Joe-4 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Σχετικά με όσους είναι υπέρ των gay parade έχω μια απορία: Τί διαφορά έχουν τα εν λόγω άτομα που συμμετέχουν, από κοινούς επιδειξίες και πως αυτή η έλλειψη ευπρέπειας μπορεί να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας υπέρ των δικαιωμάτων των LGBT.
kirdou Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Λολ σιγά μη τελειώνει με το σύμφωνο συμβίωσης.Διακρισάρα ξεκάθαρη.Γάμος για τους μεν κάτι σαν γάμος για τους δε.Όχι μαν δε πάει έτσι.Γάμος,δικαίωμα τεκνοθεσίας,εργασία ελεύθερη από διακρίσεις,σχολείο ελεύθερο από ομοφοβικό εκφοβισμό,ενημερωμένη κ εξοικειωμένη κοινωνία για LGBT θεματα,αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας,ολιστική πάταξη της ομοφοβίας κοκ διεκδικούμε παγκοσμίως.Έχει πολύ δρομο ακόμα.Αιώνες στο νερό μέχρι να φτάσουμε στην απόλυτη κοινωνική ισότητα παγκοσμίως.Δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να υπαρξει απολυτη ισοτητα οπως την εννοεις.Διοτι το ποσοστο των ομοφυλων ειναι μικρο και μειοψηφικο.Αν και οταν ξεπερασει το 30% ισως.Οσα δικαιωματα και να κερδιθουν ο κοσμος δεν θα αλλαξει αποψεις.Μονο αν η επιστημη απαντησει με σαφηνεια οτι η ομοφυλολοφιλια ειναι ζητημα γονιδιων χρωμοσωματων δεν ξερω και εγω τι μονο τοτε θα αλλαξει η αποψη η κοινωνια.
alxlightning Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δεν υπαρχει ποτε περιπτωση να υπαρξει απολυτη ισοτητα οπως την εννοεις.Διοτι το ποσοστο των ομοφυλων ειναι μικρο και μειοψηφικο.Αν και οταν ξεπερασει το 30% ισως.Οσα δικαιωματα και να κερδιθουν ο κοσμος δεν θα αλλαξει αποψεις.Μονο αν η επιστημη απαντησει με σαφηνεια οτι η ομοφυλολοφιλια ειναι ζητημα γονιδιων χρωμοσωματων δεν ξερω και εγω τι μονο τοτε θα αλλαξει η αποψη η κοινωνια. γνωμη σου και δε νομιζω ότι είναι ετσι Σχετικά με όσους είναι υπέρ των gay parade έχω μια απορία: Τί διαφορά έχουν τα εν λόγω άτομα που συμμετέχουν, από κοινούς επιδειξίες και πως αυτή η έλλειψη ευπρέπειας μπορεί να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας υπέρ των δικαιωμάτων των LGBT. κοινος επιδειξιας, είναι σχεδόν σαν να λεμε "κοινο κρυολόγημα"? δεν καταλαβαίνω τον παραλληλισμο, το επιπεδο δημοσιας σεξουαλικοποιησης είναι το πρόβλημα σου? Ο επιδειξιας δεν είναι "κακος" επειδή είναι γυμνος και δειχνεται αλλα επειδή το κανει παραβιαστικα χωρις τη συναινεση των θυματων του.
Joe-4 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 (επεξεργασμένο) κοινος επιδειξιας, είναι σχεδόν σαν να λεμε "κοινο κρυολόγημα"? δεν καταλαβαίνω τον παραλληλισμο, το επιπεδο δημοσιας σεξουαλικοποιησης είναι το πρόβλημα σου? Ο επιδειξιας δεν είναι "κακος" επειδή είναι γυμνος και δειχνεται αλλα επειδή το κανει παραβιαστικα χωρις τη συναινεση των θυματων του. Δεν έγινα κατανοητός. Ας γίνω πιο παραστατικός: Δεν το θεωρείς εσύ ακραίο; Δεν προσβάλλει πρωτίστως τους LGBT ; Επεξ/σία 17 Οκτωβρίου 2016 από Joe-4
alxlightning Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δεν έγινα κατανοητός. Ας γίνω πιο παραστατικός: Δεν το θεωρείς εσύ ακραίο; Δεν προσβάλλει πρωτίστως τους LGBT ; πως ακριβως είναι προσβλητικο αυτό? νομιζω η στοχευμενη αναπαραγωγή φωτογραφιων αυτου του είδους είναι το κακο της υπόθεσης, το ότι οι ιδιοι καυλαντιζαν δε μου φαινεται και τοσο τραγικο. δε μου φαινεται αντιπροσωπευτικο για κατι
totem_lost Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Οι παραπάνω περνάνε την εικόνα οτι gay είναι κάτι καρικατούρες που μπορεί ανα πάσα στιγμή να αρχίσουν τα πισωκολλητά μέσα στη μέση του δρόμου, και όχι σοβαροί άνθρωποι οι οποίοι έχουν μια υγιή κοινωνική συμπεριφορά. Στο όνομα της σεξουαλικής απελευθέρωσης ορισμένοι καταφέρνουν το ακριβώς αντίθετο: να προβάλουν μια αρρωστημένη σεξουαλική εμμονή και όχι την αρμονία της διαφορετικότητας. Όσο in denial και να είσαι δεν μπορεί να μην το αντιλαμβάνεσαι. 7
alxlightning Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δε θα ειχα προβλημα αν γινοταν συναινετικο σεξ σε ανυποπτο χρονο, ειτε αυτο ειναι γκει σεξ ειτε στρειτ.
Lucifer Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Έλα ρε αξλ λαητην εδώ στο κινητό μιλάνε οι άνθρωποι στα ΜΜΜ και θέλεις να τους ανοίξεις το κεφάλι με τον πυροσβεστήρα, σιγά που δε θα 'χες πρόβλημα να βλέπεις 2 σετ γεννητικών οργάνων να κάνουν πλάτσα πλούτσα ενώ πίνεις το φρέντο σου στον ήλιο.
alxlightning Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Έλα ρε αξλ λαητην εδώ στο κινητό μιλάνε οι άνθρωποι στα ΜΜΜ και θέλεις να τους ανοίξεις το κεφάλι με τον πυροσβεστήρα, σιγά που δε θα 'χες πρόβλημα να βλέπεις 2 σετ γεννητικών οργάνων να κάνουν πλάτσα πλούτσα ενώ πίνεις το φρέντο σου στον ήλιο. δε νομιζω να είναι αυτό διεκδικηση καποιου αλλα σιγουρα δε με ενοχλεί και εγω μιλαω στο κινητο σε λεωφορεια και ενοχλούμαι που δεν εχει σημα στο μετρο
AtiX Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Σχετικά με όσους είναι υπέρ των gay parade έχω μια απορία: Τί διαφορά έχουν τα εν λόγω άτομα που συμμετέχουν, από κοινούς επιδειξίες και πως αυτή η έλλειψη ευπρέπειας μπορεί να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση της κοινωνίας υπέρ των δικαιωμάτων των LGBT. Οι παραπάνω περνάνε την εικόνα οτι gay είναι κάτι καρικατούρες που μπορεί ανα πάσα στιγμή να αρχίσουν τα πισωκολλητά μέσα στη μέση του δρόμου, και όχι σοβαροί άνθρωποι οι οποίοι έχουν μια υγιή κοινωνική συμπεριφορά. Στο όνομα της σεξουαλικής απελευθέρωσης ορισμένοι καταφέρνουν το ακριβώς αντίθετο: να προβάλουν μια αρρωστημένη σεξουαλική εμμονή και όχι την αρμονία της διαφορετικότητας. Όσο in denial και να είσαι δεν μπορεί να μην το αντιλαμβάνεσαι. Είναι αξιοσημείωτο, πραγματικά, όταν σε ένα parade κάποιοι εκφέρουν γνώμη βλέποντας ένα στιγμιότυπο, μια φωτογραφία ή ένα ολιγόλεπτο βίντεο... Αλήθεια είναι σωστό να εκφράσουμε άποψη και να επιχειρηματολογήσουμε με βάση τα “άρματα” που υπάρχουν σε ένα parade, όταν ξεχνάμε το υπόλοιπο κόσμο που συμμετέχει? Είναι σαν να λέμε δεν θα πάω στο καρναβάλι της Πάτρας επειδή δεν με εκφράζουν τα άρματα, δεν πάω σε πορείες γιατί θα έχουν αναρχικούς, δεν πάω γήπεδο γιατί θα με πουν χούλιγκαν, δεν πάω Γκάζι γιατί έχει μόνο gay clubs, δεν πάω εκκλησιά γιατί υπάρχουν παπάδες σας τον Άνθιμο...
totem_lost Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Είναι αξιοσημείωτο, πραγματικά, όταν σε ένα parade κάποιοι εκφέρουν γνώμη βλέποντας ένα στιγμιότυπο, μια φωτογραφία ή ένα ολιγόλεπτο βίντεο... Εγώ προσωπικά πηγαίνω κάθε χρόνο στο gay pride του Amsterdam, και πράγματι η πλεοψηφία δεν είναι σαν τους απο πάνω. Για όσους είναι όμως συμφωνώ με τον Joe-4: προσβάλουν την LGBT κοινότητα και τα όσα διεκδικούν. Από τα λεγόμενά σου νομίζω συμφωνείς και εσύ. 1
totem_lost Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Όχι, αφήνουν και τους straight να παρευρίσκονται. 1
Nightshady Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2016 Το ξέρατε ότι δεν θεωρείσαι ομοφυλόφιλος εαν υποστηρίζεις Donald Trump παρόλο που είσαι άνδρας με ρομαντική ή σεξουαλική προτίμηση στους άνδρες; Ναι, ούτε έγω το ήξερα. http://heatst.com/culture-wars/lgbt-magazine-calls-peter-thiel-not-gay-because-hes-a-trump-supporting-republican/?mod=sm_fb_post
Προτεινόμενες αναρτήσεις