Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτ' απ' όλα δεν είχα σκοπό να σε προσβάλω.

Δεύτερον, πώς γίνεται να έχεις πάει με straight (και να εξακολουθείς να θεωρείς πως ήταν/είναι straight), εσύ το ξέρεις.

Τρίτον, το ότι έχεις πάει με παντρεμένους, πάλι δεν κατάλαβα ως τι το αναφέρεις. Ότι επειδή είναι παντρεμένος κάποιος συνεπάγεται ότι είναι υποχρεωτικά straight;

πρωτα απ ολα, δε φανηκε κατι τετοιο

δευτερο, εγω δεν τους θεωρω τιποτα, για εμενα ηταν εναλλακτικη στη μαλακια απλα

τριτο, το αναφερω ως δικη τους δεσμευση απεναντι σε αλλους ανθρωπους, την κοινωνια αλλα και το συντροφο τους, στην οποια κανενας δεν τους αναγκασε να μπουν και που μονοι τους παραβιαζουν.

κατα βαση παντως, αν φερεται σαν στρειτ, μοιαζει με στρειτ, δηλωνει στρειτ, ζει σαν στρειτ, ειναι κριμα να του δωσουμε τον τιτλο του γκει :/ αμα δεν τον θελει, ας μην τον εχει

YAS MILO

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟΝ ΕΠΙΚΑΛΕΣΤΗΚΕ

ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΘΡΕΝΤ, ΕΓΩ ΦΕΥΓΩ ΑΠ ΕΔΩ

(αν και πολιτικα διαφωνω σε ολα τα πιθανα επιπεδα, θεωρω οτι ειναι απ τα πιο χοτ πλασματα με ορατοτητα στον πλανητη)

(νιωθω απειρες ενοχες για αυτο)

(οταν μεγαλωσω θελω να γινω μαηλο σε οχι φασιστας)

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Βρε phanispal τι δεν καταλαβαίνεις και εγώ έχω πάει με γυναικά... τι σημαίνει αυτό? Η απάντηση ήταν ως προς το λοιποί (παθητικοί) ομόφυλοι και μόνο δηλαδή η ταμπέλα...

Δημοσ.

κατα βαση παντως, αν φερεται σαν στρειτ, μοιαζει με στρειτ, δηλωνει στρειτ, ζει σαν στρειτ, ειναι κριμα να του δωσουμε τον τιτλο του γκει :/ αμα δεν τον θελει, ας μην τον εχει

Εγώ ξέρω ότι η πραγματικότητα είναι μία, και δεν έχει υποχρεωτικά σχέση με το τι δηλώνει ο καθένας.

Αν ο άλλος περνάει ως straight αλλά του αρέσουν μόνο άντρες, γιατί να τον θεωρήσω straight μόνο και μόνο επειδή αυτό δηλώνει;

Δημοσ.

Εγώ ξέρω ότι η πραγματικότητα είναι μία, και δεν έχει υποχρεωτικά σχέση με το τι δηλώνει ο καθένας.

Αν ο άλλος περνάει ως straight αλλά του αρέσουν μόνο άντρες, γιατί να τον θεωρήσω straight μόνο και μόνο επειδή αυτό δηλώνει;

Συμφωνούμε αλλά δεν λέει ο alx αυτό...

• Moderators
Δημοσ.

(οταν μεγαλωσω θελω να γινω μαηλο σε οχι φασιστας)

Όποιος εκφράζει μια άποψη που διαφωνεί με τη δική μας δεν είναι φασίστας.

• Like 6
Δημοσ.

@Alx είναι ξεκάθαρο ότι είσαι πολύ μπερδεμένος.

Ίσως αντί να μιλάς στο insomnia με κάθε καρυδιάς καρύδι καλύτερα θα ήταν να βρεις άκρη με κάποιον ειδικό επιστήμονα.

• Like 4
Δημοσ.

Εννοείς οτι δεν του αξίζει; Εντάξει πάντως πέρα από τις μεταμοντερνιές του τύπου αυτοπροσδιορισμός, αποποίηση του διπόλου στα φύλα και το political correctness  μέχρι τελικής πτώσης, ας είμαστε και λίγο σοβαροί. Ο ορισμός της ομοφυλοφιλίας δεν αφήνει περιθώρια παρανοήσεων: "sexual attraction to people of one's own sex." Μην τα κάνουμε όλα μια παράλογη σούπα δηλαδή στο όνομα της όποιας απελευθέρωσης από κοινωνικά στερεότυπα.

• Like 6
Δημοσ.

Εδώ τον άλλον μας τον παρουσιάζει ως straight,επειδή λέει ότι το δηλώνει, και επειδή είναι παντρεμένος, ανεξάρτητα αν πλαγιάζει με άντρες.Τι άλλο θα ακούσουμε και θα δούμε εδώ μέσα.Εγώ πάντως,που είμαι παντρεμένος με παιδί και μόνο η ιδέα ότι θα φιλήσω άλλον άντρα,όπως κάνουν πολλοί εδώ μου γυρνάει το στομάχι το μέσα έξω θέλω να κάνω εμετό. Πιστεύω και στους περισσότερους straight εδώ μέσα.Ξέρετε όχι αυτούς που το δηλώνουν αλλά αυτοί που καλώς ή κακώς είναι.

• Like 2
Δημοσ.

α μα δε θελω να βγαλω ακρη εδω, ο σκοπος μου ηταν ακριβως αυτος, να δειξω οτι ειμαι μπερδεμενος και οτι δεν εχω ιδεα για εμενα καν, οπως και οι περισσοτεροι που απασχολουνται με τετοια ζητηματα.
ειναι πολυ κουραστικο λοιπον που υπαρχει ολος αυτος ο αρνητισμος ενω δυσκολευομαι απο μονος μου. ισως αν οσοι αναπαραγουν αυτον τον αρνητισμο δουν οτι ειναι απλα δικο μου μπερδεμα να ειναι πιο μαλακοι με την κριτικη τους απεναντι σε ολη αυτην τη μεριδα πληθυσμου. δεν υπαρχει ατζεντα, υπαρχει απλα αναγκη για χωρο υπαρξης και για εμενα/εμας.
οσο για το αν καποιος ειναι στρειτ η οχι, θα ηθελα να ρωτησω αν εγω ημουν στρειτ καθε φορα που ειχα σχεση με κοπελα?
γιατι αν καποιος παντρεμενος ειναι γκει αν πλαγιασει με αλλους αντρες, εγω ειμαι στρειτ αν πλαγιασω με γυναικες?
Η το στρειτ ειναι πιο ευθραυστο και το γκει πιο ρευστο?

Δημοσ.

Μια φορά γκει ~ για πάντα γκει!

ΥΓ

Ο καθένας όπως γουστάρει ζει την ζωή του και δεν δίνει λογαριασμό σε κανέναν, μην λέμε τα αυτονόητα..

• Like 1
Δημοσ.

οσο για το αν καποιος ειναι στρειτ η οχι, θα ηθελα να ρωτησω αν εγω ημουν στρειτ καθε φορα που ειχα σχεση με κοπελα?

γιατι αν καποιος παντρεμενος ειναι γκει αν πλαγιασει με αλλους αντρες, εγω ειμαι στρειτ αν πλαγιασω με γυναικες?

Γιατί είσαι τόσο συγχυσμένος, δεν το καταλαβαίνω.

Γιατί μπερδεύεις το φαίνεσθαι με το είναι;

Είναι πολύ απλό και ξεκάθαρο. Γουστάρεις άντρες κατά βάθος, παρόλο που πας με γυναίκες, με τις οποίες δε σου βγαίνει; Είσαι gay.

Δημοσ.

Γιατί μπερδεύεσαι? Είναι πολύ απλά τα πράγματα. Αυτός που του αρέσουν οι γυναίκες και πηγαίνει μόνο με γυναίκες είναι στρειτ. Αυτός που πηγαίνει με άτομα του ίδιου φύλο είναι γκει. Αυτοί που πηγαίνουν και με τα δύο είναι bi ή όπως αλλιώς θέλουν να λέγονται

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...