Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ωραία, και τι κατάλαβες ότι σημαίνει το "ανώμαλος" σε αυτήν την περίπτωση;

Και απάντησέ μου στα εξής δύο σημεία αν θες και μπορείς.

1) Το πέος μας σχεδιάστηκε για να συνεργάζεται με αιδοίο, ναι ή όχι; Υπάρχει κάποια αμφιβολία για αυτό;

2) Είναι δυνατόν το συγκεκριμένο hardware (το πέος) να μην συνοδεύεται από το κατάλληλο software; Δηλαδή αν έχει σχεδιαστεί ο άνδρας για να πηγαίνει με γυναίκες, τότε πρέπει να υπάρχει και ενσωματωμένος κώδικας για την επιθυμία, για την έλξη. Σωστά; Λογικό;

Και τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα δεν είναι φυσιολογικά, δεν είχαν σχεδιαστεί έτσι εξ' αρχής. Αυτό δεν τα κάνει απαραίτητα κακά. Ωστόσο, παρεκκλίνουν από το σχεδιασμό της φύσης.

Δεν ξέρω που νομίζεις ότι το πάω, αλλά πιστεύω ότι λέω μερικά απλά πράγματα που ισχύουν.

Θα γίνω πρόστυχος και δεν το θέλω...

1: αλλά και το χεράκι σου σχεδιάστικε για να χειρίζεται εργαλεία και όχι άλλα μέλη του σώματός σου... και το στοματάκι της συντρόφου σου και το back door της...

2: Κανε update ή βάλε linux... bugs υπάρχουν πολλά για να μην διορθώνονται πάει να πει ότι δεν είναι bugs... Ο δικός μου πάντως προγραμματισμός λέει να πηγαίνω με άντρα...

3: Τα γενετικά τρόφιμα είναι κατασκευασμένα από τον άνθρωπο... η σεξουαλική συμπεριφορά όχι...

4: Το μόνο που λες είναι στείρες απόψεις και κινείσαι μεταξύ του άσπρου και του μαύρου ανάλογα με το τι σε συμφέρει... κανένα καινούργιο gender δεν έχεις να μας ανακοινώσεις? Τουλάχιστον εκεί ήσουν πιο διασκεδαστικός...

ΥΓ: bolliboo αυτό είναι ειρωνεία, τώρα κάνε όποια παρατήρηση θέλεις!  ;)

Επεξ/σία από AtiX
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εγώ το μόνο που καταλαβαίνω είναι ότι ο randomcat είναι σεξουαλικά καταπιεσμένος που θέλει όλα να τα βλέπει άσπρο-μαύρο. Όλα τα άλλα είναι να' χαμε να λέγαμε.

Δημοσ.

Πιστεύεις ότι είναι ή το ένα ή το άλλο?

Και θα σε ρωτήσω για άλλη μια φορά... την ειρωνεία που την είδες??? Την υπεκφυγή???

κοιτα να δεις δεν ξερω πως ακριβως να το χαρακτηρησω αλλα νομιζω οτι το ψυχοσωματικη παθηση του τεριαζει.

Δημοσ.

Δεν είναι υποχρεωτικό μία γυναίκα να είναι gay για να πάει με μία άλλη.Έχω πολλές γνωστές μου, που μου είπαν ότι πήγαν από μία εως και καμιά ντουζίνα φορές, και πάντα με φίλες τους, την κολλητή τους π.χ και το έληξαν.Ούτε λεσβίες ήταν ούτε τίποτα απλά όταν χουχούλιαζαν μαζί στο κρεβάτι(όπως κάνουν συνήθως οι πιτσιρίκες) και όχι τα πιτσιρίκια, και είχαν μοναξιές την έβρισκαν μαζί.Μετά όταν έβρισκαν άντρα επέστρεφαν στην καθιερωμένη τους σεξουαλική συμπεριφορά.

Αυτα ειναι , οσο εμεις το μ@λακευουμε στις αναλυσεις αυτες τη βρισκουν :P Ζηλεψα .

• Like 2
Δημοσ.

Αφού γενικεύουμε και βγάλαμε τους straight από τις προτιμήσεις στις τσόντες υποκριτες με double stαndards ας το πιάσουμε λίγο ανάποδα για τις προτιμήσεις των gay.

Οι πρώτες σε προτίμηση gay τσόντες είναι daddy, straight, straight seduction, straight first time όποτε με την ίδια λογική κανένας gay δεν θα πρέπει να υιοθετείται γιατί καυλωνουν με το παιχνίδι μπαμπάς γιος και όλοι γουστάρουν να κάνουν έναν μη gay gay αποπλανοντας τον όποτε ποσό ασφαλές είναι αυτά τα άτομα να είναι σε ένα περιβάλλον με παιδιά.

Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει γιατί όπως είπα και πριν το top 10 του τσοντακια δεν είναι κανένα σοβαρό δείγμα

Δημοσ.

Αφού γενικεύουμε και βγάλαμε τους straight από τις προτιμήσεις στις τσόντες υποκριτες με double stαndards ας το πιάσουμε λίγο ανάποδα για τις προτιμήσεις των gay.

Οι πρώτες σε προτίμηση gay τσόντες είναι daddy, straight, straight seduction, straight first time όποτε με την ίδια λογική κανένας gay δεν θα πρέπει να υιοθετείται γιατί καυλωνουν με το παιχνίδι μπαμπάς γιος και όλοι γουστάρουν να κάνουν έναν μη gay gay αποπλανοντας τον όποτε ποσό ασφαλές είναι αυτά τα άτομα να είναι σε ένα περιβάλλον με παιδιά.

Φυσικά τίποτα από τα παραπάνω δεν ισχύει γιατί όπως είπα και πριν το top 10 του τσοντακια δεν είναι κανένα σοβαρό δείγμα

Γιατί είδες κανέναν μας να κατηγορεί για παιδεραστία τους str8 από τις θέσεις των teen, hentai ή babe? Την υποκρισία τονίζουμε και τίποτα άλλο...

• Like 1
Δημοσ.

Όχι αλλά είδα εσένα να λες για υποκριτές κτλ επειδή υπάρχουν στα views shemale lesbian και anal. Χρησιμοποιώντας τη λογική σου από τα γούστα των gay στις τσόντες βγάζω και γω τα συμπεράσματα μου.

Δημοσ.

Όχι αλλά είδα εσένα να λες για υποκριτές κτλ επειδή υπάρχουν στα views shemale lesbian και anal. Χρησιμοποιώντας τη λογική σου από τα γούστα των gay στις τσόντες βγάζω και γω τα συμπεράσματα μου.

Μα δεν χρησιμοποιείς την λογική μου... τους λέω υποκριτές γιατί από τον υπολογιστή τους βγάζουν μύδρους και μας χαρακτηριζουν άρρωστους και ανώμαλους και ταυτόχρονα τον παίζουν με αυτά...

Θα ίσχυε αυτό που γράφεις αν ολα αυτά τα έλεγα για το milf ή old...

ΥΓ: το daddy έχει σχέση με την παιδεραστία όσο και το bears με την WWF... έτσι για να μαθαίνετε και τίποτα... :lol:

• Like 1
Δημοσ.

Υποκρισία δεν είναι να λες ότι ένα παιδί που μεγαλώνει από gay γονείς θα λάβει την ίδια αγάπη και θα είναι ασφαλές από την στιγμή που η πρώτη φαντασίωση είναι πατέρας γιος ;

Το seduction ποσό σχέση έχει με το seduction; :P

Δημοσ.

Η αγάπη πιστεύω ότι δεν έχει να κάνει με το αν οι γονείς είναι gay ή str8

Έχουμε δει αρκετούς str8 τι αγάπη δίνουν στα παιδιά τους.

Ο προβληματισμός είναι  ένα παιδί μεγαλώνοντας με αγάπη σε ένα περιβάλλον με gay γονείς , το πως θα επηρεαστεί ψυχολογικά αλλά και τι κοινωνικές αντιδράσεις θα βιώσει.

Δημοσ.

Υποκρισία δεν είναι να λες ότι ένα παιδί που μεγαλώνει από gay γονείς θα λάβει την ίδια αγάπη και θα είναι ασφαλές από την στιγμή που η πρώτη φαντασίωση είναι πατέρας γιος ;

Το seduction ποσό σχέση έχει με το seduction; :P

Αν και άκυρος στο πρώτο σκέλος... εντελώς...

Θα κάνω ομως μια προσπάθεια να σου εξηγήσω το seduction... τις περισσότερες φορές, αν όχι όλες, έχει να κάνει με την επιβολή του top ως κυνηγού και δεν έχει καμία σχέση με την ηλικία... ;)

Δημοσ.

Και το anal σε μια straight τσόντα δείχνει τον άντρα σε θέση ισχύος, και το big cock δεν σημαίνει ότι κάποιος ξερογλυφεται με το παλαμαρι του άλλου αλλά μπορεί να το έχει σαν μέτρο σύγκρισης και το shemale να το βλέπουν για χαβαλέ.

Εξήγησε μου και το straight στις αναζητήσεις

Δημοσ.

Και το anal σε μια straight τσόντα δείχνει τον άντρα σε θέση ισχύος, και το big cock δεν σημαίνει ότι κάποιος ξερογλυφεται με το παλαμαρι του άλλου αλλά μπορεί να το έχει σαν μέτρο σύγκρισης και το shemale να το βλέπουν για χαβαλέ.

Εξήγησε μου και το straight στις αναζητήσεις

Βρε δεν με νοιάζει γιατί βγήκαν αυτά τα αποτελέσματα... δεν με αφορά... και δικαίωμα σας είναι και γούστο σας είναι και καπέλο σας και μπράβο σας... Το πρόβλημα ξεκινάει όταν μας κουνάτε το δάκτυλο λες και κάνουμε κάτι διαφορετικό από εσάς... Υποκρισία? Ναι!!!

Str8 το άγιο δισκοπότηρο για μας... κάτι σαν τις δικές σας καλόγριες...

ΥΓ: κοίτα που στο τελος θα με πουν και μέγα τσοντάκια... :lol:

Δημοσ.

Το πρόβλημα ξεκινά από τη στιγμή που κάποιοι θεωρούν την ομοφυλοφιλία ανωμαλία. Και χρησιμοποιούν διάφορα φαιδρά έως και γελοία επιχειρήματα για να πείσουν ότι η δική τους οπτική είναι και η σωστή.

Προσωπικά ως ετερόφιλος το να δω δυο ωραίες γκόμενες να γλείφονται δεν μου προκαλεί καμία διέγερση. Ειδικά στο context της τσόντας το οποίο είναι τελείως fake καθότι οι περισσότερες από αυτές δεν είναι καν λεσβίες οπότε το κάνουν από υποχρέωση. Βλέπω κάτι με το οποίο δεν μπορώ να ταυτιστώ. Ως τι να μου αρέσει; Παρόλα αυτά δεν θεωρώ ανώμαλους όσους τους αρέσει. Γενικά στο σεξ δεν υπάρχει ομαλό κι ανώμαλο. Κι επειδή μιλάω με πολύ κόσμο που δουλεύει σε μπαρ, έχω ακούσει ιστορίες να φρίξεις. Συνήθως οι νορμάλ και οι καθωσπρέπει είναι που κάνουν τα πιο ακραία πράγματα. Γιατί είναι καταπιεσμένοι. Οι περισσότεροι gay στο σεξ είναι λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και το αγόρι μου. Οι ετερόφιλοι κάνουμε τις ανωμαλίες, με ή χωρίς εισαγωγικά. Οπότε χαλαρώστε κι αφήστε τον κόσμο να απολαύσει ό,τι επιθυμεί. Κι αν δεν σας αρέσει η σας προκαλλεί απέχθεια καλώς, ούτε κι εμένα μ' αρέσει. Όπως έχουμε ξαναπεί το να αποδεχτούμε τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων δεν σημαίνει ότι θα αρχίσουν να μας αρέσουν και οι μαλαπέρδες.

Δημοσ.

Όπως έχουμε ξαναπεί το να αποδεχτούμε τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων δεν σημαίνει ότι θα αρχίσουν να μας αρέσουν και οι μαλαπέρδες.

Σωστότατο και ευνόητο.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...