odettelle Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μάντεψε... Σε είπαμε τόσα άτομα, κάνε τις ανωμαλίες σου σπίτι σου, όχι έξω τι άλλο να σε πούμε δηλαδή; κάνε ότι θες σπίτι σου, φέρε και τον διάβολο και κάντε τρίο ούτε με νοιάζει. Όσο για τον Θεό.. Σε συγχωρεί καθημερινά, σε περιμένει δεν είναι αργά, όλους μας περιμένει όπως σε περίμενε και εσένα η μαμά σου να γυρίσεις σπίτι από έξοδο κλπ. Οπότε σκέψου και πράξε ανάλογα. Η ελευθερία, είναι ελευθερία ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Το να λες "κάνε ό,τι γουστάρεις στο σπίτι σου και δεν με ενοχλείς" πάει να πει "με ενοχλείς, οπότε φρόντισε να μην σε βλέπω". Εσύ παιδαρά μου την κοπέλα σου απ το χέρι δεν θα την πιάσεις μπροστά σε κόσμο; Ένα φιλάκι δεν θα δώσετε; Ή τόσο μη μου άπτου; 1
vairass Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Η ελευθερία, είναι ελευθερία ΟΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. Το να λες "κάνε ό,τι γουστάρεις στο σπίτι σου και δεν με ενοχλείς" πάει να πει "με ενοχλείς, οπότε φρόντισε να μην σε βλέπω". Εσύ παιδαρά μου την κοπέλα σου απ το χέρι δεν θα την πιάσεις μπροστά σε κόσμο; Ένα φιλάκι δεν θα δώσετε; Ή τόσο μη μου άπτου;Τα αφύσικα δεν θέλουμε να τα βλέπουμε απλά τα πράγματα. Ούτε όμως και ζευγάρια σαν τα σκυλιά μέσα στο δρόμο γιατί το φυσιολογικό είναι να πάει το ζευγάρι μόνο του να κάνει ότι θέλει, πρέπει να βλέπω τον κάθε ένα Δηλσδη; τρελή είσαι ; Αυτά τα χαζα τα κάνουν οι πίθηκοι.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Μάντεψε... Σε είπαμε τόσα άτομα, κάνε τις ανωμαλίες σου σπίτι σου, όχι έξω τι άλλο να σε πούμε δηλαδή; κάνε ότι θες σπίτι σου, φέρε και τον διάβολο και κάντε τρίο ούτε με νοιάζει. Γιατί ποιος κάνει τρίο στο δρόμο ή σεξ γενικότερα; ο.Ο
odettelle Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Εσύ ούτε μέχρι την γωνία δεν θα πας με αυτά τα μυαλά,αλλαξε έχεις καιρό όσο αναπνέεις. Χαίρομαι που κοροϊδευεται... Δνε φαντάζεστε πόσο Κοίτα να δεις πώς δουλεύει συνήθως η εξέλιξη: αλλαγή από παρωχημένες και προσκολλημένες σε θρησκόληπτα ιδεώδη πεποιθήσεις (σαν τις δικές σου λόγου χάρη) σε καινούριες, απελευθερωμένες από τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά. 1
vairass Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Γιατί ποιος κάνει τρίο στο δρόμο ή σεξ γενικότερα; ο.Ο Καλά ρε αυτό ήταν πάρτι σήμερα; πας καλά; αυτοί θέλουν να κυκλοφορούν έτσι πάμε καλά;;;; Αντε καρναβάλια. Κάνε ρε ότι θες είπαμε όπως κάνει ο μαζω κια οι άλλοι, πριβε πάρτι σπίτι τους όμως σπίτι τους.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Τα αφύσικα δεν θέλουμε να τα βλέπουμε απλά τα πράγματα. Ούτε όμως και ζευγάρια σαν τα σκυλιά μέσα στο δρόμο γιατί το φυσιολογικό είναι να πάει το ζευγάρι μόνο του να κάνει ότι θέλει, πρέπει να βλέπω τον κάθε ένα Δηλσδη; τρελή είσαι ; Αυτά τα χαζα τα κάνουν οι πίθηκοι. Πρώτον να μιλάς για τον εαυτό σου, ο πληθυντικός σου δεν μας εκφράζει όλους μας και δεύτερον σε ελεύθερη χώρα ζούμε ο καθένας μπορεί να κάνει ό,τι θέλει μέσα στα πλαίσια της νομιμότητας.
odettelle Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Τα αφύσικα δεν θέλουμε να τα βλέπουμε απλά τα πράγματα. Ούτε όμως και ζευγάρια σαν τα σκυλιά μέσα στο δρόμο γιατί το φυσιολογικό είναι να πάει το ζευγάρι μόνο του να κάνει ότι θέλει, πρέπει να βλέπω τον κάθε ένα Δηλσδη; τρελή είσαι ; Αυτά τα χαζα τα κάνουν οι πίθηκοι. Πώς η αγάπη μπορεί να είναι αφύσικη; (και επειδή μερικοί κάνετε πως δεν καταλαβαίνετε, προφανώς δεν αναφερόμαστε στο δημόσιο σεξ, αυτό προσβάλλει την δημόσια αιδώ μεταξύ οποιουδήποτε συνδυασμού φύλου. Απλά σας συμφέρει να κολλήσετε εκεί.) 1
vairass Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Κοίτα να δεις πώς δουλεύει συνήθως η εξέλιξη: αλλαγή από παρωχημένες και προσκολλημένες σε θρησκόληπτα ιδεώδη πεποιθήσεις (σαν τις δικές σου λόγου χάρη) σε καινούριες, απελευθερωμένες από τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά. Σε χαίρομαι... Σκέψου τι θα πεις στον μεγάλο όμως εκείνη την στιγμή. Όχι ότι εγώ είμαι παρθένος αλλά είμαι στα φυσιολογικά.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Καλά ρε αυτό ήταν πάρτι σήμερα; πας καλά; αυτοί θέλουν να κυκλοφορούν έτσι πάμε καλά;;;; Αντε καρναβάλια. Κάνε ρε ότι θες είπαμε όπως κάνει ο μαζω κια οι άλλοι, πριβε πάρτι σπίτι τους όμως σπίτι τους. Ήσουν εκεί; Πήγες; Γιατί εγώ τους περισσότερους με τζινάκι τους είδα. Και αυτοί που δεν φορούσαν τζινάκι, δικαίωμα τους, εσένα τι σε νοιάζει πως κυκλοφορούν;
vairass Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ήσουν εκεί; Πήγες; Γιατί εγώ τους περισσότερους με τζινάκι τους είδα. Και αυτοί που δεν φορούσαν τζινάκι, δικαίωμα τους, εσένα τι σε νοιάζει πως κυκλοφορούν;Ε άμα είναι να το γυρίσουμε σε τσίρκο οκ.. Εύγε.
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Σε χαίρομαι... Σκέψου τι θα πεις στον μεγάλο όμως εκείνη την στιγμή. Όχι ότι εγώ είμαι παρθένος αλλά είμαι στα φυσιολογικά. Ότι έζησε μια ζωή αγαπώντας τους συνανθρώπους της και όχι μισώντας τους
odettelle Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Σε χαίρομαι... Σκέψου τι θα πεις στον μεγάλο όμως εκείνη την στιγμή. Όχι ότι εγώ είμαι παρθένος αλλά είμαι στα φυσιολογικά. Τελικά θα μας πεις τι είναι το φυσιολογικό; Στον μεγάλο θα πω ότι έζησα την ζωή μου χωρίς να κρίνω ανθρώπους και δέχοντας το διαφορετικό. Έζησα αγαπώντας αλλήλους. (Ας δεχτούμε ότι όλοι πιστεύουν στο Θεό σου, ένα βήμα την φορά.) 3
odettelle Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Είναι πολύ βολικό πάντως να απαντάς με γενικούρες και αγνοώντας πολύ συγκεκριμένες ερωτήσεις. Και ναι, στον θεό σου, γιατί εγώ δεν δέχομαι τον χριστιανικό θεό ως θεό μου, όπως δεν τον δέχεται πάρα πολύς κόσμος. Όπως εσύ θεωρείς ότι ο Βούδδας δεν είναι θεός σου, ενώ είναι τόσου κόσμου. 1
AtiX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Σε χαίρομαι... Σκέψου τι θα πεις στον μεγάλο όμως εκείνη την στιγμή. Όχι ότι εγώ είμαι παρθένος αλλά είμαι στα φυσιολογικά. Βρε κοίτα κάτι κολλητιλίκια που απόκτησες με τον ύψιστο... 1
vairass Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Βρε κοίτα κάτι κολλητιλίκια που απόκτησες με τον ύψιστο... Σιγά μην είμαι κολλητός, εγώ είμαι πιο αμαρτωλός από εσένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις