michael92 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν είναι τέρας αυτό το έκτρωμα με τα μωβ μαλλιά, τότε τι είναι; 5
AtiX Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Αν δεν είναι τέρας αυτό το έκτρωμα με τα μωβ μαλλιά, τότε τι είναι; ενηλικιώσου σε παρακαλώ... 2
michael92 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Όποιος θέλει σεβασμό να μην ντύνεται σαν καρναβάλι. Μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι το να είσαι gay ή trans σημαίνει ότι μπορείς να είσαι ένα κακομούτσουνο σούργελο, γιατί δεν έχει καμία σχέση.
AtiX Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Όποιος θέλει σεβασμό να μην ντύνεται σαν καρναβάλι. Μην προσπαθείτε να μας πείσετε ότι το να είσαι gay ή trans σημαίνει ότι μπορείς να είσαι ένα κακομούτσουνο σούργελο, γιατί δεν έχει καμία σχέση. Σε έβαλε κανένας κριτή καλαισθησίας ή αυτοανακηρύχθηκες από μόνος σου? Μην μου πεις περί ελευθερίας λόγου... σε προλαβαίνω... άλλο “δεν μου αρέσει” και άλλο “τέρας” και “έκτρωμα”... Επίσης τον άκουσες καθόλου τον τυπά? Κατάλαβες τι είπε ή....
Pelvic Thrust Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Σε έβαλε κανένας κριτή καλαισθησίας ή αυτοανακηρύχθηκες από μόνος σου? Μην μου πεις περί ελευθερίας λόγου... σε προλαβαίνω... άλλο “δεν μου αρέσει” και άλλο “τέρας” και “έκτρωμα”... Επίσης τον άκουσες καθόλου τον τυπά? Κατάλαβες τι είπε ή.... Είδες αυτά κάνει το μωβ μαλλι με το ξύρισμα. Κι εγω που είμαι bisexual δειχνω να είμαι το φύλο που γεννήθηκα. Δηλαδή εσείς οι αμιγώς γκέυ σας αρέσει να σας αντιπροσωπευουν τετοια σουργελα; Κ μετα πως θα σας παρουν στα σοβαρα; Μετα κλαιγεστε για ρητορικη μισους μολις τρωτε πορτες. Σταματηστε το λετσε ντυσιμο και το παλιατσε κούρεμα...Σειρα εχουν οι αξυριστοι τραβεστι. Ελεος. Δειξτε λιγο επιπεδο κ φινετσα. 2
tritonas00 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 [media=https://www.youtube.com/watch?v=SxPpy_ps11k]https://www.youtube.com/watch?v=SxPpy_ps11k[/media] μλκ σκιαχτηκα, τι ειναι τουτο 2
AtiX Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2017 Είδες αυτά κάνει το μωβ μαλλι με το ξύρισμα. Κι εγω που είμαι bisexual δειχνω να είμαι το φύλο που γεννήθηκα. Δηλαδή εσείς οι αμιγώς γκέυ σας αρέσει να σας αντιπροσωπευουν τετοια σουργελα; Κ μετα πως θα σας παρουν στα σοβαρα; Μετα κλαιγεστε για ρητορικη μισους μολις τρωτε πορτες. Σταματηστε το λετσε ντυσιμο και το παλιατσε κούρεμα...Σειρα εχουν οι αξυριστοι τραβεστι. Ελεος. Δειξτε λιγο επιπεδο κ φινετσα. Ναι ρε φίλε μου πόσο δίκιο έχεις... επίπεδο και φινέτσα... όπως λέμε με χαρά και πουτανιά... με χαρά και πουτανιά... με χαρά και πουτανιά...
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Τελικά η μόνη περίπτωση να παρέμβουν Mods εδώ μέσα είναι να αρχίσεις τα χριστοπαναγίδια. Στο ενδιάμεσο μπορείς να λες ό,τι καφριλίκι σου κατέβει, να κατακρίνεις δημόσια πρόσωπα ως τέρατα και δεν τρέχει κάστανο. Το δια ταύτα είναι ότι η ελληνική κοινωνία στο 80% αποτελείται απο καθυστερημένους τύπους που θεωρούν φοβερό και τρομερό να βάψει ένας άνθρωπος το μαλλί του μωβ. Μίζερα ανθρωπάκια που τρώνε διαρκώς φάπες στην καθημερινότητα τους και μπαίνουν σε forum για να ξεράσουν μισαλλοδοξία και μιζέρια. Αυτή είναι η Ελλάδα παίδες. Καθίστε εσείς τώρα να μιλάτε με κάφρους για ανθρώπινα δικαιώματα και ιστορίες για ινδιάνους. Λίγο μπάλα, κάνα γκομενάκι, πως θα λουφάρουν στη δουλειά τους, τι αμάξι θα πάρουν με 140 δόσεις για να πουλάνε μούρη, αυτά ενδιαφέρουν τον έλληνα.
michael92 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν στο 90% των επιχειρήσεων είσαι unemployable με αυτά τα trendy μαλλιά (που μόνο trendy δεν είναι καθώς υπήρχαν από πολύ παλιότερα σε λιγότερο fail εκδόσεις: 80s punks, 90s ravers), τότε ίσως να μην φταίει η κοινωνία. Από την άλλη το συγκεκριμένο στυλ είναι ένας πολύ καλός συναγερμός αποφυγής... 1
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Σοβαρά τώρα; Κάτι καλύτερο δεν έχετε να κάνετε από το να ασχολείστε με το χρώμα των μαλλιών των άλλων; Υ.Γ Τα μαλλιά με χρώματα πλην των φυσικών είναι άκρως της μόδας Αυτό για τους άσχετους
Moderators Kercyn Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Πραγματικά υπερβολικές αντιδράσεις ανθρώπων που καλλιεργούν την παραπληροφόρηση και τίποτα άλλο... και όλα αυτά επειδή κομμάτι της LGBT+ κοινότητας ζητάει την νομικά κοινωνική υπόσταση και αναγνώριση που της αρμόζει... Το είπα και παραπάνω άλλα από το ένα αυτί μπαίνει και από το άλλο βγαίνει... όλη αυτή η έκρηξη αυτοπροσδιορισμού είναι φυσιολογική αντίδραση από την στιγμή που μέχρι τώρα δεν υπήρχε και καταπιέζονταν... Τώρα μπαίνουν οι βάσεις και έχει ξεκινήσει η συζήτηση πάνω σε αυτά τα θέματα, μια συζήτηση που υπάρχει εδώ και καιρό στην κοινότητα των LGBT+ ατόμων, αλλά τώρα πάει να πάρει υπόσταση μέσα στην ίδια την κοινωνία... Όποιος θέλει να βλέπει τέρατα και καπήλευση ας το βλέπει έτσι, αλλά σας παρακαλώ σταματήστε τις υπερβολές... Άλλο προβληματίζομαι πάνω σε ένα θέμα και άλλο υπερθεματίζω για να αποδείξω τις ανησυχίες μου... [media=https://www.youtube.com/watch?v=SxPpy_ps11k]https://www.youtube.com/watch?v=SxPpy_ps11k[/media] Τα 4 ενδεικτικά links που έβαλα κάποιες σελίδες πριν σου φάνηκαν υπερβολή ή παραπληροφόρηση; Η ψυχραιμία χρειάζεται και από τις δύο πλευρές. Όταν αυτός που ζητάει κάτι δεν έχει την ωριμότητα και την ψυχραιμία να το ζητήσει πολιτισμένα, τότε δε μπορείς να περιμένεις κάτι παραπάνω από την "άλλη" πλευρά. Δυστυχώς για σας, υπάρχει αυτή η γνωστή θορυβώδης μειοψηφία όπου κολλάει στα πάντα μια πολιτική ατζέντα η οποία δυσκολεύει λίγο τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή πάντως, οι νόμοι και οι κανονισμοί που έχουν ήδη περάσει στις τρεις χώρες που προανέφερα μόνο ψύχραιμη αντιμετώπιση δε μου θυμίζουν, το αντίθετο. 1
AtiX Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Τα 4 ενδεικτικά links που έβαλα κάποιες σελίδες πριν σου φάνηκαν υπερβολή ή παραπληροφόρηση; Η ψυχραιμία χρειάζεται και από τις δύο πλευρές. Όταν αυτός που ζητάει κάτι δεν έχει την ωριμότητα και την ψυχραιμία να το ζητήσει πολιτισμένα, τότε δε μπορείς να περιμένεις κάτι παραπάνω από την "άλλη" πλευρά. Δυστυχώς για σας, υπάρχει αυτή η γνωστή θορυβώδης μειοψηφία όπου κολλάει στα πάντα μια πολιτική ατζέντα η οποία δυσκολεύει λίγο τα πράγματα. Αυτή τη στιγμή πάντως, οι νόμοι και οι κανονισμοί που έχουν ήδη περάσει στις τρεις χώρες που προανέφερα μόνο ψύχραιμη αντιμετώπιση δε μου θυμίζουν, το αντίθετο. Από τα 4 link που παρέθεσες “υπερβολές” υπάρχουν, αν θυμάμαι καλά, μόνο στο 1 που ουσιαστικά είναι μια ομάδα από ένα πανεπιστημίου που εκφράζει την γνώμη της πάνω στο θέμα, ενώ στα υπόλοιπα υπάρχουν αντιδράσεις πάνω στην άρνηση ή εφαρμογή του νόμου... Δηλαδή μέσω των media η τρίχα γίνεται τριχιά... και οι 5, 10, 100 αντιδράσεις μεταμορφώνεται σε κύμα κατακραυγής που θα καταστρέψει τον κοινωνικό ιστό δημιουργώντας καταστάσεις φασισμού και λογοκρισίας από μια ομάδα που απλά θέλει να αναγνωριστεί και νομικά! Αν αυτό δεν είναι διαστρέβλωση της πραγματικότητας, τότε τι είναι? Τώρα στην ουσία και χωρείς πολύ μπλα μπλα... έχεις διαβάσει τον νόμο περι αναγνωρησης του κοινονικου φυλου, ας πούμε του Καναδά? Αν ναι σε ποιο σημείο του έχεις αντίρρηση? Και για να έρθουμε στα δικά μας: Στο νομοσχέδιο που έχει κατατεθεί προς διαβούλευση, προωθείτε η δυνατότητα στα διεμφυλικά άτομα να μπορούν να διορθώσουν το φύλο τους στην ταυτότητα ή σε οποιοδήποτε άλλο έγγραφο είναι καταχωρισμένο, χωρίς να έχουν υποβληθεί σε ιατρική επέμβαση ή σε ψυχιατρική εξέταση και αγωγή. Ειναι τόσο απλό το θέμα... Που βρίσκεις το κακό??? ΥΓ: Φιλε Kercyn, πάρε ως παράδειγμα την αντίδραση 4-5 ατόμων (post+likes) εδώ μέσα... και πες μου, αν τους αξίζει η υπερβολική αντίδραση που φοβάσαι μπας και καταλάβουν ότι ζουν σε μια πολιτισμένη κοινωνία? η συζήτηση μαζί τους όπως βλέπεις δεν βγάζει κάπου... Επεξ/σία 2 Σεπτεμβρίου 2017 από AtiX
phanispal Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Σοβαρά τώρα; Κάτι καλύτερο δεν έχετε να κάνετε από το να ασχολείστε με το χρώμα των μαλλιών των άλλων; Υ.Γ Τα μαλλιά με χρώματα πλην των φυσικών είναι άκρως της μόδας Αυτό για τους άσχετους Τώρα κάνεις ότι δεν καταλαβαίνεις το point του; Τόση φαντασία απαιτείται;
Pelvic Thrust Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι τυχαίο δηλαδή που λένε μερικοί στα τεχνολογικά φόρουμ ότι "Apple is for fags" αφού δεν έχω δει γκέι άτομο μέχρι τωρα με Samsung? Τα στερεότυπα υπάρχουν επειδή κάποιοι τα συντηρούν.
AtiX Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2017 Είναι τυχαίο δηλαδή που λένε μερικοί στα τεχνολογικά φόρουμ ότι "Apple is for fags" αφού δεν έχω δει γκέι άτομο μέχρι τωρα με Samsung? Τα στερεότυπα υπάρχουν επειδή κάποιοι τα συντηρούν. ΔΕΙΑΔΟΣΤΑΙ!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις