Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγω εχω απορια πως καποιος ζηταει σεβασμο και σοβαροτητα οταν βγαινει εξω με κωλοστριγκα και κανει τετοιες γελοιοτητες.
Ασχετα αν ειναι γκει,παραγκει η δεν ξερω εγω τι.
Και γκομενες να ηταν μονο με κωλοστριγκα και εκαναν τετοια κανεις δεν θα τις επαιρνε στα σοβαρα , αντιθετως.

• Like 5
Δημοσ.

Και εγω απορώ πως μερικοί βγάζουν συμπεράσματα από 5 φωτογραφίες σε κάτι που συμμετέχουν χιλιάδες άνθρωποι και κρατάει σχεδόν 10 ώρες...

• Like 1
Δημοσ.

Ειναι μακραν η πιο κυριλε σταση στο καρναβαλι αυτο,ειτε λεγεται pride(ξερναμε στην ιδεα οτι καποιοι εχουν αναγκη να εκφρασουν στο συμπαν οτι νιωθουν περηφανοι για το πως π----νται λες και προκειται για κατορθωμα),ειτε αφισες στο μετρο με μουσατους αγκαλια(περιπου 0 αισθητικη),πολλη βαβουρα και αναγκη για επιβεβαιωση για το τιποτα,ετσι δεν γινεσαι mainstream,καραγκιοζης σαν τον παπα στα βιντεο γινεσαι.

"Εγώ δεν είμαι ομοφοβικός, έχω και φίλους γκέι, αλλά να κρατάτε τις προτιμήσεις σας στο κρεββάτι σας".

Εγω ψηλε δεν εχω αναγκη απο επιβεβαιωση,το οτι σμπρωχνω δεν το θεωρω επιτευγμα για να δακρυσει απο περηφανια το πανελληνιο,λολ ρε μαλακες δηλαδη.

Δεν το θεωρείς επίτευγμα γιατί δεν είσαι μέρος της μειονότητας και καταπιεσμένης ομάδας. Βολικό.

Ωπα τώρα το είδα αυτό...

Θεωρείς φυσιολογικό να μαμιεται άντρας με άντρα; πως θα κάνουν αυτοί οι δύο παιδιά; ποιος θα είναι η μαμά; ξέρεις την διαφορά μαμά με μπαμπά; φυσικά και είναι αρρώστια και ανωμαλία... Και φυσικά δεν γουστάρω να τους βλέπω στον δρόμο, ας μείνουν στα κρεβάτια τους, δικαίωμα τους να κάνουν εκεί ότι θέλουν.

Όσο για το καρναβάλι, όλη η γη είναι καρναβάλι, της Πάτρας το μικρότερο.

Ένας άντρας στείρος, εφόσον δεν μπορεί να τεκνοποιήσει, είναι αντίστοιχη αμαρτία να κάνει σεξ; Ένα ζευγάρι μεγαλύτερης ηλικίας; 

Με νευριάζουν οι γκει που θέλουν παιδιά, οι υπόλοιποι ας κάνουν ότι θέλουν σπίτι τους είναι δικαίωμα τους.. Προτιμώ φίλε μου στην τελική αυτό που έκανε ο ρουβας κ ο Ρέμος... Και καλά έχουν γυναίκα αλλά όλοι ξέρουμε τι παίζει.

Δεν ειναι σωστό τα παιδιά να βλέπουν τέτοιες εικόνες, για εμένα πάντα,ίσως κάνω και λάθος.

Κι εμένα με νευριάζεις εσύ και ειλικρινά φοβάμαι στην ιδέα ότι ίσως αποκτήσεις απογόνους, αλλά τι να κάνουμε, είναι θεμελιώδες δικαίωμα βλέπεις.

Το φυσιολογικό πάντα ήταν σεξ άντρα με γυναίκα και γεννιόταν το παιδί, άμα μου βρεις εσύ, άντρα με άντρα και γυναίκα με γυναίκα να κάνουν παιδί εγώ θα γίνω σούπερμαν. Το φυσιολογικό ορίστηκε από τον Θεό μας φυσικά και όχι από εμένα.

Δεν προσπαθούμε να διώξουμε τους διαφορετικούς, προσπαθούμε να τους ελλατωσουμε, δεν προφέρουν τίποτα στην κοινωνία τέτοιες εικόνες, εκτός αν εσύ έχεις να μου πεις τι προσφέρει μια εικόνα ιδίων φύλλων.

Ποιος ορίζει το φυσιολογικό; Φυσιολογικό=ό,τι συμβαίνει από την φύση. Τσέκαρε λίγο και άλλα είδη γιατί ξέρεις δεν υπάρχει μόνο ο άνθρωπος. Σε πάρα πολλά είδη η ομοφυλοφιλία υφίσταται. Δεν θα αναλύσω περαιτέρω Χ Ψ χρωμοσώματα και φυλετικά θέματα στην φύση ​γιατί φαίνεται να έχετε ελλείψεις στα πιο βασικά.

Επίσης, να ένα παράδειγμα άντρα και άντρα που μπορούν να κάνουν παιδιά: τρανς άντρας (pre op) και σις άντρας. 

Όσο για το τι προσφέρει μια εικόνα ίδιων φύλλων, στην περίπτωση των αμπελόφυλλων πχ γίνονται πολύ ωραία ντολμαδάκια.

• Like 3
Δημοσ.

"Εγώ δεν είμαι ομοφοβικός, έχω και φίλους γκέι, αλλά να κρατάτε τις προτιμήσεις σας στο κρεββάτι σας".

Δεν το θεωρείς επίτευγμα γιατί δεν είσαι μέρος της μειονότητας και καταπιεσμένης ομάδας. Βολικό.

Ένας άντρας στείρος, εφόσον δεν μπορεί να τεκνοποιήσει, είναι αντίστοιχη αμαρτία να κάνει σεξ; Ένα ζευγάρι μεγαλύτερης ηλικίας;

Κι εμένα με νευριάζεις εσύ και ειλικρινά φοβάμαι στην ιδέα ότι ίσως αποκτήσεις απογόνους, αλλά τι να κάνουμε, είναι θεμελιώδες δικαίωμα βλέπεις.

Ποιος ορίζει το φυσιολογικό; Φυσιολογικό=ό,τι συμβαίνει από την φύση. Τσέκαρε λίγο και άλλα είδη γιατί ξέρεις δεν υπάρχει μόνο ο άνθρωπος. Σε πάρα πολλά είδη η ομοφυλοφιλία υφίσταται. Δεν θα αναλύσω περαιτέρω Χ Ψ χρωμοσώματα και φυλετικά θέματα στην φύση ​γιατί φαίνεται να έχετε ελλείψεις στα πιο βασικά.

Επίσης, να ένα παράδειγμα άντρα και άντρα που μπορούν να κάνουν παιδιά: τρανς άντρας (pre op) και σις άντρας.

Όσο για το τι προσφέρει μια εικόνα ίδιων φύλλων, στην περίπτωση των αμπελόφυλλων πχ γίνονται πολύ ωραία ντολμαδάκια.

Πάνε να δεις έρχομαι; όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Δημοσ.

Τα επιχειρήματά σου με αφήνουν άναυδη. #themapaideias

Σιγά μην κάτσω να σου εξηγήσω τι σου είπα, δεν χρειάζεται, βλέπουμε τα βρώμικα σας πάρτι.

• Like 1
Δημοσ.

Πάνε να δεις έρχομαι; όποιος κατάλαβε κατάλαβε.

Έτσι όπως θα έρχεσαι δεν φέρνεις και την βίβλο...
  • Like 3
Δημοσ.

Έτσι όπως θα έρχεσαι δεν φέρνεις και την βίβλο...

Ξέρεις όσο κοροϊδεύεις τόσο πιο κοντά πας στον αγύριστο... Αν νομίζεις ότι μετά τον θάνατο σου δεν υπάρχεις σε γελάσανε, εκεί αρχίζει το πάρτι κοίτα να πάρεις πρόσκληση αλλιώς την πάτησες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ξέρεις όσο κοροϊδεύεις τόσο πιο κοντά πας στον αγύριστο... Αν νομίζεις ότι μετά τον θάνατο σου δεν υπάρχεις σε γελάσανε, εκεί αρχίζει το πάρτι κοίτα να πάρεις πρόσκληση αλλιώς την πάτησες.

Γιατί έχεις πεθάνει και το ξέρεις;

Επισκέπτης
Δημοσ.

Φοβήθηκα, αλήθεια ο θεός σου είναι της αγάπης ή του μίσους και της τιμωρίας?

Μάλλον είναι της Παλαιάς :P

Δημοσ.

Φοβήθηκα, Αλήθεια ο θεός σου είναι της αγάπης ή του μίσους και της τιμωρίας?

Μάντεψε... Σε είπαμε τόσα άτομα, κάνε τις ανωμαλίες σου σπίτι σου, όχι έξω τι άλλο να σε πούμε δηλαδή; κάνε ότι θες σπίτι σου, φέρε και τον διάβολο και κάντε τρίο ούτε με νοιάζει.

Όσο για τον Θεό.. Σε συγχωρεί καθημερινά, σε περιμένει δεν είναι αργά, όλους μας περιμένει όπως σε περίμενε και εσένα η μαμά σου να γυρίσεις σπίτι από έξοδο κλπ.

Οπότε σκέψου και πράξε ανάλογα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...