antemore Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δε ξέρω αν γράφτηκε. Γιατί να θέλει κάποιος να κάνει επίδειξη της φυσιολογικότητάς του; Το ειπε και κάποιος προχθές και συμφωνω μαζί του. Ειναι σα να βγει ο οποιοσδηποτε straigth και να νιωθει περηφανος που ειναι άντρας ή γυναίκα. Δεν ειναι κανεις διαφορετικός. Όλοι άνθρωποι ειμαστε. χωρις να θελω να αλλαξω ροη στο θεμα να φανταστω εισαι με αυτους που λενε all lives matter 1
odettelle Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 #AllLivesMatter #NotAllMen #StraightAndProud #λότζικ 1
katergaris79 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 1. Τιμουμε το ΟΧΙ 2. Τιμουμε την έναρξη της επανάστασης του 21 3. Υπάρχει παρέλαση τη πρωτομαγιά? Η γιορτη ειναι το εργατικο κινημα παντως Ο gay τι ακριβως γιορτάζει? Ειναι η παγκόσμια μέρα του ρε παιδί μου? Κάτι αντιστοιχο με "γιορτη της γυναίκας" ή "γιορτη του άντρα"? Να το καταλάβω. Δεν είμαι σίγουρος ότι η πλειοψηφία πήγε για να "τιμήσει" κάτι. Πάντως ακόμα και μ' αυτή τη λογική κάτι οφείλεται να "τιμηθεί". Γκούγκλαρε 1969 Stonewall Inn 2
Super Moderators billdanos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Σύγκριση παρέλασης ηρώων 1821 με τους γκει. Τέλεια συνεχίστε γελάω. Ήρωες είναι όσοι παλεύουν για κάτι το οποίο φαινόταν αδύνατο να γίνει εως τότε, αψηφώντας κινδύνους και δυσκολίες. Απο κει και πέρα, όπως στις εθνικές παρελάσεις συμμετέχει κόσμος που δεν γνωρίζει τι ακριβώς γιορτάζει, έτσι και στο pride ή οπουδήποτε αλλού υπάρχουν αντίστοιχοι που δεν έχουν ιδέα γιατί είναι εκεί. Δεν ακυρώνει όμως η μειοψηφία, τον πραγματικό σκοπό για τον οποίο γίνονται όλα αυτά. 4
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ήρωες είναι όσοι παλεύουν για κάτι το οποίο φαινόταν αδύνατο να γίνει εως τότε, αψηφώντας κινδύνους και δυσκολίες. Απο κει και πέρα, όπως στις εθνικές παρελάσεις συμμετέχει κόσμος που δεν γνωρίζει τι ακριβώς γιορτάζει, έτσι και στο pride ή οπουδήποτε αλλού υπάρχουν αντίστοιχοι που δεν έχουν ιδέα γιατί είναι εκεί. Δεν ακυρώνει όμως η μειοψηφία, τον πραγματικό σκοπό για τον οποίο γίνονται όλα αυτά. Φαντάρος πήγες;
opera Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Με τις παρελάσεις μόνο αποδοχή δε κερδίζουν αυτά τα άτομα αλλά περισσότερο δείχνουν ότι δε σέβονται ούτε τον εαυτό τους. Το θέαμα που παρουσιάζουν είναι τραγικό. 1
katergaris79 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Με τις παρελάσεις μόνο αποδοχή δε κερδίζουν αυτά τα άτομα αλλά περισσότερο δείχνουν ότι δε σέβονται ούτε τον εαυτό τους. Το θέαμα που παρουσιάζουν είναι τραγικό. Είναι θέμα αισθητικής τελικά;
katergaris79 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αηδία είναι, είναι και θέμα αισθητικής και σοβαρότητας. Παρτι ρε φίλε χωρίς γκέι, περίεργο σου φαίνεται; 1. Για το θέμα της αισθητικής νομίζω έχει απαντηθεί πολλάκις. Αν η φάτσα σου μου χαλάει την αισθητική θα πρέπει να σου πω να μείνεις σπίτι σου για να μη σε δω κάπου; Και πες ότι εγώ είμαι μαλάκας και στο λέω, εσύ θα το κάνεις; 2. Τα "χωρίς γκέι" είναι τα κανονικά; να μπούμε πάλι στην κουβέντα περί ετεροκανονικότητας;
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 1. Για το θέμα της αισθητικής νομίζω έχει απαντηθεί πολλάκις. Αν η φάτσα σου μου χαλάει την αισθητική θα πρέπει να σου πω να μείνεις σπίτι σου για να μη σε δω κάπου; Και πες ότι εγώ είμαι μαλάκας και στο λέω, εσύ θα το κάνεις; 2. Τα "χωρίς γκέι" είναι τα κανονικά; να μπούμε πάλι στην κουβέντα περί ετεροκανονικότητας; Νταξει βρε οκ το λύσαμε έχεις δίκιο.
AtiX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 1. Τιμουμε το ΟΧΙ 2. Τιμουμε την έναρξη της επανάστασης του 21 3. Υπάρχει παρέλαση τη πρωτομαγιά? Η γιορτη ειναι το εργατικο κινημα παντως Ο gay τι ακριβως γιορτάζει? Ειναι η παγκόσμια μέρα του ρε παιδί μου? Κάτι αντιστοιχο με "γιορτη της γυναίκας" ή "γιορτη του άντρα"? Να το καταλάβω. Σύγκριση παρέλασης ηρώων 1821 με τους γκει. Τέλεια συνεχίστε γελάω. λίγο καθυστερημένα... πριν κρίνετε το οτιδήποτε κάντε μια απλή ανάγνωση, βρείτε σε τι αναφέρεστε και διαβάστε το με λίγη προσοχή... μετά πες τε την άποψη σας, άλλα το βασικότερο πρώτα μάθετε σε τη αναφέρεστε... 1
katergaris79 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Νταξει βρε οκ το λύσαμε έχεις δίκιο. Όσο δεν απαντάς δε θα "λυθεί" αγαπητέ.
tritonas00 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Σύγκριση παρέλασης ηρώων 1821 με τους γκει. Τέλεια συνεχίστε γελάω. σιγα τα καλσον... Φαντάρος πήγες; σοβαρεψου 1
randomcat Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Νομίζω ότι πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός των ομοφοβικών και των "ηλιθιοφοβικών" (ας το πούμε έτσι). Το να δω κάποιον με γυαλιά ηλίου το βράδυ που δεν είναι τυφλός, που δεν γυρίζει βίντεο για YouTube και που δεν λέγεται Κιάνου Ρηβς, μου χτυπάει καμπανάκι ότι μάλλον πρόκειται για βλαμμένο. Αν τύχει να τον παίρνει από πίσω ο συγκεκριμένος βλαμμένος, υποθέτω ότι εγώ που γελάω με το lifestyle του θα πρέπει να χαρακτηριστώ "ομοφοβικός";;; Να είμαι αλλεργικός στην βλακεία δεν παίζει; Επίσης εάν δω κάποιον με δερμάτινα, με τατουάζ, με piercings και με τακούνια στο gay pride, θα υποθέσω ότι είναι βλαμμένος. Όχι επειδή έχει piercings, ούτε επειδή έχει τατουάζ. Αλλά επειδή ο συνδυασμός πολλών αντισυμβατικών και αντιδραστικών συμπεριφορών χτυπάει καμπανάκι ψυχολογικών προβλημάτων και μιας δόσης βλακείας ή ανωριμότητας. Λευτεριά στους ηλιθιοφοβικούς. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δηλαδή το τι φοράει ο άλλος τον κάνει ηλίθιο;;; Πολύ λογικό.
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Νομίζω ότι πρέπει να γίνει ένας διαχωρισμός των ομοφοβικών και των "ηλιθιοφοβικών" (ας το πούμε έτσι). Το να δω κάποιον με γυαλιά ηλίου το βράδυ που δεν είναι τυφλός, που δεν γυρίζει βίντεο για YouTube και που δεν λέγεται Κιάνου Ρηβς, μου χτυπάει καμπανάκι ότι μάλλον πρόκειται για βλαμμένο. Αν τύχει να τον παίρνει από πίσω ο συγκεκριμένος βλαμμένος, υποθέτω ότι εγώ που γελάω με το lifestyle του θα πρέπει να χαρακτηριστώ "ομοφοβικός";;; Να είμαι αλλεργικός στην βλακεία δεν παίζει; Επίσης εάν δω κάποιον με δερμάτινα, με τατουάζ, με piercings και με τακούνια στο gay pride, θα υποθέσω ότι είναι βλαμμένος. Όχι επειδή έχει piercings, ούτε επειδή έχει τατουάζ. Αλλά επειδή ο συνδυασμός πολλών αντισυμβατικών και αντιδραστικών συμπεριφορών χτυπάει καμπανάκι ψυχολογικών προβλημάτων και μιας δόσης βλακείας ή ανωριμότητας. Λευτεριά στους ηλιθιοφοβικούς. Μιας και τον ανάφερες αυτός ο ηθοποιός πάει σε τέτοια παρτι;
Προτεινόμενες αναρτήσεις