defacer Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 θεε και κύριε τι ανωμαλίες θα διαβάσουμε άλλο... είμαι άθεος αλλά θα αρχίσω να σταυροκοπιέμαι... άκου εκει να καταστρέψει την ζωή του 6χρονου ποιός ξέρει πως μεγάλωσε το καημένο.. όταν η τρέλα δεν πάει στα βουνά πάει στην Χιλή... Και για πες... εσύ που ξέρεις τα πάντα για την υπόθεση, ποιός κατέστρεψε τη ζωή του καημένου; Και πώς; Υπάρχουν πιο σοβαρά πράματα να ασχοληθούν "οι πάντες" απο τις παραξενιές της κάθε μικρής υποομάδας στο κρεβάτι της... Προφανώς και δεν έχουν πιο σοβαρά πράγματα να ασχοληθούν αν κρίνω από το γεγονός ότι μπαίνουν να γράψουν σε ράντομ φόρουμ, σε θρεντ που δεν τους αφορούν, απλά για το κράξιμο.
tritonas00 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Αιμομιξία , νεκροφιλία ,παιδοφιλία πχ σε καμιά δεκαετία https://www.independent.co.uk/news/world/europe/incest-and-necrophilia-should-be-legal-youth-swedish-liberal-peoples-party-a6891476.html Θα παιζει και συμφωνο συμβιωσης? 3
lactate Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2017 Εγώ δεν καταλαβαίνω τόσο καιρό είναι γιατί κάτι τόσο απλό ορισμένοι δε μπορούν να το δεχτούν. Ένας άντρας αγαπάει άλλους άντρες και μια γυναίκα αγαπάει άλλες γυναίκες. Γιατί το μπλέκουμε με κτηνοβασία, νεκροφιλία κτλ; Είναι δύο ενήλικες οι οποίοι κάνουν κάτι στο οποίο συναινούν. Το ζώο δε συναινεί. Ο νεκρός επίσης. Ούτε και το παιδί. To ότι κάποιοι διαφωνουν.. ε ξίδι.. τι να γίνει δηλαδή; Αν εμένα αρχίσει να μου τη δίνει να βλέπω γυναικεία πόδια θα πρέπει να λέω "στο σπίτι σας θα φοράτε ότι θέλετε αλλά στο δρόμο μέχρι τον αστράγαλο;"Αν δείτε παλιές ταινίες θα θυμηθείτε τι ζόρυ τραβούσαν κάποτε οι ετερόφιλοι για φιλήσουν δημόσια μια κοπέλα γιατί και καλά την εκθέτουν, αυστηροί πατεράδες κτλ. Σκεφτείτε πόσο καταπιεστικό ήταν τότε. Και σκεφτείτε πόση καταπιέση νιώθουν πολλοί ομοφυλόφιλοι. Είτε συμφωνείτε είτε όχι είναι κάτι που υπάρχει. Και με τη συμπεριφορά την εχθρική μπορεί να κάνετε δυστυχισμένο κάποιον δικό σας άνθωπο που απόσο ξέρετε "είναι άντρακλας. 1
YMIB Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Σοβαρά τώρα, περιμένεις να καταλάβουν κάτι τέτοια ομοφοβικά σκουπίδια; Και προσπαθούν να μιλήσουν για πρότυπα όταν οι ίδιοι είναι παντελώς αποτυχημένοι; Άσε τους να γαυγίζουν.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Καταρχάς η έκτρωση δεν αποτελεί έγκλημα εκτός και αν γίνεται με εξαναγκασμό/χωρίς την άδεια της εγκύου όπου και αποτελεί ποινικό αδίκημα. Δεν θα επεκταθώ στο ηθικό κομμάτι γιατί αυτό διαφέρει από άνθρωπο σε άνθρωπο με βάση τα βιώματά του και τα πιστεύω του. Παρ' όλα αυτά εμείς οι γυναίκες έχουμε ΚΑΘΕ δικαίωμα να αποφασίζουμε για το τι γίνεται στο σώμα μας. Ακόμα, είναι τελείως άσχετο με το θέμα των intersex και δεν αποτελεί επιχείρημα ως προς το τίποτα (?). Η επιστήμη δεν αλλάζει με βάση την προσωπική μας ηθική. Ό,τι ισχύει απλά ισχύει, ανεξαρτήτως από το πως νιώθεις για τους επιστήμονες και αν συμφωνείς ή όχι μαζί τους. Ακόμα, εσύ μπορεί να κάνεις ό,τι θες με το σώμα σου και να το σέβεσαι όπως θέλεις, δεν έχεις όμως κανένα δικαίωμα να επιβάλλεις τον τρόπο αυτό και στους άλλους ούτε να απαγορεύσεις στους άλλους να το αλλάξουνε όπως εκείνοι επιθυμούν. Υ.Γ Το αν θεωρείσαι άνθρωπος ή όχι ως έμβρυο, διαφέρει από χώρα σε χώρα ανάλογα με τη νομοθεσία
alxlightning Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 ανυπομονω το λομπυ μας να γινει αρκετα δυνατο ωστε να μπορουμε να διασκεδασουμε με καποιον αρρωστο τροπο με οσους θεωρουν την εκτρωση φονο τωρα στο "μας" εννοω ο,τι ενοχλει περισσοτερο
SlickNick Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 ανυπομονω το λομπυ μας να γινει αρκετα δυνατο ωστε να μπορουμε να διασκεδασουμε με καποιον αρρωστο τροπο με οσους θεωρουν την εκτρωση φονο τωρα στο "μας" εννοω ο,τι ενοχλει περισσοτερο Απλά στέλνετε τους Αντίφα και τον σαπίζουν στο ξύλο. Απλά, ωραία και αντιφασιστικά βεβαίως βεβαίως... 1
alxlightning Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Απλά στέλνετε τους Αντίφα και τον σαπίζουν στο ξύλο. Απλά, ωραία και αντιφασιστικά βεβαίως βεβαίως... ποιον?
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Έλεος, πρέπει να είσαι ακροαριστερός για να είσαι ή να υποστηρίζεις του LGBT+;
HALF EVIL Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 ανυπομονω το λομπυ μας να γινει αρκετα δυνατο ωστε να μπορουμε να διασκεδασουμε με καποιον αρρωστο τροπο με οσους θεωρουν την εκτρωση φονο τωρα στο "μας" εννοω ο,τι ενοχλει περισσοτερο Ώρες ώρες πετάς κάτι παπαριές ρε φίλε που δεν μαζεύονται με τίποτε. Κατά τα άλλα αν και είμαστε οφ τοπικ, συμφωνώ απόλυτα με την basketballfan. Προσωπικά και για ψυχολογικούς μόνο λόγους εύχομαι να μην μου συμβεί τέτοιο πράγμα. Ίσως επειδή τα μωρά με κάνουν άλλον άνθρωπο θα μου κόστιζε παρά πολύ η έκτρωση που θα έκανε η σύντροφός μου και θα εξαντλούσα κάθε περιθώριο ώστε να μην γίνει. Σε καμία περίπτωση όμως δεν είμαι κατά.
SlickNick Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Έλεος, πρέπει να είσαι ακροαριστερός για να είσαι ή να υποστηρίζεις του LGBT+; Και εγώ υποστηρίζω τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων, να παντρεύονται, να υιοθετούν, και να έχουν ίση μεταχείρηση από τον νόμο. Από την στιγμή όμως που αντί για δικαιώματα θέλεις προνομιακή μεταχείριση, διαχωρισμό με βάση την "ομάδα καταπίεσης" στην οποία ανήκεις και την απαγόρευση διαφορετικών απόψεων είσαι φασίστας.
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Και ποια είναι η προνομιακή αυτή μεταχείριση;
AtiX Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Και ποια είναι η προνομιακή αυτή μεταχείριση; Την καθιέρωση ως εθνική αργία την ημερομηνία του pride και παράλληλων δράσεων στα σχολεία, τον εξοστρακισμό όλων των str8 ατόμων από την TV, cinema, media γενικά, την αλλαγή των πρωταγωνιστών στο “Γένεσις” και τον λιθοβολισμό όσων υποστηρίζουν το πρότυπο της ετεροκανονικότητας. Τόσες σελίδες ακόμα να τα μάθεις???? 1
SlickNick Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Και ποια είναι η προνομιακή αυτή μεταχείριση; Ένα παράδειγμα είναι η νομοθεσία στον Καναδά που ψήφισαν/θα ψηφίσουν για να προστατεύσουν υποτίθεται άτομα με διαφορετικά gender identities. Γκούγκλαρε το Bill C-16 και διάβασε τις διαφορετικές απόψεις γύρω από το θέμα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις