AtiX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ειναι μακραν η πιο κυριλε σταση στο καρναβαλι αυτο,ειτε λεγεται pride(ξερναμε στην ιδεα οτι καποιοι εχουν αναγκη να εκφρασουν στο συμπαν οτι νιωθουν περηφανοι για το πως π----νται λες και προκειται για κατορθωμα),ειτε αφισες στο μετρο με μουσατους αγκαλια(περιπου 0 αισθητικη),πολλη βαβουρα και αναγκη για επιβεβαιωση για το τιποτα,ετσι δεν γινεσαι mainstream,καραγκιοζης σαν τον παπα στα βιντεο γινεσαι.Ποιοι ακριβώς ξερνάτε...?
Anastazio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ποιοι ακριβώς ξερνάτε...? Οσοι δε γουσταρουμε τα καρναβαλια και το κακο μαρκετινγκ. 1
AtiX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Οσοι δε γουσταρουμε τα καρναβαλια και το κακο μαρκετινγκ.Δηλαδή έχετε κάνει σύλλογο και μοιράζετε κουπόνια ένα πράγμα... να κάνετε και εσείς ένα pride για να μάθουμε και εμείς από καλό μάρκετινγκ... 1
Anastazio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δηλαδή έχετε κάνει σύλλογο και μοιράζετε κουπόνια ένα πράγμα... να κάνετε και εσείς ένα pride για να μάθουμε και εμείς από καλό μάρκετινγκ... Εγω ψηλε δεν εχω αναγκη απο επιβεβαιωση,το οτι σμπρωχνω δεν το θεωρω επιτευγμα για να δακρυσει απο περηφανια το πανελληνιο,λολ ρε μαλακες δηλαδη. 1
g_alkis Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Διεξήχθηκε και φέτος το φεστιβάλ καρναβαλιστών; 3
Super Moderators billdanos Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Καταρχάς μπορείτε να κάνετε διάλογο διαφωνοντας χωρίς να προσβαλλετε κανέναν. Στα δικά μου μάτια το pride δεν έχει να κάνει με την ανάγκη κάποιων να φωνάξουν για το σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Βασικά αυτό δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν "φυσιολογικό" άνθρωπο, παρά μόνο όσους έχουν κάποιο κόμπλεξ. Το pride λοιπόν στην παρούσα χρονική στιγμή έχει νόημα, τη στιγμή που υπάρχουν γύρω μας άτομα που θεωρούν πως η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια, ντροπή, ανωμαλία και επιθυμούν τον περιορισμό ή τον αποκλεισμό των ατόμων αυτών από διάφορες πτυχές της "κανονικότητάς" μας. Σε μια φυσιολογική κοινωνια δεν θα υπήρχε καμία ανάγκη για prides κλπ και δεν θα ένοιαζε κανέναν αν ο άλλος επιθυμεί για σύντροφο άντρα ή γυναίκα. Δεν συμβαινει όμως αυτό, υπάρχει κόσμος που υποφέρει και δέχεται βία για αυτή την επιλογή του και μέσα από το pride μπορεί να δηλώσει την παρουσία του χωρίς να φοβάται τους γύρω του. Έτσι το βλέπω εγώ. BTW το καρναβάλι της Πάτρας με ενοχλεί περισσότερο αισθητικά... 7
AtiX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Εγω ψηλε δεν εχω αναγκη απο επιβεβαιωση,το οτι σμπρωχνω δεν το θεωρω επιτευγμα για να δακρυσει απο περηφανια το πανελληνιο,λολ ρε μαλακες δηλαδη.Τόση αυτοπεποίθηση δηλαδή κολλητέ... το πανελλήνιο όχι, το insomnia ναι...Α... μιλάς εκ μέρους και των υπολοίπων? Να ξέρουμε αν θα πηγαίνουμε τοίχο τοίχο... 1
Anastazio Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Τόση αυτοπεποίθηση δηλαδή κολλητέ... το πανελλήνιο όχι, το insomnia ναι... Α... μιλάς εκ μέρους και των υπολοίπων? Να ξέρουμε αν θα πηγαίνουμε τοίχο τοίχο... Αν ειχες και εσυ μπορει να μην ειχες αναγκη το καρναβαλακι,δουλεψε το,θα δεις!
vairass Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Καταρχάς μπορείτε να κάνετε διάλογο διαφωνοντας χωρίς να προσβαλλετε κανέναν. Στα δικά μου μάτια το pride δεν έχει να κάνει με την ανάγκη κάποιων να φωνάξουν για το σεξουαλικό τους προσανατολισμό. Βασικά αυτό δεν θα έπρεπε να απασχολεί κανέναν "φυσιολογικό" άνθρωπο, παρά μόνο όσους έχουν κάποιο κόμπλεξ. Το pride λοιπόν στην παρούσα χρονική στιγμή έχει νόημα, τη στιγμή που υπάρχουν γύρω μας άτομα που θεωρούν πως η ομοφυλοφιλία είναι ασθένεια, ντροπή, ανωμαλία και επιθυμούν τον περιορισμό ή τον αποκλεισμό των ατόμων αυτών από διάφορες πτυχές της "κανονικότητάς" μας. Σε μια φυσιολογική κοινωνια δεν θα υπήρχε καμία ανάγκη για prides κλπ και δεν θα ένοιαζε κανέναν αν ο άλλος επιθυμεί για σύντροφο άντρα ή γυναίκα. Δεν συμβαινει όμως αυτό, υπάρχει κόσμος που υποφέρει και δέχεται βία για αυτή την επιλογή του και μέσα από το pride μπορεί να δηλώσει την παρουσία του χωρίς να φοβάται τους γύρω του. Έτσι το βλέπω εγώ. BTW το καρναβάλι της Πάτρας με ενοχλεί περισσότερο αισθητικά... Ωπα τώρα το είδα αυτό... Θεωρείς φυσιολογικό να μαμιεται άντρας με άντρα; πως θα κάνουν αυτοί οι δύο παιδιά; ποιος θα είναι η μαμά; ξέρεις την διαφορά μαμά με μπαμπά; φυσικά και είναι αρρώστια και ανωμαλία... Και φυσικά δεν γουστάρω να τους βλέπω στον δρόμο, ας μείνουν στα κρεβάτια τους, δικαίωμα τους να κάνουν εκεί ότι θέλουν. Όσο για το καρναβάλι, όλη η γη είναι καρναβάλι, της Πάτρας το μικρότερο. 1
AtiX Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Αν ειχες και εσυ μπορει να μην ειχες αναγκη το καρναβαλακι,δουλεψε το,θα δεις!Όπα κολλητέ, υποδείξεις στο εγώ σου...Αλήθεια ξέρεις τι αντιπροσωπεύει ένα pride? Ωπα τώρα το είδα αυτό... Θεωρείς φυσιολογικό να μαμιεται άντρας με άντρα; πως θα κάνουν αυτοί οι δύο παιδιά; ποιος θα είναι η μαμά; ξέρεις την διαφορά μαμά με μπαμπά; φυσικά και είναι αρρώστια και ανωμαλία... Και φυσικά δεν γουστάρω να τους βλέπω στον δρόμο, ας μείνουν στα κρεβάτια τους, δικαίωμα τους να κάνουν εκεί ότι θέλουν. Όσο για το καρναβάλι, όλη η γη είναι καρναβάλι, της Πάτρας το μικρότερο. Πάσο χρόνων είσαι? 1
antemore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Ωπα τώρα το είδα αυτό... Θεωρείς φυσιολογικό να μαμιεται άντρας με άντρα; πως θα κάνουν αυτοί οι δύο παιδιά; ποιος θα είναι η μαμά; ξέρεις την διαφορά μαμά με μπαμπά; φυσικά και είναι αρρώστια και ανωμαλία... Και φυσικά δεν γουστάρω να τους βλέπω στον δρόμο, ας μείνουν στα κρεβάτια τους, δικαίωμα τους να κάνουν εκεί ότι θέλουν. Όσο για το καρναβάλι, όλη η γη είναι καρναβάλι, της Πάτρας το μικρότερο. θεωρεις φυσιολογικο τον πρωκτικο ή τον στοματικο ερωτα; το νοημα της ζωης καποιου ειναι απαραιτητα να κανει παιδια; πιστευεις οτι ενα παιδι σε ορφανοτροφειο ή ενα παιδι που συλληφθηκε απο ατυχημα θα δεχτει περισσοτερη αγαπη απο ενα παιδι που και οι δυο γονεις θελουν να το υιοθεητησουν; πανω απο 450 ειδη στον πλανητη εχουν ομοφυλοφιλικες συμπεριφορες. 1/10 ανθρωπους με παραγειγματα απο την αρχαια ελλαδα ακομα. Σιγουρα δεν ειναι φυσιολογικο; 2
xgol Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Το φυσιολογικό ή μη, δεν είναι κάτι που μπορούμε να το καθορίσουμε απόλυτα. Εξαρτάται απο τον πολιτισμό, τη θρησκεία, τα ήθη και τα έθιμα ενός λαού. Και φυσικά, αλλάζει με την πάροδο του χρόνου. Π.χ. η ομοφυλοφιλία θεωρούνταν "αφύσικη" απο πολλούς ψυχιατρους μέχρι τη δεκαετία του '60 περίπου. Σε κάθε περίπτωση, αν δεχθουμε οτι ο σκοπός του ανθρώπινου είδους είναι η αναπαραγωγή, και πως ο ρόλος του άνδρα και της γυναίκας έχει κάποια βιολογικά χαρακτηριστικά που τους προσδίδει έναν κοινωνικό ρόλο μεσα σε συγκεκριμένα πλαίσια, τότε η ομοφυλοφιλία είναι όντως αποκλίνουσα απο το μέσο όρο συμπεριφορά. Απο την άλλη, αν θεωρήσουμε ανωμαλία ή αφύσικη την ομοφυλοφιλία, ανοίγουμε την κερκόπορτα του ρατσισμού και της στοχοποίησης και δίνουμε πάτημα σε πολλά φασισταριά να τραμπουκίσουν συνανθρώπους μας, που στην τελική είναι πολύ πιθανό να είναι και πιο άξιοι και πιο ενάρετοι απο εμάς. 2
antemore Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 το φυσιολογικο οπως οριστηκε απο τον Θεο ειναι και εγγυες παρθενες, οι πρωτοπλαστοι να κανουν δυο γιους αλλα να διαιωνιζεται το ειδος κλπ κλπ; αντρας με αντρα η γυναικα με γυναικα μπορουν ειτε να υιοθετησουν, ειτε να κανουν παιδι μεσω της τεχνολογιας οπως απο αυτην βοηθιουνται και πολλα ετεροφυλα ζευγαρια τετοιες εικονες προσφερουν στην κοινωνια αγαπη και ομονοια αναμεσα σε ολους αντι για μισαλλοδοξια. Στρεφουν καθε παιδακι που γεννιεται διαφορετικο μακρια απο την αυτοκτονια και το μισος προς τον εαυτο του. Αγαπατε αλληλους ειπε ο Χριστος 3
Super Moderators Thresh Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Αγαπατε αλληλους ειπε ο Χριστος Όλους? Δεν μας βολεύει...
Pokemon640 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Δημοσ. 11 Ιουνίου 2017 Τελικά είχε κόσμο το πραϊντ ; εγώ πήγαινα για να τσιμπήσω κάτι στο Cinabon, καταπληκτικά γλυκά έχει, άσε που ήθελα τώρα 1 μενού.
Προτεινόμενες αναρτήσεις