Anorymous Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Θα σου κάνω μια ερωτηση αν θέλεις μου απαντάς... Ένα παιδί στην ηλικία των 15 ετών, μπορεί να κάνει ερωτικό δεσμό και να έχει ερωτικές εμπειρίες??? οχι ειναι πολυ μικρος κατε εμε να εχει ολοκληρομενες σχεσεις για αυτο αλλωστε εχουμε πολλες εκτρωσεις ειδικα σε κατι χωρες πολυ "προδευτικες" οπως η αγγλια πχ 1
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 οχι ειναι πολυ μικρος κατε εμε να εχει ολοκληρομενες σχεσεις για αυτο αλλωστε εχουμε πολλες εκτρωσεις ειδικα σε κατι χωρες πολυ "προδευτικες" οπως η αγγλια πχ Δεν αναφέρομαι στην νοητική ωριμότητα του ατόμου αλλά στην σωματική... Δηλαδή αν σωματικα έχει αντιληφθεί το φύλο του και λειτουργεί ως έχει...
Anorymous Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν αναφέρομαι στην νοητική ωριμότητα του ατόμου αλλά στην σωματική... Δηλαδή αν σωματικα έχει αντιληφθεί το φύλο του και λειτουργεί ως έχει... ναι αλλα μιλαμε για το μυαλο αν ειναι αρκετα ωριμο σε αυτη την ηλικια να διαχειρηστει καταστασεις οπως να γινει πατερας-μητερα ή να αλλαξει φυλλο
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 ναι αλλα μιλαμε για το μυαλο αν ειναι αρκετα ωριμο σε αυτη την ηλικια να διαχειρηστει καταστασεις οπως να γινει πατερας-μητερα ή να αλλαξει φυλλο Πόσο πιο απλά να το διατυπώσω... Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι ένα παιδί στα 15 του δεν ξέρει αν είναι αγόρι ή κορίτσι??? 1
Anorymous Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Πόσο πιο απλά να το διατυπώσω... Υπάρχει άνθρωπος που πιστεύει ότι ένα παιδί στα 15 του δεν ξέρει αν είναι αγόρι ή κορίτσι??? ναι εδω σε πολυ μεγαλυτερη ηλικια υπαρχουν περιπτωσεις που εκαναν αλλαγη φυλλου και το μετανιωσαν με αποτελεσμα να εχουν μια ζωη σοβαρα ψυχολογικα προβληματα
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 ναι εδω σε πολυ μεγαλυτερη ηλικια υπαρχουν περιπτωσεις που εκαναν αλλαγη φυλλου και το μετανιωσαν με αποτελεσμα να εχουν μια ζωη σοβαρα ψυχολογικα προβληματαΝαι... περιπτώσεις που είναι μετρημένες στα δάκτυλα και που ως δια μαγείας οι λόγοι είναι καθαρά κοινωνικοί...
Hlapatsas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Όντως δεν βγαίνει κανένα νόημα... Όταν η ιατρική και επιστημονική κοινότητα δεν ασχολητε με τα χρωμοσώματα των trans ανθρώπων... έχεις κάποιους που θέλουν σώνει και καλά να αποδείξουν ότι έχουν δίκιο χρησιμοποιώντας επιχειρηματολογία που δεν αντιλαμβάνονται καν... Η επιστημονική κοινότητα και η ιατρική κοινότητα δεν είναι θεότητες αλλά όπως ανέφερες αποτελούνται από ανθρώπους και από όσο γνωρίζω πολλές φορές οι άνθρωποι έχουν διαφορετικές απόψεις.Ειναι λάθος να προβάλλεται ότι μια άποψη είναι μαζικώς αποδεκτή λοιπόν και ειδικά σε θέματα του τι αρέσει στον καθένα να κάνει,αυτό δεν άπτεται καν επιστήμης.Σου παραθέτω δεδομένα ενώ εσύ απόψεις, με επίκληση στην αυθεντία των ατόμων, οι οποίες σε βρίσκουν σύμφωνο.Μη αντικειμενική προσέγγιση δηλαδή. Γνωρίζω λοιπόν κοινωνικούς λειτουργούς πού έχουν άκρως αντίθετες απόψεις με αυτές που αναφέρεις.Επιστήμονες οι μέν, επίστημονες και οι δέ, και πάει λέγοντας.. ΑΝ επιθυμείς να είσαι αντικειμενικός και κατεπέκτασιν επιστήμων, θα πρέπει να μάθεις να βλέπεις τα δεδομένα δίχως το φίλτρο του <<θέλω>> σου, πράγμα δύσκολο, όχι βέβαια ακατόρθωτο και δεν αναφέρομαι προσωπικά σε εσένα.
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Η επιστημονική κοινότητα και η ιατρική κοινότητα δεν είναι θεότητες αλλά όπως ανέφερες αποτελούνται από ανθρώπους και από όσο γνωρίζω πολλές φορές οι ανθρώποι έχουν διαφορετικές απόψεις.Ειναι λάθος να προβάλλεται ότι μια άποψη είναι μαζικώς αποδεκτή λοιπόν και ειδικά σε θέματα του τι αρέσει στον καθένα να κάνει,αυτό δεν άπτεται καν επιστήμης.Εγώ σου παραθέτω δεδομένα ενώ εσύ απόψεις με επίκληση στην αυθεντία των ατόμων των οποίων οι απόψεις σε βρίσκουν σύμφωνο.Μη αντικειμενικό δηλαδή.Μπορείς να μου βρει κάπου γραμμένο ότι δεν υπάρχουν trans άτομα και ότι όλο αυτό είναι μια εικονική και διεστραμμένη πραγματικότητα...Επίσης για πες μου με πιο σκεπτικό είναι αντίθετοι οι κοινωνικοί λειτουργοί ως προς το νομοσχέδιο που ψηφίζεται μεθαύριο... Κατι τελευταιο... στα λέω όλα αυτά γιατί εμένα δεν με αφορά καθόλου το νέο νομοσχέδιο... αφορά όμως άτομα που ξέρω και γνωρίζω...
Hlapatsas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς να μου βρει κάπου γραμμένο ότι δεν υπάρχουν trans άτομα και ότι όλο αυτό είναι μια εικονική και διεστραμμένη πραγματικότητα... Δεν ξέρω τι εννοείς με τον όρο trans, πολλή χοντροκομμένη πρόταση. Σε όσα έγγραφα και να στο βρω γραμμένο αν δεν έχεις την προδιάθεση για αναζήτηση και όχι αμφισβήτηση δεν θα ικανοποιηθείς ποτέ. Επίσης από την παράθεση λείπει το υπόλοιπο κομμάτι που έγραψα, μέρη του κειμένου μου αρρίκτως συνδεδεμένα.
deltagama Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μπορείς να μου βρει κάπου γραμμένο ότι δεν υπάρχουν trans άτομα και ότι όλο αυτό είναι μια εικονική και διεστραμμένη πραγματικότητα... Βρε μην κοντράρεστε για το τίποτα άκρη δε θα βγει, ο καθένας έχει τις απόψεις του.Και τι θα πει να βρει κάπου γραμμένο ότι δεν υπάρχουν trans άτομα;Δυο φύλα υπάρχουν αρσενικό, θηλυκό,τώρα το τι αισθάνεται ο καθένας και τι γούστα σεξουαλικά έχει είναι μεγάλη συζήτηση. Ως είδος ανήκουμε στην κατηγορία των σπονδυλωτών ως συνομοταξία στα θηλαστικά στην ομάδα των πρωτευόντων στη υποοομάδα των ανθρώπων homo η οποία όπως και οι άμεσοι συγγενείς του έχει σεξουαλικό διμορφισμό,άρρεν θήλυ, και το φύλλο του απογόνου του είναι προκαθορισμένο από την αρχή της σύλληψης και είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού του χρωμοσωμάτων του πατρός και μόνο.Εκτός και αν εσύ έχεις άλλη ενημέρωση.Τώρα για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις έχω γράψει παραπάνω, δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται με όποιον τρόπο(νόμιμο) γουστάρει σεξουαλικά.Αν με βάση το τι προτιμάει ο καθένας στο κρεβάτι του ορίζεται και ως φύλλο, τότε θα πρέπει να ξανά γράψουμε την βιολογία από την αρχή. 1
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω τι εννοείς με τον όρο trans, πολλή χοντροκομμένη πρόταση. Σε όσα έγγραφα και να στο βρω γραμμένο αν δεν έχεις την προδιάθεση για αναζήτηση και όχι αμφισβήτηση δεν θα ικανοποιηθείς ποτέ. Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ... απλά δεν σε συμφέρει να απαντήσεις...
Hlapatsas Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Καταλαβαίνεις πολύ καλά τι εννοώ... απλά δεν σε συμφέρει να απαντήσεις... Αυτό είναι δική σου ερμηνεία.Σε ό,τι απαντώ γράφω δίπλα και επιχείρημα.Αν δεν σε καλύπτει δικό σου θέμα. Το τι καταλαβαίνω εγώ, εσύ δεν μπορείς να γνωρίζεις.Επιστημονικά μιλώντας.
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Βρε μην κοντράρεστε για το τίποτα άκρη δε θα βγει, ο καθένας έχει τις απόψεις του.Και τι θα πει να βρει κάπου γραμμένο ότι δεν υπάρχουν trans άτομα;Δυο φύλα υπάρχουν αρσενικό, θηλυκό,τώρα το τι αισθάνεται ο καθένας και τι γούστα σεξουαλικά έχει είναι μεγάλη συζήτηση. Ως είδος ανήκουμε στην κατηγορία των σπονδυλωτών ως συνομοταξία στα θηλαστικά στην ομάδα των πρωτευόντων στη υποοομάδα των ανθρώπων homo η οποία όπως και οι άμεσοι συγγενείς του έχει σεξουαλικό διμορφισμό,άρρεν θήλυ, και το φύλλο του απογόνου του είναι προκαθορισμένο από την αρχή της σύλληψης και είναι αποτέλεσμα του συνδυασμού του χρωμοσωμάτων του πατρός και μόνο.Εκτός και αν εσύ έχεις άλλη ενημέρωση.Τώρα για τις σεξουαλικές του προτιμήσεις έχω γράψει παραπάνω, δικαίωμα του καθενός να εκφράζεται με όποιον τρόπο(νόμιμο) γουστάρει σεξουαλικά.Αν με βάση το τι προτιμάει ο καθένας στο κρεβάτι του ορίζεται και ως φύλλο, τότε θα πρέπει να ξανά γράψουμε την βιολογία από την αρχή.Μια μικρή διόρθωση που ίσως να είναι σημαντική... Δεν είναι προτίμηση και δεν υπάρχει επιλογή ή το ένα ή το άλλο... υπάρχει μόνο ανάγκη έκφρασης της σεξουαλικότητας του καθενός... σε ορισμένους ταυτίζεται σε άλλους όχι... 1
deltagama Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μια μικρή διόρθωση που ίσως να είναι σημαντική... Δεν υπάρχει προτίμηση και δεν υπάρχει επιλογή ή το ένα ή το άλλο... υπάρχει μόνο ανάγκη έκφρασης της σεξουαλικότητας του καθενός... σε ορισμένους ταυτίζεται σε άλλους όχι... Ναι σου είπα και πριν δεν χρειάζεται να διυλίζουμε των κώνωπα, όλοι κατάλαβαν τι θέλω να πω.όντως δεν είναι θέμα γούστου είναι γενετήσια ορμή, για αυτό και πρέπει να έχουν όλα τα δικαιώματα που πρέπει να τους παρέχει μία σύγχρονη κοινωνία. 1
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Ναι σου είπα και πριν δεν χρειάζεται να διυλίζουμε των κώνωπα, όλοι κατάλαβαν τι θέλω να πω.όντως δεν είναι θέμα γούστου είναι γενετήσια ορμή, για αυτό και πρέπει να έχουν όλα τα δικαιώματα που πρέπει να τους παρέχει μία σύγχρονη κοινωνία. Άρα μια χαρά είναι το πάνω από τα 15 μιας και η γενετήσια ορμή "εμφανίζετε" πολύ νωρίτερα... Αυτό είναι δική σου ερμηνεία.Σε ό,τι απαντώ γράφω δίπλα και επιχείρημα.Αν δεν σε καλύπτει δικό σου θέμα. Το τι καταλαβαίνω εγώ, εσύ δεν μπορείς να γνωρίζεις.Επιστημονικά μιλώντας. Αν η επιχειρηματολογία σου είναι τα χρωμοσώματα χωρίς τις εξαιρέσεις που αποδέχονται όλοι... τότε τι να πω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις