Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Έχεις συναναστραφεί ποτέ με ένα trans άτομο για να δεις την ποιότητα ζωής του? αν ναι δεν θα τα έγραφες αυτά...

ναι εχω δουλευει στον χωρο της μοδας δεν βγαζει τα τρελλα λεφτα αλλα ζει μια χαρα

Ναι,που κολλάει αυτό?Αδιάφορο για το θέμα.

καποιος μιλησε για τα ανθρωπινα δικαιωματα και οτι αυτο που εγινε επρεπε να γινει και ειπα και εγω για τα θεματα εργασιας και ασφαλειας, η λογικη λεει πρωτα κοιταμε τα πιο σοβαρα και μετα τα δευτερευοντα και δεν το λεω με την κακη ενοια αλλα με την καλη δηλαδη οτι πρωτα θα επρεπε να κανουμε κατι ολοι μαζι στρειτ γκει τρανς ασπροι μαυροι κλπ κλπ για να εχουμε δουλειά και οχι δουλεία και μετα να κοιταξουμε τα σοβαρα θεματα καθε υποομάδας. 

Δημοσ.

Βλέπω στην 8 θέση το shemale, στην 9 το big dick και στο 4 το lesbians από τους άνδρες...  :devil:  :devil:  :devil:

Εγω βλέπω στο Attica 14 %  στην Άρτα 72 % τραβέλια ?? και καβάλα παιζει mix - grill :P Κατι δεν παει καλα  με αυτα τα νούμερα :lol:

Δημοσ.

Θα ήθελα να μπει στη λίστα των γνωστών genders και η χελώνα νίντζα για να βοηθήσουμε όλες εκείνες τις καταπιεσμένες χελώνες που είχαν την ατυχία να γεννηθούν σε σώμα άνδρα και/ή γυναίκας. Μη στεναχωριέσαι και μην απελπίζεσαι χελώνα νίντζα!!11!!1! Το πρώτο βήμα έγινε με το νομοσχέδιο!!11!!! Κυλάνε δάκρυα ευτυχίας!!

• Like 2
Δημοσ.

ναι εχω δουλευει στον χωρο της μοδας δεν βγαζει τα τρελλα λεφτα αλλα ζει μια χαρα

καποιος μιλησε για τα ανθρωπινα δικαιωματα και οτι αυτο που εγινε επρεπε να γινει και ειπα και εγω για τα θεματα εργασιας και ασφαλειας, η λογικη λεει πρωτα κοιταμε τα πιο σοβαρα και μετα τα δευτερευοντα και δεν το λεω με την κακη ενοια αλλα με την καλη δηλαδη οτι πρωτα θα επρεπε να κανουμε κατι ολοι μαζι στρειτ γκει τρανς ασπροι μαυροι κλπ κλπ για να εχουμε δουλειά και οχι δουλεία και μετα να κοιταξουμε τα σοβαρα θεματα καθε υποομάδας.

Να σε πληροφορήσω ότι σεβαστό κομμάτι της trans κοινότητας δουλεύει στο πεζοδρόμιο... Όχι γιατί το γουστάρει αλλά γιατί δεν έχει άλλη διέξοδο και πρέπει να φάει... Επίσης μια γαργαλιστική λεπτομέρεια, οι περισσότερες δεν προχωράνε σε πλήρη αλλαγή, ενώ το θέλουν, γιατί έτσι θα χάσουν πελατεία... Αν όλα αυτά σου φαίνονται ανθρώπινα, πάω πάσο...
  • Like 1
Δημοσ.

Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω τι κουβαλάτε ορισμένοι εδώ μέσα... καλός ο χαβαλές... καλό και το χιούμορ... Αλλά δεν είναι τα πάντα παιδική χαρα!

• Like 2
Δημοσ.

Να σε πληροφορήσω ότι σεβαστό κομμάτι της trans κοινότητας δουλεύει στο πεζοδρόμιο... Όχι γιατί το γουστάρει αλλά γιατί δεν έχει άλλη διέξοδο και πρέπει να φάει... Επίσης μια γαργαλιστική λεπτομέρεια, οι περισσότερες δεν προχωράνε σε πλήρη αλλαγή, ενώ το θέλουν, γιατί έτσι θα χάσουν πελατεία...

υπαρχουν σιγουρα ατομα που τα φερνουν παρα πολυ δυσκολα και δυστηχως αναγκαζονται να κανουν πεζοδρόμιο υπρχουν και πολλες που ζητανε το ευκολο χρημα εχω δει τρανς αραχτη  μεσα στην αυτοκινηταρα της με τα γουναρικα της να φτιαχνει νυχια και διπλα κατι αλλες να παγωνουν στο κρυο. υπαρχουν τρανς που εχουν κανει αλλαγη και αυτες που δεν εχουν κανει αναλογα τι θελει ο "πελατης".

παντως δεν ειναι ολες στο πεζοδρομιο αρκετες ασχολουνται στον χωρο του θεάματος.

Ολα αυτα τα ξερω απο πρωτο χερι γιατι η θεια μου εχει Ινστιτουτο Αισθητικης και δουλευει αρκετα με τρανς εδω και χρονια.

Δημοσ.

υπαρχουν σιγουρα ατομα που τα φερνουν παρα πολυ δυσκολα και δυστηχως αναγκαζονται να κανουν πεζοδρόμιο υπρχουν και πολλες που ζητανε το ευκολο χρημα εχω δει τρανς αραχτη μεσα στην αυτοκινηταρα της με τα γουναρικα της να φτιαχνει νυχια και διπλα κατι αλλες να παγωνουν στο κρυο. υπαρχουν τρανς που εχουν κανει αλλαγη και αυτες που δεν εχουν κανει αναλογα τι θελει ο "πελατης".

παντως δεν ειναι ολες στο πεζοδρομιο αρκετες ασχολουνται στον χωρο του θεάματος.

Ολα αυτα τα ξερω απο πρωτο χερι γιατι η θεια μου εχει Ινστιτουτο Αισθητικης και δουλευει αρκετα με τρανς εδω και χρονια.

Βρε συμφωνώ, αν και τα drags show δεν το λες και χώρο θεάματος... Αλλά και πάλι μέχρι ποτέ θα ζουν από αυτά? Ως τα σαράντα? Τα σαρανταπέντε? Πόσο κομπόδεμα να έχουν κάνει και πόσο θα κρατήσει? Μετά τι? Αυτοκτονία? Τσατσά σε μπουρδέλο?

γνωμη για δηλωση κακλαμανη να πληρωνει το Ε.Σ.Υ. την εγχειρηση αλλαγης φυλου?

Εκεί να δεις τι έχουμε να ακούσουμε...
Δημοσ.

Βρε συμφωνώ, αν και τα drags show δεν το λες και χώρο θεάματος... Αλλά και πάλι μέχρι ποτέ θα ζουν από αυτά? Ως τα σαράντα? Τα σαρανταπέντε? Πόσο κομπόδεμα να έχουν κάνει και πόσο θα κρατήσει? Μετά τι? Αυτοκτονία? Τσατσά σε μπουρδέλο?

μια χαρα χωρος θεαματος ειναι αν ειχα την καταλληλη παρεα θα πήγαινα μια βολτα απο βιντεο που εχω δει κατι σοου  πχ στις κουκλες φανηκε πολυ καλο.

εξαρταται αν εχουν μυαλο και επενδυσουν σωστα τα λεφτα τους μπορει να ζησουν ανετα για το υπολοιπο της ζωης τους.

Δημοσ.

Εκεί να δεις τι έχουμε να ακούσουμε...

δηλαδη τι εννοεις?

Δημοσ.

δηλαδη τι εννοεις?

Προσωπικά αν πληρώνει εισφορές στο ταμείο και έχει δικαίωμα ιατρικής περίθαλψης γιατί οχι...

μια χαρα χωρος θεαματος ειναι αν ειχα την καταλληλη παρεα θα πήγαινα μια βολτα απο βιντεο που εχω δει κατι σοου πχ στις κουκλες φανηκε πολυ καλο.

εξαρταται αν εχουν μυαλο και επενδυσουν σωστα τα λεφτα τους μπορει να ζησουν ανετα για το υπολοιπο της ζωης τους.

Να θυμηθώ αν πάμε ή οργανωθεί κανένα party να σου στείλω pm :)
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...