AtiX Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Όχι, γιατί δεν σε ξέρω. Αυτό που ξέρω είναι ότι εσύ το επέλεξες αυτό που σκέφτηκες με την ελεύθερη βούλησή σου. Οι παράγοντες που συντέλεσαν στις επιλογές σου μπορεί να έχουν να κάνουν με δικά σου συγκεκριμένα βιολογικά χαρακτηριστικά που επηρέασαν την ψυχολογία σου, με την ψυχολογία σου που με τη σειρά της επηρεάζεται από πολλούς παράγοντες, και με το περιβάλλον σου. Ξανά αυτό που έγραψα πιο πριν: Ωστόσο έχουμε σχεδιαστεί και με ελεύθερη βούληση και βιολογικά δεν είμαστε όλοι ακριβώς ίδιοι. Συνδυασμός βιολογικών, ψυχολογικών και περιβαλλοντικών παραγόντων μπορούν να συμβάλλουν στο να παρεκκλίνει ένας άνθρωπος από το σχεδιασμό του, από τη φύση του, και να μεταβάλλει ο ίδιος τις προτιμήσεις του - το τι του αρέσει. Δεν σχεδιάστηκες και δεν γεννήθηκες προορισμένος για να είσαι gay. Εσύ το επέλεξες αυτό. Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά: μου αρέσουν οι άνδρες οι μελαχρινοί και όχι οι ξανθοί, από το μου αρέσουν οι άνδρες από τις γυναίκες... Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μεταξύ τους, ανδρας/γυναίκα, που δεν μπορεί να παιζει θέμα επιλογής... Αν αυτό μπορείς να το καταλάβεις ίσως να ξεφύγεις από το άσπρο - μαυρο...
suffocater Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Για το τι είναι ψάξε το στο Ίντερνετ καθώς είναι κάτι το αρκετά γνωστό και για την διαμορφώσεις ξεκινάς από το ότι αρχίζεις να νιώθεις κάποια πράγματα και έπειτα να σου αρέσει κάτι. Βρισκω πολλα και δεν καταλαβαίνω πως σχετίζονται με τους gay,οπότε γινε λιγο πιο σαφής. Ακου λοιπον ενα πολυ ωραιο και πιθανο σεναριο μπορει να μου αρεσαν τα κοριτσια γιατι μεχρι τοτε απο φιλους και γνωστους μιλαγαμε μονο για γκομενες γιατι δεν ειχα γκει φιλους και οι τσοντες που ειχε ο πατερας μου και εβλεπα κρυφα ηταν για στρειτ και οταν πηγα στα μπουρδελα πρωτη φορα πηγα με φιλους που ηταν στρειτ και μου αρεσε, στα 25 ομως ειδα τυχαια ενα αντρα γυμνο και μου σηκωθηκε στην αρχη δεν εδωσα σημασια αργοτερα αρχισα μαζι με τις στρειτ τσοντες και τις γκομενες που πηγαινα να βλεπω και γκει τσοντες. Σιγα σιγα μου ηρθε η σκεψη μηπως καποιος γνωστος ειναι γκει και να δοκιμασω να του τον "καρφωσω" για δοκιμη, πράγματι μετα απο καιρο δοκιμασα και μου αρεσε οποτε στα 28 μου καταλαβα οτι ειμαι μπαι και οχι στρειτ Ωραιο σενάριο πράγματι,για ταινία επιστημονικής φαντασίας όμως. Και το ξέρεις και ο ίδιος,πως ό,τι σου αρέσει,σου άρεσε απο μικρός και το ήξερες. Το αν το δοκίμασες ή όχι,έιτε απο φόβο για κοινωνικη κατακραυγη/αποδοχη ή δεν ξερω γω τι,ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ για τον σεξουαλικο σου προσανατολισμό. Δεν υπάρχει ούτε ενας gay που να ισχυρίζεται οτι μια μέρα ξύπνησε και αποφασισε να γινει gay. Το να εκδηλωθεί ειναι αλλο θέμα.
randomcat Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ελπίζω να καταλαβαίνεις την διαφορά: μου αρέσουν οι άνδρες οι μελαχρινοί και όχι οι ξανθοί, από το μου αρέσουν οι άνδρες από τις γυναίκες... Είναι τόσο μεγάλη η διαφορά μεταξύ τους, ανδρας/γυναίκα, που δεν μπορεί να παιζει θέμα επιλογής... Αν δεν είναι θέμα επιλογής σου τότε τι πιστεύεις ότι είναι; Μήπως πιστεύεις ότι έχεις προγραμματιστεί για να σου αρέσουν περισσότερο άνδρες και μάλιστα μελαχρινοί και όχι ξανθοί; Βοήθησέ με λίγο να καταλάβω την άποψή σου για εκείνα τα δύο σημεία που προσπεράσαμε. Πρώτον. Προφανώς και το πέος μας σχεδιάστηκε για να συνεργάζεται με αιδοίο, σωστά; Διαφωνείς; Ο σχεδιασμός του δεν του απαγορεύει να χρησιμοποιηθεί και με διαφορετικούς τρόπους, ωστόσο είναι προφανές ότι αν έχει σχεδιαστικά κάποιο σκοπό ύπαρξης τότε αυτός σίγουρα είναι η σχέση του με το γυναικείο αιδοίο. Δεύτερον - και μόνο αν έχουμε συμφωνήσει στο πρώτο. Είναι δυνατόν το συγκεκριμένο hardware - το πέος - να μην συνοδεύεται από το κατάλληλο software; Αν ο δημιουργός μας δηλαδή σχεδίασε τους άνδρες για να πηγαίνουν με γυναίκες, τότε πρέπει να υπάρχει και ενσωματωμένος κώδικας για την επιθυμία, για την έλξη. Αυτός ο κώδικας κάπως θα πρέπει να προσδιορίζει τη γυναίκα, το αιδοιοφόρο ον. Οπότε θα μπορούσε να περιλαμβάνει οδηγίες όπως έλξη για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ή συμπεριφορές που είναι αρκετά πιθανό να απαντώνται και να εκδηλώνονται σε ένα γυναικείο σώμα. Π.χ. ένα ποσοστό cuteness, σχήμα στήθους, άτριχο δέρμα... μπορεί και να θυμίζει fuzzy logic αυτός ο κώδικας και να προσδιορίζει με βάση ποσοστά χαρακτηριστικών που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας για το άλλο άτομο. Αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει ενσωματωμένη λογική που να προσδιορίζει ακριβώς το τι είναι γυναίκα. Το αιδοίο της φτιάχτηκε για να ταιριάζει με το πέος και για να του προσφέρει ευχαρίστηση και έτσι ώστε να αυξάνονται οι πιθανότητες για την επιθυμητή έλξη που μπορεί να οδηγήσει και στην αναπαραγωγή. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το πέος ανταποκρίνεται στην τριβή, ακόμα και αν δεν είναι με γυναίκα. Οπότε είσαι ελεύθερος να προσδιορίσεις εσύ τις αρέσκειές σου και τις σεξουαλικές σου επιθυμίες, ακόμα και αν έχεις φτιαχτεί με διαφορετικό προσανατολισμό. Αν αυτό μπορείς να το καταλάβεις ίσως να ξεφύγεις από το άσπρο - μαυρο... Ποιο είναι αυτό το άσπρο - μαύρο στο οποίο νομίζεις ότι έχω κολλήσει;
AtiX Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Αν δεν είναι θέμα επιλογής σου τότε τι πιστεύεις ότι είναι; Μήπως πιστεύεις ότι έχεις προγραμματιστεί για να σου αρέσουν περισσότερο άνδρες και μάλιστα μελαχρινοί και όχι ξανθοί; Βοήθησέ με λίγο να καταλάβω την άποψή σου για εκείνα τα δύο σημεία που προσπεράσαμε. Πρώτον. Προφανώς και το πέος μας σχεδιάστηκε για να συνεργάζεται με αιδοίο, σωστά; Διαφωνείς; Ο σχεδιασμός του δεν του απαγορεύει να χρησιμοποιηθεί και με διαφορετικούς τρόπους, ωστόσο είναι προφανές ότι αν έχει σχεδιαστικά κάποιο σκοπό ύπαρξης τότε αυτός σίγουρα είναι η σχέση του με το γυναικείο αιδοίο. Δεύτερον - και μόνο αν έχουμε συμφωνήσει στο πρώτο. Είναι δυνατόν το συγκεκριμένο hardware - το πέος - να μην συνοδεύεται από το κατάλληλο software; Αν ο δημιουργός μας δηλαδή σχεδίασε τους άνδρες για να πηγαίνουν με γυναίκες, τότε πρέπει να υπάρχει και ενσωματωμένος κώδικας για την επιθυμία, για την έλξη. Αυτός ο κώδικας κάπως θα πρέπει να προσδιορίζει τη γυναίκα, το αιδοιοφόρο ον. Οπότε θα μπορούσε να περιλαμβάνει οδηγίες όπως έλξη για συγκεκριμένα χαρακτηριστικά ή συμπεριφορές που είναι αρκετά πιθανό να απαντώνται και να εκδηλώνονται σε ένα γυναικείο σώμα. Π.χ. ένα ποσοστό cuteness, σχήμα στήθους, άτριχο δέρμα... μπορεί και να θυμίζει fuzzy logic αυτός ο κώδικας και να προσδιορίζει με βάση ποσοστά χαρακτηριστικών που αντιλαμβάνονται οι αισθήσεις μας για το άλλο άτομο. Αλλά δεν νομίζω ότι υπάρχει ενσωματωμένη λογική που να προσδιορίζει ακριβώς το τι είναι γυναίκα. Το αιδοίο της φτιάχτηκε για να ταιριάζει με το πέος και για να του προσφέρει ευχαρίστηση και έτσι ώστε να αυξάνονται οι πιθανότητες για την επιθυμητή έλξη που μπορεί να οδηγήσει και στην αναπαραγωγή. Αλλά αυτό δεν αλλάζει το γεγονός ότι το πέος ανταποκρίνεται στην τριβή, ακόμα και αν δεν είναι με γυναίκα. Οπότε είσαι ελεύθερος να προσδιορίσεις εσύ τις αρέσκειές σου και τις σεξουαλικές σου επιθυμίες, ακόμα και αν έχεις φτιαχτεί με διαφορετικό προσανατολισμό. Ποιο είναι αυτό το άσπρο - μαύρο στο οποίο νομίζεις ότι έχω κολλήσει; Στο ότι το πέος δημιουργήθηκε για να πηδάει μουνάκια... ξεκόλλα!!!
randomcat Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Στο ότι το πέος δημιουργήθηκε για να πηδάει μουνάκια... ξεκόλλα!!! ( Μόνο αυτό έχεις να πεις για αυτά που έγραψα; ) Είναι αυτονόητο ότι το πέος έχει σχεδιαστεί σε σχέση με το αιδοίο. Μόνο αν είσαι μαλωμένος με την αλήθεια το αρνείσαι αυτό.
suffocater Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ειναι ξεκάθαρα θέμα επιλογής ο σεξουαλικος προσανατολισμός!!1Μακάρι να βρισκόταν καποιος απο αυτους που το στηρίζουν αυτο,τους straight αντρες,να μας το αποδεικνυε αυτό με τον εξης απλό τρόπο:Να επελεγε να γινει gay για 1 μηνα,Nα κάθονταν να τον γλεντάνε 20ποντοι gay κάθε μέρα,όλη μέρα,και να μας αφηνε να καταγραφουμε την χαρά στο προσωπο του και τα επιπεδα σεροτονινης (τα οποια λογικα θα ειναι στο κοκκινο).Επίσης,θα επρεπε να ΜΗΝ ερεθιστει οταν 5 τουμπανες γυναικάρες θα τριβονταν πάνω του,εφόσον πλεον θα ήταν gay.Μετά τον μηνα,μπορει να γινει "φυσιολογικός" πάλι,και όλοι εμεις που υποστηριζουμε οτι ο σεξουαλικος προσανατολισμος δεν ειναι επιλογη,θα επρεπε να κρυφτουμε ταπεινωμενοι στις τρυπες μας και να μην ξαναμιλησουμε ποτέ.Open challenge παιδια,και δε κανω πλάκα,έχω αρκετους φιλους/γνωστους που θα σας προσεφεραν χαρά για 1 μηνα.ιδου η ροδος,ιδου και το πήδημα. 1
Super Moderators billdanos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2017 Ωραία. Νομίζω ολοκληρώθηκε και αυτός ο κύκλος του topic... Μέχρι το επόμενο ...cya! 6
Προτεινόμενες αναρτήσεις