Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και κάπου εδώ η τρίχα γίνεται τριχιά...

Αναρωτιέμαι όμως ποιος είναι ο πραγματικός προβληματισμός του anonymous και κατ'επέκταση κάθε str8 άνδρα, μην εξαπατηθεί από κάποια γυναίκα που γεννήθηκε με πέος ή η καζούρα - ντροπή όταν το μάθει ο περίγυρος του?

Σιγά μην γεννήθηκε και χελώνα στο σώμα λιονταριού xD

Άντρας γεννήθηκε και θέλησε να γίνει γυναίκα. ....

https://www.youtube.com/watch?v=IJH5AR0CuRI

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Εμένα παντως μια τυπισσα μου είχε πει οτι ήμουν ο πρώτος της.

Εννοείται οτι ακόμα τραβιόμαστε στα δικαστήρια για εξαπάτηση,γιατι σιχαθηκα οταν εμαθα οτι ειχε παει και με άλλον.

Τί,οχι?

τωρα κανε πλακα οταν στο μελλον διαβασουμε ειδηση οτι αντρας σκοτωσε την κοπελα του γιατι εμαθε οτι ηταν αντρας και θολωσε να δουμε αν θα εχει πλακα

Δημοσ.

Ναί, σίγουρα δέν τήν παλεύεις.ἘΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ὁ,τι ὁ καθένας ἔχει δικαίωμα να γνωρίζει ποιόν ἔχει ἀπέναντι τού.

Σταράτα καί ἀπλά!

Ποιό κράτος ρέ φίλε καί ποιά νομοσχέδια...

Ὀ,τι καί νά κάνει κανείς, ὅσες ἐγχειρἠσεις καί ἄλλά διάφορα ἡ βιολογική ταυτότητα δέν ἀλλάζει, τουτέστιν το χρωμόσωμα.

Κοίτα να δεις που έχεις δίκιο! Και εγώ δεν πάω πουθενά χωρίς την ταυτότητα χρωμοσωμάτων μου... Εξαίρεση μόνο σε κάτι ξεπέτα κοινωνικές συναναστροφές έτσι για την αναρχία και για να λέω στην παρέα μου πόσο κοροϊδεύω την κοινωνία... το καλύτερο όμως δεν σου το είπα... συνήθως δεν λέω ούτε καλημέρα αν δεν είναι 1000% σίγουρος για την οργανωμένη δομή του DNA του άλλου...

Όχι Ναι το ψέμα δεν το ανέχομαι!

Σιγά μην γεννήθηκε και χελώνα στο σώμα λιονταριού xD

Άντρας γεννήθηκε και θέλησε να γίνει γυναίκα. ....

https://www.youtube.com/watch?v=IJH5AR0CuRI

Κάτι μου λέει ότι δεν θέλησε, αλλά αυτά είναι λεπτομέριες για κάποιους...
  • Like 1
Δημοσ.

τωρα κανε πλακα οταν στο μελλον διαβασουμε ειδηση οτι αντρας σκοτωσε την κοπελα του γιατι εμαθε οτι ηταν αντρας και θολωσε να δουμε αν θα εχει πλακα

Δε φταίω εγώ που υπάρχουν τρελοι.

Και εννοειται οτι θα συνεχισω να κανω πλάκα και να κοροιδεύω τετοιου ειδους τρελους.

• Like 1
Δημοσ.

Και εννοειται οτι θα συνεχισω να κανω πλάκα και να κοροιδεύω τετοιου ειδους τρελους.

η λογικη απο την τρελα απεχουν πολυ λιγο, οταν αφορα ζητήματα τιμης ο καθενας δεν ξερεις πως θα το παρει και αν θα του γυρισει το ματι

• Like 1
Δημοσ.

Βγαίνεις καθόλου έξω από το σπίτι ή είσαι στο tumblr όλη μέρα;

Damn echo chamber...

• Like 1
Δημοσ.

Δηλαδή εσύ στα 15 δεν ήξερες τι είσαι;

Όλα εξαρτώνται από το πόσο σημαντική είναι αυτή η απόφαση. Αν μιλάμε ότι μπορείς να αλλάζεις φύλλο κάθε μήνα τότε τι συζητάμε;

Δεν έχω διαβάσει το νομοσχέδιο, αλλά το όριο ηλικίας μου φαίνεται χαμηλό. Εδώ βλέπεις κόσμο να γίνεται γκευ στα 70, θα το αποφασίσει ο άλλος από τα 15; 

• Like 1
Δημοσ.

Bingo. :P

Για βοήθησε εσύ που το έχεις διαβάσει φαντάζομαι, κάνε μια περίληψη των βασικών σημείων, τα άρθρα που πρέπει να προσέξουμε και τέτοια.

Δημοσ.

Όλα εξαρτώνται από το πόσο σημαντική είναι αυτή η απόφαση. Αν μιλάμε ότι μπορείς να αλλάζεις φύλλο κάθε μήνα τότε τι συζητάμε;

Δεν έχω διαβάσει το νομοσχέδιο, αλλά το όριο ηλικίας μου φαίνεται χαμηλό. Εδώ βλέπεις κόσμο να γίνεται γκευ στα 70, θα το αποφασίσει ο άλλος από τα 15;

Το λες και μόνο σου στην πρώτη φράση, για τα trans άτομα αυτή η "απόφαση" είναι πολύ σημαντική...

Όσο για τον 70χρονο gay, δεν έγινε τότε... απλά τα παιδιά μεγάλωσαν, η γυναίκα εις τόπον χλοερόν, φίλοι γονείς τα ίδια... οποτε γιατί να καταπιέζει αυτό που πάντα ήταν?

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

Για βοήθησε εσύ που το έχεις διαβάσει φαντάζομαι, κάνε μια περίληψη των βασικών σημείων, τα άρθρα που πρέπει να προσέξουμε και τέτοια.

Δεν το έχω διαβάσει και γι' αυτό δεν συμμετέχω στην συζήτηση μιας και μπορεί αυτά που γράφω να μην ισχύουν. Αυτό ήταν το "νόημα" του bingo.

• Like 1
Δημοσ.

Βγαίνεις καθόλου έξω από το σπίτι ή είσαι στο tumblr όλη μέρα;

Damn echo chamber...

Δε σε πιάνω.

η λογικη απο την τρελα απεχουν πολυ λιγο, οταν αφορα ζητήματα τιμης ο καθενας δεν ξερεις πως θα το παρει και αν θα του γυρισει το ματι

Σιγά τη τιμή.

Κ εγω θεωρώ ατίμωση να φας το μπιφτέκι μου.

Λεω να σε σκοτώσω γι αυτό.

Και μη τυχόν με πεις μετά τρελο και με κοροιδέψεις.

Εδώ βλέπεις κόσμο να γίνεται γκευ στα 70, θα το αποφασίσει ο άλλος από τα 15; 

Αν και μαλλον ειναι χαμενη συζήτηση οταν βλεπεις οτι κοσμος πιστευει οτι καποιος "εγινε γκει" στα 70 ,στα 15 δεν αποφασιζεις ΚΑΝ για σεξουαλικη προτίμηση,αλλα για το τι ΘΑ ΔΗΛΩΝΕΙΣ(ΧΑΡΤΟΥΡΑ,ΟΧΙ ΕΠΕΜΒΑΣΗ),οτι νιώθεις.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...