AtiX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το google ειναι φιλος μαςΈχω μαλώσει... μπορείς να μου βρεις τον νόμο? plz
katergaris79 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ο νομος με αυτα που εγιναν το σαββατο απο καποιους οριζει ποινη φυλακισης εως και 2 ετη για προσβολη δημοσιας αιδους. Δεν μπορει ο οποιοσδηποτε να δειχνει ουτε τα οργανα του ουτε το στηθος του ετσι επειδη γουσταρει.Ειναι συμπεριφορα που δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτη και πρεπει ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ να το σεβεται. Είπα ξεκάθαρα την άποψή μου σχετικά με την προσβολή της αισθητικής κάποιων. Αν τίθεται θέμα προσβολής δημοσίας αιδούς φαντάζομαι θα είχαν επιληφθεί οι αρμόδιοι. Δεν ήμουν εκεί να ξέρω τι παίχτηκε, πήγες εσύ; τίθεται πραγματικά τέτοιο θέμα;
Expertr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Και το γδύσιμο ενδυματική επιλογή αποτελεί. Έλλειψη ενδύματος. Πώς ακριβώς ένα γυμνό σώμα σε προσβάλλει; Ειδικά όταν δεν είναι γυμνό για κάτι πρόστυχο; Το γυμνό σώμα είναι ό,τι πιο αγνό υπάρχει. Όσο για τα εθνικά σύμβολα, δεν θα επεκταθώ περισσότερο γιατί φαίνεται να μην θέλετε να καταλάβετε, αλλά όπως εσάς πχ δεν σας λέει τίποτα η σημαία του Ιράν, έτσι δεν λέει σε άλλους τίποτα και το εθνικό σύμβολο της Ελλάδας. Δεν θα αγιοποιήσω το σύμβολο μιας χώρας στην οποία ΕΤΥΧΕ να γεννηθώ και όχι μόνο δεν μου παρείχε ευκαιρίες, αλλά μου τις στέρησε. Δεν θα την κάψω προφανώς, γιατί αναγνωρίζω πως για άλλους είναι ιερό πράγμα, αλλά μην περιμένετε όλοι να βλέπουν τα πράγματα όπως εσείς. Το οτι εσενα η σε καποιους αλλους δεν λεει τιποτα η σημαια της χωρας που ζουμε ειναι δικο σας προβλημα και αφου δεν σας λεει τιποτα καλο ειναι να μην ασχολειστε μαζι του γιατι υπαρχουν σοβαρες ποινικες διωξεις. Θα σταματησω εδω αυτο το θεμα για εμενα καθως επαναλαμβανουμε τα ιδια και τα ιδια αφου καποιοι δεν καταλαβαινουν ουτε τι σημαινει δημοσια προσβολη ουτε προσβολη εθνικων συμβολων .Γιατι απλα δεν τους αρεσει μωρε και γιατι τους αρεσει να ειναι με κωλοστριγκα δημοσια! Ωραιος Αντιλογος!Bb 2
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Και να σου κάνει κάποιος μήνυση για προσβολή κατά της δημόσιας αιδούς, το πιο πιθανό είναι στις περιπτώσεις που αναφέρονται ότι θα αφεθείς ελεύθερος. Εδώ άλλοι κάνουν μηνύσεις σε μητέρες που θηλάζουν δημοσίως...
pontez2 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δε ξέρω αν γράφτηκε. Γιατί να θέλει κάποιος να κάνει επίδειξη της φυσιολογικότητάς του; Το ειπε και κάποιος προχθές και συμφωνω μαζί του. Ειναι σα να βγει ο οποιοσδηποτε straigth και να νιωθει περηφανος που ειναι άντρας ή γυναίκα. Δεν ειναι κανεις διαφορετικός. Όλοι άνθρωποι ειμαστε.
odettelle Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το google ειναι φιλος μας το θέμα είναι πως αντί να τα κιμιάζεις με το ίντερνετ θα ήταν καλύτερο να βγεις έξω και να κρίνεις εξ ιδίων, όχι να βασίζεσαι σε όσα ανεβάζει το κάθε φασιστόμουτρο στο φέισμπουκ. Don't trust everything on the internet - Abraham Lincoln 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Οι straight δεν καταπιέζονται (για τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό πάντα), επίσης υιοθετούν παιδιά και μπορούν να παντρευτούν. Εγώ το βλέπω ως ότι δεν ντρέπονται να είναι κάτι που η κοινωνία δεν αποδέχεται σε πολλές εκφάνσεις της. Αντίστοιχα επιχειρήματα δίνουν και πολλοί άνδρες κατά του φεμινισμού και της περηφάνιας να είσαι γυναίκα (είτε cis είτε trans).
AtiX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δε ξέρω αν γράφτηκε. Γιατί να θέλει κάποιος να κάνει επίδειξη της φυσιολογικότητάς του; Το ειπε και κάποιος προχθές και συμφωνω μαζί του. Ειναι σα να βγει ο οποιοσδηποτε straigth και να νιωθει περηφανος που ειναι άντρας ή γυναίκα. Δεν ειναι κανεις διαφορετικός. Όλοι άνθρωποι ειμαστε. Εσύ γιατί πας στην παρέλαση κάθε 28 και 25 ή Πρωτομαγιά ;;;;
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Εσύ γιατί πας στην παρέλαση κάθε 28 και 25 ή Πρωτομαγιά ;;;; Σύγκριση παρέλασης ηρώων 1821 με τους γκει. Τέλεια συνεχίστε γελάω.
odettelle Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το οτι εσενα η σε καποιους αλλους δεν λεει τιποτα η σημαια της χωρας που ζουμε ειναι δικο σας προβλημα και αφου δεν σας λεει τιποτα καλο ειναι να μην ασχολειστε μαζι του γιατι υπαρχουν σοβαρες ποινικες διωξεις. Θα σταματησω εδω αυτο το θεμα για εμενα καθως επαναλαμβανουμε τα ιδια και τα ιδια αφου καποιοι δεν καταλαβαινουν ουτε τι σημαινει δημοσια προσβολη ουτε προσβολη εθνικων συμβολων .Γιατι απλα δεν τους αρεσει μωρε και γιατι τους αρεσει να ειναι με κωλοστριγκα δημοσια! Ωραιος Αντιλογος! Bb Ωραία λογική. Και το ότι ενοχλεί την αισθητική σου δικό σου πρόβλημα είναι μαν. Κοίτα αλλού. Μην κάνεις σεξ με άντρες. Ζήσε τη ζωούλα σου όπως εσύ γουστάρεις και άσε και τους άλλους να κάνουν το ίδιο. Και προφανώς και δεν προχωραει η συζήτηση αφού κάνουμε πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις και απαντήσεις δεν παίρνουμε, καθώς εσύ και ο va-πωςτονλενε χθες απλά υπεκφεύγετε δήθεν περίτεχνα να απαντήσετε. Και ξαναρωτάω, για 5η φορά: ποιος ορίζει το φυσιολογικό και τι είναι αυτό; Ποιος ορίζει το ηθικό και τι είναι αυτό; Ποιος ορίζει το αισθητικά αποδεκτό και τι είναι αυτό; Αν δεν απαντήσεις στα πολύ συγκεκριμένα ερωτήματα που σου θέτω δεν θα ξανασχοληώ μαζί σου. Κούρασες. 1
pontez2 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Εσύ γιατί πας στην παρέλαση κάθε 28 και 25 ή Πρωτομαγιά ;;;; 1. Τιμουμε το ΟΧΙ 2. Τιμουμε την έναρξη της επανάστασης του 21 3. Υπάρχει παρέλαση τη πρωτομαγιά? Η γιορτη ειναι το εργατικο κινημα παντως Ο gay τι ακριβως γιορτάζει? Ειναι η παγκόσμια μέρα του ρε παιδί μου? Κάτι αντιστοιχο με "γιορτη της γυναίκας" ή "γιορτη του άντρα"? Να το καταλάβω. 1
odettelle Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δε ξέρω αν γράφτηκε. Γιατί να θέλει κάποιος να κάνει επίδειξη της φυσιολογικότητάς του; Το ειπε και κάποιος προχθές και συμφωνω μαζί του. Ειναι σα να βγει ο οποιοσδηποτε straigth και να νιωθει περηφανος που ειναι άντρας ή γυναίκα. Δεν ειναι κανεις διαφορετικός. Όλοι άνθρωποι ειμαστε. 'Αντε πάλι αυτή η μ*λακία που παίζει πολύ αυτές τις μέρες. Ανάθεμα αν και καταλαβαίνατε τι αναπαράγετε. Επειδή βαριέμαι να σου εξηγώ το τρέχον κοινωνικοπολιτικό σύστημα και ως αποτέλεσμα να με γράψεις στην αρρενωπότητά σου, σου παραθέτω αυτό https://www.facebook.com/yesyoureamisogynist/photos/a.187616138383124.1073741828.186608305150574/251759075302163/?type=3&theater Και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε. 3
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ναι odettelle γιατί μόνο τα δερμάτινα τους πειράζουν που δείχνουν δέρμα. Και όταν και καθόλου δέρμα δεν δείχνεις, και είναι πολύ modest το ντύσιμο αλλά είναι παράξενο, τα ίδια λένε πάλι ότι είναι προσβολή κατά της δημόσιας αιδούς και δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό και yada, yada, yada. Τα έχω ζήσει!
suffocater Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ο gay τι ακριβως γιορτάζει? Ειναι η παγκόσμια μέρα του ρε παιδί μου? Κάτι αντιστοιχο με "γιορτη της γυναίκας" ή "γιορτη του άντρα"? Να το καταλάβω. Παλι τα ίδια. Δεν ειναι δυνατον. ΔΕ ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ,διεκδικεί. 3
odettelle Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Εντωμεταξύ ψιλό οφφ-τόπικ αλλά μου εξηγεί κάποιος με ποια λογική κάνουν λάικ στα ποστ μας άτομα τα οποία ξεκάθαρα δεν συμφωνούν με τα γραφόμενά μας; Πάσιβ-αγκρέσιβνες ή απλά χαζομάρα; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις