michael92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εάν σε μια σχέση straight άνδρα με trans (δηλωμένος γυναίκα), ο δεύτερος έχει αποκρύψει το αρχικό φύλο του, θα έπρεπε να διώκεται νομικά για εξαπάτηση? Τι πιστεύετε. Ναι, αν και η πιο πιθανή κατάληξη είναι ο ένας στο χώμα και ο άλλος στην φυλακή.
Super Moderators Thresh Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 H Τζένη διαφωνεί... 2
totem_lost Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εάν σε μια σχέση straight άνδρα με trans (δηλωμένος γυναίκα), ο δεύτερος έχει αποκρύψει το αρχικό φύλο του, θα έπρεπε να διώκεται νομικά για εξαπάτηση? Τι πιστεύετε. Να διώκεται νομικά για εξαπάτηση; Το ξεχείλωσες. Δηλαδή αντιστοίχως και ένας κρυφο-ομοφυλόφιλος άνδρας που παντρεύεται μια γυναίκα θα πρέπει να παθαίνει το ίδιο; 1
michael92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 H Τζένη διαφωνεί... http://nypost.com/2017/07/24/man-sentenced-for-stabbing-date-119-times-after-learning-shes-trans/
suffocater Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Εάν σε μια σχέση straight άνδρα με trans (δηλωμένος γυναίκα), ο δεύτερος έχει αποκρύψει το αρχικό φύλο του, θα έπρεπε να διώκεται νομικά για εξαπάτηση? Τι πιστεύετε. οχι.
Moderators Kercyn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Elaborate... Γιατί με την ίδια λογική να διώκονται ποινικά και οι γυναίκες που φοράνε σουτιέν με επένδυση. 1
Joe-4 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Να διώκεται νομικά για εξαπάτηση; Το ξεχείλωσες. Δηλαδή αντιστοίχως και ένας κρυφο-ομοφυλόφιλος άνδρας που παντρεύεται μια γυναίκα θα πρέπει να παθαίνει το ίδιο; Το ίδιο θα ήταν εάν της έλεγε ότι γεννήθηκε γυναίκα. 1
michael92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί με την ίδια λογική να διώκονται ποινικά και οι γυναίκες που φοράνε σουτιέν με επένδυση.Να θυμήσω ότι το επιχείρημα των trans είναι ότι δεν επηρεάζουν την ζωή μας. Όταν μας ζητάνε να τους αποκαλούμε με συγκεκριμένα "pronouns" ή εξαπατάνε άλλους, τότε χάνεται το επιχείρημα. Όσο για την άστοχη αναλογία, νομίζω υπήρχε νόμος πολύ παλιά ότι είχες δικαίωμα να δεις την υποψήφια σύζυγο χωρίς μακιγιάζ. Ο νόμος ΔΕΝ ήταν παράλογος. Women more often than not are deceptive reptilians. 1
totem_lost Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τι με νοιάζουν εμένα οι trans; Εγώ θέλω να διώκονται νομικά (!) όσοι κερατώνουν τις γυναίκες τους. Με λίγα λόγια οι νόμοι δεν μπορούν να υφίστανται αναλόγα με τι θεωρέι ο καθένας πιο ανήθικο.
Moderators Kercyn Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Να θυμήσω ότι το επιχείρημα των trans είναι ότι δεν επηρεάζουν την ζωή μας. Όταν μας ζητάνε να τους αποκαλούμε με συγκεκριμένα "pronouns" ή εξαπατάνε άλλους, τότε χάνεται το επιχείρημα. Όσο για την άστοχη αναλογία, νομίζω υπήρχε νόμος πολύ παλιά ότι είχες δικαίωμα να δεις την υποψήφια σύζυγο χωρίς μακιγιάζ. Ο νόμος ΔΕΝ ήταν παράλογος. Women more often than not are deceptive reptilians. Δε νομίζω να υπάρχει κανείς που να λέει ότι δεν επηρεάζουν τη ζωή μας. Εκτός απ' αυτό, ο νόμος που λες (δεν τον γνωρίζω) προφανώς και ήταν παράλογος. Σου φαίνεται λογικό εσένα δηλαδή να ορίζει ο νόμος πώς θα πρέπει να γνωριστούν και να παντρευτούν δύο άνθρωποι; Επίσης, είναι δυνατόν να μην έχεις δει αυτή που σκοπεύεις να παντρευτείς χωρίς μακιγιάζ; Δεν είμαστε 100 χρόνια πριν, έχουμε 2017.
michael92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τι με νοιάζουν εμένα οι trans; Εγώ θέλω να διώκονται νομικά (!) όσοι κερατώνουν τις γυναίκες τους. Με λίγα λόγια οι νόμοι δεν μπορούν να υφίστανται αναλόγα με τι θεωρέι ο καθένας πιο ανήθικο. Αν επαναφέρουμε την μοιχεία, μάντεψε ποιος από τους δύο θα χάσει την διατροφή (στο 95% των περιπτώσεων). Μάντεψε επίσης ποιο φύλο ξεκινάει την πλειοψηφία των διαζυγίων.
suffocater Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Elaborate... Ο γαμος δηλώνει την επιθυμία να μοιραστεις τη ζωή σου με καποιον. Το οτι (εσκεμμένα ή μη),δεν εμαθες για το ιστορικό του άλλου,γιατι να θεωρηθει εξαπάτηση που σχετιζεται με τον γάμο? Με την ιδια λογικη θα επρεπε να δηλωνεις εξαπατηση αν νομιζες πχ,οτι το εξοχικο που πηγαινατε το καλοκαίρι ανήκε μονο σε αυτον,και τελικα έμαθες οτι εχει απο μισο με τον αδερφο του. Ο γαμος(και καθαρα αυτός),δε σημαίνει καμια αλλη δεσμευση όσο αφορα (βιολογικα σου)παιδιά στο μελλον,το οποιο ειναι το μόνο που μπορω να σκεφτω αυτή τη στιγμή οτι θα επηρέαζε ενα ζευγάρι με transexual. Για transender ειναι υπερπροφανες ούτως ή αλλως και ακόμα και ο πιο τρελος που ψαχνει με το ζορι να βρει προβλήματα δεν θα ισχυριζόταν εξαπάτηση. Kατι τετοιες γελοιες ,γραφικες ιστορίες μου θυμιζει,που ειναι απλά για να γελάς. http://www.dailymail.co.uk/news/article-3186785/Groom-sues-bride-damages-one-day-wedding-seeing-without-make-time-feeling-cheated-wasn-t-pretty.html
michael92 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν είναι θέμα ιστορικού όμως. Είναι θέμα ότι κάνεις sex με έναν βιολογικό άνδρα χωρίς να το ξέρεις. Η αλλαγή φύλου δεν είναι "τελειοποιημένη" και ούτε πρόκειται να γίνει μέχρι να μπορείς να αφαιρέσεις/ προσθέσεις το Y chromosome στο DNA σου. Σε αντίθεση με αυτό που υποστηρίζουν οι trans activists δεν είμαστε μόνο οι ορμόνες μας. Το gene expression σε πολλά χαρακτηριστικά είναι ανεξάρτητο ορμονών. Π.χ ένας trans θα είναι πολύ πιο δυνατός από μια γυναίκα ακόμα και με μειωμένη τεστοστερόνη, θα έχει πιο πυκνά κόκαλα κλπ...
suffocater Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι,και?Επηρεάζει με καποιο τρόπο,πέρα απ τη δυνατότητα παιδιου(που θα μπορουσε να σου πει οτι ειναι στειρα),τη ζωη σου η διαφορά στο χρωμόσωμα?Εξαλλου,μιλάμε προφανώς για ιδιαίτερες περιπτώσεις και δε μπορουμε να χρησιμοποιούμε ως κριτήριο τα χρωμοσώματα για το τι ειναι,διότι αν όλα ειχαν παει οπως συνηθίζεται να πηγαινουν,αν ειχαν γεννηθει αντρες απο αποψη χρωμοσωματων θα ειχαν παραμεινει αντρες,και το αντιστροφο.Για να μην πουμε για τα υπερ,που δε μπορεις να ακουσεις ποτε τη δικαιολογια της εμμηνου ρησης
Προτεινόμενες αναρτήσεις