alxlightning Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Το ξέρατε ότι δεν θεωρείσαι ομοφυλόφιλος εαν υποστηρίζεις Donald Trump παρόλο που είσαι άνδρας με ρομαντική ή σεξουαλική προτίμηση στους άνδρες; Ναι, ούτε έγω το ήξερα. http://heatst.com/culture-wars/lgbt-magazine-calls-peter-thiel-not-gay-because-hes-a-trump-supporting-republican/?mod=sm_fb_post υπαρχουν αρκετοι που θεωρουν ότι είναι στρειτ αντρες που κανουν σεξ με αλλους αντρες τους βρισκω βαθια προβληματικούς και με διασκεδαζει παντα να αναλυω τη φασουλα τους στηρίζω όμως twinks for trump, νομιζω θα συμμετειχα κιολα
Nightshady Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Εγω ομως αναφερομαι σε ατομα που δηλωνουν ανοιχτα και με πεποιθεση οτι ειναι gay αλλά καποιοι καραγκιοζηδες της LGBT κοινοτητας το αμφισβητουν λογω των πολιτικων τους πεποιθησεων. Σαν να θελουν δηλαδη να βαλουν ολους τους gay στο ιδιο καλουπι, στην ιδια κλικα, μη σεβομενοι την διαφορετικοτητα τους. Μετα πες μου, ποιος ειναι ο ρατσιστης; Οσο αφορα ατομα που δηλωνουν straight αλλά κανουν sex με αλλους ανδρες...εδω παιζουν διαφορα σεναρια: ανδρες που πειραματιζονται, bisexual σε αρνηση, gay που ψευδονται οτι ειναι straight (κυριως πολιτικοι και διασημοτητες ανεξαρτητως πολιτικης παραταξης)...
AtiX Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Εγω ομως αναφερομαι σε ατομα που δηλωνουν ανοιχτα και με πεποιθεση οτι ειναι gay αλλά καποιοι καραγκιοζηδες της LGBT κοινοτητας το αμφισβητουν λογω των πολιτικων τους πεποιθησεων. Σαν να θελουν δηλαδη να βαλουν ολους τους gay στο ιδιο καλουπι, στην ιδια κλικα, μη σεβομενοι την διαφορετικοτητα τους. Μετα πες μου, ποιος ειναι ο ρατσιστης; Φίλε μου πως θα αντιμετώπιζες έναν άνθρωπο που από την μια σου λέει ότι είναι gay και από την άλλη υποστηρίζει ότι τα LGBT άτομα δεν θα πρέπει να έχει ίσα δικαιώματα με τους υπόλοιπους... Αν διαβάσεις το άρθρο στο Advocate θα καταλάβεις και τον λόγο... ίσως και το ύφος! ΥΓ: Παρατηρώ μια επαναλαμβανόμενη αναφορά σε συγκεκριμένο απολίτιστο πολίτικο, ελπίζω να είναι η ιδέα μου...
Nightshady Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 18 Οκτωβρίου 2016 ΥΓ: Παρατηρώ μια επαναλαμβανόμενη αναφορά σε συγκεκριμένο απολίτιστο πολίτικο, ελπίζω να είναι η ιδέα μου... Μα δεν μίλησα για την Hilary Clinton.
alxlightning Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Η Hilary υπαρχει απειρα χρονια στην πολιτικη σκηνη και ας ειμαστε σοβαροι, δεν εκπροσωπεί τις προσωπικες αποψεις της. Η ρητορικη της αλλαζει αναλογα με την κοινωνια. Σαφως και υπαρχουν απειρες ανακολουθίες και αντιφασεις στη σταση της απέναντι στο κομιουνιτι και είναι λογικο, στις ΗΠΑ εχουν αλλαξει σαν κοινωνια παρα πολύ τη σταση τους οι ανθρωποι. Μεταβάλλεται συνεχως.Ημουν 14ων και ειχα γνωρισει ένα παιδι από μαησπεης τον Σαμ, μιλούσαμε φουλ. Ένα χρονο μεγαλύτερος ηταν και οι γονεις του του εκαναν ακραιο χαμο επειδή ειχαν βρει συζητήσεις μας. Λοιπον, 10 χρονια πισω η Μινεσοτα δεν ηταν οσο ανεκτικη είναι σημερα, δε φεροταν το ιδιο στα γκει παιδια, μερα με νυχτα οι διαφορες με σημερα και το ποια είναι η συνηθισμενη αντιμετωπιση.Ακομα και Ελλαδα διαβαζω ολοένα και περισσοτερα καμινγκ αουτ από παιδια και μαλιστα γκρινιαζουν που οι γονεις τους δεν αντιδρουν ασχημα, θελουν να ζησουν το δραμα. Φαση να μου τη λενε ότι "α μη μιλας εσυ εσυ όταν εκανες καμινγκ αουτ σε διωξαν απ το σπιτι και εψαχνες τι θα κανεις και σε στηριξαν ανθρωποι, εμενα οι γονεις μου μου ειπαν ότι το ξεραν ηδη και δεν τους φανηκε καν σημαντικο".Η σεξουαλικοτητα είναι μεγαλο κομματι του αυτορισμου μας και το πως αντιδρουν οι αλλοι με την αυτοδιαχειριση μας είναι αρκετα μεγαλο κομματι της εμμεσης διαδρασης μας με το περιβάλλον. Είναι δυσκολο να εχουμε μια κοινη και λεπτομερη γραμμη ως προς το τι θελουμε, τι είναι σωστο, τι πρεπει να αλλαξει. Από ένα σημειο κι επειτα είναι προσωπικο. Μακαρι να εξελιχθούμε αρκετα ως κοινωνια ώστε να είναι ξεκάθαρα προσωπικη εξερευνηση και όχι πολιτικος αγωνας. Ως τοτε νομιζω ψαχνόμαστε. Δεν είναι ότι εχουμε βρει και την ιδανικη συνταγή στη συντροφικοτητα, ανεξαρτήτως φυλου, ο θεσμος της δυτικης οικογενειας είναι χμμμ...ε είναι όπως είναι και δε μου φαινεται και πολύ οκ.και προφανως και είναι τρολ να εισαι ακροδεξιος και γκει, δηλαδή γκει που δεν είναι ακτιβιστης είναι απλα πολύ χωμένος στη φαση του-ειπαμε, δεν εχουμε την πολυτελεια του να είναι προσωπικο ζητημα η οποια αποκλιση απ την ετεροκανονικοτητα, είναι αναγκαστικα πολιτικος αγωνας και διεκδικηση. Μιλαμε για εκμεταλλευση κεκτημένων, συγκαλυψη και σαμποτάζ ισως της οποιας διεκδικησης για απελευθερωση. Ακτιβιστης και νεοφιλελε επισης μου φαινεται τρολια. Παρα πολύ white peopling μου φαινεται και μονο η ιδεα ότι μπορεις να εισαι και ανοιχτα γκει και να στηρίζεις Τραμπ.
AtiX Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 19 Οκτωβρίου 2016 Μα δεν μίλησα για την Hilary Clinton. ούτε και εγώ... για το άλλο ζώο μίλησα...
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2016 Το Γιβραλτάρ πέρασε τους γάμους ομόφυλων ζευγαριών Gibraltar approves same-sex marriage http://www.pinknews.co.uk/2016/10/26/gibraltar-approves-same-sex-marriage/
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2016 Η Ταιβάν ένα βήμα πριν τον γάμο για ομόφυλα ζευγάρια κ ταυτόχρονα αν το περάσει θα γίνει η πρώτη χώρα στην Ασία με τέτοια νομοθεσία Taiwan set to become the first Asian country to pass equal marriage http://www.pinknews.co.uk/2016/11/11/taiwan-set-to-become-the-first-asian-country-to-pass-equal-marriage/
akpe Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Γενικά δε νομίζω ο Drumpf να τα κάνει όλα πουτάνα όπως κάποιοι κινδυνολογούν φοβούνται. Ειδικά σε θέματα δικαιωμάτων μην ξεχνάμε κάποια βασικά, όπως το ότι ο γάμος ομοφυλοφίλων υποστηρίζεται από το 55% των Αμερικανών έναντι του 37% που αντιτίθεται. Εκτός αυτού η νόμιμη έκτρωση από το 56%, ο έλεγχος στην αγορά όπλων φτάνει το 90%, το 58% είναι υπέρ του affordable care act (το οποίο ΔΕΝ καταργείται, κωλοτούμπα; χνιχνχιχνι) ενώ το 64% δεν θεωρεί την κλιματική αλλαγή «μύθο».Στο κάτω κάτω δεν αποφασίζει και διατάζει, έχει και ένα κογκρέσο από πίσω του.
AtiX Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 έχει και ένα κογκρέσο από πίσω του.Σας παρακαλώ... δεν σας επιτρέπω... :) 2
angmar Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2016 Στο κάτω κάτω δεν αποφασίζει και διατάζει, έχει και ένα κογκρέσο από πίσω του. Με βουλή και γερουσία κόκκινη, λίγα πράματα θα δυσκολευτεί να περάσει, αυτά που δεν συμφέρουν τους ίδιους και τους λομπίστες τους, αυτά που αναφέρεις δε τους αγγίζουν ιδιαίτερα. Η παραπάνω κωλοτούμπα δεκτή, αλλά ο Trump έχει το συνήθειο να κάνει τουλάχιστον 3 την ημέρα, οπότε δε λέει κάτι από μόνο του αυτό. 1
katergaris79 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Πλήρης εξομοίωση του Συμφώνου Συμβίωσης με τον γάμο Πολυνομοσχέδιο που κατατέθηκε στη Βουλή προβλέπει φυλάκιση και αυστηρά πρόστιμα σε όσους κάνουν διάκριση λόγω φύλου, καταγωγής, θρησκείας, πεποιθήσεων, ασθένειας, αναπηρίας, ηλικίας, σεξουαλικού προσανατολισμού κτλ. Επιπρόσθετα, όπως αναφέρεται στο Έθνος της Δευτέρας, προβλέπει την πλήρη εξομοίωση του Συμφώνου Συμβίωσης (ομόφυλων ή ετερόφυλων ζευγαριών) με τον γάμο, αναγνωρίζοντας τα ίδια δικαιώματα στον εργασιακό χώρο και όχι μόνο. Το νομοθετικό πλαίσιο ανοίγει το δρόμο για μεγαλύτερη προστασία σε τομείς ευαίσθητους υψώνοντας ασπίδα προστασίας για χιλιάδες ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα λόγω θρησκευτικών ή άλλων αντιλήψεων, σεξουαλικού προσανατολισμού, χρόνιας ασθένειας ή αναπηρίας κλπ. Ταυτόχρονα με το πολυνομοσχέδιο, που συμμορφώνεται σε κοινοτικές οδηγίες, γίνεται αυστηρότερο το ποινικό οπλοστάσιο για να παταχθούν φαινόμενα κατάχρησης και χειραγώγησης της αγοράς και παραχάραξης του νομίσματος. Από το in.gr 1
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Super Moderators Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Είναι στιγμές που θα ήθελα να μπορούσα να σφαλιαρίζω κόσμο over tcp/ip... Ήταν τόσο δύσκολο να συμπληρώσει ο συντάκτης του άρθρου στον τίτλο "στα εργασιακά" ? Διότι πλήρης εξομοίωση γενικά δεν είναι, άσε που για τα εργασιακά παίζει να είχε γίνει από πέρσυ...
alxlightning Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2016 Είναι στιγμές που θα ήθελα να μπορούσα να σφαλιαρίζω κόσμο over tcp/ip... Ήταν τόσο δύσκολο να συμπληρώσει ο συντάκτης του άρθρου στον τίτλο "στα εργασιακά" ? Διότι πλήρης εξομοίωση γενικά δεν είναι, άσε που για τα εργασιακά παίζει να είχε γίνει από πέρσυ... αν ειναι σε εργασιακους ορους εξομοιωμενο και αν διασφαλιζεται και δικαιωμα σε υιοθεσια δε βλεπω που εμπιπτει η διαφωνια
Προτεινόμενες αναρτήσεις