Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτό που κάνετε ...reset κατά καιρούς στις συζητήσεις και στα υπαρξιακά σας, να το προσέξετε λίγο ε... Δεν θα λύσετε εσείς το θέμα του σεξουαλικού προσανατολισμού! 

μιλαμε ομως για ταυτοτητες φυλων και οχι για σεξουαλικο προσανατολισμο, στην παρουσα φαση τουλαχιστον.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

μα μπορει να στεκει κοινωνιολογικα/ανθρωπολογικα και χωρις να ισχυει κατι στη βιολογια. Ουτε ζητησε κανενας απο γιατρους να αναπτυξουν διαφορετικο modus operandi για μη δυαδικης σεξουαλικης ταυτοτητας ατομα.

Δε ζητησε κανενας απο κανεναν να ανοιξει κατηγοριες στο ανθρωπινο ειδος. Και αν νιωθει ντουλαπα και σου εχει επικοινωνησει με οποιον τροπο μπορει οτι νιωθει ντουλαπα κι εσυ το αγνοεις ειναι δικο σου προβλημα, και παλι δε σου δινει δικαιωμα να γινεσαι προσβλητικος. Δε νομιζω οτι καποιος που νιωθει ντουλαπα θελει ο γιατρος του να ναι ξυλεργατης και να τον μεταχειριστει ως ντουλαπα, αλλα και παλι, αν θελει και ειναι αμφιδρομα συναινετικο, δε βρισκω το λογο να παρεμβει κανεις. Προβλημα των συμμετεχοντων μου φαινεται η εκβαση αυτης της επικοινωνιας.

Να προσθεσω πως καθε σεξ ειναι 100% φυσικο σεξ, δεν υπαρχει αφυσικο σεξ, εαν συνανταται στη φυση ειναι φυσικο.

Το ανθρώπινο φύλο(gender) ειναι μια κατηγορία της ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ η οποία ειναι μια επιστήμη.

Όταν λες πως υπάρχει misgendering ουσιαστικά λες στον άλλον ότι δεν ξέρει καλά τις επίσημες κατηγορίες των φύλων στην βιολογία του ανθρώπου.

Άρα για να επιβεβαιώσουμε αν είναι σωστή η λάθος η κατηγορία σου θα πρέπει να προσεγγίσουμε το θέμα βάση της βιολογίας.

Τώρα Για το φυσιολογικό σεξ. Όχι δεν ειναι κάθε είδους σεξουαλική επαφή φυσιολογική

Βέβαια εδώ θα πρέπει να διαχωρίσουμε την έννοια του υπαρκτού του φυσιολογικού και του επιτρεπτού.

Κάθε είδος σεξουαλικής επαφής που έχει συναφθεί έως τώρα στον πλανήτη γη ή στο υπόλοιπο σύμπαν είναι υπαρκτή σεξουαλική επαφή.

Απο τις υπαρκτές σεξουαλικές επαφές υπάρχουν οι φυσιολογικές και οι αφύσικες.

Τι είναι φυσιολογικό; https://el.wiktionary.org/wiki/φυσιολογικός

φυσιολογικός, ή, ό

•  
  • που ακολουθεί αυτό που συμβαίνει συνήθως στη φύση

η θερμοκρασία κυμαίνεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα

30px-Books-aj.svg_aj_ashton_01g.png αντώνυμα: αφύσικος

• που αναφέρεται στην ομαλή λειτουργία ενός ζωντανού οργανισμού που δεν νοσεί

η φυσιολογική θερμοκρασία για έναν άνθρωπο είναι γύρω στους 36,5 βαθμούς

• που κατά την υποκειμενική γνώμη του ομιλητή συμφωνεί με τη φύση, ομαλός
  • αναμενόμενος, λογικός

δεν είναι φυσιολογικό που έχει αργήσει τόσο πολύ

(Δεν έχει σβηστεί το "1." απλά έχει χαλάσει η σειρά του list απο το copy paste που έκανα απο link που υπάρχει πιο πάνω.)

Άρα φυσιολογικό είναι αυτό που συμβαίνει συνήθως στην φύση και αποτελεί ομαλή λειτουργία ενός ζωντανού οργανισμού.

Η ομαλή λειτουργία έχει να κάνει με την ανατομία που λέγαμε πιο πάνω δηλαδή αν τα όργανα συμπεριφέρονται με τον τρόπο που έχουν κατασκευαστεί να συμπεριφερθούν.

Και το σύνηθες στην φύση είναι να αυτό που συμβαίνει περισσότερες φορές.

Άρα το ετεροφυλοφιλικό σεξ ειναι το μόνο είδος σεξ που έχει και τα 2 αυτά χαρακτηριστικά στην φύση οπότε αυτό ειναι το μόνο φυσιολογικό.

Τώρα οι άνθρωποι στις κοινωνίες τους όμως κάνουν και αφύσικα/ανώμαλα πράματα χωρίς να ειναι κακό αυτό, τουλάχιστον όχι απαραίτητα.

Γιαυτό (συνήθως δια νόμου όχι απαραίτητα όμως όταν πρόκειται για πιο ασήμαντα πράματα) χωρίζει κάποιες πράξεις σε επιτρεπτές και ανεπίτρεπτες.

Πχ Εμένα μου αρέσει κάποιες φορές να κάνω σεξ με την κοπέλα μου αλλά βάζοντας το πέος μου στον πρωκτό της... μου αρέσει γιατι δεν παίρνει αντισυλληπτικά και ο μόνος τρόπος να τελειώσω μέσα της χωρίς ανεπιθύμητα αποτελέσματα και χωρίς προφυλακτικά είναι μέσω του πρωκτικού σεξ και επίσης είναι πιο στενή εκει...

Είναι φυσιολογικό αυτό; ΟΧΙ

Βάζω το πέος μου σε ενα όργανο που δουλειά του ειναι να αποβάλει στέρεα τροφή όχι να δέχεται σπέρμα εννοείται πως δεν ειναι φυσιολογικό! Ανώμαλο είναι!

Είναι επιτρεπτό; ΝΑΙ

Απο την στιγμή που αρέσει και στους δυο μας και υπάρχει συναίνεση δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν.

Επίσης το φυσιολογικό δεν σημαίνει απαραίτητα και επιτρεπτό!

Πχ είμαι 33 άντρας και θέλω να κάνω σεξ με ενα 13 χρονών κορίτσι.

Είναι φυσιολογικό; ΝΑΙ

Σε αυτή την ηλικία απελευθερώνει φερομόνες που με ερεθίζουν και μου δημιουργούν διάθεση για σεξ το αιδοίο της είναι έτοιμο για σεξουαλική επαφή και μπορεί μάλιστα να κυοφορήσει.

Είναι επιτρεπτό; ΟΧΙ

(σε κάποιες κοινωνίες ειναι με την συναίνεση των γωνιών) παιδί ειναι !!!! εννοείται πως δεν ειναι επιτρεπτό πρόστυχε άντρα! :P

Γενικά έχει διαφορά λοιπόν η έννοια του υπαρκτού με την έννοια του φυσιολογικού και στις ανθρώπινες κοινωνίες υπεισέρχεται και η έννοια του επιτρεπτού! Κάτι το φυσιολογικό δεν ειναι απαραίτητα καλό/επιτρεπτό όπως κάτι το ανώμαλο/αφύσικο δεν ειναι απαραίτητα κακό/ανεπίτρεπτο.

Οι γκέι λοιπόν δεν ειναι φυσιολογικοί αλλά είναι επιτρεπτοί στην κοινωνία μας και η προσωπική μου άποψη ειναι πως καλώς και είναι επιτρεπτοί...

Μου την σπαν λίγο όμως οι ακτιβιστές τους όταν συνδικαλίζουν :P

Αυτό που κάνετε ...reset κατά καιρούς στις συζητήσεις και στα υπαρξιακά σας, να το προσέξετε λίγο ε... Δεν θα λύσετε εσείς το θέμα του σεξουαλικού προσανατολισμού! Μην αρχίσουμε πάλι όλες τις αναλύσεις από το 0!

Και γιατι παρακαλώ; τι έχουν οι άλλοι παραπάνω; :P

• Like 7
Δημοσ.

Αυτό που κάνετε ...reset κατά καιρούς στις συζητήσεις και στα υπαρξιακά σας, να το προσέξετε λίγο ε... Δεν θα λύσετε εσείς το θέμα του σεξουαλικού προσανατολισμού! Μην αρχίσουμε πάλι όλες τις αναλύσεις από το 0!

Το θέμα λέγεται LGBT+.

Τα T+ δεν είναι σεξουαλικός προσανατολισμός και είναι καλό που και που να υπάρχει και αυτή η συζήτηση.

• Like 2
Δημοσ.

Το ανθρώπινο φύλο(gender) ειναι μια κατηγορία της ΒΙΟΛΟΓΙΑΣ η οποία ειναι μια επιστήμη.

Όταν λες πως υπάρχει misgendering ουσιαστικά λες στον άλλον ότι δεν ξέρει καλά τις επίσημες κατηγορίες των φύλων στην βιολογία του ανθρώπου.

Άρα για να επιβεβαιώσουμε αν είναι σωστή η λάθος η κατηγορία σου θα πρέπει να προσεγγίσουμε το θέμα βάση της βιολογίας.

Τώρα Για το φυσιολογικό σεξ. Όχι δεν ειναι κάθε είδους σεξουαλική επαφή φυσιολογική

Βέβαια εδώ θα πρέπει να διαχωρίσουμε την έννοια του υπαρκτού του φυσιολογικού και του επιτρεπτού.

Κάθε είδος σεξουαλικής επαφής που έχει συναφθεί έως τώρα στον πλανήτη γη ή στο υπόλοιπο σύμπαν είναι υπαρκτή σεξουαλική επαφή.

Απο τις υπαρκτές σεξουαλικές επαφές υπάρχουν οι φυσιολογικές και οι αφύσικες.

Τι είναι φυσιολογικό; https://el.wiktionary.org/wiki/φυσιολογικός

φυσιολογικός, ή, ό

•  
  • που ακολουθεί αυτό που συμβαίνει συνήθως στη φύση

η θερμοκρασία κυμαίνεται σε φυσιολογικά για την εποχή επίπεδα

30px-Books-aj.svg_aj_ashton_01g.png αντώνυμα: αφύσικος

• που αναφέρεται στην ομαλή λειτουργία ενός ζωντανού οργανισμού που δεν νοσεί

η φυσιολογική θερμοκρασία για έναν άνθρωπο είναι γύρω στους 36,5 βαθμούς

• που κατά την υποκειμενική γνώμη του ομιλητή συμφωνεί με τη φύση, ομαλός
  • αναμενόμενος, λογικός

δεν είναι φυσιολογικό που έχει αργήσει τόσο πολύ

(Δεν έχει σβηστεί το "1." απλά έχει χαλάσει η σειρά του list απο το copy paste που έκανα απο link που υπάρχει πιο πάνω.)

Άρα φυσιολογικό είναι αυτό που συμβαίνει συνήθως στην φύση και αποτελεί ομαλή λειτουργία ενός ζωντανού οργανισμού.

Η ομαλή λειτουργία έχει να κάνει με την ανατομία που λέγαμε πιο πάνω δηλαδή αν τα όργανα συμπεριφέρονται με τον τρόπο που έχουν κατασκευαστεί να συμπεριφερθούν.

Και το σύνηθες στην φύση είναι να αυτό που συμβαίνει περισσότερες φορές.

Άρα το ετεροφυλοφιλικό σεξ ειναι το μόνο είδος σεξ που έχει και τα 2 αυτά χαρακτηριστικά στην φύση οπότε αυτό ειναι το μόνο φυσιολογικό.

Τώρα οι άνθρωποι στις κοινωνίες τους όμως κάνουν και αφύσικα/ανώμαλα πράματα χωρίς να ειναι κακό αυτό, τουλάχιστον όχι απαραίτητα.

Γιαυτό (συνήθως δια νόμου όχι απαραίτητα όμως όταν πρόκειται για πιο ασήμαντα πράματα) χωρίζει κάποιες πράξεις σε επιτρεπτές και ανεπίτρεπτες.

Πχ Εμένα μου αρέσει κάποιες φορές να κάνω σεξ με την κοπέλα μου αλλά βάζοντας το πέος μου στον πρωκτό της... μου αρέσει γιατι δεν παίρνει αντισυλληπτικά και ο μόνος τρόπος να τελειώσω μέσα της χωρίς ανεπιθύμητα αποτελέσματα και χωρίς προφυλακτικά είναι μέσω του πρωκτικού σεξ και επίσης είναι πιο στενή εκει...

Είναι φυσιολογικό αυτό; ΟΧΙ

Βάζω το πέος μου σε ενα όργανο που δουλειά του ειναι να αποβάλει στέρεα τροφή όχι να δέχεται σπέρμα εννοείται πως δεν ειναι φυσιολογικό! Ανώμαλο είναι!

Είναι επιτρεπτό; ΝΑΙ

Απο την στιγμή που αρέσει και στους δυο μας και υπάρχει συναίνεση δεν δίνουμε λογαριασμό σε κανέναν.

Επίσης το φυσιολογικό δεν σημαίνει απαραίτητα και επιτρεπτό!

Πχ είμαι 33 άντρας και θέλω να κάνω σεξ με ενα 13 χρονών κορίτσι.

Είναι φυσιολογικό; ΝΑΙ

Σε αυτή την ηλικία απελευθερώνει φερομόνες που με ερεθίζουν και μου δημιουργούν διάθεση για σεξ το αιδοίο της είναι έτοιμο για σεξουαλική επαφή και μπορεί μάλιστα να κυοφορήσει.

Είναι επιτρεπτό; ΟΧΙ

(σε κάποιες κοινωνίες ειναι με την συναίνεση των γωνιών) παιδί ειναι !!!! εννοείται πως δεν ειναι επιτρεπτό πρόστυχε άντρα! :P

Γενικά έχει διαφορά λοιπόν η έννοια του υπαρκτού με την έννοια του φυσιολογικού και στις ανθρώπινες κοινωνίες υπεισέρχεται και η έννοια του επιτρεπτού! Κάτι το φυσιολογικό δεν ειναι απαραίτητα καλό/επιτρεπτό όπως κάτι το ανώμαλο/αφύσικο δεν ειναι απαραίτητα κακό/ανεπίτρεπτο.

Οι γκέι λοιπόν δεν ειναι φυσιολογικοί αλλά είναι επιτρεπτοί στην κοινωνία μας και η προσωπική μου άποψη ειναι πως καλώς και είναι επιτρεπτοί...

Μου την σπαν λίγο όμως οι ακτιβιστές τους όταν συνδικαλίζουν :P

Και γιατι παρακαλώ; τι έχουν οι άλλοι παραπάνω; :P

κανενας ποτε δε μιλησε για βιολογια, τα φυλα τα μελεταει η βιολογια απο εντελως θετικη σκοπια και σιγουρα δε μας βοηθαει στην προκειμενη. Νομιζω οτι ειναι ξεκαθαρα πως οταν μιλαμε για φυλα, και δη κοινωνικα φυλα, μπορουμε μονο να μιλαμε απο το πρισμα μελετης φυλων (gender studies)

μου φαινεται πολυ μπακαλιστικος ο τροπος που κατατασσουμε τα πραγματα σε φυσιολογικα και μη. Νομιζω οτι δεν υπαρχουν μη φυσιολογικα πραγματα. Δεν καταλαβαινω γιατι το πρωκτικο σεξ, ετεροφυλοφιλικο η μη, ειναι μη φυσιολογικο, αρα αφυσικο. Δηλαδη, αντιστοιχα, αφυσικο ειναι και καθε τεχνολογικο επιτευγμα, αφυσικη συμπεριφορα και η χειραψια, γιατι τα χερια τα εχουμε για να χρησιμοποιουμε εργαλεια και οχι για να σφιγγουμε χερια αλλων κοκ.

Δε μου αρεσει να με οριζεις ως αφυσικο και δε βρισκω κανεναν εποικοδομητικο λογο να το κανεις, καθως ειναι δικη σου προσωπικη σκοπια πως ο πρωκτος εχει ως μια και μονη χρησιμοτητα την αφοδευση και οχι την ικανοποιηση.

Αντιστοιχα ειναι αφυσικο να κανει κανεις μπαλετο, φανταζομαι, η να παιζει πιανο, η ακομα να κανει αρση βαρων, με βαση την ιδια προσεγγιση.

Νομιζω οτι στη φυση το πιο συχνο σεξ δε γινεται με σκοπο την αναπαραγωγη, στους ανθρωπους. Δε βλεπω καποια παρεμποδιση ομαλης λειτουργιας του οργανισμου, το 2 νομιζω αναφερεται σε αλλη χρηση της λεξης. Η δικη σου υποκειμενικη χροια της λεξης φυσικος/φυσιολογικος μου φαινεται οτι ειναι η ερμηνεια που εδωσες, σιγουρα ομως δε νομιζω οτι ειναι και η καθολικα αποδεκτη. Το ποσο αναμενομενο η λογικο ειναι κατι, παλι εχει να κανει με πολλους παραγωντες. Ειναι αναμενομενο η λογικο να περιμενουμε υπαρξη φωτισμου το βραδυ αλλα αυτο επειδη θεωρουμε δεδομενη την τεχνολογια. Αντιστοιχα, το τι ειναι κοινωνικα αναμενομενο η λογικο ειναι αρκετα ρευστο.

Οι ομοφυλόφιλοι ειναι μικρή μειοψηφία (κάτω του 10% ανα τον κόσμο) και δεν υπάρχει μιστζεντεριγκ ειναι δικό τους/σας θέμα.

Και πάντα αυτή η εκδικητική συμπεριφορά του τύπου "λεει πολλά για εσένα το να κάνεις μισκλαινμάιν" για εσένα τι λέει το να θες με το ζόρι να δημιουργήσεις εναν φανταστικό κόσμο που δεν υπάρχει παρα μόνο στο μυαλό σου και όχι μονο θέλεις να τον δημιουργήσεις (που μέχρι εκει δικαίωμα σου) αλλά φτάνεις στο σημείο να επιβάλεις τις κόνξες του και στους άλλους;

Την βασίλισσα Ελισάβετ την προσφωνείς όπως θέλεις εκτός αν είσαι στην επικράτεια της και εκει πάλι δεν είσαι σίγουρο αν σε τιμωρήσουν στην περίπτωση που την προσφωνήσεις με λάθος τρόπο.

2 είναι τα genders άνερ θύλη.

Το mislabeling και misgendering το κάνετε εσείς.

Εχεις παρει τις αποφασεις σου. Νομιζα οτι ηθελες να καταλαβεις, αλλα εδω ειναι ξεκαθαρη η τοποθετηση σου.

Δεν ειναι εκδικητικη η συμπεριφορα το να θεωρω οτι λεει πραγματα για σενα ο τροπος που επικοινωνεις. Ειναι ο τροπος μου να σου δειξω οτι δε με ενδιαφερει να σε παρω απ το χερι να σου δειξω τι εννοω αν εσυ δε θες να καταλαβεις.

2 ειναι τα genders βιολογικα, και κανενας δε νοιαζεται για αυτο. Η κοινωνικη αντιμετωπιση που εχουν οι ανθρωποι με βαση το κοινωνικο τους φυλο οδηγει σε διαφορετικα βιωματα, οποτε ειναι μονο χρησιμο να εξεταζεται. Δε μπορεις ως τριτος να εχεις αποψη για τους αυτορισμους ανθρωπων. Κανενας δε θελει να "δημιουργησει εναν κοσμο", ζητουν ισοτιμη μεταχειριση και δικαιωμα στην αυτοεκφραση και η επιβολη(?) συνανταται στο πως προτιμουν να τους προσφωνεις.

Ο ετεροπροσδιορισμος ειναι παρεμβαση στην ιδιωτικοτητα και αρνηση αναγνωρισης ταυτοτητας.

Ετεροχρονισμενα ειδα αυτην την απαντηση και αληθεια προσβληθηκα γιατι προσπαθω να εξηγησω κι εσυ μιλας για τασεις επιβολης και εκδικησης. Δε μου χρωσταει κανενας, δε χρωσταω σε κανεναν, θελω να υπαρχω χωρις να θεωρει οποιοσδηποτε οτι εχει δικαιωμα να μου υποδεικνυει πως οφειλω να υπαρχω. Δε θελω να εχω τιποτα κοινο με κανεναν σις στρεητ αντρα σε κοινωνικο επιπεδο. Δεν ταυτιζομαι με αυτο. Δε νιωθω ανετα με ρολους που μου αναθετει η κοινωνια λογω του πεους μου. Δε θελω να με λενε αντρα, η αγορι, και αν ηταν ευχρηστο δε θα ηθελα ουτε αρσενικες καταληξεις. Δεν προσβαλλομαι, ενοχλουμαι οταν γινονται στοχευμενα (απο θεμα υφους προφανως) προς υπενθυμιση της επικρατεστερης αποψης οτι ειμαι αγορι. Το πουλι μου δεν υπαγορευει το πως ζω η το ποιος ειμαι.

• Like 1
Δημοσ.

Ετεροχρονισμενα ειδα αυτην την απαντηση και αληθεια προσβληθηκα γιατι προσπαθω να εξηγησω κι εσυ μιλας για τασεις επιβολης και εκδικησης. Δε μου χρωσταει κανενας, δε χρωσταω σε κανεναν, θελω να υπαρχω χωρις να θεωρει οποιοσδηποτε οτι εχει δικαιωμα να μου υποδεικνυει πως οφειλω να υπαρχω. Δε θελω να εχω τιποτα κοινο με κανεναν σις στρεητ αντρα σε κοινωνικο επιπεδο. Δεν ταυτιζομαι με αυτο. Δε νιωθω ανετα με ρολους που μου αναθετει η κοινωνια λογω του πεους μου. Δε θελω να με λενε αντρα, η αγορι, και αν ηταν ευχρηστο δε θα ηθελα ουτε αρσενικες καταληξεις. Δεν προσβαλλομαι, ενοχλουμαι οταν γινονται στοχευμενα (απο θεμα υφους προφανως) προς υπενθυμιση της επικρατεστερης αποψης οτι ειμαι αγορι. Το πουλι μου δεν υπαγορευει το πως ζω η το ποιος ειμαι.

Πες πως παίρνεις το αμάξι σου μία μέρα και εξαφανίζεσαι από προσώπου γης. Αναλαμβάνουν να σε αναζητήσουν οι κοντινοί σου φίλοι και συγγενείς. Πως θέλεις να σε προσδιορίσουν/περιγράψουν στο Silver Alert. GO!   Just for fun. GO GO!

Για να πάρουμε έστω μια γεύση από το μέλλον που ονειρεύεσαι . Και μιας και μιλάμε για μέλλον επιτρέπεται και η επιστημονική φαντασία. (παράδειγμα: θα ήθελα να δείξουν τη φωτογραφία μου και να ρωτήσουν "το είδατε αυτό?")

Δημοσ.

Καλή η απόπειρα σου να ορίσεις το φυσιολογικο,που απ οτι βλέπω,καταλήγεις να το ταυτισεις σχεδον με το συνηθισμένο.

Κοντολογίς,αν αυριο εβγαινε ο πάπας και έλεγε "το πρωκτικό ειναι ευλογημένο,να το κάνετε πιο συχνά,γιατι διαφυλασσει την παρθενία της γυνής",θα είχαμε μια επαρκή αυξηση στην συχνότητα του,ώστε να το πεις φυσιολογικό με τα κριτήρια σου.

Όχι?

Δημοσ.

Έρχεται το νομοσχέδιο για την αλλαγή του φύλου σε κρατικά έγγραφα

http://www.skai.gr/news/greece/article/345506/erhetai-to-nomoshedio-gia-tin-allagi-tis-tautotitas-fulou-/

Σημαντική νομοθετική τομή το παραπάνω νομοσχέδιο για τα Τ άτομα.Ταυτόχρονα αυτό θα σημαίνει πως η Ελλάδα (τουλάχιστον τυπικά) πλέον θα βρίσκεται σχεδόν στην κορυφή των χωρών της Ευρώπης αναφορικά με τα LGBT+ δικαιώματα.Υπενθυμίζω πως από τα τέλη του 2015 (ύστερα από την ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης,την αυστηροποίηση του αντιρατσιστικου νόμου και την εξίσωση των ορίων ηλικίας για το συναινετικό σεξ μεταξύ ανδρών) η Ελλάδα βρίσκεται συστηματικά στις υψηλότερες θέσεις των ratings παγκόσμιων LGBT οργανώσεων.

Ενδεικτικά στην περσινή αναθεώρηση της χάρτας της ILGA Europe η Ελλάδα ήταν στη 15 θέση επι συνόλου 49 χωρών στην Ευρώπη.Στην επικείμενη ετήσια αναθεώρηση θεωρώ οτι η θέση της Ελλάδας θα εκτοξευτεί ύστερα και από το παραπάνω νομοθέτημα.Ήδη από το 2016 η Ελλάδα ξεπερνάει Γερμανία,Ιρλανδία,Λουξεμβούργο,Ελβετία κοκ στις κατατατάξεις.

Φυσικά όλα αυτά σε επίπεδο ratings...για να μην ξεχνιόμαστε δλδ. 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

H Ιρλανδία θα γράψει ιστορία μ΄έναν ανοιχτά gay Πρωθυπουργό

http://avmag.gr/76459/h-irlandia-tha-grapsi-istoria-m%CE%84enan-anichta-gay-prothypourgo/

http://www.independent.co.uk/news/world/politics/leo-varadkar-wins-gay-ireland-pm-election-first-lgbt-leader-a7770091.html

https://www.theguardian.com/world/2017/jun/02/leo-varadkar-becomes-irelands-prime-minister-elect

Eίναι λοιπόν γκέι, εθνοτικά Ινδός κ σύντομα ο νεότερος Πρωθυπουργός της ΕΕ στα 38 του !

Δημοσ.

Μακάρι να είχαμε και εδώ έναν τέτοιο.

Ενας τρυπιος πρωθυπουργος θα τα πηγαινε καλυτερα στις διαβουλευσεις!!

• Like 1
Δημοσ.

Ενας τρυπιος πρωθυπουργος θα τα πηγαινε καλυτερα στις διαβουλευσεις!!

Η ακομα καλυτερα μια γυναικα πρωθυπουργος σωστα?

Δημοσ.

Μιλώντας για Πρωθυπουργούς ο δικός μας είναι ο πρώτος εν ενεργεία Πρωθυπουργός της Ελλάδας που μιλάει και μάλιστα φωτογραφίζεται σε εξώφυλο LGBT περιοδικού το οποίο κυκλοφορεί από σήμερα.

antivirus-magazine-74-cover-prothipourgo

http://avmag.gr/76507/antivirus-74/

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...