akpe Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δεν είναι εντελως ατοπα αυτά που λεει, η κυβερνηση Ριγκαν σιγουρα εκμεταλλευτηκε και στοχοποιησε κοσμο και κοσμακη. Δεν ξέρω περισσότερα οπότε δεν έχω λόγο να διαφωνήσω, το LSD και το HIV όμως μου φαίνεται πως για τους περισσότερους ήταν απλά η αφορμή, ειδικά σε μια εποχή που (και με τη βούλα) η ομοφυλοφυλία θεωρούταν ψυχική διαταραχή. Σίγουρα όμως ο παράγοντας του (δήθεν) φυσιολογικού vs αφύσικου έπαιζε και τότε μεγάλο ρόλο (και λόγω πιο «καθωσπρέπει» κοινωνίας) απλά σήμερα παίζει ακόμα μεγαλύτερο (που είναι και η τραγική ειρωνεία αφού υποτίθεται είμαστε πιο ενημερωμένοι και η πληροφορία είναι άμεσα προσβάσιμη στον καθένα). 1
alxlightning Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μη ζεις με το σκεπτικο "ειμαι γκει ειμαι διαφορετικος θα με αντιμετωπιζουν παντα ετσι" και σε πιανει ανασφαλεια. keep calm and write them in your balls επειδη αμα το εγραφα στα Ελληνικα θα ετρωγα μπαν και δε θελω 2η μερα κριμα ειναι δε φωνάζω για εμενα, εγω οκ είμαι. το θεμα είναι ότι δεν εχουν ολοι το σθενος και δεν οφειλουν να το εχουν. Τα αλλα που λες μου φαινονται καπως μπακαλίστικα, το πως θα διαχειριστω την οποια επιθεση είναι δευτερευούσης σημασιας στην παρουσα, εδώ μιλαμε να μη γινονται επιθεσεις. Να μη γινονται διακρισεις. Νομιζω τα μπλέκεις πολύ και δε σε βοηθαει και το βιωματικο-η η ελλειψη αυτου, τελος παντων. Δεν ξέρω περισσότερα οπότε δεν έχω λόγο να διαφωνήσω, το LSD και το HIV όμως μου φαίνεται πως για τους περισσότερους ήταν απλά η αφορμή, ειδικά σε μια εποχή που (και με τη βούλα) η ομοφυλοφυλία θεωρούταν ψυχική διαταραχή. Σίγουρα όμως ο παράγοντας του (δήθεν) φυσιολογικού vs αφύσικου έπαιζε και τότε μεγάλο ρόλο (και λόγω πιο «καθωσπρέπει» κοινωνίας) απλά σήμερα παίζει ακόμα μεγαλύτερο (που είναι και η τραγική ειρωνεία αφού υποτίθεται είμαστε πιο ενημερωμένοι και η πληροφορία είναι άμεσα προσβάσιμη στον καθένα). Εποχη που ναι μεν υπηρχαν συντηριτικες αποψεις και κλινικοποιηση της ομοφυλοφιλιας, ωστόσο και εποχη μεγαλης σεξουαλικης απελευθερωσης. Ο πουριτανισμος και η πατριαρχια βρισκει τον τροπο να τρυπωσει στην πλειοψηφια δυστυχως. Οι ανθρωποι φοβομαστε και αγαπαμε το status quo, οποτε δαιμονοποιουμε οποιον μας χαλαει τη ζαχαρενια. Μη ζεις με το σκεπτικο "ειμαι γκει ειμαι διαφορετικος θα με αντιμετωπιζουν παντα ετσι" και σε πιανει ανασφαλεια. keep calm and write them in your balls επειδη αμα το εγραφα στα Ελληνικα θα ετρωγα μπαν και δε θελω 2η μερα κριμα ειναι Εχεις δικιο, ειναι ειρωνεια ομως δε φταινε αυτοι αμα δεν ενημερωνονται. Το ξερεις ο,τι αμα πας σε καποιο χωριο και πεις οτι εισαι γκει σε κοιτανε λες και τους ειπες οτι εισαι σατανιστης και θυσιαζεις παρθενες το Σαββατο τα μεσανυχτα με το φως της πανσεληνου; Στην Αθηνα βεβαια αλλιως ειναι 4,5 εκατομμυρια πυκνοκατοικημενοι σαν σαρδελοκουτια. Λογικο να ειναι πιο προχω στη πρωτευουσα. δεν είναι προχω, εμενα μου αρκει που μητερες τραβανε τα παιδια τους πιο κοντα όταν περναω, λες και θα τα απαγάγω. Προβληματικοτατο. Απλα δεν εχεις καθημερινη τριβη με τους ιδιους ανθρώπους οποτε δε φτανει σε σημειο να εκφραστεί πιο εντονα.
defacer Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Μη ζεις με το σκεπτικο "ειμαι γκει ειμαι διαφορετικος θα με αντιμετωπιζουν παντα ετσι" και σε πιανει ανασφαλεια. keep calm and write them in your balls Θα αυτοπεριοριστώ γιατί δεν παρακολουθώ τη συζήτηση αλλά ένα πράγμα μόνο. Καταλαβαίνεις ότι το "μη μασάς γράφτους" σε ένα τόσο καθοριστικό για τη ζωή θέμα δεν έχει μεγάλη βαρύτητα όταν προέρχεται από κάποιον που ποτέ δεν είχε ούτε την ανάγκη να μη μασήσει και να τους γράψει, ούτε καν την εμπειρία για την οποία προτρέπει τον άλλο να μη μασάει; Σα να έρχεται το ντούκι του σχολείου και να λέει στον τσιλιβίθρα nerd που έχουν όλοι για σάκο του μποξ μη μασάς το φαντάζομαι. 2
alxlightning Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εχεις ενα point αλλα τι να κανω εγω αυτο θα εκανα στη θεση του και το εκανα με νταηδες στο λυκειο. Η βια φερνει μονο βια.... Αμα εμενες στο Αμστερνταμ δε νομιζω να ειχες τετοιες ανησυχιες εκει ολα ειναι τελεια πολυ χορτο πολυ σεξ γενικα υπερβολη σε ολα...η συγχρονη Ρωμη ειναι και στην Αθηνα, εγω νιώθω ανετα, τις περισσοτερες φορες. Το θεμα είναι να μην καλουμαστε να μετοικησουμε αλλα να υπαρξει δεκτικοτητα παντου. Διοτι πες εγω θα βρω τροπο να φυγω. Άλλος που δε μπορει? Ποσους Γιακουμάκηδες και ποσες Εμιλυ χρειαζομαστε ακομα για να καταλάβουμε ότι είναι ασχημα τα πραγματα στην Ελλαδα?
alxlightning Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2016 Εσενα δηλαδη πως θα ηταν η ιδανικη Ελλαδα; ολοι να εδιναν φιλια στους γκει και χαβανεζες χορευτριες χουλα χουπ να τους περνουσαν λουλουδια στο λαιμο και να επαιζε η φιλαρμονικη προς τιμη τους; Σκεψου πως ηταν η χωρα 100 χρονια πριν και πως ειναι τωρα η αλλαγη ηρθε και δεν το περιμενανε και τους κακοφανηκαν οι νεες αλλαγες...και δε μιλαμε για αλλαγη δραχμη σε ευρω αλλα να αλλαξει η κοινωνικοπολιτικη δομη μιας ολοκληρης χωρας (που εχει μεγαλωσει με πολεμους και επαναστασεις και κατοχη/χουντα) για να κανει τους ομοφυλοφιλους να νιωθουν ανετα. Αυτο δε ξερω καν αμα γινεται αλλα σιγουρα δε γινεται απτη μια μερα στην αλλη πριν τους ολυμπιακους δε θυμαμαι τιποτα περι παρελασεις κ ετσι οπως κανετε αρα σιγα σιγα εκδηλωθηκατε τη τελευταια δεκαετια.. περιμενεις σε 10 χρονια αποκει που το αντριλικι ηταν σχεδον υποχρεωτικο αμα ηθελες να ησουν αρεστος και να ειχες τον σεβασμο,να πηγαινες τσαρκο απλα επειδη το οριζει ο νομος και αλλα πολλα οπως πχ να πας σε οικο ανοχης να κανεις ερωτα για να "γινεις αντρας" να περασουμε απο ΑΥΤΟ σε κατι τελειως αντιστροφο; σκεψου λιγο τις επιπτωσεις που θα εχει μια τοσο αποτομη αλλαγη... τι επιπτωσεις θα ειχε? και ακριβως, όπως βλέπεις ο αγωνας αποδιδει, και όχι επειδή τους γραψαμε, αλλα επειδή μιλαμε 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Out & Proud: Zώντας ανοιχτά και περήφανα ως LGBT στην Ελλάδα http://avmag.gr/66988/out-proud/
Dakonblackblade Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Κλάιν , αν δεν είσαι σε κανένα χωριό και οι γονείς σου δεν είναι τίποτα φρίκουλες, βγες και πες το καημένε να τελειώνεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται όλο αυτό το φιάσκο. Οι λγβτ δεν αγωνίζονται για δικαιώματα (βλέπε κατοχυρωμένα από το κράτος) διότι τα έχουνε. Πλέον μπορούνε να παντρεύονται, να υιοθετούν και να διαδηλώνουν όπως ο κάθε μέσος πολίτης. Αυτό που δεν έχουν και το θέλουν είναι κοινωνική αποδοχή που το δέχομαι ως επιχείρημα από μια ομάδα που για πολλά χρόνια έτρωγε σκληρή καταπίεση. Με το να βγαίνετε όμως στους δρόμους, να παραλάσσετε εθνικά σύμβολα (ελληνική σημαία κτλ) και να κοροϊδεύετε κόσμο που έχει κάνει 100 φορές περισσότερα πράγματα από εσάς με αρχίδια είτε ήταν gay είτε str8 δεν καταφέρνετε τίποτα. Αντίθετα, κανείς δεν σας θέλει στους δρόμους του και μόνοι σας πιστεύετε είστε επαναστάτες. Όταν εσείς βγαίνατε και την ελληνική σημαία την ζωγραφίζατε μωβ ήσασταν επαναστάτες αν εγώ έρθω και σας πω ότι είστε ηλίθιοι που κάνετε τέτοια με την σημαία θα με βγάλετε από αντισημιτικό μέχρι ομοφοβικό. Χμμμ...
AtiX Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται όλο αυτό το φιάσκο. Οι λγβτ δεν αγωνίζονται για δικαιώματα (βλέπε κατοχυρωμένα από το κράτος) διότι τα έχουνε. Πλέον μπορούνε να παντρεύονται, να υιοθετούν και να διαδηλώνουν όπως ο κάθε μέσος πολίτης. Αυτό που δεν έχουν και το θέλουν είναι κοινωνική αποδοχή που το δέχομαι ως επιχείρημα από μια ομάδα που για πολλά χρόνια έτρωγε σκληρή καταπίεση. Με το να βγαίνετε όμως στους δρόμους, να παραλάσσετε εθνικά σύμβολα (ελληνική σημαία κτλ) και να κοροϊδεύετε κόσμο που έχει κάνει 100 φορές περισσότερα πράγματα από εσάς με αρχίδια είτε ήταν gay είτε str8 δεν καταφέρνετε τίποτα. Αντίθετα, κανείς δεν σας θέλει στους δρόμους του και μόνοι σας πιστεύετε είστε επαναστάτες. Όταν εσείς βγαίνατε και την ελληνική σημαία την ζωγραφίζατε μωβ ήσασταν επαναστάτες αν εγώ έρθω και σας πω ότι είστε ηλίθιοι που κάνετε τέτοια με την σημαία θα με βγάλετε από αντισημιτικό μέχρι ομοφοβικό. Χμμμ... Φίλε μου αν πραγματικά ενδιαφέρεσαι για την LGBT κοινότητα, δεν έχεις παρά να ανακοινώσεις σε όλον τον κοινωνικό (γονείς, φίλους, δουλεία κλπ) σου κύκλο ότι είσαι gay... Αν αντέξεις πάνω από δίμηνο... έλα από εδώ και ξανά γράψε τα ίδια... 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2016 Ο ανοιχτά γκέι Υπουργός Άμυνας των ΗΠΑ έκανε μια από τις πιο pro-gay δηλώσεις στην ιστορία των Αμερικάνικων ενόπλων δυνάμεων. US Army Secretary Eric Fanning: LGBT inclusivity is not a ‘social experiment’ http://www.pinknews.co.uk/2016/07/17/us-army-secretary-eric-fanning-lgbt-inclusivity-is-not-a-social-experiment/
katergaris79 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί γίνεται όλο αυτό το φιάσκο. Οι λγβτ δεν αγωνίζονται για δικαιώματα (βλέπε κατοχυρωμένα από το κράτος) διότι τα έχουνε. Πλέον μπορούνε να παντρεύονται, να υιοθετούν και να διαδηλώνουν όπως ο κάθε μέσος πολίτης. Αυτό που δεν έχουν και το θέλουν είναι κοινωνική αποδοχή που το δέχομαι ως επιχείρημα από μια ομάδα που για πολλά χρόνια έτρωγε σκληρή καταπίεση. Με το να βγαίνετε όμως στους δρόμους, να παραλάσσετε εθνικά σύμβολα (ελληνική σημαία κτλ) και να κοροϊδεύετε κόσμο που έχει κάνει 100 φορές περισσότερα πράγματα από εσάς με αρχίδια είτε ήταν gay είτε str8 δεν καταφέρνετε τίποτα. Αντίθετα, κανείς δεν σας θέλει στους δρόμους του και μόνοι σας πιστεύετε είστε επαναστάτες. Όταν εσείς βγαίνατε και την ελληνική σημαία την ζωγραφίζατε μωβ ήσασταν επαναστάτες αν εγώ έρθω και σας πω ότι είστε ηλίθιοι που κάνετε τέτοια με την σημαία θα με βγάλετε από αντισημιτικό μέχρι ομοφοβικό. Χμμμ... Δύο άτομα του ίδιου φύλλου δεν μπορούν να υιοθετήσουν παιδί. Επίσης, αν ο α έχει ήδη παιδί και το μεγαλώνει με τον β, δεν μπορεί ο β να γίνει κηδεμόνας του. Αν ο α πάθει κάτι, ο β δεν έχει κανένα δικαίωμα πάνω στο παιδί κι ας το έχει μεγαλώσει. Κάτι που δεν ισχύει φυσικά για στρέιτ ζευγάρια. Από τη στιγμή λοιπόν που η LGBT κοινότητα ΔΕΝ έχουν ακόμα τα ίδια δικαιώματα κατοχυρωμένα, όλα τα άλλα που λες... 1
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουλίου 2016 Από σήμερα έχουν αρχίσει κάποια δημοσιεύματα να λένε πως ο μακελάρης της Νίκαιας ήταν bi Nice attacker 'bisexual', using dating sites to find men and women: reports https://au.news.yahoo.com/world/a/32084805/nice-attacker-bisexual-using-dating-sites-to-find-men-and-women-reports/
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Σοβαρή πιθανότητα συνταγματικού μπαναρίσματος του γάμου ομόφυλων ζευγαριών στην Ρουμανία σε περίπτωση που γίνει το προτεινόμενο δημοψήφισμα τελικά κ το οποίο θα χάσουν σίγουρα οι LGBT υποστηρικτές. http://www.pinknews.co.uk/2016/07/20/romanian-referendum-could-rule-out-legalisation-of-same-sex-marriage/
Anorymous Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Out & Proud: Zώντας ανοιχτά και περήφανα ως LGBT στην Ελλάδα http://avmag.gr/66988/out-proud/ ψαχνω στο youtube βρισκω τραγουδι του και βλεπω στο βιντεοκλιπ δυο αντρες να φιλιουνται , προσωπικά ξενερωσα οχι γιατι δυο αντρες φιλιουνται κλαιν μας τα εχει δειξει χρονια αυτα ο παπακαλιατης αλλα ατυχο βιντεοκλιπ για ενα διαχρονικο τραγουδι οπως αυτο δεν κολαει καθολου αισθητικα μην τα μαμησουμε ολα θα τριζουν τα κοκκαλα της Βεμπο
katergaris79 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2016 ψαχνω στο youtube βρισκω τραγουδι του και βλεπω στο βιντεοκλιπ δυο αντρες να φιλιουνται , προσωπικά ξενερωσα οχι γιατι δυο αντρες φιλιουνται κλαιν μας τα εχει δειξει χρονια αυτα ο παπακαλιατης αλλα ατυχο βιντεοκλιπ για ενα διαχρονικο τραγουδι οπως αυτο δεν κολαει καθολου αισθητικα μην τα μαμησουμε ολα θα τριζουν τα κοκκαλα της Βεμπο Χμ... είναι θέμα αισθητικής τελικά ε;
Προτεινόμενες αναρτήσεις