Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σιγά μην είμαι κολλητός, εγώ είμαι πιο αμαρτωλός από εσένα.

Ναι όντως... την ξέσκισες την 3 εντολή...

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι όντως... την ξεσκισες την 3 εντολη...

Καλά καλά, κοίτα να κάνεις τα τρελά σου σε κλειστό χώρο και άσε τα χαζα.

Δημοσ.

Γιατί αν παρακούσω, τι?
Δημοσ.
Ο χρήστης vairass είπε:

Γιατί αν παρακούσω, τι?

Κοιτα.
Αρχιζουν και αυξανονται υπερβολικα οι μουσουλμανοι στην Ελλαδα.
Οι βρισιες απο τους χριστιανους δεν ειναι τιποτα μπροστα σε αυτο που κανουν τα μουσουλμανικα κρατοι στους γκει :)

Δημοσ.

Είναι πολύ βολικό πάντως να απαντάς με γενικούρες και αγνοώντας πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Και ναι, στον θεό σου, γιατί εγώ δεν δέχομαι τον χριστιανικό θεό ως θεό μου, όπως δεν τον δέχεται πάρα πολύς κόσμος. Όπως εσύ θεωρείς ότι ο Βούδδας δεν είναι θεός σου, ενώ είναι τόσου κόσμου.

Ωραίο μωράκι είσαι. Κρίμα..

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί αν παρακούσω, τι?

Τιποτα, κάθε ένας κάνει ότι θέλει, απλά θα σας κοροϊδεύει ο κόσμος, γιαυτο τόση ώρα λέω " με σοβαρότητα". Ο κόσμος δεν έχει πρόβλημα με τους γκει κλπ έχει πρόβλημα με το τσίρκο φάση.

Θα καείς στην κόλαση, όλα εγώ πια;

Μικρε η μικρή εδώ είναι η κόλαση, καιγόμαστε ήδη... Λίγοι θα περάσουν απέναντι.

Δημοσ.

Ώπα κάτσε,

Αν ο «κόσμος» επικεντρώνεται σε πέντε δέκα, ας πούμε κάφρους, και κρίνει μια ολόκληρη κοινότητα βάσει αυτών, μάλλον ο «κόσμος» έχει το πρόβλημα και όχι η κοινότητα, σωστά;

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν έχει πρόβλημα με τους gay, αρκεί να μην θέλουν ίδια δικαιώματα...

• Like 5
Επισκέπτης
Δημοσ.

Τιποτα, κάθε ένας κάνει ότι θέλει, απλά θα σας κοροϊδεύει ο κόσμος, γιαυτο τόση ώρα λέω " με σοβαρότητα". Ο κόσμος δεν έχει πρόβλημα με τους γκει κλπ έχει πρόβλημα με το τσίρκο φάση.

Ναι καλέ τι ομοφοβία κτλ δεν υπάρχουν , αφού είμαστε τόσο προχωρημένος λαός εδώ στην Ελλάδα.

Τι δέκα; η άλλη ζητάει να φιλιούνται στο δρόμο.

Λέω να το κάνουμε φάση UAE που υπάρχει και ποινή φυλάκισης για τα φιλιά σε δημόσιο χώρο (για τους στρειτ προφανώς).
Δημοσ.

Δεν αναφέρθηκα στο «φιλιούνται στο δρόμο» και δεν σε κόβω να μην μπορείς να το καταλάβεις.

Εκτός αυτού, κι εσένα που ακριβώς σε ενοχλεί το να φιλιούνται όπου γουστάρουν; Πρέπει σώνει και καλά να πάρεις μάτι;

Παρεμπιπτόντως όταν βλέπεις τον μαντράχαλο να έχει χώσει τη γλώσσα του στο λαιμό του ξανθοπίπινου ξέρω γω δεν σε ενοχλεί εξίσου;

Δημοσ.

Ναι καλέ τι ομοφοβία κτλ δεν υπάρχουν , αφού είμαστε τόσο προχωρημένος λαός εδώ στην Ελλάδα.

Λέω να το κάνουμε φάση Κατάρ που υπάρχει και ποινή φυλάκισης για τα φιλιά σε δημόσιο χώρο (για τους στρειτ προφανώς).

Οχι ρε να το κάνουμε μπουρδελο να μάθουν τα μωρά τις ανωμαλίες σου πιο εύκολα.

Δημοσ.

Μιλάς για τη βιολογική έννοια της ανωμαλίας ή για τη θρησκευτική;

• Like 1
Δημοσ.

Δεν αναφέρθηκα στο «φιλιούνται στο δρόμο» και δεν σε κόβω να μην μπορείς να το καταλάβεις.

Εκτός αυτού, κι εσένα που ακριβώς σε ενοχλεί το να φιλιούνται όπου γουστάρουν; Πρέπει σώνει και καλά να πάρεις μάτι;

Παρεμπιπτόντως όταν βλέπεις τον μαντράχαλο να έχει χώσει τη γλώσσα του στο λαιμό του ξανθοπίπινου ξέρω γω δεν σε ενοχλεί εξίσου;

Αυτο λέμε ρε φίλε και εκείνο με ενοχλεί!!

Δνε Θα πάρω μάτι εγώ, τα μωρά κοιτάνε όμως. Άντε με τον κάθε ανώμαλο... Ειδικά τους γέρους που λες με τα πιπίνια αηδία.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...