suffocater Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Η επιστημονική κοινότητα και η ιατρική κοινότητα δεν είναι θεότητες αλλά όπως ανέφερες αποτελούνται από ανθρώπους και από όσο γνωρίζω πολλές φορές οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις.Ειναι λάθος να προβάλλεται ότι μια άποψη είναι μαζικώς αποδεκτή λοιπόν και ειδικά σε θέματα του τι αρέσει στον καθένα να κάνει,αυτό δεν άπτεται καν επιστήμης.Σου παραθέτω δεδομένα ενώ εσύ απόψεις, με επίκληση στην αυθεντία των ατόμων, οι οποίες σε βρίσκουν σύμφωνο.Μη αντικειμενική προσέγγιση δηλαδή. Γνωρίζω λοιπόν κοινωνικούς λειτουργούς πού έχουν άκρως αντίθετες απόψεις με αυτές που αναφέρεις.Επιστήμονες οι μέν, επίστημονες και οι δέ, και πάει λέγοντας.. ΑΝ επιθυμείς να είσαι αντικειμενικός και κατεπέκτασιν επιστήμων, θα πρέπει να μάθεις να βλέπεις τα δεδομένα δίχως το φίλτρο του <<θέλω>> σου, πράγμα δύσκολο, όχι βέβαια ακατόρθωτο και δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα. Πόσο μπερδεμένος μπορεί να εισαι,για αλλη μια φορά. Η επιστήμη δεν εχει να κανει με αποψεις. Προφανώς δεν ειναι θεότητες,αλλα ειναι ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΡΕΥΤΕΙΣ ΩΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ. Αν η επιστημονική κοινότητα καταλήγει κάπου με επιστημονική μεθοδο,ΔΕΝ εχει σημασία τι νομιζει ως προσωπικη αποψη ενας επιστήμονας. 1
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 υπάρχει μόνο ανάγκη έκφρασης της σεξουαλικότητας του καθενός... Γιατί ρε μάστορα με το ζόρι όμως; Όλοι έχουμε σεξουαλικότητα όποια κι αν είναι αυτή. Πρέπει να την εξωτερικεύουμε όμως;
suffocater Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Γιατί ρε μάστορα με το ζόρι όμως; Όλοι έχουμε σεξουαλικότητα όποια κι αν είναι αυτή. Πρέπει να την εξωτερικεύουμε όμως; Γιατι,σου είπε κανείς να το κανεις ΕΣΥ με το ζόρι?
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Γιατί ρε μάστορα με το ζόρι όμως; Όλοι έχουμε σεξουαλικότητα όποια κι αν είναι αυτή. Πρέπει να την εξωτερικεύουμε όμως; Θέλεις να μου πεις ότι δεν πρέπει να εκφράζουμε την σεξουαλικότητά μας... ότι θα πρέπει να την καταπιέζουμε γιατί κάποιοι, που δεν τους αφορά και πάντα θεωρητικά θα ενοχληθούν? Κ' εμένα μου την έχουν πέσει άσχημα γυναίκες... τι θα πρέπει να κάνω? Να αρχίσω να ωρύομαι σαν κακομαθημένο, να κάνω τουμπεκί γιατί έτσι είναι το “νορμάλ” ή να σκεφτώ το απλό... δεν με αφορά? Αλήθεια, εσύ περιορίζεις την σεξουαλικότητα σου?
HALF EVIL Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Αν το νομοσχέδιο έχει μελετηθεί σε βάθος, έχουν ληφθεί υπόψη Όλες οι παράμετροι και το σπουδαιότερο ασχολήθηκαν με την σύνταξη του επιστήμονες και αν τελικά κάνει κάποιους ανθρώπους ευτυχισμένους, κανένα πρόβλημα. Αυτό που δεν μου αρέσει είναι ότι μη ειδικοί εδώ εκφράζουν απόψεις υπέρ και κατά σύμφωνα με το θυμικό τους και όχι σύμφωνα με επιστημονικές γνώσεις. 1
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Γιατι,σου είπε κανείς να το κανεις ΕΣΥ με το ζόρι? Θέλεις να μου πεις ότι δεν πρέπει να εκφράζουμε την σεξουαλικότητά μας... ότι θα πρέπει να την καταπιέζουμε γιατί κάποιοι, που δεν τους αφορά και πάντα θεωρητικά θα ενοχληθούν? Κ' εμένα μου την έχουν πέσει άσχημα γυναίκες... τι θα πρέπει να κάνω? Να αρχίσω να ωρύομαι σαν κακομαθημένο, να κάνω τουμπεκί γιατί έτσι είναι το “νορμάλ” ή να σκεφτώ το απλό... δεν με αφορά? Αλήθεια, εσύ περιορίζεις την σεξουαλικότητα σου? Προσωπικά είμαι υπέρ της διακριτικότητας. Μου αρέσουν οι γυναίκες αλλά δεν κάνω σα λιμάδι όταν βλέπω μια ωραία γυναίκα. Είχα ένα συμφοιτητή που όταν έβλεπε κάποια που του άρεσε ήταν όλο «κωωλάρα μου», «βυυζζάρες» και λοιπά. Εκείνος (και πάρα πολλοί άλλοι εδώ που τα λέμε) κάπως έτσι εξέφραζε τη σεξουαλικότητά του. Ε το θεωρώ γελοίο. Δεν έχει να κάνει με την ομοφυλοφιλία απαραίτητα όπως καταλαβαίνεις. Αν για σένα διακριτικότητα ισούται με περιορισμό της σεξουαλικότητας, τι να σου πω.
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Γιατί ρε μάστορα με το ζόρι όμως; Όλοι έχουμε σεξουαλικότητα όποια κι αν είναι αυτή. Πρέπει να την εξωτερικεύουμε όμως; Προσωπικά είμαι υπέρ της διακριτικότητας. Μου αρέσουν οι γυναίκες αλλά δεν κάνω σα λιμάδι όταν βλέπω μια ωραία γυναίκα. Είχα ένα συμφοιτητή που όταν έβλεπε κάποια που του άρεσε ήταν όλο «κωωλάρα μου», «βυυζζάρες» και λοιπά. Εκείνος (και πάρα πολλοί άλλοι εδώ που τα λέμε) κάπως έτσι εξέφραζε τη σεξουαλικότητά του. Ε το θεωρώ γελοίο. Δεν έχει να κάνει με την ομοφυλοφιλία απαραίτητα όπως καταλαβαίνεις. Αν για σένα διακριτικότητα ισούται με περιορισμό της σεξουαλικότητας, τι να σου πω. Βλέπεις κάποιο κοινό σημείο μεταξύ των δυο posts? Τι σχέση έχει το ζόρι? Ποιος μίλησε για αδιακρισία? Αυτά τα άτομα ζητάνε μόνο την αναγνώριση που δικαιωματικά τους ανήκει χωρίς περιττές, επίπονες και χρονοβόρες διαδικασίες... Απλό? Με το τελευταίοι σου post συμφωνώ...
Miracle Worker Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ποιος ειναι ο λογος να αλλαξει καποιος φυλο; Να πηγαινει με το mini skirt, τη γοβα και το κραγιον στην τραπεζα, την εφορια ή οπου αλλου χρειαζεται να δειξει ταυτοτητα και να μην την κουτσομπολευσει ο υπαλληλος; Να πηγαινει στις γυναικιες τουαλετες; Να πηγαινει σε ladies only activities, γυμναστηρια κλ.π., να εποφελειται απο αποκλειστικους νομους για τις γυναικες (στρατος, συνταξη κλ.π.); Ειλικρινα ρωταω, μη βαρατε. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ποιος ειναι ο λογος να αλλαξει καποιος φυλο; Να πηγαινει με το mini skirt, τη γοβα και το κραγιον στην τραπεζα, την εφορια ή οπου αλλου χρειαζεται να δειξει ταυτοτητα και να μην την κουτσομπολευσει ο υπαλληλος; Να πηγαινει στις γυναικιες τουαλετες; Να πηγαινει σε ladies only activities, γυμναστηρια κλ.π., να εποφελειται απο αποκλειστικους νομους για τις γυναικες (στρατος, συνταξη κλ.π.); Ειλικρινα ρωταω, μη βαρατε. Δηλαδή πρέπει να έχουν κάποιο όφελος για να αλλάξουν φύλο; Υπάρχει και η αντίθετη όχθη των ατόμων που θέλουν να αλλάξουν σε άνδρες...
Anorymous Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξερω αν ανεβηκε οποτε το βαζω Παιδοψυχιατρική Εταιρεία: Όχι στην αλλαγή φύλου από τα 15http://news247.gr/eidiseis/epistimi/paidopsyxiatrikh-etaireia-oxi-sthn-allagh-fuloy-apo-ta-15.4878901.html 1
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξερω αν ανεβηκε οποτε το βαζω Παιδοψυχιατρική Εταιρεία: Όχι στην αλλαγή φύλου από τα 15 http://news247.gr/eidiseis/epistimi/paidopsyxiatrikh-etaireia-oxi-sthn-allagh-fuloy-apo-ta-15.4878901.html Δεν ξέρω... αλλά γιατί σε όλο το κείμενο αναφέρετε μόνο το “Διαταραχές Ταυτότητας Φύλου” / "Δυσφορία Φύλου” η οποία και επισήμως εντός του 2018 θα αποχαρακτηριστεί από διαταραχή... ΥΓ: Που είναι οι παραπομπές? Ούτε στην επίσημη σελίδα τις βρήκα...
Anorymous Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω... αλλά γιατί σε όλο το κείμενο αναφέρετε μόνο το “Διαταραχές Ταυτότητας Φύλου” / "Δυσφορία Φύλου” η οποία και επισήμως εντός του 2018 θα αποχαρακτηριστεί από διαταραχή... ΥΓ: Που είναι οι παραπομπές? Ούτε στην επίσημη σελίδα τις βρήκα... Δεν είμαι ψυχολόγος απλα αναφερω την αρνητική εισήγηση που κανει η επισημη ενωση ελλαδος σαν ποιο ειδικη. Σου παραθετω επισημη σελιδα και λογαριασμο στο φβ που ηθελες https://www.hscap.gr/ https://www.facebook.com/hscap/photos/pcb.2021780294723944/2021779958057311/?type=3&theater
suffocater Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Προσωπικά είμαι υπέρ της διακριτικότητας. Μου αρέσουν οι γυναίκες αλλά δεν κάνω σα λιμάδι όταν βλέπω μια ωραία γυναίκα. Είχα ένα συμφοιτητή που όταν έβλεπε κάποια που του άρεσε ήταν όλο «κωωλάρα μου», «βυυζζάρες» και λοιπά. Εκείνος (και πάρα πολλοί άλλοι εδώ που τα λέμε) κάπως έτσι εξέφραζε τη σεξουαλικότητά του. Ε το θεωρώ γελοίο. Δεν έχει να κάνει με την ομοφυλοφιλία απαραίτητα όπως καταλαβαίνεις. Αν για σένα διακριτικότητα ισούται με περιορισμό της σεξουαλικότητας, τι να σου πω. Μαζί σου σε αυτό,κ μενα με ενοχλούν τα λυσάρια,καθε ειδους(και ΠΟΛΥ). Συγχέεις όμως 2 διαφορετικά πράγματα. Ποιος ειναι ο λογος να αλλαξει καποιος φυλο; Να πηγαινει με το mini skirt, τη γοβα και το κραγιον στην τραπεζα, την εφορια ή οπου αλλου χρειαζεται να δειξει ταυτοτητα και να μην την κουτσομπολευσει ο υπαλληλος; Να πηγαινει στις γυναικιες τουαλετες; Να πηγαινει σε ladies only activities, γυμναστηρια κλ.π., να εποφελειται απο αποκλειστικους νομους για τις γυναικες (στρατος, συνταξη κλ.π.); Ειλικρινα ρωταω, μη βαρατε. Ναι. Να βαζει γόβες κυρίως. https://www.youtube.com/watch?v=KStnfjwtRaI
phanispal Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Συγχέεις όμως 2 διαφορετικά πράγματα. Ο AtiX είπε: υπάρχει μόνο ανάγκη έκφρασης της σεξουαλικότητας του καθενός... Και του απάντησα όπως του απάντησα. Σε προηγούμενα posts παρατέθηκε μια κοπέλα (ή ό,τι είναι τέλος πάντων, δεν είμαι σίγουρος, έχω μπερδευτεί), αυτή με τα μωβ μαλλιά και το ημιξυρισμένο κεφάλι. Ή το άλλο πλάσμα που νομίζει ότι είναι γάτα και θέλει να πείσει και τον υπόλοιπο κόσμο. Εντάξει ρε παιδιά, ας δεχτούμε ότι είναι δικαίωμά τους. Και του συμφοιτητή μου όμως ήταν δικαίωμά του να κάνει σα γίδι όταν έβλεπε γυναίκα. Ας υπάρχει ένα μέτρο όμως. Τι καταφέρνουν με το να προκαλούν εσκεμμένα;
Joe-4 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Απ'όσο ξέρω μια τυπική δήλωση είναι αλλά θα μπορεί να την αλλάξει μετά? Εάν μπορεί δεν έχει νόημα είτε την κάνει στα 5 είτε στα 15.
Προτεινόμενες αναρτήσεις