Joe-4 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόσες συζητήσεις και αναλύσεις για κάτι που αφορά άλλους ανθρώπους και δεν επηρεάζει κανέναν άλλο... Και μη μου αρχίσετε τα περί αισθητικής πάλι... Τί αρνητικό υπάρχει στο να γίνονται συζητήσεις και αναλύσεις και ποιος μπορεί να ενοχλείται από αυτό. Μάλλον κανάς mod που θα πρέπει να κάνει την αγγαρεία να σκανάρει τα σχόλια. 2
Moderators Kercyn Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Οκτωβρίου 2017 Να ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ οτι για να συμβει στα 15,χρειάζεται συμφωνη αποψη παιδιου,γονιων ΚΑΙ καταλληλης ιατρικης επιτροπης. Υπάρχει κάποια αιτιολογία στο νομοσχέδιο (ή ειπώθηκε στη συζήτηση, w/e) που μετά τα 18 δε χρειάζεται σύμφωνη άποψη ιατρικής επιτροπής;
Hlapatsas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Καταλαβαίνεις ότι τα δικά σου χρωμοσώματα μπορεί να μας λένε ότι δεν είσαι Έλληνας και ότι μπορεί να είσαι μια πρόσμιξη διαφόρων άλλων φυλών... Οπότε πραγματικά, μην ξεκινήσουμε μια συζήτηση που μπορεί να μας οδεύσει σε επικίνδυνα μονοπάτια... Ποιά επικίνδυνα μονοπάτια;Ποιός κρύβεται;Και τι έγινε αν δεν είμαι Έλληνας;Τι σχέση έχει με το φύλο;Ο,τι και να κάνει ένας άνθρωπος ο οργανισμός του θα δίνει εντολές να παράξει τις ορμόνες εκείνες που καθορίζουν τα χρωμοσώματα.Τεστοστερόνη για τον άνδρα, οιστρογόνα για την γυναίκα.Δεν μιλάμε βέβαια για τις περιπτώσεις χρωμοσωματικων διαταραχών. Δεν βγαίνει νόημα..
AtiX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Ποιά επικίνδυνα μονοπάτια;Ποιός κρύβεται;Και τι έγινε αν δεν είμαι Έλληνας;Τι σχέση έχει με το φύλο;Ο,τι και να κάνει ένας άνθρωπος ο οργανισμός του θα δίνει εντολές να παράξει τις ορμόνες εκείνες που καθορίζουν τα χρωμοσώματα.Τεστοστερόνη για τον άνδρα, οιστρογόνα για την γυναίκα.Δεν μιλάμε βέβαια για τις περιπτώσεις χρωμοσωματικων διαταραχών. Δεν βγαίνει νόημα.. Όντως δεν βγαίνει κανένα νόημα... Όταν η ιατρική και επιστημονική κοινότητα δεν ασχολητε με τα χρωμοσώματα των trans ανθρώπων... έχεις κάποιους που θέλουν σώνει και καλά να αποδείξουν ότι έχουν δίκιο χρησιμοποιώντας επιχειρηματολογία που δεν αντιλαμβάνονται καν...
deltagama Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Από την μία σαφώς και πρέπει να είμαστε ανεκτικοί στις ερωτικές προτιμήσεις της κάθε κοινωνικής ομάδας.Από την άλλη ο επιθετικός τρόπος, που γράφονται από άτομα που δεν έχουν ιδέα πως είναι να έχεις ,διαφορετικές προτιμήσεις από το ευρύτερο κοινωνικό σύνολο,(για να φανούν προοδευτικοί και καλά)πυροδοτούν και εδώ μέσα ακραίες από την αντίθετη πλευρά αντιδράσεις. Λέγοντας αυτό όντως η ηλικία των 15 είναι κάπως,όταν στα 15 δεν σε αφήνουν να έχεις καν δίπλωμα. 2
AtiX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Λέγοντας αυτό όντως η ηλικία των 15 είναι κάπως,όταν στα 15 δεν σε αφήνουν να έχεις καν δίπλωμα. Θα σου κάνω μια ερωτηση αν θέλεις μου απαντάς... Ένα παιδί στην ηλικία των 15 ετών, μπορεί να κάνει ερωτικό δεσμό και να έχει ερωτικές εμπειρίες???
michael92 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Θα σου κάνω μια ερωτηση αν θέλεις μου απαντάς... Ένα παιδί στην ηλικία των 15 ετών, μπορεί να κάνει ερωτικό δεσμό και να έχει ερωτικές εμπειρίες??? Everybody is a virgin in high school.
lactate Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Πως προσεγγιζουμε διακριτικα καποιον που μας ενδιαφερει; 1
deltagama Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Θα σου κάνω μια ερωτηση αν θέλεις μου απαντάς... Ένα παιδί στην ηλικία των 15 ετών, μπορεί να κάνει ερωτικό δεσμό και να έχει ερωτικές εμπειρίες??? Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;Εγώ δεν είπα να μην κάνει το δεκαπεντάχρονο σεξ και μάλιστα με όποιον όποια γουστάρει, εγώ είπα ότι δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις που θα τον επηρεάσουν και νομικά άμεσα.Θεωρώ ότι τέτοιες αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται από τα 18 και μετά. 2
AtiX Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2017 Τι σχέση έχει το ένα με το άλλο;Εγώ δεν είπα να μην κάνει το δεκαπεντάχρονο σεξ και μάλιστα με όποιον όποια γουστάρει, εγώ είπα ότι δεν μπορεί να πάρει αποφάσεις που θα τον επηρεάσουν και νομικά άμεσα.Θεωρώ ότι τέτοιες αποφάσεις πρέπει να λαμβάνονται από τα 18 και μετά.Άρα μου λες ότι ένα παιδί στα 15 του, έχει την ικανότητα να αντιλαμβάνεται τον εαυτό του και να κάνει σεξ αλλά δεν μπορεί να πει αν είναι αγόρι ή κορίτσι... θα πρέπει να περιμένει ως τα 18 γιατί, τότε, ως δια μαγείας θα έρθει η επιφώτιση...
deltagama Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Όχι σου λέω ότι δεν μπορεί(ή δεν θα έπρεπε να μπορεί) να πάρει αποφάσεις που το επηρεάζουν νομικά!Κατά τα άλλα ας κάνει σεξ με όποιον γουστάρει.Είμαι σαφής στο τι λέω και το τι γράφω, δεν χρειάζεται να διυλίζουμε τον κώνωπα
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Όχι σου λέω ότι δεν μπορεί(ή δεν θα έπρεπε να μπορεί) να πάρει αποφάσεις που το επηρεάζουν νομικά!Κατά τα άλλα ας κάνει σεξ με όποιον γουστάρει.Είμαι σαφής στο τι λέω και το τι γράφω, δεν χρειάζεται να διυλίζουμε τον κώνωπαΜια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη στα 15 δεν θα επηρεάσει ολη του την ζωή? Γιατί ένα παιδί στα 15 μπορεί να πάρει αποφάσεις πιο σοβαρες για την ζωή του και όχι για το τι είναι? 1
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόσες συζητήσεις και αναλύσεις για κάτι που αφορά άλλους ανθρώπους και δεν επηρεάζει κανέναν άλλο... Και μη μου αρχίσετε τα περί αισθητικής πάλι... Γιατί τα δικαιώματα μας είναι αυτονόητα, αυτοτελή και αδιαμφισβήτητα, ενω των άλλων υπο συζήτηση και προϋποθέσεις. Ενήλικα βρέφη. Επεξ/σία 8 Οκτωβρίου 2017 από Επισκέπτης
deltagama Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Μια ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη στα 15 δεν θα επηρεάζει ολη του την ζωή? Γιατί ένα παιδί στα 15 μπορεί να πάρει αποφάσεις πιο σοβαρες για την ζωή του και όχι για το τι είναι? Δεν έχω την όρεξη να επαναλαμβάνομαι συνεχώς.Είμαι πολύ σαφής σε ότι γράφω άλλωστε γράφω την προσωπική μου άποψη.Ορισμένα "δικαιώματα" ενεργοποιούνται μετά την ενηλικίωση μας, πιστεύω ότι και σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε να ισχύει το ίδιο.Αλλά δεν νομοθετώ εγώ οπότε κλαιν. 2
AtiX Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2017 Δεν έχω την όρεξη να επαναλαμβάνομαι συνεχώς.Είμαι πολύ σαφής σε ότι γράφω άλλωστε γράφω την προσωπική μου άποψη.Ορισμένα "δικαιώματα" ενεργοποιούνται μετά την ενηλικίωση μας, πιστεύω ότι και σε αυτήν την περίπτωση θα έπρεπε να ισχύει το ίδιο.Αλλά δεν νομοθετώ εγώ οπότε κλαιν.Ναι όντως έξω από τον χορού πολλά τραγούδια λέγονται...
Προτεινόμενες αναρτήσεις