Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πάντως οι μη επιβολή κανόνων το ίδιο προς όλους είναι πολύ συνηθισμένο στην καθημερινότητα. Το βλέπουμε ακόμη και σε κάτι απλό, όπως αυτό το forum.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι γιατί θα σε ρωτήσουν κιόλας ποιος να τους αρέσει και ποιος όχι...

Αυτό λέγεται <<άποψη>> αλλά αν θες μπορείς και να μου την αφαιρέσεις.

Και πάλι δεν μίλησα για το <<ποιός>> να αρέσει αλλά το <<τι>>.

Δημοσ.

Προς χάρην της συζήτησης ρωτάω τα εξής:

Γιατί υπάρχουν οργανωμένες ομάδες υποστήριξης των LGBT δικαιωμάτων? Σε κάθε περίπτωση έχουμε να κάνουμε με ανθρώπους, οπότε γιατί αυτοί οι άνθρωποι επιλέγουν να ξεχωρίζουν τον εαυτό τους από τους υπόλοιπους και απαιτούν ειδική αντιμετώπιση από το κράτος αλλά και τους άλλους? Γιατί δεν υπάρχουν ομάδες υποστήριξης των δικαιωμάτων των μη-LGBT ατόμων? Κατά πόσο η οποιαδήποτε ομιλία/ανακοίνωση/δημοσίευση/συζήτηση τέτοιων ομάδων/ατόμων αποτελεί "ρητορική που μπορεί να βλάψει μια ολόκληρη κοινότητα ανθρώπων" εφόσον προάγει τον διαχωρισμό των ανθρώπων σε ομάδες και την διαφορετική τους αντιμετώπιση? Σε ποιό σημείο και υπό ποιές συνθήκες μία πρόταση χαρακτηρίζεται ρατσιστική και πότε μία φυλή ή ενας άνθρωπος ξεχωρίζει από τον άλλο σε τέτοιο βαθμό ώστε να θεωρηθεί ότι ανήκει σε μία διαφορετική κοινότητα-ομάδα ανθρώπων και αυτά που λέει είναι κατά μιάς άλλης ομάδας ανθρώπων? Κάθε άτομο έχει το δικαίωμα να μην του αρέσει ένα άλλο και να αποφεύγει την συναναστροφή-συνεργεσία με αυτό για προσωπικούς λόγους, σε ποιό σημείο η έκφραση αυτών των λόγων αποτελεί ύβρις και προσβάλλει την προσωπικότητα του έτερου ατόμου? Η απαξιωτική συμπεριφορά ή ακόμη και η ειρωνία για άλλες ομάδες ανθρώπων που γενετικά έχουν το οποιοδήποτε χαρακτηριστικό (πέραν της σεξουαλικότητας όπως παχυσαρκία, ξανθό μαλλί, μία ασθένεια, χαμηλό για τα δικά μας δεδομένα IQ κτλπ) αποτελεί και αυτή ρατσισμό? Αν φύγουμαι από το γενετικό-φυλετικό κομμάτι και θεωρήσουμε ότι η σεξουαλικότητα ενός ανθρώπου είναι κομμάτι του ψυχισμού του, τότε η προσβολή άλλων πτυχών του ψυχισμού, όπως ένα χόμπι-ενασχόληση (π.χ. gaming) αποτελεί και αυτή δείγμα ρατσισμού?

Κλείνοντας λοιπόν πιστεύω ότι όλες οι παραπάνω συμπεριφορές, από την απαξίωση ενός ατόμου στα πλαίσια της ειρωνίας μέχρι τον χαρακτηρισμό αυτού ως διεστραμμένο, έως και την αρνητική εις βάρος του ρητορία, δεν είναι μεν θεμιτές αλλά δεν θα πρέπει να είναι καταδικασταίες εφόσον δεν αποτελούν συγκεκριμένες ενέργειες εις βάρος ατόμων ή δεν προτρέπουν άλλα άτομα να προβούν στις ενέργειες αυτές. Το να επηρεάσω κάποιον με τον λόγο μου ώστε να έχει κακή γνώμη για κάποιον άλλον δεν είναι αδίκημα. Αν το χαρακτηρίσουμε έτσι τότε θα ενταχθούμε όλοι σε διάφορες κοινωνικές ομάδες και θα μυνήουμε ο ένας τον άλλο.

Δημοσ.

Φίλε μου, για να βρω το φυσιολογικό δεν θα κοιτάξω τα ζώα, δεν θα κοιτάξω καν τους ανθρώπους.Μόνο ο Θεός που τα δημιούργησε όλα ορίζει το φυσιολογικό.

Εδώ εγώ πάσο. Κοίτα όποιον θες κι όρισε ό,τι θες με όποιους κανόνες νομίζεις ότι σε διέπουν. 

Δημοσ.

Διάβασε καλύτερα.

Δεν αποκάλεσα κανέναν-τίποτα.Τις πράξεις χαρακτήρισα.

Το μήνυμα μου είναι δημόσια αποθηκευμένο ούτως ή άλλως.

Μια χαρά σε διάβασα, μην ανησυχείς ;) 

Και είμαι σίγουρος πως αν εγώ χαρακτήριζα την πίστη ως αφύσικη και υποκριτική, θα ήσουν από τους πρώτους που θα με κατηγορούσε για μίσος. Όπως ήδη κατηγορείς πολλούς εδώ σε απαντήσεις που δεν βλέπω πουθενά μίσος, αλλά δεν περίμενα και κάτι περισσότερο ;)

Δεν προσ-βάλλω κάποιον μιας και δεν τρέφω εμπάθεια προς το πρόσωπο του, προσβάλλω τις πράξεις του για να μην τις υιοθετήσουν άλλοι.

Θα σου έγραφα πως ΔΕΝ. ΜΠΟΡΟΥΝ. να τις «υιοθετήσουν» άλλοι, αφού ο σεξουαλικός προσανατολισμός ΔΕΝ «κολλάει», αλλά μάλλον άδικα ασχολούμαι. Φαίνεται πως προτιμάς να ενημερώνεσαι από την θρησκευτική και όχι από την επιστημονική κοινότητα, δεν λέω, δικαίωμα σου, αλλά κρίμα.

Κανένας δεν έχει δικαίωμα να σου αφαιρέσει την οποιαδήποτε άποψη, έχει όμως δικαίωμα να σε κρίνει για αυτή. ;)

Και όχι, το «ουδείς αναμάρτητος» δεν αποτελεί απάντηση, για να σε προλάβω :P

Δημοσ.

Και πάλι δεν μίλησα για το <<ποιός>> να αρέσει αλλά το <<τι>>.

Το τι είναι κάτι με το οποίο γεννιέσαι.

Δεν είναι μίμηση κάποιας συμπεριφοράς.

Είναι πολύ ξεκάθαρο τι είναι ο σεξουαλικός προσανατολισμός και σίγουρα δεν είναι αυτό που νομίζεις ότι είναι. Και δεν το λέω εγώ, το λένε οι ψυχολόγοι, σεξολόγοι, βιολόγοι κοκ.

Δημοσ.

Προς χάρην της συζήτησης ρωτάω τα εξής:

Δες εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/615401-το-thread-των-lgbt-δικαιωμάτων/?p=54995685

κ διάβασε το σε συνάρτηση με το παρακάτω για να πάρεις κ ένα πιο βιωματικό insight για το τι σημαίνει (τουλάχιστον για εμένα) να είσαι LGBT+ άτομο.

http://www.insomnia.gr/topic/547627-to-thread-%C4%C9%BD-lgbt-%BB%BF%B1%C4-%B4%B9%BA%B1%B9%C9%BC%AC%C4%C9%BD/page-145?do=findComment&comment=54936303

Δημοσ.

Μια χαρά σε διάβασα, μην ανησυχείς ;) 

Και είμαι σίγουρος πως αν εγώ χαρακτήριζα την πίστη ως αφύσικη και υποκριτική, θα ήσουν από τους πρώτους που θα με κατηγορούσε για μίσος. Όπως ήδη κατηγορείς πολλούς εδώ σε απαντήσεις που δεν βλέπω πουθενά μίσος, αλλά δεν περίμενα και κάτι περισσότερο ;)

Να μην είσαι καθόλου σίγουρος γιατί δεν μπορείς να γνωρίζεις το πως θα αντιδράσω αφού δεν με γνωρίζεις.

Δημοσ.

Δες εδώ

http://www.insomnia.gr/topic/615401-το-thread-των-lgbt-δικαιωμάτων/?p=54995685

κ διάβασε το σε συνάρτηση με το παρακάτω για να πάρεις κ ένα πιο βιωματικό insight για το τι σημαίνει (τουλάχιστον για εμένα) να είσαι LGBT+ άτομο.

http://www.insomnia.gr/topic/547627-to-thread-%C4%C9%BD-lgbt-%BB%BF%B1%C4-%B4%B9%BA%B1%B9%C9%BC%AC%C4%C9%BD/page-145?do=findComment&comment=54936303

Διαφέρει η βαρύτητα των περιστάσεων αλλά δεν με καλύπτει καθόλου η απάντησή σου και εξακολουθώ να μην βλέπω καμία ουσιαστική διαφορά μεταξύ όλων αυτών των ομάδων. Μπορώ να σου γράψω και εγώ κείμενα για την καθολική στοχοποίηση, ειρωνεία, στιγματισμό, απομόνωση που ένοιωθα ως ένας pc gamer την δεκαετία του '90 στην Ελλάδα, ιδίως στα παιδικά-εφηβηκά χρόνια, από συμμαθητές και ενηλίκους. Δεν μπορώ και εγώ να αλλάξω τον εγκέφαλό μου, όπως εσύ την σεξουαλικότητά σου, και να αρχίσουν ξαφνικά να με ενδιαφέρουν τα αθλητικά. Μπορώ επίσης να σου γράψω κείμενα για τις δουλειές που έχασα γιατί δεν είμαι όμορφη γυναίκα. Ναι δεν με λιθοβόλησε κανείς, ούτε κινδίνευσα να πάθω κάτι τέτοιο, σ' αυτό έχεις δίκαιο. Ούτε και εσύ νομίζω πως είχες τέτοιο πρόβλημα όμως.

Ξέρεις ποιά είναι η διαφορά μας (και δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα)? Αντιλήφθηκα ότι στην κοινωνία δεν υπάρχει δικαιοσύνη και ότι δεν μπορώ να επιβάλλω σε κανένα να με προτιμήσει, να με αποδεχθεί ή να με γουστάρει. Συνέχισα να κάνω αυτό που θέλω (π.χ. να ασχολούμαι με το gaming) και έγραφα τους πάντες εκεί που δεν πιάνει μελάνι ενώ συνανεστρεφόμουν, κατά το δυνατό, με αντίστοιχα άτομα. Το ίδιο έκανα και με τις δουλειές που έχασα, απλά συνέχισα, αντιλαμβανόμενος ότι ο πελάτης δεν θέλει να βλέπει τα μούτρα μου αλλά ένα ωραίο γκομενάκι. Και πρόσεξέ με, δεν κατηγορώ κανέναν για αυτό, ούτε τον πελάτη, ούτε τον εργοδότη.

Θα μπορούσα ίσως και εγώ να φτιάξω ομάδα για την υπόστηριξη των gamer ή για την καταπολέμηση του ρατσισμού εις βάρος των ανδρών στην εργασία. Δεν το έκανα και ούτε θα το κάνω. Αφενώς γιατί με τον τρόπο αυτό διαφοροποιούμαι και αποξενώνομαι ακόμη περισσότερο και αφετέρου γιατί κινδινεύω να γελοιοποίησω το ζήτημα και να δημιουργήσω αρνητικά συναισθήματα σε άτομα που ήταν θετικά απέναντί μου ή ακόμη και αδιάφορα.

Αυτό πιστεύω ότι έχουν πετύχει όλες αυτές οι ομάδες και τα κινήματα υποστήριξης. Εμένα για παράδειγμα όλη αυτή η υπερπροβολή και υπερανάλυση του θέματος με την ταυτόχρονη προσπάθεια επιβολής του σεβασμού (ίσως και πέραν του δέοντος) μου έχει δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα για την "ομάδα σας". Έναν άνθρωπο που έχει ζήσει ανάλογες καταστάσεις απομόνωσης και που ποτέ δεν τον ενδιέφερε η σεξουαλικότητα κανενός καταφέρατε να τον "χάσεται". Όχι ότι θα κάνω κάτι κακό ποτέ σε κανέναν, ούτε ότι θα υποστηρίξω κανέναν, απλά το θέμα έχει συνδεθεί στο μυαλό μου με την υπερβολή και την γελοιότητα. Ιδιαίτερα όταν στο μυαλό του κανείς έχει την χώρα μας, όπου ο "ρατσισμός" κατά τέτοιων ατόμων δεν έχει περάσει ποτέ τον απλό αρνητισμό και την μερική μη-αποδοχή.

Δημοσ.

Αν και οφφ:

Ρατσισμός εις βάρος των ανδρών στην εργασία; Σοβαρά τώρα;

Το ότι κάποιες αγγελίες ή εργοδότες π.χ ζητάνε εμφανίσιμη κοπέλα κοκ ξέρεις ότι προέρχεται από τη σεξιστική συμπεριφορά των ίδιων των ανδρών στη κοινωνία και όχι επειδή οι γυναίκες εμφανίζονται και θεωρούνται κοινωνικά ανώτερες;

Γιατί ακριβώς επειδή μας βλέπετε ως κατώτερες (όχι εσύ συγκεκριμένα) και ως πράγματα (μόνο σου το είπες --> ωραίο γκομενάκι) που μόνο η εμφάνιση τους αξίζει και όχι το ίδιο το άτομο, υπάρχει η ζήτηση εμφανίσιμων γυναικών. Όταν λοιπόν οι άνδρες θα σταματήσουν να μας βλέπουν ως barbie, τότε θα επέλθει και πραγματική ισότητα και για τα δύο φύλα.

Μέχρι τότε εσείς συνεχίζετε να διαιωνίζετε τέτοια φαινόμενα με τη συμπεριφορά σας και όχι οι γυναίκες. :)

Ον τοπικ:

Τον "λιθοβολισμό" εσύ μπορεί να μην το έχεις ζήσει, αλλά τον έχουν ζήσει πολλοί από την LGBT κοινότητα.

Φίλη στο σχολείο της εκτός από το (κλασικό) bullying και το τη σωματική βία που δεχόταν, επίσης δεχόταν απειλές κατά τη ζωή της και τα "παιδάκια" της λέγανε να πάει να αυτοκτονήσει γιατί ήταν "φρικιό", σε τέτοιο βαθμό που να της προκαλέσει βαθιά κατάθλιψη που έφτασε και μέχρι τον αυτοτραυματισμό (και αν δεν είχε ψυχολογική υποστήριξη θα είχε φτάσει και μέχρι την αυτοκτονία όπως έχει συμβεί δυστυχώς με πολλά άλλα παιδιά). Και όλα αυτά επειδή ήταν απλώς τρανς.

Κι εγώ gamer είμαι και εγώ έχω απομονωθεί ως παιδί, αλλά δεν μου έχει πει κανείς ότι άξιζω να πεθάνω επειδή παίζω legend of Zelda.

Αυτή και είναι η μεγάλη διαφορά. Όποιος είν' έξω απ' το χορό, πολλά τραγούδια ξέρει...

Δημοσ.

Και πρόσεξέ με, δεν κατηγορώ κανέναν για αυτό, ούτε τον πελάτη, ούτε τον εργοδότη.

Έγραφα ολόκληρη απάντηση σχετικά με ρητορική μίσους, αλλά κόλλησα σε αυτό.

Σοβαρά τώρα; Γιατί; Επειδή «έτσι είναι η κοινωνία/αγορά εργασίας»;

Γιατί, προσωπικά μιλώντας, αν είχα φτάσει σε σημείο το μέλλον μου και το αν θα μπορώ να βάλω φαϊ στο σπίτι μου να εξαρτάται από το αν ο μελλοντικός εργοδότης θέλει να βλέπει γκομενάκια κάθε μέρα, πίστεψε με, θα κατηγορούσα. Πιστεύω το ίδιο και εσύ.

Δημοσ.

Αν και οφφ:

Ρατσισμός εις βάρος των ανδρών στην εργασία; Σοβαρά τώρα;

Το ότι κάποιες αγγελίες ή εργοδότες π.χ ζητάνε εμφανίσιμη κοπέλα κοκ ξέρεις ότι προέρχεται από τη σεξιστική συμπεριφορά των ίδιων των ανδρών στη κοινωνία και όχι επειδή οι γυναίκες εμφανίζονται και θεωρούνται κοινωνικά ανώτερες;

Γιατί ακριβώς επειδή μας βλέπετε ως κατώτερες (όχι εσύ συγκεκριμένα) και ως πράγματα (μόνο σου το είπες --> ωραίο γκομενάκι) που μόνο η εμφάνιση τους αξίζει και όχι το ίδιο το άτομο, υπάρχει η ζήτηση εμφανίσιμων γυναικών. Όταν λοιπόν οι άνδρες θα σταματήσουν να μας βλέπουν ως barbie, τότε θα επέλθει και πραγματική ισότητα και για τα δύο φύλα.

Μέχρι τότε εσείς συνεχίζετε να διαιωνίζετε τέτοια φαινόμενα με τη συμπεριφορά σας και όχι οι γυναίκες. :)

Συγνώμη αλλά νομίζω πως είναι πλήρως κατανοητό ότι η αναλογία γίνεται για χάρην του επιχειρήματος ενώ η φράση από εκεί και πέρα "ωραίο γκομενάκι" αναφέρθηκε ακριβώς για να υποστηρίξει το παράδειγμα. Αντ' αυτού θα μπορούσα να αναφερθώ σε οποιαδήποτε άλλη διάκριση.

Συνεχίζοντας πάντως δεν νομίζω ότι οι γυναίκες αποτελούν κάτι το διαφορετικό ή έχουν διαφορετική αντιμετώπιση προς το άλλο φύλο.  Αναφέροντας ένα απλό παράδειγμα, εγώ δεν είδα πουθενα κανένα κοντόχοντρο μπάρμαν, τυχαίο, ή η έλλειψη ομορφιάς εμποδίζει την παρασκευή κοκταίιλ?

Έγραφα ολόκληρη απάντηση σχετικά με ρητορική μίσους, αλλά κόλλησα σε αυτό.

Σοβαρά τώρα; Γιατί; Επειδή «έτσι είναι η κοινωνία/αγορά εργασίας»;

Γιατί, προσωπικά μιλώντας, αν είχα φτάσει σε σημείο το μέλλον μου και το αν θα μπορώ να βάλω φαϊ στο σπίτι μου να εξαρτάται από το αν ο μελλοντικός εργοδότης θέλει να βλέπει γκομενάκια κάθε μέρα, πίστεψε με, θα κατηγορούσα. Πιστεύω το ίδιο και εσύ.

Δεν μπορείς να επιβάλεις σε κάποιον να σε προτιμήσει, να συνεργαστεί μαζί σου, να σε αγαπήσει ή να σε αποδεχτεί. Αυτό αποτελεί βασικό στοιχείο της κοινωνίας νομίζω και δεν πρόκεται να αλλάξει. Και ούτε θέλω να αλλάξει για να είμαι ειλικρινής διότι δεν θέλω να αναγκαστώ να συναναστρέφομαι με άτομα τα οποία δεν τα επιλέγω. Ο σεβασμός επίσης είναι κάτι θεμιτό, κερδίζεται και δεν απαιτείται. Η κοινωνία παρεμβαίνει για την επιβολή του σεβασμού σε περιπτώσεις που η συμπεριφορά ενός ατόμου είναι ιδιαίτερα επιβλαβής για κάποιο. Κατά την γνώμη μου δεν έχει ξεπεραστεί στην προκειμένη κανένα τέτοιο όριο.

Δημοσ.

Εμένα για παράδειγμα όλη αυτή η υπερπροβολή και υπερανάλυση του θέματος με την ταυτόχρονη προσπάθεια επιβολής του σεβασμού (ίσως και πέραν του δέοντος) μου έχει δημιουργήσει αρνητικά συναισθήματα για την "ομάδα σας". Έναν άνθρωπο που έχει ζήσει ανάλογες καταστάσεις απομόνωσης και που ποτέ δεν τον ενδιέφερε η σεξουαλικότητα κανενός καταφέρατε να τον "χάσεται". Όχι ότι θα κάνω κάτι κακό ποτέ σε κανέναν, ούτε ότι θα υποστηρίξω κανέναν, απλά το θέμα έχει συνδεθεί στο μυαλό μου με την υπερβολή και την γελοιότητα. Ιδιαίτερα όταν στο μυαλό του κανείς έχει την χώρα μας, όπου ο "ρατσισμός" κατά τέτοιων ατόμων δεν έχει περάσει ποτέ τον απλό αρνητισμό και την μερική μη-αποδοχή.

Ναι μωρέ ο καθένας τα νοηματοδοτεί όπως γουστάρει.Γι αυτό κ ο διάλογος.Εδώ κ άλλο ένα σχετικό (σόρρυ για την ξεπέτα αλλά έχουμε καλύψει τους προβληματισμούς σου σε προηγούμενο επεισόδιο- απλά είσαι καλή πάσα για να τα βλέπουν κ άλλοι τα όσα είχαμε συζητήσει)

http://www.insomnia.gr/topic/615401-το-thread-των-lgbt-δικαιωμάτων/?p=54996336

Δημοσ.

Ναι μωρέ ο καθένας τα νοηματοδοτεί όπως γουστάρει.Γι αυτό κ ο διάλογος.Εδώ κ άλλο ένα σχετικό (σόρρυ για την ξεπέτα αλλά έχουμε καλύψει τους προβληματισμούς σου σε προηγούμενο επεισόδιο)

http://www.insomnia.gr/topic/615401-το-thread-των-lgbt-δικαιωμάτων/?p=54996336

Κοίτα όταν δεν υπάρχει αμεσότητα στον διάλογο λογικό είναι ο καθένας να καταλαβαίνει τα δικά του. Καταλαβαίνεις ευελπιστώ πάντως ότι δεν υποστηρίζω την άλλη πλευρά ή το μίσος, για την ύπαρξη διαλόγου όμως προαπαιτούνται δύο πλευρές.

Ον τοπικ:

Τον "λιθοβολισμό" εσύ μπορεί να μην το έχεις ζήσει, αλλά τον έχουν ζήσει πολλοί από την LGBT κοινότητα.

Φίλη στο σχολείο της εκτός από το (κλασικό) bullying και το τη σωματική βία που δεχόταν, επίσης δεχόταν απειλές κατά τη ζωή της και τα "παιδάκια" της λέγανε να πάει να αυτοκτονήσει γιατί ήταν "φρικιό", σε τέτοιο βαθμό που να της προκαλέσει βαθιά κατάθλιψη που έφτασε και μέχρι τον αυτοτραυματισμό (και αν δεν είχε ψυχολογική υποστήριξη θα είχε φτάσει και μέχρι την αυτοκτονία όπως έχει συμβεί δυστυχώς με πολλά άλλα παιδιά). Και όλα αυτά επειδή ήταν απλώς τρανς.

Κι εγώ gamer είμαι και εγώ έχω απομονωθεί ως παιδί, αλλά δεν μου έχει πει κανείς ότι άξιζω να πεθάνω επειδή παίζω legend of Zelda.

Αυτή και είναι η μεγάλη διαφορά. Όποιος είν' έξω απ' το χορό, πολλά τραγούδια ξέρει...

Όπως προανέφερα οι διαστάσεις είναι διαφορετικές, η ουσία όμως ίδια. Και δέκτης σωματικής βίας υπήρξα και ότι άλλο αναφέρεις. Η διαφορά έγγυται στον ότι δεν απειλήθηκε η ζωή μου? Επιβαρύνθηκε η ζωή μου λιγότερο γιατί με απέφευγαν οι πάντες και δεν ήθελα να βγώ από το σπίτι γιατί αντιμετωπιζόμουν ως ο χαζός του σχολείου? Ή η αυτοκτονία αποτελεί ιδεά που δεν μου πέρασε από το μυαλό όταν είχαν καταφέρει όλες οι γυναίκες να σε βλέπουν ώς το επίκεντρο του παλιμπαιδισμού και της γελοιότητας? Σε παρακαλώ δηλαδή, δεν βλέπω τον λόγο να παραθέσουμε και να μετρήσουμε τις "στεναχώριες" και τα βιώματά μας. Αντιλαμβάνομε ότι τα πράγματα είναι διαφορετικά ως προς την ένταση αλλά αποτελούν παρόμοια προβλήματα.

Δημοσ.

ΔΕΝ ξέρω αν έχετε καταλάβει κάποιοι εδώ μέσα...

ΕΧΩ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να αντιδρώ όταν με βρίζουν, κοροϊδεύουν και μου δημιουργούν προβλήματα στην καθημερινότητα μου λόγω του σεξουαλικού μου προσανατολισμού!

ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΦΑΙΡΕΤΟ!!!

Αν μερικοί δεν το καταλαβαίνουν... να ξαναδιαβάσουν την αγία γραφή, το κοράνι, το όσα παίρνει ο άνεμος ή το manual για τις μπατονέτες...

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...