Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ωραίο μωράκι είσαι. Κρίμα..

Kι άδικο. 

Τι δέκα; η άλλη ζητάει να φιλιούνται στο δρόμο.

Α ρε δημοκράτη μεγάλε εσύ.. Και καλά δηλαδή.

Δεν έχει το θεό της. Κυριολεκτικά. 

• Like 2
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το τι θέλω εγώ είναι πάντως άσχετο, όταν δεν είναι δική μου επιλογή. Αλλά όχι γενικα η διαιώνιση του είδους μου και οι απόγονοι μου δεν είναι στόχος ζωής.

Υ.Σ Συνέχιζε να με χαρακτηρίζεις, έχει πολύ πλάκα.

Δημοσ.

Για μια ακόμα φορά. Δεν αναφέρομαι στο τσίρκο.

Το τσίρκο και εγώ θα το κράξω. Με τη διαφορά πως εγώ θα το κράξω για αυτό που κάνουν, όχι αυτό που είναι.

Βέβαια σε μια κουβέντα όπου κάποιος θεωρεί «τσίρκο» ένα απλό φιλί στο δρόμο, κάπου το πάμε λάθος.

Επίσης, δεν είναι απαραίτητο μια γυναίκα να έχει αυτοσκοπό ζωής το «να μεγαλώσει παιδιά» ε; ;)

• Like 3
Δημοσ.

Το τι θέλω εγώ είναι πάντα άσχετο, όταν δεν είναι δική μου επιλογή. Αλλά όχι η διαιώνιση του είδους μου και οι απόγονοι μου δεν είναι στόχος ζωής.

Υ.Σ Συνέχιζε να με χαρακτηρίζεις, έχει πολύ πλάκα.

Καλά σταματώ γιατί βαρέθηκα και Δενν βγαίνει άκρη.

Δημοσ.

Βρε παιδιά δεν το κλείνουμε να πάμε για ύπνο... δουλεύω και το πρωί, παραπονιέται και ο άντρας μου... καταλαβαίνετε...

Vairass μην ανησυχείς, ότι είναι να κάνω θα το κάνω στο σπίτι μου... Ούτε στο Σύνταγμα, ούτε στο δρόμο, ούτε μπροστά σου... Όπως είπαμε... άντε καλό βραδυ...

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Το πρόβλημα σου είναι ότι δεν μπορείς να αποδεχτείς ότι ΟΛΟΙ δεν είναι σαν κι εσένα.

Κλασικό ελληνικό σύνδρομο.

Δημοσ.

Το πρόβλημα σου είναι ότι δεν μπορείς να αποδεχτείς ότι ΟΛΟΙ δεν είναι σαν κι εσένα.

Κλασικό ελληνικό σύνδρομο.

Ψυχολογική προβολή; ;)

• Super Moderators
Δημοσ.

Α ρε δημοκράτη μεγάλε εσύ.. Και καλά δηλαδή.

Είσαι κι εσύ από αυτούς που πιστεύουν ότι αν η συντριπτική πλειοψηφία ψηφίσει ότι πχ μια κοινωνική ομάδα δεν πρέπει να έχει κάποιο βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, δεν υπάρχει πρόβλημα να μην το έχει επειδή είναι αποτέλεσμα δημοκρατίας?

• Like 4
Δημοσ.

Γενικώς είναι ανωμαλία, άμα βλέπουν τα αγόρια άντρες με άντρες θα ψάχνουν άντρα όταν μεγαλώσουν σωστά; παιδιά πως θα κάνουν; πάλι με σωλήνα;

Παιδια κυρά μου είναι και τα 12 που παίζουν με το πουλί τους Ξυπνα.

Αχ τι καλό ψυχή που είσαι.. Να δούμε τι θα πεις όταν σε φέρει ο γιος σπίτι τον μουσατο

Οι γκέι που μεγάλωσαν με μαμά και μπαμπά γιατί ψάχνουν άτομα του ιδίου φύλου; Το επιχείρημά σου βγάζει τόσο νόημα όσο το "ο μπαμπάς μου είναι 1.85 άρα κι εγώ θα γίνω 1.85". Ακόμα λιγότερο βασικά, μιας κι εκεί όντως παίζουν ρόλο τα γονίδια. 

Νομίζεις κυρά μου νομίζεις..

Ότι βλέπουν κάνουν ακριβώς ότι βλέπουν.

Αν δει εμένα να φιλώ στο στόμα τον φίλο μου θα το κάνει κ αυτός απλό..

Εσύ γιατί δεν έχεις μάθει να σέβεσαι τους γύρω σου ακόμη; Το επιχειρούν πολλοί γύρω σου.

Δεν είναι όλα τα παιδιά ίδια, μερικά γεννιούνται όντως διαφορετικά, το θέμα είναι όμως να μην κάνουμε τα φυσιολογικά αφύσικα. Αν αυτό θες Οκ.. Πάσο

Βολικό επιχείρημα. "Το φανταστικό μου συμπέρασμα που πρέπει να δεχτείτε ως γεγονός έχει λίγες εξαιρέσεις οι οποίες είναι κι αυτές που παρατηρείτε. Όλοι οι υπόλοιποι εμπίπτουν του κανόνα μου."

@basketballfan σε πάω πολύ

• Like 3
Δημοσ.

Είσαι κι εσύ από αυτούς που πιστεύουν ότι αν η συντριπτική πλειοψηφία ψηφίσει ότι πχ μια κοινωνική ομάδα δεν πρέπει να έχει κάποιο βασικό ανθρώπινο δικαίωμα, είναι δημοκρατικό άρα δεν υπάρχει πρόβλημα να μην το έχουν?

Δικαίωμα ναι να έχουν όχι στα παιδιά μπροστά λέμε το τσίρκο τους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δηλαδή ούτε οι στρειτ να φιλιούνται μπροστά στα παιδιά;

@odettelle παρομοίως

Δημοσ.

vairass δεν εχω προβλημα με αυτα που γραφεις αρκει να τα γραφεις σε ενα ημερολογιο στο σπιτι μονος σου. Οχι να μπορει να τα διαβασει οποιοσδηποτε εδω. Εχω φιλους σαν κι εσενα.

• Like 12
Επισκέπτης
Δημοσ.

Αφού αυτό είναι το φυσιολογικό γιατί όχι; μπαμπάς να φιλάει μαμά, αυτό είναι το φυσιολογικό κούκλα.

Σταμάτα να μου μιλάς λες και με ξέρεις από χθες, δεν είσαι στο καφενείο.

Για τους Άραβες δεν είναι γι' αυτό και τιμωρείται με ποινή σε αρκετά κράτη.

Άρα;

Γιατί εσύ να είσαι σωστός και οι Άραβες όχι;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Το ότι είσαι άμεσος δεν με ενδιαφέρει, σε δημόσιο φόρουμ είσαι...

Σε ξαναρωτώ γιατί είναι φυσιολογικό (το φιλί στρειτ) ενώ ένα μεγάλο μέρος του πληθυσμού της γης δεν το θεωρεί έτσι;

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...