Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 ψαχνω στο youtube βρισκω τραγουδι του και βλεπω στο βιντεοκλιπ δυο αντρες να φιλιουνται , προσωπικά ξενερωσα οχι γιατι δυο αντρες φιλιουνται κλαιν μας τα εχει δειξει χρονια αυτα ο παπακαλιατης αλλα ατυχο βιντεοκλιπ για ενα διαχρονικο τραγουδι οπως αυτο δεν κολαει καθολου αισθητικα μην τα μαμησουμε ολα θα τριζουν τα κοκκαλα της Βεμπο Κλάιν Για την δική μου αισθητική όχι μόνο κολάει αλλά τα σπάει δείχνοντας πόσο ωραία είναι η συντροφικότητα υπό τους ήχους ενός διαχρονικού τραγουδιού. 1
firewalker Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δεν έχει όρια η ανθρώπινη βλακεία. http://www.news.com.au/lifestyle/parenting/school-life/calls-for-intervention-over-sydney-girls-school-gender-neutral-language-policy/news-story/37c0d140a109d9c6a592b1a80ec0af6e
Flaoutistas Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τα drashows γιατι το εχω απορια πραγματικα. Αυτος που κανει ενα νουμερο πχ μιμείται μια τραγουδίστρια πρεπει να τραγουδαει με δικια του φωνη η να παιζει η φωνη της τραγουδιστριας απο πισω; Γιατι αν απλα τραγουδαει η τραγουδιστρια τι κανει ακριβως ο αλλος βαζει μια περουκα και ενα φορεμα και κατι εγινε;
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουλίου 2016 Πέρασε ο γάμος ομόφυλων ζευγαριών στο Isle of Man ‘Historic moment’ for Isle of Man as same sex marriage becomes law http://www.itv.com/news/granada/update/2016-07-19/historic-moment-for-isle-of-man-as-same-sex-marriage-becomes-law/
alxlightning Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2016 Θελω να ρωτησω κατι σχετικα με τα drashows γιατι το εχω απορια πραγματικα. Αυτος που κανει ενα νουμερο πχ μιμείται μια τραγουδίστρια πρεπει να τραγουδαει με δικια του φωνη η να παιζει η φωνη της τραγουδιστριας απο πισω; Γιατι αν απλα τραγουδαει η τραγουδιστρια τι κανει ακριβως ο αλλος βαζει μια περουκα και ενα φορεμα και κατι εγινε; Συνηθως δεν τραγουδάει, κανει lipsync. *dragshows *αυτή (queen) Μου φαινεται παρα πολύ επιφανειακη αναγνωση, αντιστοιχα τι είναι το μπαλετο, βαζουν ένα τουτου και χοροπηδάνε στη σκηνη. Η κάθε μια κανει διαφορετικα το κάθε τραγουδι. Τωρα το τι είναι drag και τι όχι είναι καπως σχετικο, είναι μια πολύ ρευστη και πολυπλευρη τεχνη.
Nightshady Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Έχω τις εξής απορίες τις οποίες κάθε φορά που τις εκθέτω δεν έλαβα καμιά πειστική απάντηση κι αντί αυτού μου βάζουν την ταμπέλα του ρατσιστή: Γιατί αρκετά άτομα της LGBT κοινότητας υπερασπίζονται τους μουσουλμάνους ακόμα και μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Ορλάντο και ρίχνουν το φταίξιμο σε τελείως άσχετους παράγοντες όπω την οπλοκατοχή, την κουλτούρα των όπλων, την πατριαρχία και την χριστιανική εκκλησία; Γιατί υπερασπίζονται μια κατηγορία ανθρώπων που στις χώρες τους η ομοφυλοφιλία τιμωρείται ακόμα και με θάνατο; Γιατί αποδέχονται μια κατηγορία ανθρώπων που ακόμα και στην χώρα σου σε αντιμετωπίζουν τελείως ρατσιστικά εξαιτίας των σεξουαλικών σου προτιμήσεων; Γιατί τα άτομα της LGBT κοινότητας απεχθάνονται τον Donald Trump αντί να απεχθάνονται τον Obama και την Hilary που για χάρη των μουσουλμάνων δεν διστάζουν να θυσιάσουν άτομα της LGBT κοινότητας; Θέλω σοβαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις δίχως συναισθηματισμούς κι επιθέσεις.
alxlightning Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Έχω τις εξής απορίες τις οποίες κάθε φορά που τις εκθέτω δεν έλαβα καμιά πειστική απάντηση κι αντί αυτού μου βάζουν την ταμπέλα του ρατσιστή: Γιατί αρκετά άτομα της LGBT κοινότητας υπερασπίζονται τους μουσουλμάνους ακόμα και μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Ορλάντο και ρίχνουν το φταίξιμο σε τελείως άσχετους παράγοντες όπω την οπλοκατοχή, την κουλτούρα των όπλων, την πατριαρχία και την χριστιανική εκκλησία; Γιατί υπερασπίζονται μια κατηγορία ανθρώπων που στις χώρες τους η ομοφυλοφιλία τιμωρείται ακόμα και με θάνατο; Γιατί αποδέχονται μια κατηγορία ανθρώπων που ακόμα και στην χώρα σου σε αντιμετωπίζουν τελείως ρατσιστικά εξαιτίας των σεξουαλικών σου προτιμήσεων; Γιατί τα άτομα της LGBT κοινότητας απεχθάνονται τον Donald Trump αντί να απεχθάνονται τον Obama και την Hilary που για χάρη των μουσουλμάνων δεν διστάζουν να θυσιάσουν άτομα της LGBT κοινότητας; Θέλω σοβαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις δίχως συναισθηματισμούς κι επιθέσεις. Ανθρωποι της LGBT+ εχουν βιωσει πιο εντονα το ρατσισμο οποτε φανταζομαι γι αυτό και είναι αλληλέγγυοι σε άλλες καταπιεσμένες ομαδες σε μεγαλυτερο βαθμο. Το λογικο αλμα που κανεις είναι ότι εχεις ταυτισει τους μουσουλμάνους και τους τρομοκρατες. Δε θεωρω ότι στηριζει κανεις πρακτικες μουσουλμανικών κρατων. Επισης δεν καταλαβαίνω ακριβως τι είναι χωρα μου, χωρα σου, χωρα του. Είναι απλα τυχαια κρατη και μερη που ετυχε να γενηθεις, να ζησεις, να περασεις. Είναι ψιλοαυθαιρετα τα κριτήρια του ποιος εχει δικαιώματα που, δυστυχως. Το χτυπημα στο Ορλαντο εγινε από έναν εγκληματια. Το ότι τυχαινει να ηταν μουσουλμανικης καταγωγης δεν εχει να πει και πολλα. Οι περισσοτεροι Ελληνες δολοφονοι είναι χριστιανοι. Το θρήσκευμα του καθενος διαλέγεται κι αυτό ψιλοαυθαιρετα σε στιγμες της ζωης του που δεν εχει ακριβως επιλογή. Το παιδι που βαφτίζεται στα 2 δεν εχει διαλεξει το χριστιανισμο. Γενικεύεις επικινδυνα παντως σε ολες σου τις παρατηρήσεις. Με προχειρη αναζητηση στο google βρηκα πολλους ανοιχτα γκει να στηριζουν Trump. Δεν ξερω γιατι θεωρεις τον μεσο -αθωο- μουσουλμανο κατώτερης σημασιας από τον οποιονδηποτε άλλο ανθρωπο. Επειδή υπαρχουν και τρομοκρατες που δηλωνουν μουσουλμάνοι? 3
alxlightning Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Πάντως έχει γίνει βίαιη η LGBT κοινότητα Μακαρι, αλλα δεν ξερω που το βλεπεις
SlickNick Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Έχω τις εξής απορίες τις οποίες κάθε φορά που τις εκθέτω δεν έλαβα καμιά πειστική απάντηση κι αντί αυτού μου βάζουν την ταμπέλα του ρατσιστή: Γιατί αρκετά άτομα της LGBT κοινότητας υπερασπίζονται τους μουσουλμάνους ακόμα και μετά το τρομοκρατικό χτύπημα στο Ορλάντο και ρίχνουν το φταίξιμο σε τελείως άσχετους παράγοντες όπω την οπλοκατοχή, την κουλτούρα των όπλων, την πατριαρχία και την χριστιανική εκκλησία; Γιατί υπερασπίζονται μια κατηγορία ανθρώπων που στις χώρες τους η ομοφυλοφιλία τιμωρείται ακόμα και με θάνατο; Γιατί αποδέχονται μια κατηγορία ανθρώπων που ακόμα και στην χώρα σου σε αντιμετωπίζουν τελείως ρατσιστικά εξαιτίας των σεξουαλικών σου προτιμήσεων; Γιατί τα άτομα της LGBT κοινότητας απεχθάνονται τον Donald Trump αντί να απεχθάνονται τον Obama και την Hilary που για χάρη των μουσουλμάνων δεν διστάζουν να θυσιάσουν άτομα της LGBT κοινότητας; Θέλω σοβαρές και τεκμηριωμένες απαντήσεις δίχως συναισθηματισμούς κι επιθέσεις. Όλη η progressive ιδεολογία έχει χτιστεί σε Μαρξιστικές βάσεις, οπότε βλέπουν τον κόσμο σε σχέση καταπιεστών και καταπιεσμένων. Όταν έχεις αποφασίσει ότι οι λευκοί δυτικοί Χριστιανοί είναι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά του κόσμου ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι θύματα τους, είναι απολύτως λογικό να φιλτράρεις την πραγματικότητα με τέτοιον τρόπο ώστε να νιώθεις "καλός ΄άνθρωπος". Είναι όντως παράδοξο ένας ομοφυλόφιλος για παράδειγμα να εθελοτυφλεί συνειδητά σχετικά με το τι πιστεύει ένα μεγάλο ποσοστό Μουσουλμάνων, και σε τι φρικαλεότητες συνεπικουρεί κατά των ομοφυλόφιλων, ενώ αν τον στραβοκοιτάξει ένας λευκός ωρύεται επειδή ξεσκεπάστηκε άλλο ένα δείγμα λευκής πατριαρχικής καταπίεσης.
alxlightning Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Όλη η progressive ιδεολογία έχει χτιστεί σε Μαρξιστικές βάσεις, οπότε βλέπουν τον κόσμο σε σχέση καταπιεστών και καταπιεσμένων. Όταν έχεις αποφασίσει ότι οι λευκοί δυτικοί Χριστιανοί είναι υπεύθυνοι για όλα τα δεινά του κόσμου ενώ όλοι οι υπόλοιποι είναι θύματα τους, είναι απολύτως λογικό να φιλτράρεις την πραγματικότητα με τέτοιον τρόπο ώστε να νιώθεις "καλός ΄άνθρωπος". Είναι όντως παράδοξο ένας ομοφυλόφιλος για παράδειγμα να εθελοτυφλεί συνειδητά σχετικά με το τι πιστεύει ένα μεγάλο ποσοστό Μουσουλμάνων, και σε τι φρικαλεότητες συνεπικουρεί κατά των ομοφυλόφιλων, ενώ αν τον στραβοκοιτάξει ένας λευκός ωρύεται επειδή ξεσκεπάστηκε άλλο ένα δείγμα λευκής πατριαρχικής καταπίεσης. θα αγωνιστω για το δικαίωμα αυθυπαρξίας του καθενος. Ο βιαστης είναι βιαστης ανεξαρτήτως θρησκεύματος η χρωματος δερματος και το πρόβλημα είναι ότι είναι βιαστης, όχι ότι είναι χριστιανος η ασιατης. *newsflash* και το ισλαμ συντηρει φουλ πατριαρχια, οποτε γενικα η queer πολιτικη τάσσεται κατά των θρησκειων. 1
SlickNick Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 θα αγωνιστω για το δικαίωμα αυθυπαρξίας του καθενος. Ο βιαστης είναι βιαστης ανεξαρτήτως θρησκεύματος η χρωματος δερματος και το πρόβλημα είναι ότι είναι βιαστης, όχι ότι είναι χριστιανος η ασιατης. *newsflash* και το ισλαμ συντηρει φουλ πατριαρχια, οποτε γενικα η queer πολιτικη τάσσεται κατά των θρησκειων. Πιστεύεις ότι είναι καλό για την queer κοινότητα να εισάγουμε άπειρους ανθρώπους από κοινωνίες με τόσο πατριαρχικές, όπως λες και εσύ, ιδέες;
alxlightning Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Πιστεύεις ότι είναι καλό για την queer κοινότητα να εισάγουμε άπειρους ανθρώπους από κοινωνίες με τόσο πατριαρχικές, όπως λες και εσύ, ιδέες; πιστευω ότι δεν υφίσταται ο ορος "εισαγωγή" όταν μιλαμε για ανθρώπους, πιστευω στην ελευθερη μετακινηση ολων των ανθρωπων δεν πιστευω ότι το δικο τους κοινωνικοθρησκευτικο φοντο είναι και πολύ "χειροτερο" από το εγχωριο τοπικο ελλειψη σεβασμου υπαρχει και εδώ και εκει και παντου. Η διαφορα είναι λεπτη και, εν τελει, σε πρακτικο κομματι αμεληταια, αλλα συνισταται στο ότι διαφορετικη ανοχη εχω απέναντι στην αγενεια/προσβολή/καταπιεση καποιου καταπιεσμενου/που εχει ζησει δυσκολα και διαφορετικη απέναντι καποιου ευνοημενου. Η προσωπικη μου εμπειρια παντως με τους "εισαγμενους" προσφυγες, όταν ειχα βοηθησει περσυ το καλοκαιρι, ηταν πολύ ενδιαφερουσα. Πολλες φορες με κοιταζαν παραξενα η ελεγαν διαφορα μεταξυ τους για εμενα, κι ας ηξεραν ότι ανηκω σε συλλογικοτητα που τους παρειχε ο,τι γινοταν. Και τι σημαινει αυτό όμως, δηλαδή επειδή μεγαλωσαν καπου που τυχαινει να μην εχουν την ευκαιρια να εχουν δει κουλη ντεκαπαρισμενη αδερφη, οποτε τους φαινεται από παραξενο μεχρι γελοιο, δεν τους αξιζει να ζουνε? Δεν ενοχληθηκα ποτε οντως. Σε καποιον που μεγαλωσε πανω κατω σε αντιστοιχη φαση με εμενα και ειχε προσβαση και σε πληροφορια και σε βιωματικη επαφη και απλα επελεξε να μη δωσει καν σημασια και να μισει, δε μπορω να δειξω κατανοηση. Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2016 από alxlightning
SlickNick Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Πιστεύω ότι βλέπεις τα πράγματα με υπερβολική αθωότητα και υποτιμάς το πως συγκεκριμένες ιδέες γεννούν ακραίες συμπεριφορές. Από εδώ http://www.pewforum.org/2013/04/30/the-worlds-muslims-religion-politics-society-overview/
alxlightning Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2016 Πιστεύω ότι βλέπεις τα πράγματα με υπερβολική αθωότητα και υποτιμάς το πως συγκεκριμένες ιδέες γεννούν ακραίες συμπεριφορές. Από εδώ http://www.pewforum.org/2013/04/30/the-worlds-muslims-religion-politics-society-overview/ νομιζω θα σε βοηθαγε να προσπαθήσεις να βλέπεις τον κάθε ανθρωπο σαν ατομο, όχι σαν κομματι καποιου lobby. Δεν εχω προσβαση στο λινκ, θα το διαβασω όταν μπω από το σπιτι
Προτεινόμενες αναρτήσεις