Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλά, αν τυχόν ψάξεις και δεις πως διαμορφώνονται οι απόψεις του Drumpf για οποιοδήποτε ζήτημα ανά τα χρόνια θα καταλάβεις πως ούτε ο ίδιος ξέρει τι πραγματικά πιστεύει. Σε όλα. :P

Ο Trump ενδεχομένως να μην πιστεύει ούτε στο 50% απο αυτά που λέει. Το γεγονός ότι εκμεταλλεύεται τις φοβίες των Αμερικανών δεν σημαίνει ότι είναι και ο ίδιος βλάκας.

Σχετικά με τους LGBT, ο Trump, όντας σουπερ φιλελεύθερος, δεν θα πρέπει να διατηρήσει τις ελευθερίες που έχουν οι σεξουαλικές μειονότητες?

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σχετικά με τους LGBT, ο Trump, όντας σουπερ φιλελεύθερος, δεν θα πρέπει να διατηρήσει τις ελευθερίες που έχουν οι σεξουαλικές μειονότητες?

I just leave this here. Διαβάστε και το PDF της έρευνας.

http://www.theatlantic.com/politics/archive/2016/06/the-christians-who-believe-theyre-being-persecuted-in-america/488468/

• Like 1
Δημοσ.

@alxlighning, προφανως και συμφωνουμε απολυτα στην τελευταια παραγραφο. Θα ηθελα ομως να δεις τα δυο ποστ μου στο πλαισιο του "μού κεντρισε το ενδιαφερον αυτο που εγραψε ο Half Evil σχετικα με τον λογο που ανοιγει ξεχωριστο νημα στο φορουμ". Ισως συμφωνεις μαζι μου λοιπον, ειναι περιττο (οχι απαγορευτικο φυσικα, καλα εκανε ο Τοξο και το ανοιξε) ενα τετοιο νημα. Ειδαλλως, ιδανικα θα μπορουσαμε να ανοιγουμε ενα διαφορετικο νημα για καθε μειονοτητα. Και φανταζομαι οτι θα εχουμε εδω μελη απο μειονοτητες. Αλλα δεν γινεται διοτι πιθανως ενα LGBT νημα ειναι και λιγο ιντραγκαδορικο :)

Σε ο,τι αφορα στα δημοψηφισματα, επειδη βρηκα λιγο χρονο κι εψαξα:

Δεν ειδα οτι εγινε στην Κροατια, σε πιστευω. Εχουμε λοιπον τρια δημοψηφισματα που αφορουν τον γαμο ομοφυλων ζευγαρων (Σλοβενία, Κροατια, Ιρλανδία). Ωστοσο, στο παρον νημα αναφερεται οτι τα δημοψηφισματα εγιναν για τον σεξουαλικο προσανατολισμο, το οποιο ειναι τουλαχιστον ατυχες. Παραλληλα, στην Κοστα Ρικα δεν εγινε ποτε πραξη δημοψηφισμα για τους γαμους ομοφυλοφιλων επειδη ληφθηκαν υποψιν τα δικαιωματα τους. Ατυχες επισης το γεγονος οτι δεν το εχω διαβασει πουθενα και ποτε.

Η παραπανω παραγραφος (στα ΔΙΚΑ μου ματια) ενισχυει την αποψη οτι μια οποιαδηποτε μεριδα ανθρωπων, μειοψηφια ή μη, προσπαθει να αυτοπροσδιοριστει ως θυμα και παρουσιαζει μονοπλευρα την πραγματικοτητα. Συμβαινει καθημερινα στη ζωη μας, απο τους συγγενεις μας που γκρινιαζουν επειδη δεν εχουν οσα εσοδα ειχαν παλια, τον μπακαλη που δεν πανε καλα οι δουλειες, το κρατος που ολα τα παρουσιαζει οπως το βολευουν κ.ο.κ. Αυτος ειναι και ο λογος που εγραψα το λιγο μεγαλο πρωτο μου μνμ χθες νυχτα, διοτι δεν μου αρεσει να βλεπω μια ομαδα ανθρωπων να διεκδικει περισσοτερα απο μια αλλη ομαδα απλα και μονο επειδη "μπορει". Αν ενδιαφερομαστε για τις διακρισεις (ενδιαφερομαι, μαζι σας ειμαι), να το κανουμε για ΟΛΕΣ τις διακρισεις.

Ελπιζω να καταλαβες το νοημα του μνμ μου, δεν θελω σε καμια περιπτωση να φανω επιθετικος διοτι δεν ειμαι διολου.

Δημοσ.

Αυτος ειναι και ο λογος που εγραψα το λιγο μεγαλο πρωτο μου μνμ χθες νυχτα, διοτι δεν μου αρεσει να βλεπω μια ομαδα ανθρωπων να διεκδικει περισσοτερα απο μια αλλη ομαδα απλα και μονο επειδη "μπορει". 

Ίσως τότε δεν πιάνεις καλά την νοηματοδότηση.Το LGBT κίνημα δεν διεκδικεί ''περισσότερα'' αλλά διεκδικεί την ουσιαστική κοινωνική αλλά κ νομική ισότητα.Να μπορεί κάποιος LGBT να διαμορφώνει την δική του βερσιόν της προσωπικής ευτυχίας όπως κάθε στρέητ συμπολίτης του.Να μην κινδυνεύει να θανατωθεί,φυλακιστεί,εξευτελιστεί θεσμικά από την κοινωνία στην οποία ζει επειδή είναι γκέι.Να μπορεί να παντρευτεί όπως ένα στρέητ ζευγάρι.Να μπορεί να εργαστεί χωρίς να κινδυνεύει με απόλυση ακριβώς επειδή είναι γκέι (όπως συμβαίνει πχ σε σχεδόν 30 πολιτείες των ΗΠΑ αυτή την στιγμή).Να μην έχει να αντιμετωπίσει αποκλεισμό από προσφερόμενες υπηρεσίες μόνο κ μόνο στη βάση του ποιον αγάπαει (όπως επίσης συμβαίνει σε μια πληθώρα πολιτειών των ΗΠΑ σήμερα).Να μπορεί να είναι ασφαλής από τις ομοφοβικές/τρανσφοβικές επιθέσεις και εκφοβισμό στο σχολείο κ γενικότερα στην κοινωνία.

Αυτό το narrative οτι ζητάμε περισσότερα είναι η πεμπτουσία της ομοφοβικής προπαγάνδας που αυτοματίζει.

• Like 3
Δημοσ.

@alxlighning, προφανως και συμφωνουμε απολυτα στην τελευταια παραγραφο. Θα ηθελα ομως να δεις τα δυο ποστ μου στο πλαισιο του "μού κεντρισε το ενδιαφερον αυτο που εγραψε ο Half Evil σχετικα με τον λογο που ανοιγει ξεχωριστο νημα στο φορουμ". Ισως συμφωνεις μαζι μου λοιπον, ειναι περιττο (οχι απαγορευτικο φυσικα, καλα εκανε ο Τοξο και το ανοιξε) ενα τετοιο νημα. Ειδαλλως, ιδανικα θα μπορουσαμε να ανοιγουμε ενα διαφορετικο νημα για καθε μειονοτητα. Και φανταζομαι οτι θα εχουμε εδω μελη απο μειονοτητες. Αλλα δεν γινεται διοτι πιθανως ενα LGBT νημα ειναι και λιγο ιντραγκαδορικο :)

Σε ο,τι αφορα στα δημοψηφισματα, επειδη βρηκα λιγο χρονο κι εψαξα:

Δεν ειδα οτι εγινε στην Κροατια, σε πιστευω. Εχουμε λοιπον τρια δημοψηφισματα που αφορουν τον γαμο ομοφυλων ζευγαρων (Σλοβενία, Κροατια, Ιρλανδία). Ωστοσο, στο παρον νημα αναφερεται οτι τα δημοψηφισματα εγιναν για τον σεξουαλικο προσανατολισμο, το οποιο ειναι τουλαχιστον ατυχες. Παραλληλα, στην Κοστα Ρικα δεν εγινε ποτε πραξη δημοψηφισμα για τους γαμους ομοφυλοφιλων επειδη ληφθηκαν υποψιν τα δικαιωματα τους. Ατυχες επισης το γεγονος οτι δεν το εχω διαβασει πουθενα και ποτε.

Η παραπανω παραγραφος (στα ΔΙΚΑ μου ματια) ενισχυει την αποψη οτι μια οποιαδηποτε μεριδα ανθρωπων, μειοψηφια ή μη, προσπαθει να αυτοπροσδιοριστει ως θυμα και παρουσιαζει μονοπλευρα την πραγματικοτητα. Συμβαινει καθημερινα στη ζωη μας, απο τους συγγενεις μας που γκρινιαζουν επειδη δεν εχουν οσα εσοδα ειχαν παλια, τον μπακαλη που δεν πανε καλα οι δουλειες, το κρατος που ολα τα παρουσιαζει οπως το βολευουν κ.ο.κ. Αυτος ειναι και ο λογος που εγραψα το λιγο μεγαλο πρωτο μου μνμ χθες νυχτα, διοτι δεν μου αρεσει να βλεπω μια ομαδα ανθρωπων να διεκδικει περισσοτερα απο μια αλλη ομαδα απλα και μονο επειδη "μπορει". Αν ενδιαφερομαστε για τις διακρισεις (ενδιαφερομαι, μαζι σας ειμαι), να το κανουμε για ΟΛΕΣ τις διακρισεις.

Ελπιζω να καταλαβες το νοημα του μνμ μου, δεν θελω σε καμια περιπτωση να φανω επιθετικος διοτι δεν ειμαι διολου.

στο προηγουμενο θεμα που κλειδωσε συζητηθηκαν παντως εντονα και θεματα ταυτότητας φυλου, και θεματα σεξισμου, και θεματα ισλαμοφοβιας.

Το ότι και άλλες κοινωνικες ομαδες βιωνουν καταπιεση δε σημαινει ότι τις αγνοουμε, σημαινει απλα ότι κανενας δεν είναι ο τιραμολας και δε μπορούμε να κανουμε τα παντα ταυτόχρονα.

Δηλαδη είναι σαν να πας σε καποιον ακτιβιστή για το παρανομο κυνηγι φαλαινων και να του λες ναι ρε καλο αυτό αλλα απ τη στιγμη που γινονται κλειτοριδεκτομες σε καποια μερη γιατι εστιάζετε μονο στις φαλαινες? Είναι πιο σημαντικες?

όχι. Αλλα δεν τίθεται θεμα σύγκρισης.

• Like 2
Δημοσ.

Καλα, το κοβω διοτι θα με βγαλετε κι ομοφοβικο :D Οσοι διαβαζουν το νημα (πιθανως) αξιολογουν τις αποψεις που κατατεθηκαν και, κυριως, τα αιτια των ερωτηματων-παρατηρησεων μου.

@alxlightning θεμα συγκρισης δεν τιθεται, αλλα υπηρξε μια απορια απο συμφορουμιτη. Γιατι ανοιγει ειδικο νημα που ουσιαστικα μοιαζει σαν να αποκοβει μια κοινοτητα (LGBT) απο τον υπολοιπο πληθυσμο, σα να μπαινει μονη της στο περιθωριο... Απο αυτο πιαστηκα και ρωτησα. Απαντηση δεν ελαβα, πλην του "το LGBT κίνημα διεκδικεί την ουσιαστική κοινωνική αλλά κ νομική ισότητα". Καμια αντιρρηση, αλλα ενταξει... μπορει να ειμαι ηλιθιος και ακομα δεν καταλαβα τον λογο της αυτοπεριθωριοποιησης. Απο την αλλη, ο Τοξοβολος γραφει οτι "ίσως τότε δεν πιάνεις καλά την νοηματοδότηση". Σωστος, ειναι πιθανο.

Σχεδον ολα τα αλλα που εγραψες Τοξοβολε στο τελευταιο σου μνμ ειναι εξισου σωστα, αλλα μπορω να σου πω κι εγω με τη σειρα μου πλεον οτι δεν καταλαβαινεις ή δεν θελεις να καταλαβεις τι γραφω. Οταν ποσταρα το "δεν μου αρεσει να βλεπω μια ομαδα ανθρωπων να διεκδικει περισσοτερα απο μια αλλη ομαδα", αφορουσε φυσικα σε σχεση με τις ομαδες καταπιεσμενων. Δεν εννοουσα οτι δεν πρεπει να διεκδικειτε περισσοτερα "γενικως", ολοι οι ανθρωποι πρεπει να κυνηγαμε το "περισσοτερο" οσο δεν βλαπτει τους γυρω μας.

Οσον αφορα στην ομοφοβική προπαγάνδα, βεβαιως υπαρχει. Οπως υπαρχει και η προπαγανδα της επιλεκτικης πληροφορησης, οπως εγινε με τα δημοψηφισματα που παρατεθηκαν εδω. Ενημερωτικα και οχι ιδιαιτερα off topic, στην Ελβετια εκαναν δημοψηφισμα (κανουν καμποσα καθε χρονο) για το αν θα πρεπει οι Βουλγαροι να μετακομιζουν για δουλεια εκει. Δευτερο, για το αν θα πρεπει να γινουν τζαμια. Αλλα δεν εχουν κανει δημοψηφισμα για τους γαμους ομοφυλοφιλων. Αυτο τους κανει δημοκρατικους ή ρατσιστες; Δεν ξερω.

.

Τεσπα, καλη συνεχεια στον αγωνα σας, δε θα ενοχλησω αλλο. Προσωπικα εβγαλα συμπερασματα, οχι τοσο απο τις επιδερμικες απαντησεις που ελαβα αλλα απο τον τροπο που αντιμετωπιστηκαν τα τρια μνμ μου απο τον TS (ο alxlightning απαντησε σαφως πιο περιεκτικα, ευχαριστω).

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω πως η LGBT κοινότητα, ή ένα άτομο, περιθωριοποιείται με το να διεκδικεί τα δικαιώματα του...

Άλλο εγώ δεν γουστάρω τον τρόπο... άλλο εγώ πιστεύω ότι δεν θα είναι επιτυχής... και άλλο εσύ σταμάτα να διεκδικείς γιατί πχ τα παιδάκια στην Αφρική πεινάνε...

Την καλησπέρα μου, καλορίζικο  :-D

Δημοσ.

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο άρρωστος πατέρας που βίασε με τον γκόμενο του το αγοράκι του!!

Ο κόσμος βρίζει και ξεσπάει κατά εισαγγελέα και ανακριτή, ο κόσμος όμως είναι αμόρφωτος και ανενημέρωτος,
δεν ξέρει ότι δεν φταίνε οι δικαστές που είναι έξω αυτό το άρρωστο ερπετό αλλά ο νόμος 'παρασκευοπουλόυ' του νυν υπουργού δικαιοσύνης δηλαδή! Συγχαρητήρια για τους νόμους σας αρχοντες, να τους χαίρεστε!
Εγώ πάντως ήξερα ότι δεν θα προφυλακιστει από όταν έγινε γνωστό το εμετικό γεγονός ..

• Like 2
Δημοσ.

Άσχετα με το αν έχεις έσυ θέμα ή όχι, είναι παράλογο σε μια νομοθεσία που επιτρέπει την υιοθεσία από έναν άντρα, να μην επιτρέπεται αυτή από ένα ζευγάρι ανδρών. Τόσο απλά.

δεν ειπα οτι εχω δικιο ειπα απλα την γνωμη μου , μπορει ενας αντρας να υοθετησει παιδι μονος του ?

Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε ο άρρωστος πατέρας που βίασε με τον γκόμενο του το αγοράκι του!!

Ο κόσμος βρίζει και ξεσπάει κατά εισαγγελέα και ανακριτή, ο κόσμος όμως είναι αμόρφωτος και ανενημέρωτος,

δεν ξέρει ότι δεν φταίνε οι δικαστές που είναι έξω αυτό το άρρωστο ερπετό αλλά ο νόμος 'παρασκευοπουλόυ' του νυν υπουργού δικαιοσύνης δηλαδή! Συγχαρητήρια για τους νόμους σας αρχοντες, να τους χαίρεστε!

Εγώ πάντως ήξερα ότι δεν θα προφυλακιστει από όταν έγινε γνωστό το εμετικό γεγονός ..

η αιωνια απορια μου τι πινουν οι νομοθετες οταν βγαζουν κατι τετοιους νομους

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

δεν ειπα οτι εχω δικιο ειπα απλα την γνωμη μου , μπορει ενας αντρας να υοθετησει παιδι μονος του ?

Προφανώς και μπορεί, αλλά συνήθως προτιμόυνται τα ζευγάρια πρώτα.

Δημοσ.

Προφανώς και μπορεί, αλλά συνήθως προτιμόυνται τα ζευγάρια πρώτα.

νομιζω πως οχι για αυτο απο οτι ξερω ο Σεργουλοπουλος εκανε παιδι με παρενθετη μητερα επειδη δεν μπορουσε να υοθετησει 

Δημοσ.

Νομικά μπορεί, και θεωρητικά ισχύουν τα ίδια κριτήρια, πρακτικά δεν ξέρω τι γίνεται αλλά μου φαίνεται λογικό να προτιμούνται τα ζευγάρια: 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Γιατι ανοιγει ειδικο νημα που ουσιαστικα μοιαζει σαν να αποκοβει μια κοινοτητα (LGBT) απο τον υπολοιπο πληθυσμο, σα να μπαινει μονη της στο περιθωριο... Απο αυτο πιαστηκα και ρωτησα. Απαντηση δεν ελαβα, πλην του "το LGBT κίνημα διεκδικεί την ουσιαστική κοινωνική αλλά κ νομική ισότητα". Καμια αντιρρηση, αλλα ενταξει... μπορει να ειμαι ηλιθιος και ακομα δεν καταλαβα τον λογο της αυτοπεριθωριοποιησης. Απο την αλλη, ο Τοξοβολος γραφει οτι "ίσως τότε δεν πιάνεις καλά την νοηματοδότηση". Σωστος, ειναι πιθανο.

Δεν καταλαβαίνω γιατί δε σε καλύπτει η συγκεκριμένη απάντηση. Αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα (για να το συγκεκριμενοποιήσω μιας και είμαστε σε ελληνικό φόρουμ) ΟΛΕΣ οι μειονότητες αντιμετωπίζονται ακριβώς το ίδιο απέναντι στον νόμο εκτός της LGBT κοινότητας. Το να ανοίξει μια κουβέντα σχετικά με τα δικαιώματα που πρέπει να αποκτήσουν ως ισότιμοι πολίτες με ποιον τρόπο ακριβώς τους περιθωριοποιεί;

Δηλαδή αν ανοίξω εγώ ένα τόπικ για τα δίποδα που παρκάρουν όπου βρουν εμποδίζοντας την ομαλή διέλευση των αναπηρικών αμαξιδιών στα ελάχιστα σημεία που το κράτος έχει τοποθετήσει (κάτι σαν) ράμπες, αυτομάτως περιθωριοποιώ τους ανθρώπους με κινητικά προβλήματα; Τι λογική είναι αυτή;

Anorymous φυσικά και ένας άνθρωπος ανεξαρτήτως φύλλου μπορεί να υιοθετήσει παιδί στην Ελλάδα. Ο Σεργουλόπουλος πού κολλάει; Επειδή ο συγκεκριμένος επίλεξε να κάνει με παρένθετη μητέρα δεν ισχύει ο νόμος;  :wacko:

Επεξ/σία από katergaris79
  • Like 2
Δημοσ.

Διαφωνώ με το θέμα του πως ξεκίνησε. Στη συντριπτική πλειονότητα πιστεύω πως είναι ξεκάθαρα θέμα υποτιθέμενης ανωτερότητας όσων δηλώνουν στρέητ και άρα (σύμφωνα με τη λογική των ίδιων) είναι υγιείς και φυσιολογικοί, σε αντίθετα με τους «άρρωστους», «αφύσικους», και «ανώμαλους» ομοφυλόφυλους. Να'ναι καλά η θρησκεία και η κοινωνία (περί αμαρτίας ή αρρώστιας) και η ημιμάθεια (περί φύσης και ανωμαλίας).

Just my 2c.

Δημοσ.

Αποψη μου ειναι οτι μονοι σας τα LGBT ατομα γινεστε θυματα και αυτοστοχοποιηστε.. πχ αυτο το θρεντ τι ακριβως εχει σαν σκοπο; να πειτε τα δικαιωματα σας; αφου ως ανθρωποι και εσεις ειναι ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ πως εχετε τα ιδια δικαιωματα με ολους τους αλλους διαφορετικους (για εσας) ανθρωπους! Τωρα, το αμα καποιες ομαδες ατομων πχ οι ομοφοβικοι και οι ρατσιστες, θελουν να σας στερησουν τα δικαιωματτα σας αυτο ειναι αλλο υποθεση. Ειναι ενα παρα πολυ μικρο ποσοστο αυτων των ατομων.

Απλως, επειδη ομαδες οπως οι ρατσιστες παντα κανουν εκδηλωσεις βιας οποτε μενει η κακια εικονα και επικρατει της καλης ή ουδετερης εικονας που τρεφουν για εσας ολοι οι αλλοι ανθρωποι. Αμα πολεματε για τα δικαιωματα σας και κανετε pride παρελασεις ειναι σαν να περνατε υποσυνειδητα το μηνυμα (σε οσους προσπαθειτε να το περασετε) "Εως τωρα δεν ειμαστε ελευθεροι εξαιτιας εσας που θελετε να μας εκμεταλλευεστε και θελουμε να ανακτησουμε ο,τι ειναι δικαιωματικα δικο μας" μα αυτα τα δικαιωματα ΚΑΝΕΙΣ δε σας τα πηρε!

Επειδη δε γινεται να παρεις το δικαιωμα καποιου ανθρωπου να ζει ελευθερος με τις επιλογες που ο ιδιος πηρε για τη ζωη του και τη σεξουαλικοτητα του. Ειναι κατι στη φυση του καθενος. 

Και μιλωντας με ιστορικη παιδεια μπορω να πω με βεβαιοτητα πως ολα αυτα τα ομοφοβικα κινηματα και το μισος/προκαταληψη

ξεκινησε τη δεκαετια του '60 με τους χιπιδες που επειδη τα λεγομενα 'παιδια των λουλουδιων' καπνιζαν χορτο/LSD/οπιο

και εγινε ο,τι εγινε τελος παντων με το AIDS/HIV και τα STD πηρατε κακια (αδικαιολογητα αμα θελεις τη γνωμη μου) φημη εξαιτιας μερικων ομοφυλοφιλων που απλα ΕΠΕΛΕΞΑΝ (με την δικια τους ελευθερη βουληση,δεν τους το επεβαλε κανενας) να κανουν σεξ χωρις τη χρηση προφυλακτικου και σιγα - σιγα διαδοθηκε η φημη πως εξαιτιας των ομοφυλοφιλων ο κοσμος πεθαινε απο AIDS/HIV.

Το ενα εφερε το αλλο...και φτασαμε εδω που φτασαμε...ο,τι στοιχημα σας βαζω ο,τι αμα κανουμε ενα poll

(αλλα irl οχι ιντερνετιακα που τα αποτελεσματα ειναι αμφισβητισιμα) ο,τι μια μεγαλη πλειοψηφια (πανω απο το 75% δηλαδη)

των ηλικιων 18-35 (νεοι ενηλικες εως ενηλικες οχι οι μεγαλυτεροι που ή θυμουνται ή εζησαν εκεινες τις μερες τις παραπληροφορησης)

πως στην απαντηση "τι γνωμη εχετε για τα ομοφυλοφιλα ζευγαρια;" αμα υπαρχουν 3 απαντησεις π.χ 1- "τα απεχθανομαι" 2- "δεν ασχολουμαι μαζι τους/δικαιωμα τους" και 3-"ειμαι υπερ της ελευθεριας και εκφρασης ταυτοτητας αυτων,ειναι ανθρωποι σαν εμας" 

το 75+ % θα πει ή το 2 ή το 3. το 1 θα το πουν ή οι μεγαλυτεροι σε ηλικια που ειναι πιο στενομυαλοι και ζουν σε ενα παρελθον γεματο κοινωνικες ανισοτητες και μισαλλοδοξια. 

Ποτε μου δεν ειδα γκει ατομο να πεφτει θυμα bullying. As a matter of fact, αμα καποιος απο εσας τους γκει, περναει ενα σημαντικο μερος της ημερας του στο YouTube και διαβαζει σχολια ομοφοβικων hater θα διαπιστωσει πως ολα τα κοριτσακια ηλικιας 12-17 τους υπερασπιζονται τους γκει. Οι παλιες εκεινες εποχες που ελεγε ο γιος στο πατερα "μπαμπα ειμαι γκει" και εβγαζε ο γερος του το ζωναρι να τον χτυπησει εχουν "πεθανει" απτη δεκαετια του '50 και επειτα. Σε λιγο μας βλεπω τους στρεϊτ να κανουμε straight pride επειδη θα ειμαστε η μειοψηφια ετσι οπως παμε... :P

Οποτε όταν πετανε μπουκαλια μπυρας καθως περναω από καπου είναι καθαρα δημιούργημα της φαντασιας μου, όπως και το ότι με εδιωξαν οι γονεις μου μετα τις πανελλήνιες από το σπιτι επειδή "δε θα μενουν στο ιδιο σπιτι με έναν πουστη"

Μου φαινεται παρα πολύ αθωα η προσεγγιση σου, δυστυχως όμως τα πραγματα ακομα δεν είναι όπως τα περιγραφεις. Όχι για ολ@.

Προσοχή με τέτοιες τοποθετήσεις, μου θυμιζει λιγο το "σιγα που γινονται βιασμοι, εγω δεν εχω δει κανεναν".

Διαφωνώ με το θέμα του πως ξεκίνησε. Στη συντριπτική πλειονότητα πιστεύω πως είναι ξεκάθαρα θέμα υποτιθέμενης ανωτερότητας όσων δηλώνουν στρέητ και άρα (σύμφωνα με τη λογική των ίδιων) είναι υγιείς και φυσιολογικοί, σε αντίθετα με τους «άρρωστους», «αφύσικους», και «ανώμαλους» ομοφυλόφυλους. Να'ναι καλά η θρησκεία και η κοινωνία (περί αμαρτίας ή αρρώστιας) και η ημιμάθεια (περί φύσης και ανωμαλίας).

Just my 2c.

Δεν είναι εντελως ατοπα αυτά που λεει, η κυβερνηση Ριγκαν σιγουρα εκμεταλλευτηκε και στοχοποιησε κοσμο και κοσμακη.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...