Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το πρόβλημα είναι δικό όμως. Δεν θα προσέξω πως συμπεριφέρομαι εγώ λόγο των δικών σου πιστεύω και προβλημάτων.

Υπάρχουν άτομα που θεωρούν προσβλητικό να φιλιούνται με πάθος δημόσια δύο άτομα. Σε μία χώρα που αυτό δεν είναι παράνομο, θα έπρεπε να αλλάξουν συμπεριφορά και να μην φιλιούνται για να μην προσβάλουν τον κάθε περίεργο;

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• Moderators
Δημοσ.

Φυσικα και ολες οι λεξεις είναι εν δυναμει προσβλητικες και συνηθως η προσβολή δε συναντάται στην ετυμολογια της λεξης.

Το τι θα επρεπε και τι δε θα επρεπε να είναι προσβλητικο, ξανα, δεν είναι κατι που μπορει να οριστει με κανονα τυφλοσουρτη. Θα επρεπε ολοι να συμφωνήσουμε πως όταν επικοινωνούμε δεν το κανουμε με σκοπο να προσβαλλουμε κανεν@ και από κει κι επειτα να προσεχουμε τις ξεχωριστες ιδιαιτερότητες και ευαισθησίες του καθενος.

Αυτό που λες δεν είναι δυνατόν. Ό,τι και να πεις είναι σίγουρο ότι κάποιος άλλος μπορεί να προσβληθεί, είτε απ' αυτό που λες αυτό καθ' αυτό, είτε από τη συμπεριφορά που προωθεί αυτό που λες.

Για παράδειγμα, η χρήση του @ εμένα προσωπικά με προσβάλλει για πολλούς και διάφορους λόγους. Άρα εσύ για να μη με προσβάλλεις δε θα έπρεπε να το χρησιμοποιείς. Αντίστοιχα εσύ μπορεί να προσβάλλεσαι που χρησιμοποιώ "κάποιος" αντί για "κάποι@", οπότε εγώ θα πρέπει να το λαμβάνω αυτό υπ' όψην όταν γράφω. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι έτσι δεν καταλήγουμε πουθενά.

Αλήθεια, στο "κανεν@" ποιες είναι οι πιθανές καταλήξεις; Γιατί η λέξη είναι "κανένας", "καμία", και "κανένα"...

• Like 1
Δημοσ.

Αυτό που λες δεν είναι δυνατόν. Ό,τι και να πεις είναι σίγουρο ότι κάποιος άλλος μπορεί να προσβληθεί, είτε απ' αυτό που λες αυτό καθ' αυτό, είτε από τη συμπεριφορά που προωθεί αυτό που λες.

Για παράδειγμα, η χρήση του @ εμένα προσωπικά με προσβάλλει για πολλούς και διάφορους λόγους. Άρα εσύ για να μη με προσβάλλεις δε θα έπρεπε να το χρησιμοποιείς. Αντίστοιχα εσύ μπορεί να προσβάλλεσαι που χρησιμοποιώ "κάποιος" αντί για "κάποι@", οπότε εγώ θα πρέπει να το λαμβάνω αυτό υπ' όψην όταν γράφω. Καταλαβαίνεις φαντάζομαι ότι έτσι δεν καταλήγουμε πουθενά.

Αλήθεια, στο "κανεν@" ποιες είναι οι πιθανές καταλήξεις; Γιατί η λέξη είναι "κανένας", "καμία", και "κανένα"...

νομιζω ότι είναι ασφαλεστερη η χρηση ορων που περιλαμβανουν οσο το δυνατον περισσοτερες κατηγοριες από ορους που αποκλειουν. Οποτε δε βλεπω πως η χρηση μη φυλοκαθοριστικων καταλήξεων μπορει να σε προσβαλλει, αλλα αν υπαρχει συγκεκριμενος λογος και κανουμε ιδιωτικη συζητηση νομιζω μπορω να συμβιβαστω.

Το πρόβλημα είναι δικό όμως. Δεν θα προσέξω πως συμπεριφέρομαι εγώ λόγο των δικών σου πιστεύω και προβλημάτων.

Υπάρχουν άτομα που θεωρούν προσβλητικό να φιλιούνται με πάθος δημόσια δύο άτομα. Σε μία χώρα που αυτό δεν είναι παράνομο, θα έπρεπε να αλλάξουν συμπεριφορά και να μην φιλιούνται για να μην προσβάλουν τον κάθε περίεργο;

Δε θα επικαλούμουν νομους ποτε, δε θεωρω ότι χρειαζεται μπουσουλας η μπατσος για να φερομαστε χωρις να βλάπτουμε. Νομιζω ότι δε χρειαζεται να υπαρξει νομος για να επιτρεψει η μη την υπαρξη η τη διαδραση μεταξυ συγκεκριμενων ανθρωπων που συναινουν στο να εχουν διαδραση.

Δε θεωρω ότι είναι δικο μου πρόβλημα, θεωρω ότι απλα δεν εχεις επίπεδα ενσυναισθησης με ζωντανούς οργανισμούς. Δεν πιστευω σε καμια παρεμβατικοτητα σε άλλες μορφες ζωης, ειδικα όταν μιλαμε για θανατωση. Ωστόσο κι εγω αιλαδδα εχω μεγαλωσει, το 92 γενηθηκα, προφανως και εχω φαει κρεας και εχω βαλει κι εγω το λιθαρακι μου. Από όταν απεκτησα μεγαλυτερη συνειδητοτητα πανω στο τι δικαιοδοσια εχουμε ως υπαρξεις, μου φαινεται μεγαλη επαρση να μη σε αφορα το κοστος ζωης σου και το αποτύπωμα σου σε λιτρα νερου, σε ζωες, σε ανήθικες εργατοώρες. Προσπαθω να εχω ελεγχο σε αυτά. Η πιο απλη λυση είναι να αγνοησεις και να φροντισεις για τη δικη σου καλοπεραση. Είναι νομιζω και η πιο απανθρωπη λυση.

Ορίσου όπως θες, αυτό είναι η ουσία κιόλας.

Εμένα όμως αν με πει ''αδερφή'' ο άλλος τον ήπιε.Απλά κ ξάστερα.

τσιμπούκια μονο σε σενα τοξο, η πρωτη αδερφη που καταφερε να σταθει σε αυτό το ως τωρα ως επι τω πλειστω σεξιστοφορουμ

see what I did there

Δημοσ.

τσιμπούκια μονο σε σενα τοξο, η πρωτη αδερφη που καταφερε να σταθει σε αυτό το ως τωρα ως επι τω πλειστω σεξιστοφορουμ

see what I did there

Καλά προφανώς το context μετράει αλλά το ''αδερφή'' μπορεί γνήσια να προσβάλει κάποιον ανεξάρτητα από το αν οι δικές σου προθέσεις είναι καλές.

Πχ φαντάσου να με πετύχαινες ζωχαδιασμένο .Aκόμα κ με τον πιο benign τρόπο να μου το λεγες δε θα μπορούσα να εγγυηθώ κόσμια αντίδραση.

Με λίγα λόγια ΓΤΠΚ η λογική της επανοικειοποίησης όρων που θεωρώ γνήσια προσβλητικούς για εμένα προσωπικά.

• Like 1
Δημοσ.

Καλά προφανώς το context μετράει αλλά το ''αδερφή'' μπορεί γνήσια να προσβάλει κάποιον ανεξάρτητα από το αν οι δικές σου προθέσεις είναι καλές.

Πχ φαντάσου να με πετύχαινες ζωχαδιασμένο .Aκόμα κ με τον πιο benign τρόπο να μου το λεγες δε θα μπορούσα να εγγυηθώ κόσμια αντίδραση.

Με λίγα λόγια ΓΤΠΚ η λογική της επανοικειοποίησης όρων που θεωρώ γνήσια προσβλητικούς για εμένα προσωπικά.

συμφωνοι, αλλα και παλι μου φαινεται υπερβολή για το "αδερφη"

για το "πουστης" πολύ πιο κατανοητο, είναι ορος που εχει δημιουργηθεί για να είναι προσβλητικος

• Moderators
Δημοσ.

νομιζω ότι είναι ασφαλεστερη η χρηση ορων που περιλαμβανουν οσο το δυνατον περισσοτερες κατηγοριες από ορους που αποκλειουν. Οποτε δε βλεπω πως η χρηση μη φυλοκαθοριστικων καταλήξεων μπορει να σε προσβαλλει, αλλα αν υπαρχει συγκεκριμενος λογος και κανουμε ιδιωτικη συζητηση νομιζω μπορω να συμβιβαστω.

Το "κάποιος" αποκλείει όσες κατηγορίες αποκλείει και το "κάποια" - τις μισές. Εσύ, για να θεωρείς ότι το "κάποιος" αποκλείει πάνω απ' τις μισές, υποθέτω ότι πιστεύεις πως υπάρχουν περισσότερα φύλα από τα 2 που έχω υπ' όψην μου εγώ. Άρα έχουμε και οι δύο δίκιο, σύμφωνα με τον τρόπο που βλέπει ο καθένας μας τα πράγματα.

Στο είχα και στο προηγούμενο thread, δεν προσβάλλομαι από συζητήσεις στο Internet. Το παράδειγμα που σου έδωσα ήταν για να καταλάβεις με πιο χειροπιαστό τρόπο αυτό που είπα, ότι δηλαδή ό,τι και να πεις θα προσβάλλει κάποιον άλλον. Το γεγονός βέβαια ότι προτίθεσαι να το συζητήσεις είναι σίγουρα προς τιμήν σου.

Ο καθένας και η καθεμιά μας έχουμε αναπτύξει συγκεκριμένες συμπεριφορές και τρόπους μεγαλώνοντας και εκφραζόμαστε και συμπεριφερόμαστε σύμφωνα με αυτούς. Από τη στιγμή που εσύ (και οποιοσδήποτε άλλος) μιλάς και συμπεριφέρεσαι σωστά βάση αυτών που έχεις μάθει, τότε το αν προσβάλλεται κάποιος τρίτος δε θα έπρεπε να σε απασχολεί και πολύ.

tl;dr κάνε αυτό που θεωρείς εσύ σωστό κι αν κάποιος διαφωνεί άστον να κουρεύεται.

Δημοσ.

εχω να πω ότι το ΕΣΡ λογοκρινει ομοφυλα ζευγάρια που φιλιουνται.

Δεν είναι έτσι ακριβώς... Πλέον και την Στρέλλα έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση και φιλάκια και το γαμάτο διαφημιστικό του “Δίπλα σου” σε prime time...

το ότι εσυ δεν περιμενεις από κανενα κλιπ για να νιωσεις αποδεκτος είναι κουλ για εσενα, αλλα σιγουρα δε μπορεις να εχεις την απαιτηση να νιωθουν ολ@ όπως εσυ.

είναι λίγο ειρωνικό να σου λέω κάτι πραγματικό και να μου απαγορεύεις να το εκφράσω... άσε που δεν έχω καμία απαίτηση από κανέναν για το τι θα κάνει για την πάρτη του... Αντί όμως να μπεις στην διαδικασία να καταλάβεις πως οι άλλοι κατάφεραν να έχουν αποδοχή, ωρύεσαι και συνεχίζεις να κρίνεις...

η περσονα μου ταυτιζεται με το ατομο μου, με την ταυτοτητα φυλου μου, τη σεξουαλικη μου ταυτοτητα και με το ποιος θελω να είμαι σε όλα τα επίπεδα. Η ταυτοτητα φυλου και η σεξουαλικη ταυτοτητα είναι επιτελεστικες ταυτότητες ούτως η αλλως, όπως είναι και η ρητορικη. Οποτε με το να ζητας να ξεκαβαλησω την περσονα μου ουσιαστικα ζητας να ταυτιστω με την απολιτικ παθητικη σταση απέναντι σε οποιαδήποτε διεκδικηση την οποια εχεις υιοθετησει και προαγεις και ως βιωσιμη.

Φίλε μου... σύγκρινε το παρόν post σου με τα 3-4 προηγούμενα που αναφερόντουσαν σε μένα... Είναι διαφορετικά!!! Είναι κρίμα να υποβαθμίζεις την συζήτηση και να μου λες ότι προσπαθώ να σου στερήσω την γνήσια έκφρασή σου που από την αρχή, πριν χρόνια, απολαμβάνω...

Επίσης που ακριβώς έχεις δει το “απολιτικ παθητικη σταση απέναντι σε οποιαδήποτε διεκδικηση την οποια εχεις υιοθετησει και προαγεις και ως βιωσιμη”????

Για κάθε φορα λοιπον που δε νοιάστηκες αν ένα κλιπ σε εκανε να νιωσεις αποδεκτος θα προτεινα να θυμηθείς περιπτώσεις σαν το Γιακουμακη η τη Βουκελατου. Ισως τοτε καταλάβεις για ποια γουναράδικα μιλαω και ποια αφοριστικη σταση σου καταδικαζω.

Είναι κρίμα και προσωπικά ντρέπομαι να υποστηρίξω μια άποψη βάζοντας μπροστά δυο ανθρώπους που πλέον δεν είναι εδώ... Δεν το κάνω για να αποφύγω κάτι, αλλά η απλοποίηση των καταστάσεων και ο παραμορφωτικός καθρέπτης της ψυχής, του θυμού, της θλίψης ακόμα και της προσωπικής απώλειας μπορεί να μας βγάλει σε λάθος δρόμους...

Τελειο που ζεις καλα με τον εαυτο σου, τελειο που τυχαινει η αυθορμητη εκφραση σου να συναδει με τα ετεροκανονικα η οποια ομοκανονικα πρότυπα, δεν είναι ολ@ σαν εσενα και δεν οφειλουν να είναι.

Πίσω από γενικότητες και επειδή είμαι λίγο λελε εγωκεντρικός (αυτό είναι από παρακάτω) ακόμα δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα σου... Ποίος σε έχει πειράξει τόσο πολύ, καμάρι μου, να μαζευτούμε όλοι από δω μέσα... gay, λεσβίες, τρανς και να πάμε να του ξηγήσουμε το όνειρο... τι είναι δυο τρεις dild και 5 λακ, μπροστά στην ηρεμία σου...

Όταν λοιπον το Χιλτον δεχεται απειρη γκρινια για την απεικονιση γκει ζευγαριού, το ότι η απλ επιλεγει να δειξει κι αυτό γκει ζευγαρι είναι ένα βημα που βοηθαει την ορατοτητα. Χωρις τέτοιες κινησεις η αναγνωριση δικαιωμάτων ομοφυλων ζευγαριων θα ηταν πολύ πιο αργη. Μπορεις να επιλεγεις να μη σε νοιαζει, μπορει να εισαι προστατευμενος η να ζεις σε σφαιρα που δε σε ακουμπάνε τετοια ζητήματα, μπορει να ανηκεις και στο περιφημο 1% (αν και δε νομιζω να εχουμε τετοιο κοσμο στο φορουμ αλλα ποτε δεν ξερεις) αλλα σιγουρα αυτό δεν είναι μετρο ανοχης που οφειλει να εχει οποιοσδηποτε.

Η ελληνική κοινωνία αν και προβληματική, έχει κάνει πολλά βήματα μπρος... Οι καιροί αλλάζουν και καλά κάνουν... Την ορατότητα που νομίζεις ότι δεν έχεις, την έχεις... Πάρε την πρωτοβουλία και δράσε, από τον καναπέ γίνομαι και τσε και γκεβαρα! Τώρα αν δεν σου αρέσει και την θέλεις μεγαλύτερη, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο....

Θα εχω επικριτικη και αμυντικη σταση σε οποιονδηποτε βλεπει με αδιαφορια οποιαδήποτε κινηση δημιουργει ευνοικες συνθήκες για ελευθεριακα πλαισια ζωης. Όταν αποφασισεις ότι ειναι προβληματικο το επιπεδο ομοφοβιας στην καινωνια, θα εισαι ευπρόσδεκτος στον αγωνα μας, ως τοτε όμως από εμενα μονο μοκο θα ακους διοτι βλεπω μονο λελε εγωκεντρικοτητα.

Το τερμάτισες... σε λίγο θα με πεις και ομοφοβίκο!!! και πούστης και ομοφοβικός... πάει πολύ!!!

ΥΓ: Ποτέ δεν θα παραπονεθώ και δεν θα με ενοχλήσει ως gay, αν βγει κάποιος με τον κώλο έξω, 2 toys και ροζ στριγκάκι για σουτιέν... και γούστο του... και καπέλο του... και μπράβο του... Το ότι εμένα δεν θα μου λείψει, είναι άλλο πράγμα...

Δημοσ.

Το "κάποιος" αποκλείει όσες κατηγορίες αποκλείει και το "κάποια" - τις μισές. Εσύ, για να θεωρείς ότι το "κάποιος" αποκλείει πάνω απ' τις μισές, υποθέτω ότι πιστεύεις πως υπάρχουν περισσότερα φύλα από τα 2 που έχω υπ' όψην μου εγώ. Άρα έχουμε και οι δύο δίκιο, σύμφωνα με τον τρόπο που βλέπει ο καθένας μας τα πράγματα.

Στο είχα και στο προηγούμενο thread, δεν προσβάλλομαι από συζητήσεις στο Internet. Το παράδειγμα που σου έδωσα ήταν για να καταλάβεις με πιο χειροπιαστό τρόπο αυτό που είπα, ότι δηλαδή ό,τι και να πεις θα προσβάλλει κάποιον άλλον. Το γεγονός βέβαια ότι προτίθεσαι να το συζητήσεις είναι σίγουρα προς τιμήν σου.

Ο καθένας και η καθεμιά μας έχουμε αναπτύξει συγκεκριμένες συμπεριφορές και τρόπους μεγαλώνοντας και εκφραζόμαστε και συμπεριφερόμαστε σύμφωνα με αυτούς. Από τη στιγμή που εσύ (και οποιοσδήποτε άλλος) μιλάς και συμπεριφέρεσαι σωστά βάση αυτών που έχεις μάθει, τότε το αν προσβάλλεται κάποιος τρίτος δε θα έπρεπε να σε απασχολεί και πολύ.

tl;dr κάνε αυτό που θεωρείς εσύ σωστό κι αν κάποιος διαφωνεί άστον να κουρεύεται.

το καποι@ αφηνει περιθωριο και για περισσοτερα φυλα, ειτε τα δεχεσαι ειτε όχι, εμπεριεχει και τα δυο που θεωρεις υπαρκτα. Δε βλεπω το λογο να υπαρχει ενσταση

δε μου φαινεται εποικοδομητικο να αποχωρεις από οποια διαφωνια, σκοπος ειναι η εξελιξη, όχι η καταληξη και η εκλογη νικητηριας πλευρας.

Δεν είναι έτσι ακριβώς... Πλέον και την Στρέλλα έχουμε δει στην ελληνική τηλεόραση και φιλάκια και το γαμάτο διαφημιστικό του “Δίπλα σου” σε prime time...

είναι λίγο ειρωνικό να σου λέω κάτι πραγματικό και να μου απαγορεύεις να το εκφράσω... άσε που δεν έχω καμία απαίτηση από κανέναν για το τι θα κάνει για την πάρτη του... Αντί όμως να μπεις στην διαδικασία να καταλάβεις πως οι άλλοι κατάφεραν να έχουν αποδοχή, ωρύεσαι και συνεχίζεις να κρίνεις...

Φίλε μου... σύγκρινε το παρόν post σου με τα 3-4 προηγούμενα που αναφερόντουσαν σε μένα... Είναι διαφορετικά!!! Είναι κρίμα να υποβαθμίζεις την συζήτηση και να μου λες ότι προσπαθώ να σου στερήσω την γνήσια έκφρασή σου που από την αρχή, πριν χρόνια, απολαμβάνω...

Επίσης που ακριβώς έχεις δει το “απολιτικ παθητικη σταση απέναντι σε οποιαδήποτε διεκδικηση την οποια εχεις υιοθετησει και προαγεις και ως βιωσιμη”????

Είναι κρίμα και προσωπικά ντρέπομαι να υποστηρίξω μια άποψη βάζοντας μπροστά δυο ανθρώπους που πλέον δεν είναι εδώ... Δεν το κάνω για να αποφύγω κάτι, αλλά η απλοποίηση των καταστάσεων και ο παραμορφωτικός καθρέπτης της ψυχής, του θυμού, της θλίψης ακόμα και της προσωπικής απώλειας μπορεί να μας βγάλει σε λάθος δρόμους...

Πίσω από γενικότητες και επειδή είμαι λίγο λελε εγωκεντρικός (αυτό είναι από παρακάτω) ακόμα δεν κατάλαβα που είναι το πρόβλημα σου... Ποίος σε έχει πειράξει τόσο πολύ, καμάρι μου, να μαζευτούμε όλοι από δω μέσα... gay, λεσβίες, τρανς και να πάμε να του ξηγήσουμε το όνειρο... τι είναι δυο τρεις dild και 5 λακ, μπροστά στην ηρεμία σου...

Η ελληνική κοινωνία αν και προβληματική, έχει κάνει πολλά βήματα μπρος... Οι καιροί αλλάζουν και καλά κάνουν... Την ορατότητα που νομίζεις ότι δεν έχεις, την έχεις... Πάρε την πρωτοβουλία και δράσε, από τον καναπέ γίνομαι και τσε και γκεβαρα! Τώρα αν δεν σου αρέσει και την θέλεις μεγαλύτερη, αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο....

Το τερμάτισες... σε λίγο θα με πεις και ομοφοβίκο!!! και πούστης και ομοφοβικός... πάει πολύ!!!

ΥΓ: Ποτέ δεν θα παραπονεθώ και δεν θα με ενοχλήσει ως gay, αν βγει κάποιος με τον κώλο έξω, 2 toys και ροζ στριγκάκι για σουτιέν... και γούστο του... και καπέλο του... και μπράβο του... Το ότι εμένα δεν θα μου λείψει, είναι άλλο πράγμα...

το πρόβλημα λοιπον συνοψίζεται στο υστερογραφο σου. Το να φωνάζεις ποσο δε θα σου λειψει, η ποσο δεν ηταν καν πολιτικη διεκδικηση κατι που εσενα εξ αρχης δε σου ελειπε ειναι τουλάχιστον αντιαγωνιστικο. Δηλαδη επειδή δε με αφορα η φυλομεταβαση θα επρεπε να λεω α δε με νοιαζει που ειναι περιπλοκη η διαδικασια για να συνταγογραφηθει το αντροκουρ? Τρελ τρελ τρελ

Δημοσ.

Εντέλει είχε δίκιο ένας φίλος, όταν πριν είκοσι χρόνια σε μια συγκέντρωση λοατ ατόμων μου είχε πει...
Πάντα θα υπάρχει μια αδελφή που θα νομίζει ότι είναι το κέντρο του κόσμου... 
Θα του μιλάς για ελευθερία έκφρασης και θα σε ρωτάει τι ρουζ να φορέσει... Θα του λες για ισότητα και δικαιώματα και θα παραπονιέται γιατί το τεκνό στο γυμναστήριο είναι str8... Θα κανονίζεις pride και θα ενίσταται γιατί θα έρθουν μούτζες... Το χειρότερο όμως είναι όταν δεν θα του κάνεις τι χάρη ή εκφράσεις κάτι που δεν του αρέσει. Στην αρχή και αφού βρει ένα σημείο αλήθειας, συνήθως ξεπερασμένο, θα γίνει είρωνας με τσιτάτο λεξικό μπουρδελολογίας και ουσία μηδέν. Μετά και σε οποιαδήποτε προσπάθεια διαλόγου δεν θα απαντήσει σε καμία ερώτηση και θα επαναλαμβάνει τα ίδια και τα ίδια... το γνωστό μια δόση αλήθειας, δέκα παρερμηνείες της. Προς το τέλος θα γίνει επιθετικός, υποστηρίζοντας ότι είσαι κρυφοstr8, ετεροκανονικός και ότι κάτι άλλο υπονοείς κρύβοντας ύπουλες βλέψεις για τον αγώνα. Στο τέλος και λόγο εμπειρίας θα εγκαταλείψει φωνασκώντας θεούς και δαίμονες και ίσως πετάξει και κανένα προδότη...

Μ' αυτά και μ' αυτά αντί να κάτσουμε να ασχοληθούμε με σοβαρά προβλήματα ξεθάβουμε προβλήματα ορατότητας, όταν όλοι η πρωινομεσημεριανή ζώνη θα μπορούσε να κάνει παρέλαση στην πλατιά της Αγ. Ειρήνης.

το πρόβλημα λοιπον συνοψίζεται στο υστερογραφο σου. Το να φωνάζεις ποσο δε θα σου λειψει, η ποσο δεν ηταν καν πολιτικη διεκδικηση κατι που εσενα εξ αρχης δε σου ελειπε ειναι τουλάχιστον αντιαγωνιστικο. Δηλαδη επειδή δε με αφορα η φυλομεταβαση θα επρεπε να λεω α δε με νοιαζει που ειναι περιπλοκη η διαδικασια για να συνταγογραφηθει το αντροκουρ? Τρελ τρελ τρελ

Το πρόβλημά ΣΟΥ συνοψίζεται στο απλό... Ναι δεν θα μου λείψει ο Σεφερλής αλλά λατρεύω τις επιθεωρήσεις!!! Το κατάλαβες???

• Like 1
Δημοσ.

όταν πριν είκοσι χρόνια 

Καλά 50 δηλαδή ε; Mπορεί να εξηγήται έτσι η εσωτερικευμένη ομοφοβία που διακρίνω.Αυτές οι γενιές έφαγαν κόμπλες στη μάπα με τη σέσουλα.

και πούστης και ομοφοβικός... πάει πολύ!!!

Κάθε άλλο,δες πιο πάνω κιόλας.Η εσωτερικευμένη ομοφοβία είναι ίσως το μεγαλύτερο καρκίνωμα των Ελλήνων LGBT+ , ειδικά εκείνων μεγαλύτερων ηλικιών.Καθαρά βιωματικά/εμπειρικά με την όποια υποκειμενικότητα μου το αναφέρω αυτό.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά 50 δηλαδή ε; Mπορεί να εξηγήται έτσι η εσωτερικευμένη ομοφοβία που διακρίνω.Αυτές οι γενιές έφαγαν κόμπλες στη μάπα με τη σέσουλα.

Τόξο, αν θυμάμαι καλά, μερικά χρόνια μεγαλύτερος από εσένα είμαι...

Κάθε άλλο,δες πιο πάνω κιόλας.Η εσωτερικευμένη ομοφοβία είναι ίσως το μεγαλύτερο καρκίνωμα των Ελλήνων LGBT+ , ειδικά εκείνων μεγαλύτερων ηλικιών.Καθαρά βιωματικά/εμπειρικά με την όποια υποκειμενικότητα μου το αναφέρω αυτό.

Καμία σχέση ειλικρινά... Έχω απενοχοποιήσει τις βρισιές, και γενικότερα δεν βρίζω... το βρίσκω άσκοπο να πω ένα τούβλο, τούβλο, γιατί δεν θα το καταλάβει... απλά αν χρειαστεί θα προσβάλλω

Εγώ θίγομαι πάντως κ στο πρώτο pride μου πήγα την δεκαετία του 90 όταν ήμουν έφηβος να πούμε.

Το pride ως έννοια από την άλλη (σε σχέση με τον σεξουαλικό προσανατολισμό και την ψυχοκοινωνική προσαρμογή σε αυτόν) είναι τόσο βαθύτατα προσωπικό που λόγω της ετερογένειας της LGBT+ κοινότητας δεν μπορεί να αποδωθεί με τόσο κουλές γενικεύσεις.

Καταλαβαίνω αυτό που λες... Απλά πιστεύω ότι αν αποδεχθείς την σεξουαλική σου ταυτότητα και δεν την βλέπεις σαν κάτι ξεχωριστό από την προσωπικότητα σου, αυτόματος σταματάει να σε ενοχλεί στο τι θα πει ο κάθε αούγκανος και αποχτάς το σθένος να υποστηρίξεις τα δικαιώματά σου.

Επεξ/σία από AtiX
  • Like 1
Δημοσ.

Τόξο, αν θυμάμαι καλά, μερικά χρόνια μεγαλύτερος από εσένα είμαι...

Πόσα ακριβώς δλδ; Διοτί εγώ είμαι 35 νταν κ σένα σε ψυχανεμίζομαι για καμιά 50άρα στο νερό.Δε το λες κ λίγη διαφορά.

Ιν αδερ νιουζ

The first person in the royal family has just come out as gay

http://www.pinknews.co.uk/2016/09/18/the-first-person-in-the-royal-family-has-just-come-out-as-gay/

Eνας ανοιχτά γκέι πρίγκηπας ή βασιλιάς μας λείπει τώρα κ είμαστε κομπλέ

Δημοσ.

Πόσα ακριβώς δλδ; Διοτί εγώ είμαι 35 νταν κ σένα σε ψυχανεμίζομαι για καμιά 50άρα στο νερό.Δε το λες κ λίγη διαφορά.

Ιν αδερ νιουζ

http://www.pinknews.co.uk/2016/09/18/the-first-person-in-the-royal-family-has-just-come-out-as-gay/

να ενας λογος να παω κομμωτηριο #golddigger

• Like 2
Δημοσ.

Καλά το θυμάμαι... πέρσι πάτησα τα δεύτερα άντα...

Ιν αδερ νιουζ

και κάποιος πρίγκηπας στην Ινδία δεν είχε αποκαλύψει ότι είναι gay? Ή δεν θυμάμαι καλά?

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...