billiboo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μαζί σου σε αυτό,κ μενα με ενοχλούν τα λυσάρια,καθε ειδους(και ΠΟΛΥ). Συγχέεις όμως 2 διαφορετικά πράγματα. Ναι. Να βαζει γόβες κυρίως. https://www.youtube.com/watch?v=KStnfjwtRaI δηλαδη αμα παρουμε δειγμα dna απο ενα τρανσ ατομο τι θα δουμε? το φυλο με το οποιο γεννηθηκε ή αυτο που νιωθει? .... η ανθρωποτητα πια παει αναλογα με το πως νιωθει ο καθενας και αγνοει επιστημονικη γνωση και γεγονοτα.
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν είμαι ψυχολόγος απλα αναφερω την αρνητική εισήγηση που κανει η επισημη ενωση ελλαδος σαν ποιο ειδικη. Σου παραθετω επισημη σελιδα και λογαριασμο στο φβ που ηθελες https://www.hscap.gr/ https://www.facebook.com/hscap/photos/pcb.2021780294723944/2021779958057311/?type=3&theater Ναι βρε ούτε είμαι και εγώ αλλά... α) όταν αναφέρεται από τους ίδιους ότι είναι αρνητικοί γιατί δεν έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις – πληροφορίες... β) όταν εμπλέκει την Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος που στα άτομα που την έχουν, υπάρχει το φαινόμενο της μη αναγνώρισης φύλου και θεωρεί ότι υπάρχει, η Δ.Α.Φ. σε όλα τα trans άτομα... Για να καταλάβεις δηλ εν υπήρχε έρευνα που να συνδέει και την γαστρεντερίτιδα, θα το έγραφαν και αυτό! γ) όταν αναφέρετε μόνο το “Διαταραχές Ταυτότητας Φύλου” / "Δυσφορία Φύλου” η οποία και επισήμως εντός του 2018 θα αποχαρακτηριστεί από διαταραχή... δ) όταν στην επίσημη σελίδα τους δεν βρήκα ούτε μια παραπομπή που να επιβεβαιώνει όλα αυτά που υποστηρίζουν... ε) όταν αναφέρεται ρητά από το νομοσχέδιο ότι θα πρέπει να υπάρχει θετική γνωμάτευση από ιατρικό συμβούλιο του Γεν. Νοσ. Παίδων Αθηνών με την συμμέτοχη παιδοψυχιάτρων... στ) όταν για την οποία συμμετοχή τους, παραπονιούνται ότι δεν έχουν ερωτηθεί (???), λες και θα πρέπει να πάρουμε την άδεια τους ένα πράγμα... Μου κάνει τρομερή εντύπωση που βγάζουν τέτοια ανακοίνωση επιστήμονες άνθρωποι... δηλαδη αμα παρουμε δειγμα dna απο ενα τρανσ ατομο τι θα δουμε? το φυλο με το οποιο γεννηθηκε ή αυτο που νιωθει? .... η ανθρωποτητα πια παει αναλογα με το πως νιωθει ο καθενας και αγνοει επιστημονικη γνωση και γεγονοτα. Μπορείς να μου βρεις ένα επίσημο επιστημονικό – ιατρικό κείμενο που να υποστηρίζει ότι τα trans άτομα δεν έχουν το δικαίωμα στην αναγνώριση της ταυτότητα τους?
billiboo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ναι βρε ούτε είμαι και εγώ αλλά... α) όταν αναφέρεται από τους ίδιους ότι είναι αρνητικοί γιατί δεν έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις – πληροφορίες... β) όταν εμπλέκει την Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος που στα άτομα που την έχουν, υπάρχει το φαινόμενο της μη αναγνώρισης φύλου και θεωρεί ότι υπάρχει, η Δ.Α.Φ. σε όλα τα trans άτομα... Για να καταλάβεις δηλ εν υπήρχε έρευνα που να συνδέει και την γαστρεντερίτιδα, θα το έγραφαν και αυτό! γ) όταν αναφέρετε μόνο το “Διαταραχές Ταυτότητας Φύλου” / "Δυσφορία Φύλου” η οποία και επισήμως εντός του 2018 θα αποχαρακτηριστεί από διαταραχή... δ) όταν στην επίσημη σελίδα τους δεν βρήκα ούτε μια παραπομπή που να επιβεβαιώνει όλα αυτά που υποστηρίζουν... ε) όταν αναφέρεται ρητά από το νομοσχέδιο ότι θα πρέπει να υπάρχει θετική γνωμάτευση από ιατρικό συμβούλιο του Γεν. Νοσ. Παίδων Αθηνών με την συμμέτοχη παιδοψυχιάτρων... στ) όταν για την οποία συμμετοχή τους, παραπονιούνται ότι δεν έχουν ερωτηθεί (???), λες και θα πρέπει να πάρουμε την άδεια τους ένα πράγμα... Μου κάνει τρομερή εντύπωση που βγάζουν τέτοια ανακοίνωση επιστήμονες άνθρωποι... δηλαδη δεν θα επρεπε να συμετασχει στις συζητησεις η ενωση παιδοψυχιατρων? επισης η πρακτικη που εδω και καιρο χρησιμοποιειται στο εξωτερικο να μπουκωνουν παιδια και εφηβους με ορμονες προκειμενου να ''διορθωσουν'' το φυλο τους? στην ουσια τους διαταρασουν την ηβη-εφηβια με τραγικα αποτελεσματα. 1
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 δηλαδη δεν θα επρεπε να συμετασχει στις συζητησεις η ενωση παιδοψυχιατρων? επισης η πρακτικη που εδω και καιρο χρησιμοποιειται στο εξωτερικο να μπουκωνουν παιδια και εφηβους με ορμονες προκειμενου να ''διορθωσουν'' το φυλο τους? στην ουσια τους διαταρασουν την ηβη-εφηβια με τραγικα αποτελεσματα. Δεν κατάλαβες, οι ίδιοι τους ανέφεραν ότι δεν ρωτήθηκαν για την συμμετοχή τους... Διάβασε σε παρακαλώ την ανακοίνωση σελίδα 1 κάτω και αρχές 2, παράγραφος 3 και βγάλε συμπέρασμα λογικής... Όσο αφορά για τις ορμόνες... οι περισσότεροι αναφέρουν ότι όσο νωρίτερα ξεκινήσει ένα παιδί τόσο λιγότερες παρενέργειες θα έχει...
billiboo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ναι βρε ούτε είμαι και εγώ αλλά... α) όταν αναφέρεται από τους ίδιους ότι είναι αρνητικοί γιατί δεν έχουν τις απαιτούμενες γνώσεις – πληροφορίες... β) όταν εμπλέκει την Διαταραχή Αυτιστικού Φάσματος που στα άτομα που την έχουν, υπάρχει το φαινόμενο της μη αναγνώρισης φύλου και θεωρεί ότι υπάρχει, η Δ.Α.Φ. σε όλα τα trans άτομα... Για να καταλάβεις δηλ εν υπήρχε έρευνα που να συνδέει και την γαστρεντερίτιδα, θα το έγραφαν και αυτό! γ) όταν αναφέρετε μόνο το “Διαταραχές Ταυτότητας Φύλου” / "Δυσφορία Φύλου” η οποία και επισήμως εντός του 2018 θα αποχαρακτηριστεί από διαταραχή... δ) όταν στην επίσημη σελίδα τους δεν βρήκα ούτε μια παραπομπή που να επιβεβαιώνει όλα αυτά που υποστηρίζουν... ε) όταν αναφέρεται ρητά από το νομοσχέδιο ότι θα πρέπει να υπάρχει θετική γνωμάτευση από ιατρικό συμβούλιο του Γεν. Νοσ. Παίδων Αθηνών με την συμμέτοχη παιδοψυχιάτρων... στ) όταν για την οποία συμμετοχή τους, παραπονιούνται ότι δεν έχουν ερωτηθεί (???), λες και θα πρέπει να πάρουμε την άδεια τους ένα πράγμα... Μου κάνει τρομερή εντύπωση που βγάζουν τέτοια ανακοίνωση επιστήμονες άνθρωποι... Μπορείς να μου βρεις ένα επίσημο επιστημονικό – ιατρικό κείμενο που να υποστηρίζει ότι τα trans άτομα δεν έχουν το δικαίωμα στην αναγνώριση της ταυτότητα τους? ειναι διαφορετικο να μπορει καποιος να δηλωνει οτι θελει και διαφορετικο να υποχρεωνει ολους τους αλλους να πιστευουν οτι ο ανδρας μπορει να γινει γυναικα και το αντιστροφο.
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 ειναι διαφορετικο να μπορει καποιος να δηλωνει οτι θελει και διαφορετικο να υποχρεωνει ολους τους αλλους να πιστευουν οτι ο ανδρας μπορει να γινει γυναικα και το αντιστροφο. Δεν σε υποχρεώνει κανένας να το πιστέψεις, σε υποχρεώνει όμως να το σεβαστείς... αυτό δεν απαιτεί η κοινωνία ανθρώπων που επικαλείσαι? 2
billiboo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν σε υποχρεώνει κανένας να το πιστέψεις, σε υποχρεώνει όμως να το σεβαστείς... αυτό δεν απαιτεί μια κοινωνία ανθρώπων που επικαλείσαι? λαθος οταν σου δινει το δικαιωμα να γραφεται σε ενα επισημο αναγνωριστηκο εγγραφο οτι φυλο θελεις τοτε σε υποχρεωνει να το πιστεψεις και δεν ειπα οτι πρεπει να μην σεβομασται τους συνανθρωπους μας αυτο επιβαλετε.
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 λαθος οταν σου δινει το δικαιωμα να γραφεται σε ενα επισημο αναγνωριστηκο εγγραφο οτι φυλο θελεις τοτε σε υποχρεωνει να το πιστεψεις και δεν ειπα οτι πρεπει να μην σεβομασται τους συνανθρωπους μας αυτο επιβαλετε. Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει για σένα και για έναν έγχρωμο Έλληνα... Ο σεβασμός δεν επιβάλετε, καλλιεργείται και κατακτιέται...
billiboo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Φαντάζομαι το ίδιο ισχύει για σένα και για έναν έγχρωμο Έλληνα... Ο σεβασμός δεν επιβάλετε, καλλιεργείται και κατακτιέται... προφανως και δεν εννοουσα οτι επιβαλετε με την εννοια της βιας... εννοουσα οτι ειναι αυτονοητος 1
deesnider Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 σε υποχρεώνει όμως να το σεβαστείς Ο σεβασμός δεν επιβάλετε, καλλιεργείται και κατακτιέται Αυτά κάνεις και μένεις αξέχαστος. Ακόμα κι αν βαριέται ν' ασχοληθεί κάποιος... 6
suffocater Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 δηλαδη αμα παρουμε δειγμα dna απο ενα τρανσ ατομο τι θα δουμε? το φυλο με το οποιο γεννηθηκε ή αυτο που νιωθει? .... η ανθρωποτητα πια παει αναλογα με το πως νιωθει ο καθενας και αγνοει επιστημονικη γνωση και γεγονοτα. -To βιντεο το είδες?- Εγω έχω ξεκάθαρες προτεραιότητες πάντως. Αν ενας πατέρας μου λέει οτι ανησυχει και βιώνει κάθε μέρα τον φόβο να δει το παιδί του κρεμασμένο και αυτό το νομοσχέδιο βοηθάει έστω και 1% ωστε να μη συμβεί,εγω το στηρίζω. Εσύ πες οτι το νομοσχέδιο πάει πίσω "την ανθρωπότητα".
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Αυτά κάνεις και μένεις αξέχαστος. Ακόμα κι αν βαριέται ν' ασχοληθεί κάποιος...Σε ευχαριστώ που με παρακολουθείς στο τι γράφω και που ψάχνεις για λάθη μου... ελπίζω να τα πούμε σύντομα και όχι σε κανένα πεντάμηνο, πάλι... Σημαντικό έγραψα ΤΟ σεβαστείς... εννοώντας το νομοσχέδιο, όπως λέμε είσαι υποχρεωμένος να σεβαστείς τον νόμο... ΥΓ: Μην αρχίσεις πάλι την κοπτοραπτική plz 2
billiboo Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 -To βιντεο το είδες?- Εγω έχω ξεκάθαρες προτεραιότητες πάντως. Αν ενας πατέρας μου λέει οτι ανησυχει και βιώνει κάθε μέρα τον φόβο να δει το παιδί του κρεμασμένο και αυτό το νομοσχέδιο βοηθάει έστω και 1% ωστε να μη συμβεί,εγω το στηρίζω. Εσύ πες οτι το νομοσχέδιο πάει πίσω "την ανθρωπότητα". δεν ειπα οτι παει πισω την ανθρωποτητα. και τελος παντων καποιες ερευνες που ειχα δει ελεγαν οτι τα ποσοστα αυτοκτονιας (ή αποπειρας) δεν μειωνονται μετα απο ενχειριση αλλαγης φυλου. και φυσικα ειναι κακο να αυτοκτονουν ανθρωποι ομως αυτο δεν αλλαζει τα facts.
deesnider Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Σε ευχαριστώ που με παρακολουθείς στο τι γράφω και που ψάχνεις για λάθη μου... ελπίζω να τα πούμε σύντομα και όχι σε κανένα πεντάμηνο, πάλι... Σημαντικό έγραψα ΤΟ σεβαστείς... εννοώντας το νομοσχέδιο, όπως λέμε είσαι υποχρεωμένος να σεβαστείς τον νόμο... ΥΓ: Μην αρχίσεις πάλι την κοπτοραπτική plz Χωρίς κοπτοραπτική λοιπόν: Ο «σεβασμός» έχει συγκεκριμένη έννοια, εντελώς διαφορετική από την «υπακοή». Υπακούω και σε νόμους τους οποίους κάθε άλλο παρά σέβομαι. Από το τι γράφεις, λοιπόν, μέχρι το τι εννοείς, ένα ψιλοχοντροχάος υπάρχει. Αυτά που γράφονται σχολιάζω. Αυτά που εννοούνται, ίσως να μπορεί να τα σχολιάσει καμιά καφετζού. Παρεμπιπτόντως, το thread παρακολουθώ - στο οποίο, ότι είχα να πω το είπα και δε βλέπω το λόγο να συνεχίζω κούφιες αντιπαραθέσεις - όχι εσένα, οπότε μην επαίρεσαι, τσάμπα πάνε οι ευχαριστίες. Απλώς, τα διάφορα διαμάντια σ' αυτό, τρεις-τέσσερις συγκεκριμένοι τα γράφετε, αυτά είναι που χτυπάνε στο μάτι, άρα...
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Χωρίς κοπτοραπτική λοιπόν: Ο «σεβασμός» έχει συγκεκριμένη έννοια, εντελώς διαφορετική από την «υπακοή». Υπακούω και σε νόμους τους οποίους κάθε άλλο παρά σέβομαι. Από το τι γράφεις, λοιπόν, μέχρι το τι εννοείς, ένα ψιλοχοντροχάος υπάρχει. Αυτά που γράφονται σχολιάζω. Αυτά που εννοούνται, ίσως να μπορεί να τα σχολιάσει καμιά καφετζού. Παρεμπιπτόντως, το thread παρακολουθώ - στο οποίο, ότι είχα να πω το είπα και δε βλέπω το λόγο να συνεχίζω κούφιες αντιπαραθέσεις - όχι εσένα, οπότε μην επαίρεσαι, τσάμπα πάνε οι ευχαριστίες. Απλώς, τα διάφορα διαμάντια σ' αυτό, τρεις-τέσσερις συγκεκριμένοι τα γράφετε, αυτά είναι που χτυπάνε στο μάτι, άρα... Δηλαδή πρώτη φορά ακούς το "Σεβασμός στο Σύνταγμα και τους Νόμους"... Το "ΤΟ" το κάνουμε γαργάρα γιατί δεν το πήραμε χαμπάρι στην προσπάθεια μας να προλάβουμε να την πούμε άκομψα στον άλλον... Αλλά ξέχασα που να φανταστείς ότι σε μια συζήτηση για το νομοσχέδιο το "ΤΟ" αναφέρεται σε αυτό... συγγνώμη που δεν το έγραψα καμία δεκαριά ακόμα φορές... Τελος κατηγορούμε τρεις τέσσερεις συγκεκριμένους ότι πετάνε διαμάντια, όλα αυτά για να μην παραδεχτούμε το: βιάστικα και έκανα λάθος! Έτσι για να κάνουμε φινάλε με υπογραφή deesnider...
Προτεινόμενες αναρτήσεις