odettelle Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 @suffocater όταν άρχισα να διαβάζω το μήνυμά σου ετοιμαζόμουν για facepalm. Εντέλει τα λες πολύ ωραία. Tα gay parade-pride δεν ξερω τον ακριβη ορο,δεν εχω καταλαβει συγκεκριμενα για ποιο λογο γινονται,ειτε οπως θα λεγε ενας ψυχολογος του καφενειου γινονται απο την χρονια καταπιεση στην δημοσια εκφραση αυτων των ανθρωπων,ειτε απλα για τζερτζελο(που αυτο μου φαινεται και το πιο πιθανο)δεν εχει σημασια,ειναι ακομα μια παρελαση δημοσια εκδηλωση ανθρωπων που δεν ενοχλει,δεν ασκει βια,δεν καταστρεφει τπτ. Περα απο εκει,αυτο που θεωρω ειναι επιβεβλημενο να γινει,ειναι μια σωστη νομοθεσια που να υποστηριζει βασικα κοινωνικα-εργασιακα δικαιωματα σε ανθρωπους διαφορετικης σεξουαλικης-φυλετικης κατευθυνσης οπου να τους επιτρεπει να ζουν με τους ιδιους ορους οπως καποιος straight.Δεν χρειαζονται νομοι λογοκρισιας,οπου το να βρισεις καποιον γκευ πχ να σε καθιστα ρατσιστη και να υπαρχει ποινικη διωξη.Αν ημουν γκευ,θα ηθελα ο νομος να με προστατευει απο το αφεντικο που μπορει να με απολυσει επειδη ειμαι γκευ και οχι απο τον καθε καγκουρα που με βριζει. Απο εκει και περα η συζητηση για το τι ειναι φυσιολογικο ή οχι,ειναι ανουσια,το μισος για διαφορετικους ανθρωπους δεν εκλογικευεται,παρα μονο καλυπτεται απο ψευτοθεωριες. Η επιδίωξη ισονομίας είναι ανεξάρτητη από την επιδίωξη κοινωνικής αποδοχής. Το επιχείρημα σου είναι αντίστοιχο του "δεν υπάρχει σεξισμός στον δυτικό κόσμο, δεν κοιτάτε καλύτερα που στην Σαουδική Αραβία δεν μπορούν να βγουν απ τα σπίτια τους χωρίς άντρα;;;;"Εν ολίγοις, η λογική σου πάσχει. Μπορείς να επικεντρώνεσαι και να διεκδικείς πολλά πράγματα ταυτόχρονα. Σιγά.. Ούτε έναν δεν βρίσαμε, ίσα ίσα αυτοί γράφουν άσχημα.Έτσι που κάνουν Δενν πρόκειται να ενταχθούν ποτέ στην ελληνική κοινωνία. Ευτυχώς. Είχαμε μια φαγούρα αν θα μας αποδεχτούν άνθρωποι με μότο "πατρίς θρησκεία οικογένεια". Επίσης με ξεπερνά που ορισμένοι υποθέτετε αυτόματα πως όποιος υποστηρίζει τα βασικά δικαιώματα των lgbtq είναι στάνταρ γκέι/λεσβία/τρανς/γουατέβερ, παρά το γεγονός πως κι εγώ και η basketballfan δηλώσαμε πως είμαστε στρέιτ. Βλέπεις είναι βολικό να πιστεύει κάποιος πως οι μόνοι που αντιτίθενται στην καταπίεση είναι "αποτελέσματα παράφυσης". Τσινάει να βλέπετε ανθρώπους να υποστηρίζουν άλλους χωρίς προσωπικά συμφέροντα ε; 4
AtiX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ο νομος με αυτα που εγιναν το σαββατο απο καποιους οριζει ποινη φυλακισης εως και 2 ετη για προσβολη δημοσιας αιδους. Δεν μπορει ο οποιοσδηποτε να δειχνει ουτε τα οργανα του ουτε το στηθος του ετσι επειδη γουσταρει.Ειναι συμπεριφορα που δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτη και πρεπει ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ να το σεβεται.Αλήθεια γιατί το γυναικείο στήθος απαγορεύεται ενώ το ανδρικό όχι?
odettelle Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ο νομος με αυτα που εγιναν το σαββατο απο καποιους οριζει ποινη φυλακισης εως και 2 ετη για προσβολη δημοσιας αιδους. Δεν μπορει ο οποιοσδηποτε να δειχνει ουτε τα οργανα του ουτε το στηθος του ετσι επειδη γουσταρει.Ειναι συμπεριφορα που δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτη και πρεπει ο ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ να το σεβεται. α) Κανείς δεν έδειξε τα γεννητικά του όργανα. β) Εσύ παραλία το καλοκαίρι φοράς στηθόδεσμο; Επαναλάβετε: το στήθος δεν είναι γεννητικό όργανο. Είναι μέρος των δευτερογενών χαρακτηριστικών των φύλων. Είναι άκακο. 1
Expertr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αλήθεια γιατί το γυναικείο στήθος απαγορεύεται ενώ το ανδρικό όχι? Εχω την εντυπωση οτι δεν αναφερεται καπου αυτο
AtiX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Εχω την εντυπωση οτι δεν αναφερεται καπου αυτοΜα εσύ ο ίδιος το αναφέρεις...
Expertr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 α) Κανείς δεν έδειξε τα γεννητικά του όργανα. β) Εσύ παραλία το καλοκαίρι φοράς στηθόδεσμο; Επαναλάβετε: το στήθος δεν είναι γεννητικό όργανο. Είναι μέρος των δευτερογενών χαρακτηριστικών των φύλων. Είναι άκακο. οι γυμνοστηθες και τα κωλοστριγκα προσβαλουν την ηθικη των πολιτων και αυτο αρκει. ειτε βγω εγω με κωλοστριγκο ειτε βγει η κοπελα μου ειναι προκλητικο και προσβαλει τους αλλους. Μα εσύ ο ίδιος το αναφέρεις... ειπα καπου οτι ΜΟΝΟ το γυναικειο στηθος απαγορευται?... ο νομοθετης για την ακριβεια δεν αναφερεται καν σε στηθοι κτλ. Για προσβολη μιλαει και πραξεις μη κοινωνικα αποδεκτες και μη ηθικες
AtiX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 οι γυμνοστηθες και τα κωλοστριγκα προσβαλουν την ηθικη των πολιτων και αυτο αρκει. ειτε βγω εγω με κωλοστριγκο ειτε βγει η κοπελα μου ειναι προκλητικο και προσβαλει τους αλλους. ειπα καπου οτι ΜΟΝΟ το γυναικειο στηθος απαγορευται?... ο νομοθετης για την ακριβεια δεν αναφερεται καν σε στηθοι κτλ. Για προσβολη μιλαει και πραξεις μη κοινωνικα αποδεκτες και μη ηθικες Βρε ματάκια μου πραγματικά μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, η παραπάνω πρόταση δεν βγάζει νόημα...
odettelle Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πώς ακριβώς προσβάλει την ηθική κάποιο η ενδυματική επιλογή ενός άλλου;
Expertr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Βρε ματάκια μου πραγματικά μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα, η παραπάνω πρόταση δεν βγάζει νόημα... ΕΓΩ σου εφερα το παραδειγμα μιας προσβολης και σου ανεφερα τι λεει ο νομοθετης. Μηπως λοιπον εσυ εχεις καποιο προβλημα στην αναγνωση? Πώς ακριβώς προσβάλει την ηθική κάποιο η ενδυματική επιλογή ενός άλλου; το θεμα ειναι οτι δεν μιλαμε για ενδυματικη επιλογη ουσιαστικα αλλα για γδυσιμο. Για αυτο και προσβαλει. οπως και τα εθνικα συμβολα που ανεφερα νωριτερα.
AtiX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 ΕΓΩ σου εφερα το παραδειγμα μιας προσβολης και σου ανεφερα τι λεει ο νομοθετης. Μηπως λοιπον εσυ εχεις καποιο προβλημα στην αναγνωση?Πάμε πάλι από την αρχή... μια γυμνοστηθη γυναίκα γιατί μπορεί να συλληφθεί, ενώ εγώ γυμνοστηθος όχι?
Expertr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Πάμε πάλι από την αρχή... μια γυμνοστηθη γυναίκα γιατί μπορεί να συλληφθεί, ενώ εγώ γυμνοστηθος όχι? Ποιος σου ειπε οτι δεν μπορεις εσυ να συλληφθεις?...με τακτικη δημοτικου θα το παμε? Βρες τον νομο και διαβασε τον εαν θες γιατι βαριεμαι να κανω παραδειγματα.
AtiX Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ποιος σου ειπε οτι δεν μπορεις εσυ να συλληφθεις?...με τακτικη δημοτικου θα το παμε? Βρες τον νομο και διαβασε τον εαν θες γιατι βαριεμαι να κανω παραδειγματα. Δεν θέλω παραδείγματα... θελω τον νόμο...
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ούτως ή άλλως είχαν body paint, δεν νομίζω ότι απαγορεύεται. Επίσης, στην Ελλάδα το γυμνό απο μόνο του δεν κρίνεται αξιόποινο.
odettelle Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Και το γδύσιμο ενδυματική επιλογή αποτελεί. Έλλειψη ενδύματος. Πώς ακριβώς ένα γυμνό σώμα σε προσβάλλει; Ειδικά όταν δεν είναι γυμνό για κάτι πρόστυχο; Το γυμνό σώμα είναι ό,τι πιο αγνό υπάρχει. Όσο για τα εθνικά σύμβολα, δεν θα επεκταθώ περισσότερο γιατί φαίνεται να μην θέλετε να καταλάβετε, αλλά όπως εσάς πχ δεν σας λέει τίποτα η σημαία του Ιράν, έτσι δεν λέει σε άλλους τίποτα και το εθνικό σύμβολο της Ελλάδας. Δεν θα αγιοποιήσω το σύμβολο μιας χώρας στην οποία ΕΤΥΧΕ να γεννηθώ και όχι μόνο δεν μου παρείχε ευκαιρίες, αλλά μου τις στέρησε. Δεν θα την κάψω προφανώς, γιατί αναγνωρίζω πως για άλλους είναι ιερό πράγμα, αλλά μην περιμένετε όλοι να βλέπουν τα πράγματα όπως εσείς. 1
Expertr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ο χρήστης Expertr είπε: Ποιος σου ειπε οτι δεν μπορεις εσυ να συλληφθεις?...με τακτικη δημοτικου θα το παμε? Βρες τον νομο και διαβασε τον εαν θες γιατι βαριεμαι να κανω παραδειγματα. Δεν θέλω παραδείγματα... θελω τον νόμο... Το google ειναι φιλος μας
Προτεινόμενες αναρτήσεις