adi32 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Ο τίτλος που παρέθεσε ο Τόξο τα λέει όλα... αν εσύ δεν μπορείς να το καταλάβεις, δεν πειράζει... ΥΓ: Βρε παλικάρια... αυτουνού του kobra έχουμε ακούσει την φωνούλα του??? Τότε είμαι λάθος η διαφήμιση. Η οποία παρουσιάζει μια ωραία κατάσταση σαν διαφήμιση που τη χαρακτήριζει και εσφαλμένα παραμύθι. Θα μπορούσε να δείχνει καταπίεση ή κακή συμπεριφορά εναντίον αυτών των ανθρώπων και όχι να τους παρουσιάζει σαν ένα ωραίο παραμύθι προς μίμηση 1
AtiX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Τότε είμαι λάθος η διαφήμιση. Η οποία παρουσιάζει μια ωραία κατάσταση σαν διαφήμιση που τη χαρακτήριζει και εσφαλμένα παραμύθι. Θα μπορούσε να δείχνει καταπίεση ή κακή συμπεριφορά εναντίον αυτών των ανθρώπων και όχι να τους παρουσιάζει σαν ένα ωραίο παραμύθι προς μίμηση Γιατί πιστεύεις ότι ωραιοποιεί αυτή η διαφήμιση... δεν είμαστε κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα ζευγάρια... σε λίγες μέρες κλείνουμε 10 χρόνια με τον σύντροφο μου, πιστεύεις ότι αυτό που δείχνουν και τα δυο διαφημιστικά είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που ζω??? 1
suffocater Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί πιστεύεις ότι ωραιοποιεί αυτή η διαφήμιση... δεν είμαστε κάτι διαφορετικό από τα υπόλοιπα ζευγάρια... σε λίγες μέρες κλείνουμε 10 χρόνια με τον σύντροφο μου, πιστεύεις ότι αυτό που δείχνουν και τα δυο διαφημιστικά είναι κάτι διαφορετικό από αυτό που ζω??? Τι εννοείς? Δεν τρώτε νεκρά μωρά μόλις γυρίσετε απο τα σαδομαζοχιστικά κλαμπακια,όπου φοράτε λατεξ με τον πώλο απ έξω και κάνετε οργια και καθε είδους ανωμαλία? Αποκλείεται-δε σε πιστεύει κανείς. 2
AtiX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοείς? Δεν τρώτε νεκρά μωρά μόλις γυρίσετε απο τα σαδομαζοχιστικά κλαμπακια,όπου φοράτε λατεξ με τον πώλο απ έξω και κάνετε οργια και καθε είδους ανωμαλία? Αποκλείεται-δε σε πιστεύει κανείς. Μην τα λες όλα, άσε και κάτι... στην φαντασία... θα σε μαλώσω!!!
HALF EVIL Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.youtube.com/watch?v=67uQOhEIRMM Μα υπάρχει πάνω από έναν χρόνο... LInk Ok. Δεν βλέπω κάτι επιλήψιμο. Τα ανδρικά όργια δεν τα θέλω. Καλέστε με στα γυναικεία . 1
gnsX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Τι εννοείς? Δεν τρώτε νεκρά μωρά μόλις γυρίσετε απο τα σαδομαζοχιστικά κλαμπακια,όπου φοράτε λατεξ με τον πώλο απ έξω και κάνετε οργια και καθε είδους ανωμαλία? Αποκλείεται-δε σε πιστεύει κανείς. Αυτό το αναφέρεις σαν προκατάληψη, στερεότυπο whatever και ειρωνεύεσαι ενώ το βλέπει ο άλλος κάθε χρόνο στα gay prides, τα λατεξ με τον κωλο απ εξω.
AtiX Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό το αναφέρεις σαν προκατάληψη, στερεότυπο whatever και ειρωνεύεσαι ενώ το βλέπει ο άλλος κάθε χρόνο στα gay prides, τα λατεξ με τον κωλο απ εξω. Πρώτον... σε πόσα prides έχεις πάει? Δεύτερον... πόσους gay γνωρίζεις? Τρίτον... πόσοι από αυτούς κυκλοφορούν με τον κώλο έξω? Θα εκτιμούσα ειλικρινή απάντηση...
Επισκέπτης Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Αυτό το αναφέρεις σαν προκατάληψη, στερεότυπο whatever και ειρωνεύεσαι ενώ το βλέπει ο άλλος κάθε χρόνο στα gay prides, τα λατεξ με τον κωλο απ εξω.Και; Ένας θα το φοράει και; Το ξέρετε ότι η πλειοψηφία που ασχολείται με το BDSM και γενικά το bondage είναι straight ε; ε; Δεν έχω δει όμως κανένα να τους κακοχαρακτηρίζει επειδή στον ελεύθερο χρόνο τους φοράνε latex Επεξ/σία 11 Σεπτεμβρίου 2017 από Επισκέπτης
suffocater Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 11 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό το αναφέρεις σαν προκατάληψη, στερεότυπο whatever και ειρωνεύεσαι ενώ το βλέπει ο άλλος κάθε χρόνο στα gay prides, τα λατεξ με τον κωλο απ εξω. Aκριβώς. Και επειδη ειναι παντελώς ανίδεοι(κάποιοι,γιατι καποιοι αλλοι γνωριζουν και σκοπιμα κανουν πως δε γνωριζουν),το αναπαραγουν ως τη μέση πραγματικότητα.
Επισκέπτης Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως συμφωνούμε όλοι σε ένα πράγμα. Ψόφος στις διαφημίσεις. uBlock και AdNauseam μέχρι να παγώσει η κόλαση
suffocater Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2017 Και; Ένας θα το φοράει και; Το ξέρετε ότι η πλειοψηφία που ασχολείται με το BDSM και γενικά το bondage είναι straight ε; ε; Δεν έχω δει όμως κανένα να τους κακοχαρακτηρίζει επειδή στον ελεύθερο χρόνο τους φοράνε latex Εννοείται πως οταν εισαι straight,το bdsm ειναι απλα ακομα μια αποδειξη του ποσο ματσο και ερωτυλος αντρακλας εισαι,ενώ οταν το κανουν αυτες οι παλιοαδερφες ειναι μια ανωμαλία. Ολοι το ξερουν αυτο. Double standard basics,do your homework. 1
Zerg13 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Σερβία: Η γκέι πρωθυπουργός που πήγε στο Pride και ο παπάς που 'καθάρισε' με αγιασμό τους δρόμους που πέρασε http://news247.gr/eidiseis/kosmos/servia-h-gkei-prwthypoyrgos-poy-phge-sto-pride-kai-o-papas-poy-katharise-me-agiasmo-toys-dromoys-poy-perase.4851127.html?utm_source=Contra&utm_medium=epiloges_home&utm_campaign=24MediaWidget&utm_term=Pos1
AtiX Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Στη Βουλή νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου.
Τοξοβόλος___U__K Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Επιτέλους άρχισε η κοινοβουλευτική διαδικασία για τη νομική αναγνώριση της ταυτότητας φύλου.Αν τελικά περάσει θα καταστήσει την Ελλάδα μιας από τις πιο προηγμένες χώρες παγκοσμίως στη νομοθεσία γύρω από τα LGBT+ δικαιώματα.Ουσιαστικά μετά μένει μόνο πολιτικός γάμος κ τεκνοθεσία για τα ομόφυλα ζευγάρια καθώς και άρση του blood ban για άνδρες που είναι σεξουαλικά ενεργοί με άλλους άνδρες ώστε να μιλάμε για πλήρη νομική τουλάχιστον εξίσωση της κοινότητας. Στη Βουλή νομοσχέδιο για τη νομική αναγνώριση ταυτότητας φύλου Πηγή: http://www.skai.gr/news/greece/article/355575/sti-vouli-nomoshedio-gia-ti-nomiki-anagnorisi-tautotitas-fulou/#ixzz4t35lHKx7 Παρακάτω το σχέδιο νόμου http://www.hellenicparliament.gr/UserFiles/c8827c35-4399-4fbb-8ea6-aebdc768f4f7/10212913.pdf
michael92 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Αν προβλέπει μόνο 2 GENDERS, δεν έχω θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις