AtiX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Παιδια για τα ελικοπτερα απατσι τι προβλεπεται?Ρωτά τον καμμένο
Miracle Worker Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Να σε πληροφορήσω ότι σεβαστό κομμάτι της trans κοινότητας δουλεύει στο πεζοδρόμιο... Όχι γιατί το γουστάρει αλλά γιατί δεν έχει άλλη διέξοδο και πρέπει να φάει... Επίσης μια γαργαλιστική λεπτομέρεια, οι περισσότερες δεν προχωράνε σε πλήρη αλλαγή, ενώ το θέλουν, γιατί έτσι θα χάσουν π ελα πει... Αν όλα αυτά σου φαίνονται ανθρώπινα, πάω πάσο... Ειλικρινα, επειδη εκανα παλι την ερωτηση για το σε τι βοηθαει πρακτικα το νομοσχεδιο και δεν πηρα ουσιωδη απαντηση, πως θα βοηθησει στην συγκεκριμενη περιπτωση;
billiboo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ειλικρινα, επειδη εκανα παλι την ερωτηση για το σε τι βοηθαει πρακτικα το νομοσχεδιο και δεν πηρα ουσιωδη απαντηση, πως θα βοηθησει στην συγκεκριμενη περιπτωση; οντος το νομοσχεδιο δεν βοηθαει πουθενα σε αυτο το ομολογουμενος προβλημα στην ουσια το νομοσχεδιο βοηθαει στην συναισθηματικη ικανοποιηση των ατομων αυτων και τπτ αλλο.
AtiX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Ειλικρινα, επειδη εκανα παλι την ερωτηση για το σε τι βοηθαει πρακτικα το νομοσχεδιο και δεν πηρα ουσιωδη απαντηση, πως θα βοηθησει στην συγκεκριμενη περιπτωση;Με αυτό το μικρό βήμα, θα σταματήσουν κάποια καθημερινά προβλήματα που αντιμετωπίζουν... Όπως πχ στις περιπτώσεις που χρειάζεται η παρουσίαση της ταυτοτητας... Τώρα πιο συγκεκριμένα, για την πορνεία, πιστεύω ουσιαστικά τίποτα, γιατί το πρόβλημα δεν το δημιουργούν αυτά τα άτομα αλλά η κοινωνία η ίδια! Αλλα για σκεψου, τουλάχιστον δεν θα έχουν τον εξευτελισμό την μη ταυτοποίησης τους... έστω και αυτό το μικρό πράγμα ίσως να είναι κάτι... Σιγά σιγά, βήμα το βήμα, κάποια στιγμή, οι επόμενες γενιές ελπίζω να μεγαλωσουν και να μην θεωρούν αυτά τα άτομα δεύτερης διαλογής...
billiboo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 atix ποια ειναι η γνωμη σου για το νομοσχεδιο στον καναδα που ανεφερα σε ενα παραπανω σχολιο. πχ εαν γινοταν εδω στην ελλαδα τι θα ελεγες?
AtiX Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 atix ποια ειναι η γνωμη σου για το νομοσχεδιο στον καναδα που ανεφερα σε ενα παραπανω σχολιο. πχ εαν γινοταν εδω στην ελλαδα τι θα ελεγες? Από αυτά που έχω διαβάσει έχει θετικό πρόσημο... Για τις υπερβολές που έχουν γραφτεί όμως δεν μπορώ να πάρω θέση... δυστυχώς ζούμαι την εποχή που αυτό που διαβάζεις μπορεί και να μην ισχύει και να παίζει περισσότερη παραπληροφόρηση παρά ενημέρωση... Δηλαδή δες το στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε και τι τέρατα ακούστηκαν και γράφτηκαν από όλους...
billiboo Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2017 Από αυτά που έχω διαβάσει έχει θετικό πρόσημο... Για τις υπερβολές που έχουν γραφτεί όμως δεν μπορώ να πάρω θέση... δυστυχώς ζούμαι την εποχή που αυτό που διαβάζεις μπορεί και να μην ισχύει και να παίζει περισσότερη παραπληροφόρηση παρά ενημέρωση... Δηλαδή δες το στο νομοσχέδιο που ψηφίστηκε και τι τέρατα ακούστηκαν και γράφτηκαν από όλους... δηλαδη θεωρεις σωστο εαν οι γονεις διαφωνουν ή δεν θελουν να τους περνουν το παιδι ?
Anorymous Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Μαλιστα... αν υπηρχε κρατος επρεπε να ειχαν ηδη συλληφθεί αλλα τι κρατος λεμε τις τελευταιες μερες εχουν γινει πολλαπλες επιθεσεις απο φασιστες και δεν εχει γινει τιποτα
Moderators Kercyn Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Προσωπικά αν πληρώνει εισφορές στο ταμείο και έχει δικαίωμα ιατρικής περίθαλψης γιατί οχι... Κάτσε τι λες τώρα; Δηλαδή το να είσαι τρανς είναι κάποια πάθηση που χρειάζεται εγχείρηση για να βελτιωθεί; Ή είναι κοσμητική επέμβαση;
michael92 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 δηλαδη θεωρεις σωστο εαν οι γονεις διαφωνουν ή δεν θελουν να τους περνουν το παιδι ? Αν οι γονείς διαφωνούν, λογικά οι ίδιοι θα θέλουν να το ξεφορτωθούν.
billiboo Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Αν οι γονείς διαφωνούν, λογικά οι ίδιοι θα θέλουν να το ξεφορτωθούν. αρα με λιγα λογια λες οτι ναι ειναι σωστο εαν ενα παιδι 5 χρονων πει δεν ειμαι αγορι ειμαι κοριτσι και οι γονεις δεν το πανε για ορμονοθεραπεια να πει το κρατος το κακομεταχειριζεσται αρα το περνω και το δινω αλλου ? συν το οτι μονο και μονο που λες οτι θελουν να το ξεφορτωθουν...
randomcat Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Λεσβίες και πρωκτικό (σε γυναίκες) βλέπουν κυρίως οι straight άντρες. Οπότε δεν λέει κάτι αυτό. Εγώ από τα παραπάνω στατιστικά φαντάζομαι κυρίως straight ανδρικό κοινό.
AtiX Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2017 δηλαδη θεωρεις σωστο εαν οι γονεις διαφωνουν ή δεν θελουν να τους περνουν το παιδι ?Έχει να κάνει παντα με το τι θεωρεί κάθε κοινωνία κακοποίηση ανηλίκου! Όπως η τροφή ή η παιδιά, έτσι και ο εξαναγκασμός ή ο περιορισμός σε μια σεξουαλική συμπεριφορά μπορεί να θεωρηθεί κακοποίηση. Εσύ για ένα κακοποιημένο παιδί από τους γονείς του, τι θα πρότεινες?Κάτσε τι λες τώρα; Δηλαδή το να είσαι τρανς είναι κάποια πάθηση που χρειάζεται εγχείρηση για να βελτιωθεί; Ή είναι κοσμητική επέμβαση; Η συγκεκριμένη ασυμβατοτητα δεν μπορεί να θεωρηθεί κοσμητικη επέμβαση... Άλλο δεν μου αρέσει η μύτη μου και άλλο είμαι σε ένα σωμα που μου δημιουργεί προβλήματα... ΠΧ αν εσύ ως άνδρας είχες γυναικομαστία επιπέδου Παμέλα, θα ήθελες κάποιος να σου πει ότι το κανεις για κοσμιτικούς λόγους?Λεσβίες και πρωκτικό (σε γυναίκες) βλέπουν κυρίως οι straight άντρες. Οπότε δεν λέει κάτι αυτό. Εγώ από τα παραπάνω στατιστικά φαντάζομαι κυρίως straight ανδρικό κοινό. Δηλαδή τώρα τι μας λες? ότι τις λεσβίες τις θέλουμε μόνο στις τσόντες και όχι στην κοινωνία και ότι το πρωκτικό δικαιολογείται μόνο για τους str8? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις