Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αστο τζο.

Ξερω,μεγαλη η πικρα που δεν βγηκατε ευρωπη με τοσο κασερι που ριχνει ο ρωσος,αλλα η lgbt κοινοτητα δε σου φταιει.ξεπερασε το.

Καλά τα λες εσύ αλλά βάζε και "ουγκ" ενδιάμεσα να ξέρω σε ποιον μιλάω.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

ναι μονο που μιλαμε για βιασμο γυναικας απο γυναικα που εγω δεν εχω ακουσει ποτε μεχρι τωρα

καμια φαντασια απλη ελληνικη πραγματικοτητα που πολλοι θα προσπαθησουν να βρουν παραθυρακια για να επωφεληθούν

Μπορείς να μου πεις ένα τέτοιο σενάριο... Εκτός και αν πιστεύεις ότι κάποιος str8 θα κάνει όλη αυτή την διαδικασία μόνο και μόνο για να πάρει μάτι στα γυναικεία αποδυτηρια και να αποφύγει τον στρατό...

Άρρωστα άτομα που χρήζουν ψυχοθεραπείας, αν όχι ηλεκτροσόκ.

Τα γένη είναι 2 όσο και να βαράτε τον κώλο σας κάτω.

Vradynous...

• Like 3
Δημοσ.

Μπορείς να μου πεις ένα τέτοιο σενάριο... Εκτός και αν πιστεύεις ότι κάποιος str8 θα κάνει όλη αυτή την διαδικασία μόνο και μόνο για να πάρει μάτι στα γυναικεία αποδυτηρια και να αποφύγει τον στρατό...

οτι γλυτωνει το στρατο σου φαίνεται λιγο ? εκτος απο τον χρονο που θα γλυτωσει θα μπορει πιο ευκολα να κανει αιτηση για ασεπ αφου σαν γυναικα πλεον δεν θα ειναι υποχρεομενος να παει στρατο ή να εχει απαλλαχθει νομιμα για να κανει αιτηση σε προκυρηξη.

ασε που γινετε και το αλλο σε στρατιωτικες και αστυνομικες σχολες μια γυναικα εχεις αλλους χρονους αλλο υψος και παχος για να μπει τωρα ενας με χρονο που δεν θα περναγε σαν αντρας μπορει να περασει σαν γυναικα.

με τις ιατρικες εξετασεις που γραφει το ταμειο θα μπορει αν ειναι πχ αντρας να πει οτι ειναι γυναικα γιατι ο προλυπτικος ελεγχος εχει αλλο οριο ηλικιας.

ειπα πιο πανω για το οριο συνταξης το οποίο δεν υπαρχει για αντρες δυνατοτητα να βγουν νωριτερα με ανηλικο παιδι τωρα θα μπορει ξερεις τι σημαινει αυτο για τον ασφαλιστικο φορεα ?

Δημοσ.

Να πω κατι ελαφρως ασχετο; ξεχαστε το νεο προσχεδιο, αν καποιος αντρας ντηθει γυναικα και δηλωσει τραβεστι μεσα στον στρατο δεν παιρνει i5;

Γιατι να μην κανει αυτο και να μπει στην νεα διαδικασια που λετε;

• Like 1
Δημοσ.

οτι γλυτωνει το στρατο σου φαίνεται λιγο ? εκτος απο τον χρονο που θα γλυτωσει θα μπορει πιο ευκολα να κανει αιτηση για ασεπ αφου σαν γυναικα πλεον δεν θα ειναι υποχρεομενος να παει στρατο ή να εχει απαλλαχθει νομιμα για να κανει αιτηση σε προκυρηξη.

ασε που γινετε και το αλλο σε στρατιωτικες και αστυνομικες σχολες μια γυναικα εχεις αλλους χρονους αλλο υψος και παχος για να μπει τωρα ενας με χρονο που δεν θα περναγε σαν αντρας μπορει να περασει σαν γυναικα.

με τις ιατρικες εξετασεις που γραφει το ταμειο θα μπορει αν ειναι πχ αντρας να πει οτι ειναι γυναικα γιατι ο προλυπτικος ελεγχος εχει αλλο οριο ηλικιας.

ειπα πιο πανω για το οριο συνταξης το οποίο δεν υπαρχει για αντρες δυνατοτητα να βγουν νωριτερα με ανηλικο παιδι τωρα θα μπορει ξερεις τι σημαινει αυτο για τον ασφαλιστικο φορεα ?

Και πάλι δεν μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς ποιος str8 άντρας θα ζήσει όλη του τη ζωή σαν γυναίκα... Πιστεύεις ότι ένας νοήμων άνθρωπος θα το έκανε???

Να πω κατι ελαφρως ασχετο; ξεχαστε το νεο προσχεδιο, αν καποιος αντρας ντηθει γυναικα και δηλωσει τραβεστι μεσα στον στρατο δεν παιρνει i5;

Δεν παίρνει ι5, αλλά αναβολή και εξέταση από γιατρούς που αυτοί θα διαπιστώσουν αν όντως πρέπει να πάρει απαλλαγή...

Δημοσ.

Αν και δεν έχω πάει στρατό, σε περίπτωση φίλης πέρασε από την επιτροπή και εκεί ψυχίατροι ελέγξανε όντως αν έχει gender dysphoria (που όντως είχε αφού είχε ξεκινήσει και ορμονοθεραπεία κτλ) ή αν απλώς λέει ψέματα για να αποφύγει τον στρατό.

Δημοσ.

ναι μονο που μιλαμε για βιασμο γυναικας απο γυναικα που εγω δεν εχω ακουσει ποτε μεχρι τωρα

καμια φαντασια απλη ελληνικη πραγματικοτητα που πολλοι θα προσπαθησουν να βρουν παραθυρακια για να επωφεληθούν

Ενταξει ρε μαν,και η μανα μου δεν έχει ακούσει για τα quarks,αυτό δε σημαίνει οτι δεν υπάρχουν.

Δεν ειναι κριτήριο της πραγματικότητας η γνώση μας.

Δημοσ.

Αν και δεν έχω πάει στρατό, σε περίπτωση φίλης πέρασε από την επιτροπή και εκεί ψυχίατροι ελέγξανε όντως αν έχει gender dysphoria (που όντως είχε αφού είχε ξεκινήσει και ορμονοθεραπεία κτλ) ή αν απλώς λέει ψέματα για να αποφύγει τον στρατό.

Τι ρωτανε δηλαδη να για να δουν αν λες ψεμματα; πως σε ψαρευουν;

Δημοσ.

γιατι δεν μπορει να παρει μερος σε προκυρηξεις στα σωματα ασφαλειας ενω σαν γυναικα που δεν χρειάζεται να παει στρατο μπορει.

Και πάλι δεν μπαίνεις στην διαδικασία να σκεφτείς ποιος str8 άντρας θα ζήσει όλη του τη ζωή σαν γυναίκα... Πιστεύεις ότι ένας νοήμων άνθρωπος θα το έκανε???

δεν μπορω να ειμαι στο μυαλο του καθενα αλλα το θεμα ειναι οτι θα εχει την δυνατοτητα πλεον εδω αλλη κολανε ειτζ για να παρουν επιδομα

Ενταξει ρε μαν,και η μανα μου δεν έχει ακούσει για τα quarks,αυτό δε σημαίνει οτι δεν υπάρχουν.

Δεν ειναι κριτήριο της πραγματικότητας η γνώση μας.

ναι αλλα μιλαμε για δικαστηριο τωρα και νομοθεσια και τι μεσα ο δικηγορος του δραστη θα χρησιμοποιησει, σκεψου να ερθει η υποθεση στο δικαστηριο οπου αντρας που δηλωνει γυναικα βιασε γυναικα που δηλωνει αντρα ακραιο το ξερω αλλα απλα το αναφερω.

επισης αλλαζουν τα ορια ηλικιας που ενα ατομο βαση νομου μπορει να κανει σεξ  χωρις να θεωρηθει αποπλανηση.

Δημοσ.

Τι εξετασεις κανουν οι γιατροι;

Ψυχολογοι σε βλέπουν και κρίνουν.

Γενικά,ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ,προσπαθουν να αντλησουν την ιδια πληροφορια με πολλους διαφορετικους τροπους/ερωτήσεις,και βλέπουν αν υπάρχουν αντιφάσεις.

Πχ,θα σε ρωτήσει αν εισαι φιλόζωος,πιο μετά μπορει να σε ρωτήσει αν θα σε πείραζε να εχει γάτα η γκομενα σου,ή θα μπορούσες να δουλεψεις σε σφαγείο.

(ακραιο παραδειγμα για να καταλάβεις τη μεθοδο).

Αμφιβάλλω αν ειναι τοσο σχολαστικοι βεβαια στον στρατο.

Εμένα με εξέτασε 20 δευτερολεπτα στο κεντρο για να κρινει οτι ειμαι ικανος να κουβαλάω όπλο. (γελάει ο κοσμος)

Δημοσ.

@ anorymus, αγαπητέ δεν γίνεται να είμαστε στο μυαλό του καθενός επιλεκτικά και όπως μας συμφέρει... Υπάρχουν νόμοι και θα δημιουργηθούν νέοι που θα καλύψουν τα οποιαδήποτε κενά... Η λογική όμως του να απορρίψεις έναν νόμο που διευκολύνει τα trans άτομα μόνο και μόνο επειδή κάποιοι θα τον εκμεταλλευτούν δεν με βρίσκει σύμφωνο... Σκέψου μόνο να συζητάγαμε τα ίδια πράγματα και για άτομα ΑμεΑ...

@ vradynous, με έχεις μπερδέψει... δεν ξέρω αν μιλάς με στο στόμα ή με τον πρωκτό... με τόσο σκατό που βγάζεις μάλλον με το δεύτερο...

@ Zerg13, αυτά που γράφει η basketballfan και ο suffocater... η διαδικασία απαλλαγής από τον στρατό είναι πολύχρονη, ανάλογα με το άτομο που την ζητάει και σε ποιο στάδιο επαναπροσδιορισμού είναι... δεν ξέρω όμως περισσότερες λεπτομέρειες...

• Like 1
Δημοσ.

Εάν σε μια σχέση straight άνδρα με trans (δηλωμένος γυναίκα), ο δεύτερος έχει αποκρύψει το αρχικό φύλο του, θα έπρεπε να διώκεται νομικά για εξαπάτηση? Τι πιστεύετε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...