Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Επομένως σύμφωνα με το αμέσως παραπάνω μήνυμα μια ανωμαλία είναι αποδεχτή και σε φτιάχνει.

Σωστά.

Αυτό αυτομάτως δε σε κατατάσσει στους "ανώμαλους";

Όχι. Και αυτό γιατί η παραπάνω παραδοχή έχει γίνει με αρκετά συγκεκριμένη προσέγγιση της λέξης "ανώμαλος". Δεν είμαι, από τη στιγμή που παραμένω εντός του σχεδιασμού μου και μου αρέσουν οι γυναίκες.

Εκτός αν θεωρείς ότι είναι ανώμαλες είναι η λεσβίες που κάνουν ό,τι κάνουν στην TV, αλλά εσύ που φτιάχνεσαι παρακολουθώντας είσαι ομαλός.

Όπως σου έδωσα να καταλάβεις, όλα εξαρτώνται από τη σημασία που δίνεις σε αυτήν τη λέξη. Καταλαβαίνω γιατί οι λεσβίες κάνουν ό,τι κάνουν. Μπορώ επίσης να πω ότι σε κάποιο καλό βαθμό καταλαβαίνω γιατί οι gay άνδρες τη βρίσκουν με άλλους άνδρες και δεν μου φαίνεται παράλογο μπαίνοντας στη θέση τους.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Aλλη γλώσσα μιλάμε.

Δεν μπορείς να χρησιμοποιεις ως "επιχειρημα" κατα των gay την ανωμαλία,όταν τον παιζεις με gay γυναικες.

Πιο απλά δεν σπάει,sorry.

Δεν είναι υποχρεωτικό μία γυναίκα να είναι gay για να πάει με μία άλλη.Έχω πολλές γνωστές μου, που μου είπαν ότι πήγαν από μία εως και καμιά ντουζίνα φορές, και πάντα με φίλες τους, την κολλητή τους π.χ και το έληξαν.Ούτε λεσβίες ήταν ούτε τίποτα απλά όταν χουχούλιαζαν μαζί στο κρεβάτι(όπως κάνουν συνήθως οι πιτσιρίκες) και όχι τα πιτσιρίκια, και είχαν μοναξιές την έβρισκαν μαζί.Μετά όταν έβρισκαν άντρα επέστρεφαν στην καθιερωμένη τους σεξουαλική συμπεριφορά.

Δημοσ.

Όχι. Και αυτό γιατί η παραπάνω παραδοχή έχει γίνει με αρκετά συγκεκριμένη προσέγγιση της λέξης "ανώμαλος". Δεν είμαι, από τη στιγμή που παραμένω εντός του σχεδιασμού μου και μου αρέσουν οι γυναίκες.

Μα είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό που σου λέω. Από τη στιγμή που είναι ανωμαλία να κάνουν σεξ δύο γυναίκες κι εσένα σου αρέσει να τις βλέπεις δεν σημαίνει ότι αρέσκεσαι στο να βλέπεις κάτι ανώμαλο;

Δημοσ.

Δεν είναι υποχρεωτικό μία γυναίκα να είναι gay για να πάει με μία άλλη.Έχω πολλές γνωστές μου, που μου είπαν ότι πήγαν από μία εως και καμιά ντουζίνα φορές, και πάντα με φίλες τους, την κολλητή τους π.χ και το έληξαν.Ούτε λεσβίες ήταν ούτε τίποτα απλά όταν χουχούλιαζαν μαζί στο κρεβάτι(όπως κάνουν συνήθως οι πιτσιρίκες) και όχι τα πιτσιρίκια, και είχαν μοναξιές την έβρισκαν μαζί.Μετά όταν έβρισκαν άντρα επέστρεφαν στην καθιερωμένη τους σεξουαλική συμπεριφορά.

Al-Bundy-Well-Here-We-Go-Again.jpg

Μα είναι πολύ ξεκάθαρο αυτό που σου λέω. Από τη στιγμή που είναι ανωμαλία να κάνουν σεξ δύο γυναίκες κι εσένα σου αρέσει να τις βλέπεις δεν σημαίνει ότι αρέσκεσαι στο να βλέπεις κάτι ανώμαλο;

Ναι, αυτό σημαίνει. Αλλά δεν με κάνει ανώμαλο από τη στιγμή που χρησιμοποιούμε τη λέξη "ανωμαλία" για κάτι πολύ συγκεκριμένο. Ούτε και εκείνες είναι ανώμαλες αν βλέπουν δύο άνδρες να κάνουν το ίδιο.

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει που βλέπω δύο και όχι μία γυναίκα να ερωτοτροπεί.Είναι σαφώς στον "σχεδιασμό" που έχω σαν άντρας.Μας φτιάχνει να βλέπουμε την γυναίκα να ερωτοτροπεί.Τώρα αν ερωτοτροπεί με άντρα η με άλλη γυναίκα είναι αδιάφορο μην σου πω κιόλας ότι όταν το κάνει με άλλη γυναίκα είναι κάτι σαν διπλό μπόνους.Δεν εξετάζει ο άντρας με ποιον ερωτοτροπεί η γυναίκα ειδικά αν είναι και κανένα δεκάρι, φτάνει που ερωτοτροπεί. 

• Like 1
Δημοσ.

Μου αρέσει που βλέπω δύο και όχι μία γυναίκα να ερωτοτροπεί.Είναι σαφώς στον "σχεδιασμό" που έχω σαν άντρας.Μας φτιάχνει να βλέπουμε γυναίκα να ερωτοτροπεί.Τώρα αν ερωτοτροπεί με άντρα η με άλλη γυναίκα είναι αδιάφορο μην σου πω κιόλας ότι όταν το κάνει με άλλη γυναίκα είναι κάτι σαν διπλό μπόνους.Δεν εξετάζει ο άντρας με ποιον ερωτοτροπεί η γυναίκα ειδικά αν είναι και κανένα δεκάρι, φτάνει που ερωτοτροπεί. 

Έτσι ακριβώς.

Δημοσ.

Έτσι ακριβώς.

Μου αρέσει που κάνουμε αναλύσεις επί των αναλύσεων για τα αυτονόητα.Θα δω δύο κουκλάρες να γλείφονται μεταξύ τους, και θα πω ότι είναι το ίδιο και από την ανάποδη να βλέπεις δύο μαντράχαλους να γλείφονται ομοίως και αυτοί.Δεν πάμε καλά!

• Like 1
Δημοσ.

Αυτά είναι,όταν βλέπεις ουρά στα "αρσενικά" wc πηγαίνεις στα "θηλυκά".

"Ύστερα από τον αγώνα της Christie Elan-Cane..."

http://www.kontranews.gr/KOSMOS/304935-To-oydetero-phylo-sta-diabateria

"Στην ακρόαση που ζήτησε ο Christie Elan- Cane...."

http://www.gazzetta.gr/plus/diethni/article/1147829/mvretania-xekinoyn-oi-diadikasies-kai-gia-3i-epilogi-sto-thema-toy-fyloy-sta-taxidiotika-eggrafa

Δημοσ.

Το "δικαστήριο" έκρινε! Με 10 υπέρ και 4 κατά αποφασίζουμε: Είναι φυσιολογικό ένας άνδρας να καυλώνει με δυο γυναίκες να ερωτοτροπούν, αλλά αφύσικο δυο γυναίκες να ερωτοτροπούν!

Πόσο φερετζέ έχετε φορέσει ορισμένοι!!!!

• Like 2
Δημοσ.

Το "δικαστήριο" έκρινε! Με 10 υπέρ και 4 κατά αποφασίζουμε: Είναι φυσιολογικό ένας άνδρας να καυλώνει με δυο γυναίκες να ερωτοτροπούν, αλλά αφύσικο δυο γυναίκες να ερωτοτροπούν!

Ωστόσο πιστεύω δεν κατάλαβες για τι μιλάγαμε και δεν βλέπω και κάποιο αντεπιχείρημα.

Δημοσ.

Όσο και να "φωνάζεις" δεν υπάρχει τίποτα το αφύσικο σε μία περίπτωση όπου ένας άντρας παρακολουθεί, δύο κουκλάρες να ερωτοτροπούν.Αν βλέπει δύο άντρες να παίζουν "ξιφομαχία" είναι τελείως άλλη περίπτωση.Αν ήσουν straight θα το καταλάβαινες και εσύ.

Για να μην παρεξηγηθώ, γιατί καμία φορά τα γραπτά παρεξηγούνται, είναι δικαίωμα σου και τιμή σου, κι καμάρι σου που είσαι gay, κανένα πρόβλημα, από μεριάς μου, αλλά αυτό δεν αναιρεί το σχόλιο που έκανα παραπάνω.

• Like 1
Δημοσ.

Ωστόσο πιστεύω δεν κατάλαβες για τι μιλάγαμε και δεν βλέπω και κάποιο αντεπιχείρημα.

Εγώ κατάλαβα πολύ καλά... εσείς στην προσπάθεια να βγείτε λάδι, ανακαλύψατε την δικαιολογία του σχεδιασμού! Άκου εκεί, εγώ είμαι ανώμαλος που πηγαίνω με άνδρα αλλά εσύ μια χαρά φυσιολογικός που θες να τον παίζεις βλέποντας 2 γυναίκες να χαϊδεύονται...

ΥΓ: Για να σας προλάβω, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι ανώμαλο σε καμία από τις σεξουαλικές συμπεριφορές ανάμεσα σε ενήλικα άτομα...

Δημοσ.

Σαφώς και κατάλαβε, αλλά δεν στο λέει ευθέως για να μην ενοχληθείς.

Όσο συνεχίζετε να χρησιμοποιείται όρους "φυσικό" κι "αφύσικο", τόσο πιο δύσκολο είναι να γίνετε κατανοητοί. Πες πολύ απλά τη βρίσκω να βλέπω ωραίες γυναίκες να ερωτοτροπούν και λήγει εκεί. Δεν χρειάζεται να του δώσεις και τον φερετζέ της νομιμοποίησης μη και σε κατηγορήσει κανείς για ανώμαλο. Κάτι ανασφάλειες που έχετε ορισμένοι.

Δημοσ.

Όσο και να "φωνάζεις" δεν υπάρχει τίποτα το αφύσικο σε μία περίπτωση όπου ένας άντρας παρακολουθεί, δύο κουκλάρες να ερωτοτροπούν.Αν βλέπει δύο άντρες να παίζουν "ξιφομαχία" είναι τελείως άλλη περίπτωση.Αν ήσουν straight θα το καταλάβαινες και εσύ.

Για να μην παρεξηγηθώ, γιατί καμία φορά τα γραπτά παρεξηγούνται, είναι δικαίωμα σου και τιμή σου, κι καμάρι σου που είσαι gay, κανένα πρόβλημα, από μεριάς μου, αλλά αυτό δεν αναιρεί το σχόλιο που έκανα παραπάνω.

φίλε deltagama συμφωνώ με αυτά που γράφεις... δυστυχώς ο randomcat μετά το post περί δημιουργού κατασκευαστή κλπ κλπ κλπ αλλού το πάει...

και ξαναλέω είναι φυσιολογικό και αυτό που κάνετε εσείς και αυτό που κάνουμε εμείς και αυτό που δεν κάνουν αυτοί...

Δημοσ.

Εγώ κατάλαβα πολύ καλά... εσείς στην προσπάθεια να βγείτε λάδι, ανακαλύψατε την δικαιολογία του σχεδιασμού! Άκου εκεί, εγώ είμαι ανώμαλος που πηγαίνω με άνδρα αλλά εσύ μια χαρά φυσιολογικός που θες να τον παίζεις βλέποντας 2 γυναίκες να χαϊδεύονται...

ΥΓ: Για να σας προλάβω, δεν πιστεύω ότι υπάρχει κάτι ανώμαλο σε καμία από τις σεξουαλικές συμπεριφορές ανάμεσα σε ενήλικα άτομα...

Ωραία, και τι κατάλαβες ότι σημαίνει το "ανώμαλος" σε αυτήν την περίπτωση;

Και απάντησέ μου στα εξής δύο σημεία αν θες και μπορείς.

1) Το πέος μας σχεδιάστηκε για να συνεργάζεται με αιδοίο, ναι ή όχι; Υπάρχει κάποια αμφιβολία για αυτό;

2) Είναι δυνατόν το συγκεκριμένο hardware (το πέος) να μην συνοδεύεται από το κατάλληλο software; Δηλαδή αν έχει σχεδιαστεί ο άνδρας για να πηγαίνει με γυναίκες, τότε πρέπει να υπάρχει και ενσωματωμένος κώδικας για την επιθυμία, για την έλξη. Σωστά; Λογικό;

Και τα γενετικά τροποποιημένα τρόφιμα δεν είναι φυσιολογικά, δεν είχαν σχεδιαστεί έτσι εξ' αρχής. Αυτό δεν τα κάνει απαραίτητα κακά. Ωστόσο, παρεκκλίνουν από το σχεδιασμό της φύσης.

Δεν ξέρω που νομίζεις ότι το πάω, αλλά πιστεύω ότι λέω μερικά απλά πράγματα που ισχύουν.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...