Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Με τον χαμό που έγινε για τον προσδιορισμό φίλου πέρασε στα ψηλά και το νομοσχέδιο για την τουρκική ένωση Θράκης...

Αυτο ακριβως ήθελα να συμπληρωσω τι περνανε ρε οι π@στηδες της βουλης ....

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Με τον χαμό που έγινε για τον προσδιορισμό φίλου πέρασε στα ψηλά και το νομοσχέδιο για την τουρκική ένωση Θράκης...

Αυτο ακριβως ήθελα να συμπληρωσω τι περνανε ρε οι π@στηδες της βουλης ....

γνωστο το κολπο να αποπροσανατολίζουν τις μαζες , τουλαχιστον δεν το εβαλαν σε κανενα αρθρο για ιχθυοκαλλιέργειες οπως παλιοτερα :P

• Like 1
Δημοσ.

παντως ο μονος που βλεπω να σφιγγετε εισαι εσυ σου μιλουν και απαντας με ειρωνικο τονο .

Δεν φταίω εγώ αν εσύ πήρες προσωπικά το post μου με τις πλερέζες...

Αλήθεια που είδες το σφίξιμο και το ειρωνικό τόνο?

Δημοσ.

Ε ένα ζόρι το αποπνέεις όσο να πεις.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν (πολύ) πιο σοβαρά ζητήματα προς επίλυση και έχουμε κάνει μεσανατολικό το δικαίωμα του 15χρονου στην επιλογή φύλου. Ή μήπως τελικά δεν είναι αυτό το θέμα, αλλά κάτι μεγαλύτερο;

Θα μου πεις, το ότι υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα που ζητούν λύση, σημαίνει ότι δεν πρέπει ν' αλλάξει τίποτ' άλλο; Προφανώς και όχι, αλλά να ξέρουμε πού βαδίζουμε.

Δημοσ.

Ε ένα ζόρι το αποπνέεις όσο να πεις.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν (πολύ) πιο σοβαρά ζητήματα προς επίλυση και έχουμε κάνει μεσανατολικό το δικαίωμα του 15χρονου στην επιλογή φύλου.

Θα μου πεις, το ότι υπάρχουν σοβαρότερα προβλήματα που ζητούν λύση, σημαίνει ότι δεν πρέπει ν' αλλάξει τίποτ' άλλο; Προφανώς και όχι, αλλά να ξέρουμε πού βαδίζουμε.

Ναι βρε φίλε, μεγάλο ζόρι... :lol:

Δημοσ.

Πάντως η αλήθεια είναι ότι υπάρχουν (πολύ) πιο σοβαρά ζητήματα προς επίλυση και έχουμε κάνει μεσανατολικό το δικαίωμα του 15χρονου στην επιλογή φύλου. Ή μήπως τελικά δεν είναι αυτό το θέμα, αλλά κάτι μεγαλύτερο;

Κοίτα, για εμένα και για εσένα ναι, ισχύει αυτό. Για κάποιον άλλον όμως το νομοσχέδιο αυτό μπορεί να είναι τα πάντα ξέρω γω. Παρομοίως και για το σύμφωνο, και για άλλα θέματα που έγινε ολόκληρος χαμός ενώ δεν χρειαζόταν να γίνει. Όχι επειδή είναι ασήμαντα, αλλά επειδή οι αντιδράσεις κυρίως στα ΜΜΕ και στα κοινωνικά δίκτυα οδήγησαν σε escalation που δεν ήταν αναγκαίο.

Συμφωνώ πάντως πως δεν είναι απαραίτητο να το κάνουμε μεσανατολικό. Όχι όμως επειδή αφορά λίγους, ούτε επειδή υπάρχουν και σοβαρότερα. Αλλά γιατί απλά δεν βγαίνει πουθενά. χώρια του ότι προφανώς κάποιοι θέλουν να το κάνουμε μεσανατολικό, το γιατί δεν θέλω να το αναλύσω γιατί απαγορεύονται (ορθώς) τέτοιου είδους συζητήσεις εδώ ;)

Δημοσ.

Ρωτα ενα ψυχολογο , μπορει ενα παιδι που δεν εχει ωριμασει ακομα να αλλαζει φυλο με ενα χαρτι ;; - μετα αλλαζει και πισω οποτε αυτοξεφτιλιζεται το νομοσχεδιο .

Υπαρχουν περιεργες οργανωσεις "ανθρωπινων δικαιωματων" απο πισω και περα απο τα δικηγοριστικα η εποχη των μνημονιων εχει ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗ ελευθεριων - δεν υπερασπιζονται το δικιο των αδυνατων οπως επικαλουνται .

Δημοσ.

Ο ψυχολόγος μάλλον θα σου πει πως το παιδί έχει εκδηλώσει ήδη τηv ταυτότητα φύλου του πολύ πριν τα 15 :P

• Like 4
Δημοσ.

Παιδοψυχολόγος αποκλειεται να συμφωνησει . Και νομικα οπως με πολλα αλλα πραγματα θα περιμενει τα 18 .Γιατι τοση βιασυνη ; Αν παμε στη σεξουαλικοτητα απο τα 12 μην κυνηγαμε και οσους αρεσκονται σε lolicon ειναι υποκριτικο :P

Δημοσ.

Παιδοψυχολόγος αποκλειεται να συμφωνησει . Και νομικα οπως με πολλα αλλα πραγματα θα περιμενει τα 18 .Γιατι τοση βιασυνη ; Αν παμε στη σεξουαλικοτητα απο τα 12 μην κυνηγαμε και οσους αρεσκονται σε lolicon ειναι υποκριτικο :P

Μιας και στην επιτροπη για την εγκριση αλλαγης φυλου θα συμμετεχει ΚΑΙ παιδοψυχολογος,among others,τότε δεν υπάρχει λόγος να ανησυχείς,θα το "κοψει" αυτός.

Εκτός και αν δεν αποκλειεται τελικά να συμφωνήσει.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τελικά γιατί δεν υπάρχει επιτροπή ή έστω γιατρός για ενήλικες μάθαμε τελικά;

Δημοσ.

'Ηταν προεκλογική δέσμευση ... επιτέλους χαρές στα σκέλια μας.. συγνώμη στα νώτα μας ήθελα να πω, τώρα και με το νόμο :P

• Like 1
Δημοσ.

Φανταζομαι μονο μια φορα επιτρεπεται η αλλαγη φυλου.

Υπαρχει καπου το νομοσχεδιο ολοκληρο να το διαβασουμε;

Δημοσ.

Φανταζομαι μονο μια φορα επιτρεπεται η αλλαγη φυλου.

Υπαρχει καπου το νομοσχεδιο ολοκληρο να το διαβασουμε;

Δυο φορες 

Αλλα νομιζω επρεπε να εχεις απειρες αλλαγες να μη βαριεσαι και να βαζανε και το αφυλο και οτι αλλο θελει να δηλωσει ο καθενας 

%25CE%259A%25CE%25B1%25CF%2584%25CE%25B1

Αφου λυσαμε ολα τα προβληματα, οικονομικα ανεργια υγεια παιδεια εχουμε να ασχοληθουμε με αυτο τωρα 

Ενα μεγαλο μπραβο σε αυτους που φροντιζουν να τακτοποιουν τετοια σοβαροτερα θεματα 

Το καλο ειναι οτι απο δω και περα θα μπορουν και οι τρανσεξουαλ να μπαινουν στο αεροπλανο ενω μεχρι τωρα ειχαν προβλημα και εχαναν πτησεις

Δημοσ.
Το καλο ειναι οτι απο δω και περα θα μπορουν και οι τρανσεξουαλ να μπαινουν στο αεροπλανο ενω μεχρι τωρα ειχαν προβλημα και εχαναν πτησεις

ισχυει κατι τετοιο αν ναι ειναι τραγικο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...