα θα εκτεθούν και σε αυτό, τότε μπορείς να εξηγήσεις στο παιδί τι είναι αυτό και να του πεις ότι είναι καλό ή κακό ή οτιδήποτε. Φαντάζομαι ούτε ζάκια θες να βλέπουν τα παιδιά σου, αλλά αργά ή γρήγορα θα μάθουν τι είναι και τι κάνουν. Αν θες να προστατέψεις τα παιδιά σου από κάτι, εξηγείς γιατί αυτό το κάτι είναι κακό, δεν προσπαθείς να το κρύψεις. Άμα βασίζεσαι στο ότι τα παιδιά σου δε θα μάθουν ποτέ τι είναι αυτό το "κακό" που κρύβεις νομίζω θα βρεθείς προ εκπλήξεως και μάλιστα γρήγορα.
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 κάτσε μπερδεύτηκα αναφέρεσαι σε αυτό ή σε αυτό?Ανταλλαγή γυναικών φίλε μου
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Είναι λίγο αντικρουόμενο αυτό που λες όμως. Από τη μία λες δε μπορείς να επιβάλλεις σε κάποιον να αλλάξει τη ζωή του, αλλά στην ακριβώς παραπάνω πρόταση υπονοείς ότι τα pride πρέπει να γίνονται για να αλλάξουν οι απόψεις των "κακών" που δε συμφωνούνε μαζί μας. Εκτός αν κατάλαβα λάθος. Λέω πως από τη στιγμή που υπάρχουν άνθρωποι που οι ζωές τους επηρεάζονται αρνητικά λόγω του σεξουαλικού τους προσανατολισμού, πάει να πει πως όντως κάποιος τους επιβάλλει πράγματα που δεν τα επιθυμούν. Και το pride γίνεται για να ακουστούν. Δεν μιλάμε απλά για τρόπο σκέψης και απόψεων αλλά για πραγματικά προβλήματα που βιώνουν. Ένας που σιχαίνεται κάποιον δεν θα αλλάξει επειδή έγινε το pride. Αρκεί να καταλάβει πως είναι άλλο το να σιχαίνεται απλά καποιον και άλλο το να κάνει και πράγματα σε βάρος του. 1
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τα παιδιά δεν γίνονται γκέι/στρειτ κοκ αντιγράφοντας, μπορείς να ρωτήσεις και τον παιδοψυχολόγο αν θες. Τι να ρωτήσω βρε; μυαλό θέλει; αν με βλέπει συνέχεια να ανταλλάζω φιλιά με άντρα θα το κάνει, κάνει ότι κάνω του βλέπω καθημερινά. Άμα δω κάτι στην τηλεόραση και πως πουστη το λέει. Με δουλεύεις; Στο κάνω bold γιατί μάλλον το πέρασες στο ντούκου. Το είδα... Οκ κατάλαβα, έχω αντίθετη άποψη δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει αυτό που γράφεις.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τι να ρωτήσω βρε; μυαλό θέλει; αν με βλέπει συνέχεια να ανταλλάζω φιλιά με άντρα θα το κάνει, κάνει ότι κάνω του βλέπω καθημερινά. Άμα δω κάτι στην τηλεόραση και πως πουστη το λέει. Με δουλεύεις; Το είδα... Οκ κατάλαβα, έχω αντίθετη άποψη δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει αυτό που γράφεις. Και κάθομαι τόση ώρα και μιλάω στα σοβαρά. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις