Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ακολούθως κάποιοι μπορεί να το θεωρούν ντροπή τώρα που ψηφίστηκε. Δε βλέπω πού έγκειται το πρόβλημα ακριβώς.

Το πρόβλημα έγκειται ότι εγώ μπορεί να νιώθω ντροπή αλλά δεν απαιτώ να κόψουμε τα δικαιώματα από αυτή την κατηγορία ανθρώπων... Ελπίζω να καταλαβαίνεις τι διαφορά...

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Κάτι πιάνω, αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει αυτό που λες με το να χαρακτηρίζεις σκατόψυχους κάποιους. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πού παραπέμπει κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

Παιδιά έχω ένα πρόβλημα συναισθηματικής φύσης και δεν έχω κανέναν να το συζητήσω. Επειδή δε θέλω να αρχίσουν διάφοροι να τρολλάρουν και να κλεισει το θεμα, αν θα ηθελε καποιος να μου στειλει μηνυμα ειναι ευπρόσδεκτος. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Τελικά πέρασε το νομοσχέδιο ας ελπίσουμε ότι είναι για το καλό των ανθρώπων αυτών αν και προσωπική γνώμη απλά με ένα νόμο δεν αλλάζεις κάτι πρέπει να έχει αλλάξει η κοινωνία πρώτα.

Δημοσ.

Κάτι πιάνω, αλλά δε μπορώ να καταλάβω τι σχέση έχει αυτό που λες με το να χαρακτηρίζεις σκατόψυχους κάποιους. Ελπίζω να καταλαβαίνεις πού παραπέμπει κάτι τέτοιο.

Πάμε να στο θέσω πιο αναλυτικά:

Τι πιστεύεις ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να ψηφιστεί το νομοσχέδιο ενώ καλά καλά δεν μπορεί να ξεχωρίσει το ομοφυλόφιλος από το διαφυλικός...

Τι πιστεύεις ότι είναι ένας άνθρωπος που ακολουθεί την εντολή της εκκλησίας και όχι μόνο δεν αποδέχεται τα trans άτομα αλλά τους απαγορεύει ας πούμε να εκκλησιαστούν...

Τι πιστεύεις ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να ψηφιστεί το νομοσχέδιο επειδή θεωρεί αυτούς τους ανθρώπους άρρωστους...

Τι πιστεύεις ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να ψηφιστεί το νομοσχέδιο επειδή του χαλάει την αισθητική...

Τι πιστεύεις ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να ψηφιστεί το νομοσχέδιο επειδή το κόμμα του δεν συμφωνεί...

Τι πιστεύεις ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να ψηφιστεί το νομοσχέδιο γιατί κάποιοι θα το εκμεταλλευτούν και θα κάνουν μπανιστήρι στα γυναικεία μπάνια ή δεν θα πάνε φαντάροι ή, ή, ή...

Τι πιστεύεις ότι είναι ένας άνθρωπος που δεν θέλει να ψηφιστεί το νομοσχέδιο επειδή δεν θα μπορεί να ξεχωρίσει τις γυναίκες...

Δημοσ.

Εγώ θα το θεωρούσα ντροπή... για την κοινωνία μας... για την δημοκρατία μας... για το πολιτισμό μας...

Αποψεις του ενος.

Δημοσ.

Αχεμ και στο στρατο πολλους τους ειχαν πιασει τα ψυχολογικα τους και πηραν απαλαγή τελικα . Τρολάρισμα θελει το υποκριτικό καθεστώς :P Ολοι με π@στοχαρτο να δουμε μετα τι θα παρουν οι καμμένοι  :D Τελικά μόνο αν εισαι LGBT+ έχεις δικαιωματα να γλιτωνεις το πήδημα ....

• Like 1
Δημοσ.

Αχεμ και στο στρατο πολλους τους ειχαν πιασει τα ψυχολογικα τους και πηραν απαλαγή τελικα . Τρολάρισμα θελει το υποκριτικό καθεστώς :P Ολοι με π@στοχαρτο να δουμε μετα τι θα παρουν οι καμμένοι :D Τελικά μόνο αν εισαι LGBT+ έχεις δικαιωματα να γλιτωνεις το πήδημα ....

Αλήθεια γιατί δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν gay που να μην έχει πάει φαντάρος?

Δημοσ.

Αλήθεια γιατί δεν έχω γνωρίσει ούτε έναν gay που να μην έχει πάει φαντάρος?

Θες εξήγηση σε αυτό τώρα σοβαρά;

Ένας καλός φίλος φλέρταρε με κατάθλιψη όταν απολύθηκε.

Δημοσ.

Θες εξήγηση σε αυτό τώρα σοβαρά;

Ένας καλός φίλος φλέρταρε με κατάθλιψη όταν απολύθηκε.

Εγώ δεν θέλω καμία εξήγηση για αυτό που έγραψα... κάποιοι που το παίζουν str8 να τα ακούν αυτά...

Σάμπως είναι ο πρώτος ή ο τελευταίος νόμος του κράτους που είναι για γέλια;

Πες μου ότι διαβάζεις και ανάποδα??? Πλερέζα?

• Like 1
Δημοσ.

Με τον χαμό που έγινε για τον προσδιορισμό φίλου πέρασε στα ψηλά και το νομοσχέδιο για την τουρκική ένωση Θράκης...

Το οποίο μόλις άκουσα ότι ψηφίστηκε και απο τον Άδωνη, τον γνωστό, τον μπουμπούκο...

Δημοσ.

Εγώ δεν θέλω καμία εξήγηση για αυτό που έγραψα... κάποιοι που το παίζουν str8 να τα ακούν αυτά...

Πες μου ότι διαβάζεις και ανάποδα??? Πλερέζα?

παντως ο μονος που βλεπω να σφιγγετε εισαι εσυ σου μιλουν και απαντας με ειρωνικο τονο .

• Like 3
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...