michael92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τα χρωμοσώματα επηρεάζουν το πως δομείται ένα σώμα. Με τις ορμόνες μειώνονται οι διαφορές αλλά δεν εξαφανίζονται τελείως. Οι άνθρωποι είναι διμορφικά πλάσματα και δεν μπορεί με την σημερινή τεχνολογία να γίνει τέλεια αλλαγή φύλου ακόμα και αν οι ορμόνες ξεκινήσουν προεφηβικά. Το τι νιώθεις δεν αλλάζει το τι είσαι στην πραγματικότητα. Κι ο πατέρας μου νιώθει 25 χρονών, τι πάει να πει αυτό; 1
suffocater Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τα χρωμοσώματα επηρεάζουν το πως δομείται ένα σώμα. Με τις ορμόνες μειώνονται οι διαφορές αλλά δεν εξαφανίζονται τελείως. Οι άνθρωποι είναι διμορφικά πλάσματα και δεν μπορεί με την σημερινή τεχνολογία να γίνει τέλεια αλλαγή φύλου ακόμα και αν οι ορμόνες ξεκινήσουν προεφηβικά. Το τι νιώθεις δεν αλλάζει το τι είσαι στην πραγματικότητα. Κι ο πατέρας μου νιώθει 25 χρονών, τι πάει να πει αυτό; Ρωτησα τι αλλάζει σε εσένα προς αυτον,που ΔΕΝ εισαι o transexual.
michael92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Στην καθημερινή ζωή; Τίποτα, αν μοιάζεις για γυναίκα θα σε πω γυναίκα. Σε σεξουαλική επαφή δεν πιστεύω καν ότι το συζητάμε.
suffocater Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Στην καθημερινή ζωή; Τίποτα, αν μοιάζεις για γυναίκα θα σε πω γυναίκα. Σε σεξουαλική επαφή δεν πιστεύω καν ότι το συζητάμε. Και στη σεξουαλικη,εφόσον η αισθηση(η δικια σου),ειναι η ίδια. (αν ΔΕΝ ηξερες οτι υπηρξε αντρας)
michael92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Και αν κάποιος φτύσει στο πιτόγυρο μου, μπορεί να το ευχαριστηθώ άμα δεν το ξέρω... Λιγότερο ακραίο: αν δώσω κανονικό κρέας σε vegan ή χοιρινό σε μουσουλμάνο και τους πω ψέματα, δεν κάνω κανένα κακό έτσι; 2
suffocater Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Και αν κάποιος φτύσει στο πιτόγυρο μου, μπορεί να το ευχαριστηθώ άμα δεν το ξέρω... Λιγότερο ακραίο: αν δώσω κανονικό κρέας σε vegan ή χοιρινό σε μουσουλμάνο και τους πω ψέματα, δεν κάνω κανένα κακό έτσι; Στους δευτερους,Αν εξαιρέσεις οτι θα νομιζουν οτι θα καουν στη κολάση αντι για να τους φάνε τα σκουλίκια οπως ολους μας,οχι ^^. Στον πρώτο,εξαρτάται απ τον λογο που εγινε vegan. Αν εγινε απλα λογω γευσης,όχι,κλάιν. Αν εγινε γιατι δε θελει να ψοφανε ζώα για να τρεφεται αυτός,ναι.Τον αναγκαζεις να κανει ακριβώς το αντιθετο απο αυτό που τον ωθησε συνειδητα να γινει αυτό που ειναι. Μου θυμισες ενα παιδάκι στη κατασκηνωση,πριν πολλα χρόνια,που επειδη του αλοιφε τη "τυπου μερεντα" η ομαδαρχισσα του,την ετρωγε κανονικά,μέχρι που μια μερα την ειδε να ανοιγει τη συσκευασία και αποφασισε πως δεν τρωει μη μερεντα,επειδη δεν του αρεσει. 1
BabyRage Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδή κάποιος born with a penis δεν πρέπει να λέει σε συντρόφους του: Ξέρεις, i was born with a penis. Ή αυτό είναι κάτι που πρέπει να το ρωτήσει ο άλλος; Στο πρώτο ραντεβού ας πούμε. Where you born with a penis? 2
michael92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Θεωρητικά όλα μια ιδέα είναι. Πρακτικά όμως οι άνθρωποι έχουν κάποια ψυχολογικά biases. Π.χ ο ιδρώτας ενός/ μιας εμφανίσιμου/ -ης άνδρα/ γυναίκας έχει την ίδια περίπου οσμή με έναν/ μία παχύσαρκο/ -η. Πρακτικά στην δεύτερη περίπτωση πολύ περισσότερος κόσμος θα αηδιάσει, στην πρώτη μπορεί μερικοί να φτιαχτούν κιόλας. 1
suffocater Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Να στο κ αλλιως. Ειναι διαφορετικο imo,να δωσεις κοκακολα σε κάποιον που δεν πινει,κ προτιμαει την green cola,λογω γευσης, Απ το να δωσεις coca-cola σε κάποιον που την μπουκοταρει λογω αποψης οτι ξερω γω δε φερεται καλα στους υπαλληλους της κλπ. Ειμαι κ απο κιν κ δν μπορω ν κανω edit. Συμφωνω στο τελευταιο ποστ σου παντως,its true. Αλλα ειναι δικο τους προβλημα. ^^
alxlightning Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 ποτε θα ψηφιστει το νομοσχεδιο τελος παντων? πνιγομαι στη δουλεια και καθε μερα νομιζω θα διαβασω κατι οριστικο αλλα εν τελει εχουμε ολοενα και περισσοτερη συζητηση πανω στο θεμα
*nenya* Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 ποτε θα ψηφιστει το νομοσχεδιο τελος παντων? πνιγομαι στη δουλεια και καθε μερα νομιζω θα διαβασω κατι οριστικο αλλα εν τελει εχουμε ολοενα και περισσοτερη συζητηση πανω στο θεμα Μη βιάζεσαι Alx XD πρώτα πρέπει να καλέσουν τα κανάλια μερικούς παπάδες να κλαφτούν για το πού πάμε σαν κοινωνία, μετά να βγουν στον αέρα ένας βουλευτής από κάθε κόμμα, να γίνει λίγος χαμούλης βρε παιδί μου, μετά να γίνει κι άλλος χαμός και στη βουλή, και μετά θα ψηφιστεί. 2
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 ποτε θα ψηφιστει το νομοσχεδιο τελος παντων? πνιγομαι στη δουλεια και καθε μερα νομιζω θα διαβασω κατι οριστικο αλλα εν τελει εχουμε ολοενα και περισσοτερη συζητηση πανω στο θεμα Την επόμενη εβδομάδα έχει προγραμματιστεί να γίνει η ψηφοφορία στην Ολομέλεια της Βουλής.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Σύμφωνα με τα όσα άκουσα στο βιντεάκι της ακρόασης των φορέων (27/09) από τον Πρόεδρο της Βουλής προχθές.Έδωσε μια γενική εκτίμηση για το πότε θα φτάσει στην Ολομέλεια.Δεν ξέρω αν αποτυπώνεται ακόμα στο site της Βουλής ή αν άλλαξε κάτι με την επιτροπή της επόμενης (28/09) για το νομοσχέδιο.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2017 Στην Ολομέλεια πηγαίνει το νομοσχέδιο για αλλαγή φύλου από τα 15Πηγή: http://www.skai.gr/news/politics/article/356671/stin-olomeleia-pigainei-to-nomoshedio-gia-allagi-fulou-apo-ta-15/#ixzz4uSxPDtD3
Προτεινόμενες αναρτήσεις