Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Συμφωνώ μαζί σου ότι είναι καιρός να ξεπεράσουμε κάποια από αυτά τα κολλήματα, αλλά ίσως το αποτέλεσμα να είναι μεγαλύτερος διαχωρισμός. Για παράδειγμα ένα γυμναστήριο που έχει μικτά αποδυτήρια μπορεί να χάσει την πλειοψηφία των γυναικών που σίγουρα δεν θα θέλουν να αλλάζουν μαζί με τους άντρες, σε αντίθεση με τους άντρες , και να δημιουργηθούν πάρα πολλά γυμναστήρια μόνο για γυναίκες. Στα premium γυμναστήρια, π.χ. Holmes τα αποδυτήρια είναι ξεχωριστά.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Και γυναικών σε άνδρες. Πάντως θα ήθελα να ξέρω, αν πούμε ότι υπάρχουν πάνω από δύο "κοινωνικά φύλα", από πού προέκυψαν αυτά. Λέμε δηλαδή δεν υπάρχει μόνο άνδρας, και γυναίκα, υπάρχουν επίσης τα φύλα Α και Β. Αυτά τα Α και Β προέκυψαν μετά από κάποια επιστημονική προσέγγιση, ή από τον κάποιον τυχαίο που ξύπνησε μια μέρα και είπε σήμερα νιώθω Α. Επίσης, αυτό το κοινωνικό φύλο θα είναι σταθερό, ή θα αλλάζει πάλι κατά το δοκούν; Θα πιστοποιείται από κάποιον επιστήμονα; Με τα αθλήματα τι γίνεται; Θα μπορώ εγώ να πάω αύριο και να δηλώσω συμμετοχή σε κάποιον αγώνα γυναικών λέγοντας ότι είμαι genderfluid για την επόμενη βδομάδα θα νιώθω γυναίκα. Οι παραπάνω ερωτήσεις είναι για την περίπτωση που επιδιώκεται να φτιαχτούν νόμοι γι' αυτές τις περιπτώσεις, αλλιώς αν δε μιλάμε για νομοθέτηση δε με νοιάζει τι κάνει ο καθένας στην κοινωνική του ζωή. Νομίζω εσύ ασχολείσαι με κάτι σχετικό με την ψυχολογία, σωστά; Και λάθος να κάνω, είναι πολύ εύκολο μ' ένα γρήγορο google search να βρεις διάφορες μελέτες που σε γενικές γραμμές υποστηρίζουν ότι οι άνδρες δίνουν μεγαλύτερη βάση στο οπτικό κομμάτι. Kercyn για να μην νομίζεις ότι σε αγνοώ έγραψα μια τεράστια απάντηση αλλά καταλάθος την έχασα Θα σου απαντήσω λίαν συντόμως
HALF EVIL Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ναι γιατί μόνο όταν έχουμε έξω τα βυζιά μας παίρνουν οι άνδρες μάτι... (επίσης είναι κάτι σαν δικαιολογία αυτό, έχει βυζιά έξω άρα πρέπει και να την περάσω από MRI scan;) Α επίσης εγώ δεν θυμάμαι ποτέ να παίρνω μάτι από τους πάμπολλους ημίγυμνους άνδρες κατά τη διάρκεια του καλοκαιριού. Δηλαδή τι κοιτάς. Τα βοτσαλάκια;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ρατσιστικό σχόλιο, στα όρια της ρητορικής μίσους και ίσως και να τα ξεπερνάει που ακολουθεί οοοοολα τα κοινωνικά στερεότυπα και προκαταληψεις που υπάρχουν σήμερα. Τι το ρατσιστικό υπάρχει στο να λες ότι στα γυμναστήρια πάνε πολλοί για να χαζευουν κωλαράκια; Ρε παιδιά, μάθετε σωστά ελληνικά να μπορούμε να συνεννοηθούμε καμιά φορά. Ρητορική μίσους; Σοβαρά τώρα;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Gender identity disorder λέγεται, θεωρείται ψυχική πάθηση και δεν είμαι φαν της θεωρίας. Η απάντηση ηταν καθαρά για την γενίκευση για τους άντρες στο γυμναστήριο, και όχι δε λαμβάνω υπόψιν έρευνες για σεξουαλικες παρενοχλησεις που θεωρούν το βλέμμα ως τέτοια. Όπως είπα και πριν, χαιρετώ Προφανώς ούτε καν διάβασες την έρευνα της Ε.Ε (νομίζω κάπως έγκυροι θα είναι) και μην ανησυχείς δεν συμπεριλαμβάνουν τα βλέμματα ως sexual harassment μέσα, αλλά άλλα πολύ χειρότερα πράγματα
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Περιμένει την έκδοση με τα εικονογραφημένα για να την διαβάσει.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Gender identity disorder λέγεται, θεωρείται ψυχική πάθηση και δεν είμαι φαν της θεωρίας. Η απάντηση ηταν καθαρά για την γενίκευση για τους άντρες στο γυμναστήριο, και όχι δε λαμβάνω υπόψιν έρευνες για σεξουαλικες παρενοχλησεις που θεωρούν το βλέμμα ως τέτοια. Όπως είπα και πριν, χαιρετώ Και εμ όχι καταρχάς δεν λέγεται πια GID, κατά δεύτερον έχει αλλάξει και ο ορισμός στο GSM-5. Μπορείς να τα διαβάσεις κι εδώ https://www.psychiatry.org/File%20Library/Psychiatrists/Practice/DSM/APA_DSM-5-Gender-Dysphoria.pdf "DSM-5 aims to avoid sgma and ensure clinical care for individuals who see and feel themselves to be a dierent gender than their assigned gender. It replaces the diagnosc name “gender identy disorder” with “gender dysphoria,” as well as makes other important claricaons in the criteria. It is important to note that gender nonconformity is not in itself a mental disorder. The crical element of gender dys-phoria is the presence of clinically signicant distress associated with the condion." Τα λόγια του ίδιου του APA.
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δηλαδή τι κοιτάς. Τα βοτσαλάκια; Τη δουλειά μου.
gnsX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Περιμένει την έκδοση με τα εικονογραφημένα για να την διαβάσει.Δε μπορείς να διαφωνήσεις πολιτισμένα μαρη; Και για να απαντήσω στο ίδιο υφος: https://www.washingtonpost.com/amphtml/news/morning-mix/wp/2016/07/28/the-w-h-o-says-being-transgender-is-a-mental-illness-but-thats-about-to-change/ Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει είναι και ότι θα αλλάξει, μπορεί να άλλαξε. Ο Λεωνίδας είπε στη ναυμαχία της Σαλάμινας στον Βοναπάρτη. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά,μάλλον υπάρχει διχογνωμια. Ρουφα τ αυγό σου Δηλαδή τι κοιτάς. Τα βοτσαλάκια;Μπορεί βυζια, κακό είναι;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δε μπορείς να διαφωνήσεις πολιτισμένα μαρη; Και για να απαντήσω στο ίδιο υφος: https://www.washingtonpost.com/amphtml/news/morning-mix/wp/2016/07/28/the-w-h-o-says-being-transgender-is-a-mental-illness-but-thats-about-to-change/ Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας λέει είναι και ότι θα αλλάξει, μπορεί να άλλαξε. Ο Λεωνίδας είπε στη ναυμαχία της Σαλάμινας στον Βοναπάρτη. Δεν υπάρχει καπνός χωρίς φωτιά, υπάρχει διχογνωμια. Ρουφα τ αυγό σου Μπορεί βυζια, κακό είναι; Το but that's about to change δεν το διάβασες και το υπόλοιπο άρθρο της Washington post; Το DSM-5 ούτε και αυτό το διάβασες ε; "The current version, ICD-10, was endorsed in 1990, and ICD-11 is due in 2018. The proposals to declassify transgender identity as a mental disorder have been approved by each committee that has considered it so far." http://www.who.int/bulletin/volumes/92/9/14-135541/en/
gnsX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Το but that's about to change δεν το διάβασες και postτο υπόλοιπο άρθρο της Washington post; Το DSM-5 ούτε και αυτό το διάβασες ε;Ρε φιλενάδα δεν βλέπεις ότι το γραψα; Πω πωωωω. Για πες ομως αλλαξε;
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Λέει "it's due in 2018" και συμπληρώνει "...has been approved by each committee". Μήπως να κάνω μετάφραση στα ελληνικά, αλήθεια τώρα;
gnsX Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Λέει "it's due in 2018" και συμπληρώνει "...has been approved by each committee". Μήπως να κάνω μετάφραση στα ελληνικά, αλήθεια τώρα; Ε το 2018 που θα αλλάξει θα το δω στα εικονογραφημένα Μην ορμάτε έτσι πάντως, δεν είπε κανείς ότι δεν υπάρχει περίπτωση λάθους
Επισκέπτης Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2017 Ε ναι με τις γλώσσες δεν το κατέχεις και πολύ φαίνεται
Προτεινόμενες αναρτήσεις