Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Πατριαρχία,ετεροκανονικότητα,gender roles,ομοφοβία (εσωτερικευμένη στην προκειμένη περίπτωση).Οι κοινωνικές πιέσεις του κονφορμισμού στην αρρενωπότητα.

Αφορά σχεδόν όλους τους άνδρες κ όχι μόνο τους LGBT.Πολύ γνώριμο για αρκετούς άνδρες ανεξάρτητα του σεξουαλικού τους προσανατολισμού.

https://www.youtube.com/watch?v=zJ-Pyhk7GQA

New Film Takes A Hard Look At Masculinity And Homophobia In America

http://www.huffingtonpost.com/entry/american-male-mtv-film_us_57e2e21ae4b0e80b1b9ff6fd?section=&section=us_queer-voices

Δημοσ.

Δεν είναι άργα  να βγείτε από τη ντουλάπα όποια ηλικία κ να έχετε,όποιες κ να είναι οι περιστάσεις σας.

Μόνο εαν είμαστε ορατοί εκεί έξω we stand a chance.Όσο είμαστε αόρατοι,αφομοιωμένοι στην ετεροκανονικότητα κ στις κοινωνικά καταπιεστικές παπάτζες τόσο θα είμαστε ΓΤΠΚ, ανοιχτοί στα στερεότυπα, τις διακρίσεις,την αμμορφωσιά κ την άγνοια.

Δεν είστε μόνοι.

Δημοσ.

Ρε παιδιά, γιατί προσπαθείτε να γίνεται ίσοι, όταν κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό; Θέλω να πω, οτι θέλεις να μη σε βλέπει ο άλλος σαν κάτι παράξενο, περίεργο, άσχημο και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Οκ, μαζί σου. Εγώ δε βγαίνω ρε φίλε να πανηγυρίσω που είμαι αυτό που είμαι, γιατί πολύ απλά έτσι είμαι! Αν ΕΓΩ δεν το θεωρώ φυσιολογικό, πως θα πείσω εσένα να το κάνεις; Για μένα η μεγαλύτερη χασούρα σας, είναι τα gay prides. Δηλαδή τι; Γδύνεσαι και φωνάζεις "είμαι gay, είμαι gay"; Ε, και; Who cares; Θα δώσεις στα παπάδια την ευκαιρία να βγούνε στα κανάλια και να σε κράξουν (πάλι). Τίποτα παραπάνω δε θα κερδίσεις. Οι περισσότεροι εκείνη τη μέρα ντύνονται καρναβάλια σε τέτοιο βαθμό, που δε θα ντυνόντουσαν ποτέ στην καθημερινότητά τους (από επιλογή). 

Για να μην κουράσω άλλο, καλό είναι να κάνει ο καθένας ότι θέλει. Ούτε εσένα σε νοιάζει τι κάνω εγώ στο σπίτι μου, ούτε εμένα τι κάνεις στο δικό σου. Από εκεί και πέρα αν θέλετε να κερδίσετε κάποια πράγματα, θα πρέπει πρώτα να βγάλετε αυτό το τσιρκολίκι που σας έχουν φορτώσει κάποιοι με το έτσι θέλω. Πήρατε και το σύμφωνο συμβίωσης και είστε αρχηγοί. Τέλος! :) 

• Like 1
Δημοσ.

Λολ σιγά μη τελειώνει με το σύμφωνο συμβίωσης.Διακρισάρα ξεκάθαρη.Γάμος για τους μεν κάτι σαν γάμος για τους δε.Όχι μαν δε πάει έτσι.Γάμος,δικαίωμα τεκνοθεσίας,εργασία ελεύθερη από διακρίσεις,σχολείο ελεύθερο από ομοφοβικό εκφοβισμό,ενημερωμένη κ εξοικειωμένη κοινωνία για LGBT θεματα,αποποινικοποίηση της ομοφυλοφιλίας,ολιστική πάταξη της ομοφοβίας κοκ διεκδικούμε παγκοσμίως.Έχει πολύ δρομο ακόμα.Αιώνες στο νερό μέχρι να φτάσουμε στην απόλυτη κοινωνική ισότητα παγκοσμίως.

• Like 2
Δημοσ.

αν δεν σας προλαβουν πρωτα τα STD... 

δε θεωρω ότι τα ΣΜΝ είναι προνομιο των μη ετεροκανονικωνε, αυτην τη μυθομανια ειχε χτισει ο Ριγκαν αλλα πλεον εχουμε ερευνες που αποδεικνυουν το αντιθετο ://

Ρε παιδιά, γιατί προσπαθείτε να γίνεται ίσοι, όταν κάνετε κάτι τελείως διαφορετικό; Θέλω να πω, οτι θέλεις να μη σε βλέπει ο άλλος σαν κάτι παράξενο, περίεργο, άσχημο και δεν ξέρω εγώ τι άλλο. Οκ, μαζί σου. Εγώ δε βγαίνω ρε φίλε να πανηγυρίσω που είμαι αυτό που είμαι, γιατί πολύ απλά έτσι είμαι! Αν ΕΓΩ δεν το θεωρώ φυσιολογικό, πως θα πείσω εσένα να το κάνεις; Για μένα η μεγαλύτερη χασούρα σας, είναι τα gay prides. Δηλαδή τι; Γδύνεσαι και φωνάζεις "είμαι gay, είμαι gay"; Ε, και; Who cares; Θα δώσεις στα παπάδια την ευκαιρία να βγούνε στα κανάλια και να σε κράξουν (πάλι). Τίποτα παραπάνω δε θα κερδίσεις. Οι περισσότεροι εκείνη τη μέρα ντύνονται καρναβάλια σε τέτοιο βαθμό, που δε θα ντυνόντουσαν ποτέ στην καθημερινότητά τους (από επιλογή). 

Για να μην κουράσω άλλο, καλό είναι να κάνει ο καθένας ότι θέλει. Ούτε εσένα σε νοιάζει τι κάνω εγώ στο σπίτι μου, ούτε εμένα τι κάνεις στο δικό σου. Από εκεί και πέρα αν θέλετε να κερδίσετε κάποια πράγματα, θα πρέπει πρώτα να βγάλετε αυτό το τσιρκολίκι που σας έχουν φορτώσει κάποιοι με το έτσι θέλω. Πήρατε και το σύμφωνο συμβίωσης και είστε αρχηγοί. Τέλος! :)

δεν επιζητα κανενας ενσωματωση, ιση μεταχειριση παρ ολη τη διαφορετικοτητα είναι το ζητουμενο. και σε αυτό και στο προηγουμενο θρεντ του τοξο.

οσο ο κοσμος δεν περναει αδιαφορα διπλα από ένα ομοφυλο ζευγαρι που φιλιεται, τοσο καθίσταται επιτακτικη η αναγκη της ορατότητας σε αυτό. θα ηθελα παρα πολύ το σεξ μου και η εμφανιση μου να παψει να είναι πολιτικη δηλωση και να είναι καθαρα προσωπικη αυτοδιαθεση, αλλα εντος κοινωνικου πλαισιου χρωματίζεται ακομα.

• Like 1
Δημοσ.

εχεις παει στο μικρο μουσειο που υπαρχει στο νοσοκομειο Συγγρου, οπου εχουν εκθεματα απο  πλαστικα ομοιωματα γεννετικων οργανων και οπισθιων, το οποιο το καθενα ειναι με τις πληγες της STD ασθενειας που αντιπροσωπευει;

good stuff. 

Δημοσ.

εχεις παει στο μικρο μουσειο που υπαρχει στο νοσοκομειο Συγγρου, οπου εχουν εκθεματα απο  πλαστικα ομοιωματα γεννετικων οργανων και οπισθιων, το οποιο το καθενα ειναι με τις πληγες της STD ασθενειας που αντιπροσωπευει;

good stuff. 

το εχω χτισει το Συγγρος, οι στρεητ φιλοι ντρεπονται να πανε μονοι τους και είναι ντιπ ανενημέρωτοι, οι περισσοτεροι θεωρουν ότι το κονδυλωμα θα περασει από μονο του, κυριως επειδή δεν ξερουν καν ότι είναι κονδυλωμα :/

Δημοσ.

δεν ξερω, παντως ο χωρος εκεινος ειναι οτι πρεπει για ταινια τρομου.

όλα τα δερματικα φαινονται ασχημα, τα περισσοτερα δεν είναι τοσο κακα.

απ την άλλη σε βλεπω και ελαφρως χαιρεκακο. καλυτερα ενημερωση και προληψη, αλλα ψυχραιμα αντιμετωπίζουμε την εμφανιση της οποιας νοσου.

• Like 2
Δημοσ.

Ορίσου όπως θες, αυτό είναι η ουσία κιόλας.

Εμένα όμως αν με πει ''αδερφή'' ο άλλος τον ήπιε.Απλά κ ξάστερα.

Αγάπη Μόνο. :)

Αιώνες στο νερό μέχρι να φτάσουμε στην απόλυτη κοινωνική ισότητα παγκοσμίως.

Για ξεκινήστε πρώτα από συγκεκριμένες θρησκείες και χώρες όπου το να είσαι LGBT άτομο τιμωρείται με φυλάκιση, βασανιστήρια και θανατική καταδίκη.

Επίσης το ν' απαιτείς ειδική μεταχείριση του στυλ "Ρίχνω πρόστιμο σε κάποιον ή τον διώχνω από την δουλειά του επειδή δεν αποκάλεσε κάποιο άλλο άτομο με τo pronounce με τ' οποίο αυτο-προσδιορίζεται" δεν λέγεται "κοινωνική ισότητα". Αλλά ξέχασα: η " κοινωνική ισότητα" είναι τελείως επιλεκτική. Οταν αρνείσαι να φτιάξεις γαμήλια τούρτα για ένα ζευγάρι ομοφυλόφιλων, γίνεται χαλασμός κόσμου και σου κλείνουν την επιχείρηση. Οταν όμως αρνείσαι να εξυπηρετήσεις έναν πελάτη επειδή φοράει ένα καπέλο με το σύνθηκα "Make America great again",του επιτίθεσαι, τον τραμπουκίζεις και τα συναφή, δεν τρέχει κάστανο.

Δημοσ.

Αυτό περί άλλων χωρών και θρησκειών ρε παιδιά πραγματικά δεν το καταλαβαίνω. Αφού εδώ ζουν, τους «δικούς» μας τρώνε στη μάπα, γιατί να ξεκινήσουν από αλλού;

• Like 1
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...