Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Αν δνε θέλαμε να τα γράφετε πίστεψε με θα είχαμε κάνει αίτηση να κλείσει το θέμα σας Άρα θέλουμε και την άλλη άποψη μια χαρά. Το ότι θα έπεφταν reports δεν σημαίνει βέβαια ότι θα ανταποκρινόντουσαν οι mods... Οπότε μην νομίζεις ότι τους έκανες χάρη. 1
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Το ότι είσαι άμεσος δεν με ενδιαφέρει, σε δημόσιο φόρουμ είσαι... Σε ξαναρωτώ γιατί είναι φυσιολογικό (το φιλί στρειτ) ενώ ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γης δεν το θεωρεί έτσι; Στην Ελλάδα αυτό θεωρείται φυσιολογικό, αν θέλετε τρέλες στην Ολλανδία που δεν έχουν πρόβλημα. Σκέψου σε ποια χώρα ζεις, τι έχει αναδείξει κ πόσο χριστιανική χώρα είμαστε. Τεσπα είναι πολλά δεν έχει νόημα, ότι είχα να πω το είπα. Το ότι θα έπεφταν reports δεν σημαίνει βέβαια ότι θα ανταποκρινόντουσαν οι mods... Οπότε μην νομίζεις ότι τους έκανες χάρη. . Α δηλαδή όπου θέλουν σβήνουν θέματα; χάρη; Καμια σχεση ούτε καν το σκέφτηκα έτσι.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Στην Ελλάδα αυτό θεωρείται φυσιολογικό, αν θέλετε τρέλες στην Ολλανδία που δεν έχουν πρόβλημα. Σκέψου σε ποια χώρα ζεις, τι έχει αναδείξει κ πόσο χριστιανική χώρα είμαστε. Τεσπα είναι πολλά δεν έχει νόημα, ότι είχα να πω το είπα. Είδες πάλι; 0 επιχειρήματα. Απλώς έτυχε να το θεωρείς φυσιολογικό γιατί έτσι σου έμαθαν, αν είχες γεννηθεί σε μια αραβική χώρα (και αυτό) δεν θα το θεωρούσες φυσιολογικό. Γι' αυτό και άλλωστε δεν έχεις αιτιολογήσει γιατί είναι μη φυσιολογικό το να φιλιούνται μη στρέιτ άτομα. Υ.Γ Ακόμη έχουμε δημοκρατία, αν σου αρέσει κάτι πιο περιοριστικό υπάρχει και η γειτονική μας χώρα.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Α δηλαδή όπου θέλουν σβήνουν θέματα; χάρη; Καμια σχεση ούτε καν το σκέφτηκα έτσι. Ότι θεωρούν πως παραβιάζει το policy του forum και σίγουρο το συγκεκριμένο topic δεν το κάνει. Έτσι όπως διατυπώθηκε στην 1η γραμμή που quotαρα, δίνει αυτή την εντύπωση.
vairass Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ότι θεωρούν ότι παραβιάζει το policy του forum και σίγουρο το συγκεκριμένο topic δεν το κάνει. Έτσι όπως διατυπώθηκε στην 1η γραμμή, δίνει αυτή την εντύπωση. Καμια σχεση σου είπα, συζήτηση να γίνεται. Είδες πάλι; 0 επιχειρήματα. Απλώς έτυχε να το θεωρείς φυσιολογικό γιατί έτσι σου έμαθαν, αν είχες γεννηθεί σε μια αραβική χώρα (και αυτό) δεν θα το θεωρούσες φυσιολογικό. Γι' αυτό και άλλωστε δεν έχεις αιτιολογήσει γιατί είναι μη φυσιολογικό το να φιλιούνται μη στρέιτ άτομα. Υ.Γ Ακόμη έχουμε δημοκρατία, αν σου αρέσει κάτι πιο περιοριστικό υπάρχει και η γειτονική μας χώρα. Ποιος σου είπε ρε ότι θέλω να βλέπω και το κάθε ανώμαλο στρειτ ζευγάρι να βγάζει τα μάτια του στο δρόμο; τόσα βουνά υπάρχουν ρε ΚΟΠΡΙΤες Αντε εκεί ψηλά και κάντε ότι νομίζετε, στους γκει με πειράζει το τσίρκο όχι αυτό που κάνουν τόσο, σε εμένα έξαλλου δεν μπαίνει ούτε βγαίνει. 1
Expertr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ο χρήστης vairass είπε: Στην Ελλάδα αυτό θεωρείται φυσιολογικό, αν θέλετε τρέλες στην Ολλανδία που δεν έχουν πρόβλημα. Σκέψου σε ποια χώρα ζεις, τι έχει αναδείξει κ πόσο χριστιανική χώρα είμαστε. Τεσπα είναι πολλά δεν έχει νόημα, ότι είχα να πω το είπα. Είδες πάλι; 0 επιχειρήματα. Απλώς έτυχε να το θεωρείς φυσιολογικό γιατί έτσι σου έμαθαν, αν είχες γεννηθεί σε μια αραβική χώρα (και αυτό) δεν θα το θεωρούσες φυσιολογικό. Γι' αυτό και άλλωστε δεν έχεις αιτιολογήσει γιατί είναι μη φυσιολογικό το να φιλιούνται μη στρέιτ άτομα. Υ.Γ Ακόμη έχουμε δημοκρατία, αν σου αρέσει κάτι πιο περιοριστικό υπάρχει και η γειτονική μας χώρα. Επισης πολλοι συνανθρωποι μας ειναι κοπρολαγνοι η ουρολαγνοι.Δεν νομιζω ομως οτι θα ηταν και τονπιο ωραιο ο καθενας να κουβαλαει απο μια κουραδα μαζι του αμα κ@@@ να την γλυψει ξερω γω μεσα στον δρομο.Δικαιωμα του ειναι να γλυφει οτι θελει αλλα και δικο μου δικαιωμα να μην το κανει μπροστα μου κατι το τοσο ενοχλητικο.Γιατι λοιπον να καταπατησει αυτο το δικαιωμα μου ενω εγω δεν τον ενοχλω καπου;Μπορει να το κανει σπιτι του χωρις κανενα προβλημα. 1
Ablaoublas_542 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 vairass το account arrows σου λεει τιποτα?
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Επισης πολλοι συνανθρωποι μας ειναι κοπρολαγνοι η ουρολαγνοι. Δεν νομιζω ομως οτι θα ηταν και τονπιο ωραιο ο καθενας να κουβαλαει απο μια κουραδα μαζι του αμα κ@@@ να την γλυψει ξερω γω μεσα στον δρομο. Δικαιωμα του ειναι να γλυφει οτι θελει αλλα και δικο μου δικαιωμα να μην το κανει μπροστα μου κατι το τοσο ενοχλητικο. Γιατι λοιπον να καταπατησει αυτο το δικαιωμα μου ενω εγω δεν τον ενοχλω καπου; Μπορει να το κανει σπιτι του χωρις κανενα προβλημα. Που κολλάνε τα συγκεκριμένα σεξουαλικά φετίχ με το φιλί μεταξύ δύο ανθρώπων που αγαπιούνται; Μην πάτε να διαστρεβλώσετε τα πάντα επειδή έτσι σας αρέσει. Και όχι αν δεν θες να βλέπεις γκέι να φιλιούνται να μείνεις εσύ στο σπίτι σου!
Expertr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ο χρήστης Expertr είπε: Επισης πολλοι συνανθρωποι μας ειναι κοπρολαγνοι η ουρολαγνοι. Δεν νομιζω ομως οτι θα ηταν και τονπιο ωραιο ο καθενας να κουβαλαει απο μια κουραδα μαζι του αμα κ@@@ να την γλυψει ξερω γω μεσα στον δρομο. Δικαιωμα του ειναι να γλυφει οτι θελει αλλα και δικο μου δικαιωμα να μην το κανει μπροστα μου κατι το τοσο ενοχλητικο. Γιατι λοιπον να καταπατησει αυτο το δικαιωμα μου ενω εγω δεν τον ενοχλω καπου; Μπορει να το κανει σπιτι του χωρις κανενα προβλημα. Που κολλάνε τα συγκεκριμένα σεξουαλικά φετίχ με το φιλί μεταξύ δύο ανθρώπων που αγαπιούνται; Μην πάτε να διαστρεβλώσετε τα πάντα επειδή έτσι σας αρέσει. Αναφερομαι πιο πολυ για σημερα που καποιοι φορουσαν bdsm δερματινα ρουχα. Αλλες ηταν με τις ρογες εξω κτλ.Το οτι ηταν 5-10-15 ατομα η και παραπανω και οχι η πλειοψηφεια δεν μου λεει κατι.Θα μπορουσατε να μην τους αφησετε να ξεφτυλισουν ΕΣΑΣ.Βεβαια αντι για αυτο προτιμησατε να βγαλετε τις προκαταληψεις σας στους αστυνομικους που ηρθαν να διαδηλωσουν και αυτοι μαζι σας.Εκει ασχολειθηκατε για τα 5 ατομα ομως.... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Και; Οκ ήταν από το χώρο του BDSM, so what? Να τους το απαγορέψουμε επειδή δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό; Όσο για τους αστυνομικούς ούτε εμένα μου άρεσε αυτό που συνέβη, αλλά ήταν μεμονωμένα άτομα όμως που προκάλεσαν το συμβάν. Πάντα θα υπάρχουν και αυτοί που προκαλούν προβλήματα.
Expertr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Φετιχ δεν ειναι το bdsm;Φετιχ ειναι και η κοπρολαγνια.Δεν ειναι ενα απλο φιλι.Αμα ειναι ο καθενας δηλαδη να βγαινει στον δρομο να κανει και να δειχνει τα γουστα του.Ετσι θα διεκδικησεις;Πας για να κερδισεις κατι η για να σε αποθησει και αλλο η κοινωνια;Γιατι εδω δεν ειμαστε καλως η κακως ουτε ολλανδια ουτε αγγλια. Οι αγωνες δεν ειναι σε ολες τις εδρες ιδιοι.Πρεπει να εχεις τακτικη για να κερδισεις και πλανο.Κατι που ουτε καν εχετε πλησιασει. Καληνυχτα απο εμενα
Hlapatsas Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Ο καθένας έχει τις ευθύνες του απέναντι στην κοινωνία. Η σεξουαλική προτίμηση του καθενός-ανωμαλία (όσο και αν δεν αρέσει η λέξη είναι η ακριβέστερη), όταν προβάλεται έχει και συνέπειες..Παιδιά τα βλέπουν,και ενήλικες που δυστυχώς δεν ξέρουν τι είναι φυσιολογικό και τι όχι. Μπορεί να θες να διατυμπανίσεις το αφύσικο σου αλλά η Αλήθεια παραμένει πως χωρίς την Φυσιολογική επιλογή δεν δύναται να υπάρξει Ζωή. Είναι στείρο το αφύσικο.. 1
odettelle Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Όσο για τις γυναίκες γκει κανείς δεν νοιάζεται για εσάς μας είστε αντιπαθείς πιο πολλοί από τους άντρες, γιατί ούτε μανες θέλετε να γίνεται, σας ενδιαφέρει το πηγάδι να έχει νερό και τίποτα άλλο. Πω πω και είχαμε μια σκασίλα... Προσωπικά είμαι πιο στρέιτ από κουρτινόξυλο αλλά βλέπεις μερικοί άνθρωποι νοιάζονται και για θέματα που δεν αφορούν άμεσα μόνο τους ίδιους. 2
xgol Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Τα αφύσικα δεν θέλουμε να τα βλέπουμε απλά τα πράγματα. Ούτε όμως και ζευγάρια σαν τα σκυλιά μέσα στο δρόμο γιατί το φυσιολογικό είναι να πάει το ζευγάρι μόνο του να κάνει ότι θέλει, πρέπει να βλέπω τον κάθε ένα Δηλσδη; τρελή είσαι ; Αυτά τα χαζα τα κάνουν οι πίθηκοι. Το φυσιολογικο και το αφυσικο δε μπορει να το ορισει η ψυχιατρική ως επιστημη.. Δεκαδες επιστήμονες επι δεκαετίες. Μηπως να σαι και συ πιο επιφυλακτικος?
De@th L0rd Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2017 Δεν αναφέρθηκα στο «φιλιούνται στο δρόμο» και δεν σε κόβω να μην μπορείς να το καταλάβεις. Εκτός αυτού, κι εσένα που ακριβώς σε ενοχλεί το να φιλιούνται όπου γουστάρουν; Πρέπει σώνει και καλά να πάρεις μάτι; Παρεμπιπτόντως όταν βλέπεις τον μαντράχαλο να έχει χώσει τη γλώσσα του στο λαιμό του ξανθοπίπινου ξέρω γω δεν σε ενοχλεί εξίσου; Εμένα με ενοχλεί ΚΑΙ αυτό. Άλλο ένα φιλί ή μια αγκαλιά στα πεταχτά κι άλλο να προσπαθούν να πιάσουν παιδί δημόσια. Τα εν οίκω μη εν δήμω. Το άλλο (βλέπεις βάζω ουδέτερο) ρωτάει αν πήγα σε pride και τα είδα. Για ποιό λόγο να πάω δεν έχω κάτι κοινό μαζί τους, στο facebook όλα τα pride groups έχουν τα σούργελα ΦΑΤΣΑ ΦΟΡΑ. Επομένως σας αντιπροσωπεύουν. Μετά θα μου πείς αν πήγα στο γαλάζιο στρείδι να γνωρίσω τι καλά παιδιά που είναι. Για μένα είναι το ίδιο και χειρότερο (ως παρεκκλίνουσα συμπεριφορά) όταν ο άλλος συμπεριφέρεται έτσι δημόσια. Κανείς δε σας παίρνει στα σοβαρά,κι αυτοί που νομίζετε ότι σας παίρνουν είναι είτε Politically Correct ή απλά ανέχονται ή πηδάνε κανα τραβελάκι που κ που. Αν θέλετε να σας πάρει η πλειοψηφία σοβαρά (λέμε τώρα) πετάχτε τους fabulous μέσα από τα pride σας. Και; Οκ ήταν από το χώρο του BDSM, so what? Να τους το απαγορέψουμε επειδή δεν είναι κοινωνικά αποδεκτό; ... 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις