Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 και η εξαπατηση ειναι ποινικο αδικημα Το ότι είσαι τρανς γυναίκα/άνδρας δεν αποτελεί εξαπάτηση (δεν υπάρχει κάποια ύπαρξη δόλου σε αυτό που συζητάμε) ... Άρα δεν είναι και ποινικό αδίκημα στη συγκεκριμένη περίπτωση.
AtiX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Και κάπου εδώ η τρίχα γίνεται τριχιά... Αναρωτιέμαι όμως ποιος είναι ο πραγματικός προβληματισμός του anonymous και κατ'επέκταση κάθε str8 άνδρα, μην εξαπατηθεί από κάποια γυναίκα που γεννήθηκε με πέος ή η καζούρα - ντροπή όταν το μάθει ο περίγυρος του?
Anorymous Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Το ότι είσαι τρανς γυναίκα/άνδρας δεν αποτελεί εξαπάτηση (δεν υπάρχει κάποια ύπαρξη δόλου σε αυτό που συζητάμε) ... Άρα δεν είναι και ποινικό αδίκημα στη συγκεκριμένη περίπτωση. αν ησουν αντρας και συναψεις σχεση μαζι μου και δεν μου το πεις ειναι εξαπατηση καραμπινατη Και κάπου εδώ η τρίχα γίνεται τριχιά... Αναρωτιέμαι όμως ποιος είναι ο πραγματικός προβληματισμός του anonymous και κατ'επέκταση κάθε str8 άνδρα, μην εξαπατηθεί από κάποια γυναίκα που γεννήθηκε με πέος ή η καζούρα - ντροπή όταν το μάθει ο περίγυρος του? οτι προτιμαω-ει καποιος μια γεννημενη γυναικα και οχι αντρα που εγινε γυναικα , αν θελω να παω με τρανς θα παω με καποια που ξερω οτι ειναι απο επιλογη μου 1
AtiX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 αν ησουν αντρας και συναψεις σχεση μαζι μου και δεν μου το πεις ειναι εξαπατηση καραμπινατη οτι προτιμαω-ει καποιος μια γεννημενη γυναικα και οχι αντρα που εγινε γυναικα , αν θελω να παω με τρανς θα παω με καποια που ξερω οτι ειναι απο επιλογη μου Οκ... και πες ότι σπάει ο devil το ποδάρι του και μαθαίνεις μετά από μερικά ραντεβού ακολασίας ότι είναι trans και στο έχει κρύψει... πιστεύεις ότι ήρθε η καταστροφή του κόσμου (σου)???
Anorymous Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Οκ... και πες ότι σπάει ο devil το ποδάρι του και μαθαίνεις μετά από μερικά ραντεβού ακολασίας ότι είναι trans και στο έχει κρύψει... πιστεύεις ότι ήρθε η καταστροφή του κόσμου (σου)??? ναι γιατι με εξαπατησε μου ειπε ψεμματα εγω μπορει να την ειχα ερεωτευτει και να πιστευα οτι ειναι η γυναικα της ζωης μου
AtiX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 ναι γιατι με εξαπατησε μου ειπε ψεμματα εγω μπορει να την ειχα ερεωτευτει και να πιστευα οτι ειναι η γυναικα της ζωης μουΕλπίζω να καταλαβαίνεις ότι προσπαθείς να φορέσεις τα δικά σου πιστεύω σε όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους... Αλλά πες ότι έχεις εσύ δίκιο και δεν ψηφίζεται το νομοσχέδιο... Αυριο βγαίνει κάποιος άλλος και λέει ότι νιώθει εξαπατημενος γιατί η ταυτότητα λέει οτι είναι άνδρας και παρουσιάστηκε στην δουλειά που τον προσέλαβε, γυναίκα... Και αυτός δεν έχει δίκιο? Έχει! Άρα που καταλήγουμε? Ότι τα trans άτομα μια ζωή θα έχουν άδικο και πάντα θα τα κατηγορούμε για εξαπάτηση... Πάντα! Και ξέρεις γιατί? Γιατί πάντα θα βάζουμε πρώτα τα εγώ μας και όχι τις ανάγκες τους! Γιατί πάντα θα ήμαστε στην κανονικότητα μας και όχι στο βάστα ρε φίλε αυτοί ζωή δεν έχουν?... Γιατί απλά δεν ακούμε...
Anorymous Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ελπίζω να καταλαβαίνεις ότι προσπαθείς να φορέσεις τα δικά σου πιστεύω σε όλους τους υπόλοιπους ανθρώπους... Αλλά πες ότι έχεις εσύ δίκιο και δεν ψηφίζεται το νομοσχέδιο... Αυριο βγαίνει κάποιος άλλος και λέει ότι νιώθει εξαπατημενος γιατί η ταυτότητα λέει οτι είναι άνδρας και παρουσιάστηκε στην δουλειά που τον προσέλαβε, γυναίκα... Και αυτός δεν έχει δίκιο? Έχει! Άρα που καταλήγουμε? Ότι τα trans άτομα μια ζωή θα έχουν άδικο και πάντα θα τα κατηγορούμε για εξαπάτηση... Πάντα! Και ξέρεις γιατί? Γιατί πάντα θα βάζουμε πρώτα τα εγώ μας και όχι τις ανάγκες τους! Γιατί πάντα θα ήμαστε στην κανονικότητα μας και όχι στο βάστα ρε φίλε αυτοί ζωή δεν έχουν?... Γιατί απλά δεν ακούμε... οταν κανεις μια σχεση κατα την γνωμη μου οφείλει να πει οτι ηταν αντρας πριν τωρα σε δουλεια η σε παρεα και φιλους δεν εχει καμια υποχρεωση Και γυναίκα παραμένει... trans γυναικα και οχι βιολογικη για σενα δεν εχει σημασια για μενα εχει τεραστια 2
AtiX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 οταν κανεις μια σχεση κατα την γνωμη μου οφείλει να πει οτι ηταν αντρας πριν τωρα σε δουλεια η σε παρεα και φιλους δεν εχει καμια υποχρεωση trans γυναικα και οχι βιολογικη για σενα δεν εχει σημασια για μενα εχει τεραστια Άρα αντιτίθεται στο νομοσχέδιο για καθαρά προσωπικούς λόγους? Κατάλαβα κάτι λαθος?
Hlapatsas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Άρα αντιτίθεται στο νομοσχέδιο για καθαρά προσωπικούς λόγους? Κατάλαβα κάτι λαθος? Ρε φίλε τι λες;;;;Την παλεύεις;;Τι προσωπικούς λόγους, αὐτό λέγεται κοινωνία το κέρατο μου.
AtiX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ρε φίλε τι λες;;;;Την παλεύεις;;Τι προσωπικούς λόγους, αὐτό λέγεται κοινωνία το κέρατο μου.Θες να πεις ότι η κοινωνία ασχολείται και ανησυχεί για το αν ένας str8 πάει εν αγνοία του με μια trans γυναίκα που έχει αναγνωριστεί επίσημα μέσω του νέου νομοσχεδίου από το κρατος? Αυτό μου λες? Αλήθεια, εσύ δεν την παλεύεις... 1
suffocater Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εμένα παντως μια τυπισσα μου είχε πει οτι ήμουν ο πρώτος της.Εννοείται οτι ακόμα τραβιόμαστε στα δικαστήρια για εξαπάτηση,γιατι σιχαθηκα οταν εμαθα οτι ειχε παει και με άλλον.Τί,οχι? Εγώ δεν είπα τι να επιλέξεις και πως να ζήσεις. Απλά μου φαίνεται τραγικά γελοίο στα 15 να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο. Προσωπικά μου ακούγεται σημαντική επιλογή, που μπορεί για κάποιους να μην είναι βέβαια. Αφού στα 15 έχει επιλέξει το παιδί τι θέλει να είναι, θα μπορεί να ξεκινήσει για την εγχείριση ας πούμε; H συζήτηση για την ηλικία των 15 και το νομοσχεδιο,έχει να κάνει με ΤΗΝ ΧΑΡΤΟΥΡΑ και το πως θα εμφανιζεται στο κρατος,οχι με το αν θα κανει επεμβαση ή οχι.
totem_lost Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 φυσικα και υπαρχει σαν να μου λες οτι ειναι το ιδιο να κανεις υπεξαίρεση 1000 ευρω με το να κανεις 1 εκατομμύριο ευρω Εδώ υπάρχει ένα αντικειμενικό κριτήριο: 1Κ < 1000Κ, εξού και η ᾽βαρύτητα᾽ της απάτης. Προφανώς.
Hlapatsas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Θες να πεις ότι η κοινωνία ασχολείται και ανησυχεί για το αν ένας str8 πάει εν αγνοία του με μια trans γυναίκα που έχει αναγνωριστεί επίσημα μέσω του νέου νομοσχεδίου από το κρατος? Αυτό μου λες? Αλήθεια, εσύ δεν την παλεύεις... Ναί, σίγουρα δέν τήν παλεύεις.ἘΞΥΠΑΚΟΥΕΤΑΙ ὁ,τι ὁ καθένας ἔχει δικαίωμα να γνωρίζει ποιόν ἔχει ἀπέναντι τού. Σταράτα καί ἀπλά! Ποιό κράτος ρέ φίλε καί ποιά νομοσχέδια... Ὀ,τι καί νά κάνει κανείς, ὅσες ἐγχειρἠσεις καί ἄλλά διάφορα ἡ βιολογική ταυτότητα δέν ἀλλάζει, τουτέστιν το χρωμόσωμα. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις