Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Συζητάμε για το αν το σημερινό καθεστώς είναι οκ; Τόσο χαμηλά κατέληξαν τα επιχειρήματα σου;

Να πέσω κι εγω;

Αν αισθάνομαι 8 ετών, μπορώ να πάω ξανά στο δημοτικό; Είναι η κοινωνική μου ηλικία και θέλω με μια υπεύθυνη δήλωση να αλλάξει σε όλα τα έγγραφα, αμέ 1-1

Αναρωτιέμαι αν η συζήτηση μας θα βγάλει κάπου... η γηπεδική σου διάθεση αποδεικνυει οτι δεν θέλεις γιατί δεν μπορείς... σε αφήνω να μετράς το σκορ μόνος σου...
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν η συζήτηση μας θα βγάλει κάπου... η γηπεδική σου διάθεση αποδεικνυει οτι δεν θέλεις γιατί δεν μπορείς... σε αφήνω να μετράς το σκορ μόνος σου...

Μπορείς να μου εξηγήσεις γιατί υπάρχει κοινωνικό φύλο και όχι κοινωνική ηλικία;

Αν μπορείς με μια υπεύθυνη δήλωση να πετάς από πάνω σου τα βιολογικά κριτήρια του φύλου και να φοράς αυτά που πιστεύεις ακόμα και αν είναι εκ διαμέτρου αντίθετα, γιατί να μην ισχύει το ίδιο και σε άλλα πράγματα; Ανέφερα την ηλικία, γιατί όχι; Ξέρεις πόσοι άνθρωποι είναι απομονωμένοι κοινωνικά και υποφέρουν επειδή αισθάνονται ότι είναι παιδιά ας πούμε; Γιατί δε σου φαίνεται λογικό να αλλάξουν τα χαρτιά τους και να αναγράφεται σε αυτά η ηλικία που αισθάνονται ότι είναι ;

Κι εγώ θα σ αφήσω λοιπόν, δεν έχω σκοπό να πείσω κανέναν, είναι η άποψη μου ότι όλο αυτό δε μου φαίνεται λογικό. Γεια σας

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόσες συζητήσεις και αναλύσεις για κάτι που αφορά άλλους ανθρώπους και δεν επηρεάζει κανέναν άλλο... Και μη  μου αρχίσετε τα περί αισθητικής πάλι...  :huh:

• Like 2
Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόσες συζητήσεις και αναλύσεις για κάτι που αφορά άλλους ανθρώπους και δεν επηρεάζει κανέναν άλλο... Και μη μου αρχίσετε τα περί αισθητικής πάλι... :huh:

Προσωπικά δε με χαλάει η αισθητική

1. Προσπαθώ να το καταλάβω

2. Δεν θεωρώ τα 15 κατάλληλη ηλικία

3. Πιστεύω ότι δεν είσαι ότι δηλώσεις, εκτός αν δηλώσεις να γράφουν τα χαρτιά σου "μαύρη γυναίκα 65 ετών" ενώ βιολογικά είσαι λευκός καυκάσιος άντρας κοντά στα 30.Και περιμένεις ότι στον άλλο θα φανεί λογικό

Έγραψα ενώ είπα δε ξαναγράφω, φεύγω, βριστε ελεύθερα

• Like 1
Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόσες συζητήσεις και αναλύσεις για κάτι που αφορά άλλους ανθρώπους και δεν επηρεάζει κανέναν άλλο... Και μη μου αρχίσετε τα περί αισθητικής πάλι... :huh:

Βρ'εσύ εδώ ο άλλος φοβάται ότι με το νέο νομοσχέδιο θα ερωτευθεί μια γυναίκα, που ήταν άνδρας και δεν του το είπε... :lol:
Δημοσ.

Καλη ψαρια ψηφων το νομοσχεδιο.

Μη νομιζετε οτι τους καιγεται καρφι για τα δικαιωματα σας/μας/τους.

Εδω παντως θα πρεπει να ξεκαθαριστει απο ειδικους-επιστημονες αν η ηλικια των 15 ειναι σωστη για εναν ανθρωπο να προσδιορισει κατι τοσο σημαντικο ενω ταυτοχρονα δεν του επιτρεπεται να ψηφισει-οδηγησει-παει εκδρομη χωρις υπογραφη γονεα.

• Like 2
Δημοσ.

Όχι φίλε μου, μάλλον δεν το γραψα καλά.

Λέω ακριβώς το παράδειγμα σου, για έναν που δεν συνάδει η εξωτερική του εμφάνιση με το φύλο που δηλώνει κάτι λένε τα χαρτιά.

Δε μπορείς μα λες ότι στο ένα προάγει τον ρατσισμό και στο άλλο ότι φταίει ο βλάχος που θα το σχολιάσει.

Τεσπα περί ορέξεως, υπέρ να γράφει και τα δύο αφού υπάρχει κοινωνικό φύλο

Mα όχι,εγώ δε λεω οτι στο ενα προαγει τον ρατσισμο και στο αλλο φταιει ο βλαχος.

Θεωρω προαπαιτούμενη τη βλαχιά για τον ρατσισμο,πάνε ζευγάρι.

Η θέση που διαχωρίζω ειναι αυτή που όντως υπάρχουν λειτουργικά προβλήματα(οπως των ολυμπιακών αγώνων που προανέφερα),και οπου εκει δεν ειναι θέμα ρατσισμου,αλλα λειτουργικο.

Αν ημουν γυναικα και μου εφερναν διπλα μου να ριξει καποιος(σφαιρα πχ),που μεχρι πριν ενα χρονο ήταν αντρας,πρωτος εγω θα διαμαρτυρόμουν.

Αυτο δεν θα ηταν ρατσισμος.

(εκτος αν δεν κατάλαβα τι εννοεις.Σε αυτή τη περιπτωση,εξηγησε μου)

Δημοσ.

Προσωπικά δε με χαλάει η αισθητική

1. Προσπαθώ να το καταλάβω

2. Δεν θεωρώ τα 15 κατάλληλη ηλικία

3. Πιστεύω ότι δεν είσαι ότι δηλώσεις, εκτός αν δηλώσεις να γράφουν τα χαρτιά σου "μαύρη γυναίκα 65 ετών" ενώ βιολογικά είσαι λευκός καυκάσιος άντρας κοντά στα 30.Και περιμένεις ότι στον άλλο θα φανεί λογικό

Έγραψα ενώ είπα δε ξαναγράφω, φεύγω, βριστε ελεύθερα

2. Σε ποια ηλικία πιστεύεις ότι είναι κάποιος έτοιμος να πάρει χαμπάρι τι γίνεται;

3. Λογικό μπορεί να μη φανεί σε όλους, οφείλει όμως να είναι από όλους σεβαστό.

Εδω παντως θα πρεπει να ξεκαθαριστει απο ειδικους-επιστημονες αν η ηλικια των 15 ειναι σωστη για εναν ανθρωπο να προσδιορισει κατι τοσο σημαντικο ενω ταυτοχρονα δεν του επιτρεπεται να ψηφισει-οδηγησει-παει εκδρομη χωρις υπογραφη γονεα.

Άρα αφού στα 15 δεν μπορεί να προσδιοριστεί κάτι τόσο σημαντικό, δεν πρέπει να βγάζουν ταυτότητα που να αναγράφει το φύλο του μέχρι να φτάσει τη σωστή (για 'σένα) ηλικία, έτσι;

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη ψαρια ψηφων το νομοσχεδιο.

Μη νομιζετε οτι τους καιγεται καρφι για τα δικαιωματα σας/μας/τους.

Αναρωτιέμαι αν εσένα ερχότανε ένας στα 15 σου και έλεγε...

"Όχι ρε φίλε δεν σου αρέσουν τα κοριτσάκια και δεν είσαι αγορακι"

Πώς θα αντιδρουσες??

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.

Αναρωτιέμαι αν εσένα ερχότανε ένας στα 15 σου και έλεγαι...

"Όχι ρε φίλε δεν σου αρέσουν τα κοριτσάκια και δεν είσαι αγορακι"

Πώς θα αντιδρουσες??

Δηλαδη με βαση τετοια επιχειρηματα ψηφιζονται οι νομοι του κρατους?

Εσυ ο ιδιος δεν προτιμας να υπαρχουν μελετες απο πισω ετσι ωστε να μπορει ο οποιος αντιδρα να κανει τουμπεκι?

Δημοσ.

Προσπαθώ να καταλάβω γιατί τόσες συζητήσεις και αναλύσεις για κάτι που αφορά άλλους ανθρώπους και δεν επηρεάζει κανέναν άλλο... Και μη  μου αρχίσετε τα περί αισθητικής πάλι...  :huh:

Γιατί ο μέσος έλληνας είναι μίζερος αργόσχολος που δεν έχει με τίποτα να ασχοληθεί πέρα από τις ζωές των άλλων.

Δημοσ.

Δηλαδη με βαση τετοια επιχειρηματα ψηφιζονται οι νομοι του κρατους?

Εσυ ο ιδιος δεν προτιμας να υπαρχουν μελετες απο πισω ετσι ωστε να μπορει ο οποιος αντιδρα να κανει τουμπεκι?

Με βάση τις μελέτες που λέει ότι ένα παιδί, αγόρι ή κορίτσι, μπορεί να τεκνοποιήσει από τα 11, 12... Άρα έχει πλήρη επίγνωση του τι είναι και πώς αντιλαμβάνεται το σώμα του...
Δημοσ.

Υποθετω(το τονιζω),κ απ οσο παρακολουθησα την συζητηση στη βουλη,οτι το 15 προεκυψε απ τις απαιτησεις των φορεων,με την αιτιολογια οτι ειναι μια ηλικια που τα παιδια αρχιζουν να αντιμετωπιζουν τα πιο εντονα ψυχολογικα προβληματα εξαιτιας του μπουλινγκ και της ασυμφωνιας του σωματος τους και αυτου που νιωθουν.

Αν θυμαμαι καλα,νομιζω ο γονιος του τρανς παιδιου ανεφερε και τις αυτοκτονιες.

Να ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ οτι για να συμβει στα 15,χρειάζεται συμφωνη αποψη παιδιου,γονιων ΚΑΙ καταλληλης ιατρικης επιτροπης.

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...