Anorymous Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Να διώκεται νομικά για εξαπάτηση; Το ξεχείλωσες. Δηλαδή αντιστοίχως και ένας κρυφο-ομοφυλόφιλος άνδρας που παντρεύεται μια γυναίκα θα πρέπει να παθαίνει το ίδιο; καμια σχεση το ιδιο ειναι να ξερεις οτι ο αλλους ειχε πεος και τωρα δεν εχει με το οτι καποιος κανει σεξ με αντρα ? H Τζένη διαφωνεί... αν θημαμε καλα απο μια συνεντευξη που ειχε δωσει ο εισαγγελεας ηξερε οτι ηταν τρανς απλα δεν ηξερε οτι επαιζε μαζι του του ενω αυτος την αγαπουσε πραγματικα
Mau/Maus Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος» http://www.sdna.gr/monimes-stiles/paraskinia/article/382643/orgi-tsiarta-eyxomai-oi-protes-allages-fyloy-na-ginoyn-sta Υπάρχουν και αυτές οι απόψεις / σεβαστές ολες .. 1
michael92 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 «Εύχομαι οι πρώτες αλλαγές φύλου να γίνουν στα παιδιά αυτών που ψήφισαν αυτό το αίσχος» http://www.sdna.gr/monimes-stiles/paraskinia/article/382643/orgi-tsiarta-eyxomai-oi-protes-allages-fyloy-na-ginoyn-sta Υπάρχουν και αυτές οι απόψεις / σεβαστές ολες .. Το πρόβλημα είναι με τις ορμονοθεραπείες σε μικρές ηλικίες (π.χ puberty blockers).
akpe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Με το μπαρδόν, αλλά «άποψη» που συνδέει ταυτότητα φίλου με παιδοφιλία δεν μπορώ να τη δεχτώ, πόσω μάλλον να τη σεβαστώ. 5
Super Moderators Thresh Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ναι αλλά ο θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα... 4
totem_lost Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 καμια σχεση το ιδιο ειναι να ξερεις οτι ο αλλους ειχε πεος και τωρα δεν εχει με το οτι καποιος κανει σεξ με αντρα ? Δεν ξέρω, υπάρχει κάποια αντικειμενική κλίμακα σοβαρότητας της απάτης δηλαδή;
BabyRage Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδή δεν θα μπορείς να οδηγήσεις πριν τα 18, δεν θα μπορείς να πιεις αλκοόλ ή να δεις τσόντες πριν τα 18, αλλά θα μπορείς να αλλάξεις το φύλλο σου; Seems Reasonable. Μήπως να το κατεβάσουμε στα 10, και πριν κάνουμε την συζήτηση για μελισσούλες, να ρωτάμε το κάθε παιδί θέλει να είναι; 3
akpe Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ναι αλλά ο θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα... Για αρχή, αυτό μας κάνει όλους redn... ερμ, εννοώ inbreds Στη συνέχεια, και μιας και έχω βαρεθεί να το ακούω αυτό εν έτει 2017, θυμάμαι πρόσφατα διάβασα για το πόσοι άνθρωποι χρειάζονται ώστε να ξαναχτιστεί το ανθρώπινο είδος, χωρίς να υπάρχει κίνδυνος γενετικών ανωμαλιών, ενδογάμιας κατάθλιψης, ασθενειών: διάφορες έρευνες δείχνουν πως χρειάζονται τουλάχιστον 180 άτομα (Moore, 2002, University of Florida), με πιο πρόσφατες (Smith, 2014, Acta Astronomica) να μιλάνε για τουλάχιστον 10.000 άτομα. Science, bitch. Αλλά ναι, Αδάμ και Εύα, μην του το χαλάσουμε Δηλαδή δεν θα μπορείς να οδηγήσεις πριν τα 18, δεν θα μπορείς να πιεις αλκοόλ ή να δεις τσόντες πριν τα 18, αλλά θα μπορείς να αλλάξεις το φύλλο σου; Seems Reasonable. Μήπως να το κατεβάσουμε στα 10, και πριν κάνουμε την συζήτηση για μελισσούλες, να ρωτάμε το κάθε παιδί θέλει να είναι; Δεν έχω μελετήσει καθόλου το συγκεκριμένο νομοσχέδιο, αλλά δεδομένου πως το παιδί αναγνωρίζει την ταυτότητα του φύλου του πολύ πριν τα 18, δεν μου φαίνεται η ηλικία το πρόβλημα, μπροστα σε ό,τι άλλο ενδεχομένως το επηρεάζει ακριβώς λόγω της ταυτότητας του.
michael92 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Ναι αλλά ο θεός έπλασε τον Αδάμ και την Εύα... God created Adam and Steve! 2
AtiX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δηλαδή δεν θα μπορείς να οδηγήσεις πριν τα 18, δεν θα μπορείς να πιεις αλκοόλ ή να δεις τσόντες πριν τα 18, αλλά θα μπορείς να αλλάξεις το φύλλο σου; Seems Reasonable. Μήπως να το κατεβάσουμε στα 10, και πριν κάνουμε την συζήτηση για μελισσούλες, να ρωτάμε το κάθε παιδί θέλει να είναι;Με αυτήν την λογική να επιτρέπεται το σεξ πάνω από τα 18...ΚΙ επιτέλους μην βάζουμε στο ίδιο καζάνι το δικαίωμα να ΕΠΙΛΈΓΩ με το δικαίωμα να ΖΩ!!!
BabyRage Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εγώ δεν είπα τι να επιλέξεις και πως να ζήσεις. Απλά μου φαίνεται τραγικά γελοίο στα 15 να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο. Προσωπικά μου ακούγεται σημαντική επιλογή, που μπορεί για κάποιους να μην είναι βέβαια. Αφού στα 15 έχει επιλέξει το παιδί τι θέλει να είναι, θα μπορεί να ξεκινήσει για την εγχείριση ας πούμε;
AtiX Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Εγώ δεν είπα τι να επιλέξεις και πως να ζήσεις. Απλά μου φαίνεται τραγικά γελοίο στα 15 να μπορείς να κάνεις κάτι τέτοιο. Προσωπικά μου ακούγεται σημαντική επιλογή, που μπορεί για κάποιους να μην είναι βέβαια. Αφού στα 15 έχει επιλέξει το παιδί τι θέλει να είναι, θα μπορεί να ξεκινήσει για την εγχείριση ας πούμε; Δηλαδή εσύ στα 15 δεν ήξερες τι είσαι; 1
Anorymous Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δεν ξέρω, υπάρχει κάποια αντικειμενική κλίμακα σοβαρότητας της απάτης δηλαδή; φυσικα και υπαρχει σαν να μου λες οτι ειναι το ιδιο να κανεις υπεξαίρεση 1000 ευρω με το να κανεις 1 εκατομμύριο ευρω
Επισκέπτης Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 φυσικα και υπαρχει σαν να μου λες οτι ειναι το ιδιο να κανεις υπεξαίρεση 1000 ευρω με το να κανεις 1 εκατομμύριο ευρω Άσχετα θέματα μεταξύ τους, η υπεξαίρεση είναι ποινικό αδίκημα...
Anorymous Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2017 Άσχετα θέματα μεταξύ τους, η υπεξαίρεση είναι ποινικό αδίκημα... και η εξαπατηση ειναι ποινικο αδικημα
Προτεινόμενες αναρτήσεις