Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και δεν είναι ρατσιστικό απέναντι στους θηλυκούς ομοφυλόφιλους που έβαλαν μόνο άντρες;

στερεοτυπικο και μαρκετιστικο. οι λεσβιες όμως δεν είναι τυπικα hardcore χρηστριες εξυπνοκινητων. το συγκεκριμενο ζευγαρι νομιζω συνοψιζει τελεια το λελε ονειρο του instagramable ζευγαριού που μετακινειται με ΜΜΜ ενώ τα κινητα τους κοστιζουν μαλλον οσο ένα φτηνο αυτοκινητο (εγω να σου βαλω x2 το base model του ip7, βρίσκεις νομιζω αρκετα συμπαθητικα αυτοκίνητα σε αυτά τα λεφτα, μεταχειρισμένα βεβαια, αλλα και παλι), σιγουρα ζουν στα προαστια και σιγουρα είναι απλοι και πολύ κοντα στο μεσο ορο. Τους φανταζομαι με λαμπραντορ και μπαρμπικιου τις κυριακες με τους φιλους τους που είναι ολοι εξ ισου στερεοτυπα.

Αχ.

Προτιμω αισθητικα τα μοντελα στις sample εικονες του iphone 7, αν και αυτά μου θυμιζουν ανακυκλωμενη εναλλακτικιλα, παλι παραγωγο λελε βουρκου. Χμ. Σιγουρα αισθητικα πιο κοντα σε φεμινες και λεσβιες. Δε νομιζω ότι είναι στην απ εξω. Δοξα γενικα σε ολην την καμπανια, παρα πολλη ερευνα βλεπω.

Που μας επιστρεφει στην κυρια προβληματικη που εντοπίζω σε ο,τι αφορα τον αγωνα της ΛΟΑΤΚΙ+. Για εμενα το ζητουμενο είναι κουιρ απελευθερωση, όχι αφομοιωση/ενσωματωση σε συμβατικα κουτακια. Δηλαδη ενοχλούμαι απο την ομοκανονικοτητα που σε τιποτα δε διαφερει απο την ομοκανονικοτητα και αναπαραγει τα ιδια καταπιεστικα μοτίβα.

Νομιζω είμαι γνησια τρελ

Και δεν είναι ρατσιστικό απέναντι στους θηλυκούς ομοφυλόφιλους που έβαλαν μόνο άντρες;

επισης, γιατι όχι στις θηλυκες? παλι προταξη ματσιλας της αιλυννικης. triggered

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν ξέρω τί είναι γραμματικά σωστό.

θηλυκές ομοφυλόφιλες, θηλυκές ομοφυλόφιλους, θηλυκούς ομοφυλόφιλους.

Λέμε για παράδειγμα "θηλυκές γάτες" αλλά λέμε και "θηλυκούς λύκους".

Δημοσ.

Δεν ξέρω τί είναι γραμματικά σωστό.

θηλυκές ομοφυλόφιλες, θηλυκές ομοφυλόφιλους, θηλυκούς ομοφυλόφιλους.

Λέμε για παράδειγμα "θηλυκές γάτες" αλλά λέμε και "θηλυκούς λύκους".

Η γατα είναι ουσιαστικο γενους θηλυκου, και ο λυκος γενους αρσενικου ουσιαστικο.

Για ανθρώπους επειδή η γλωσσα φυλοκαθοριζει είναι καπως παραδοξο να βαζουμε το φυλο σε εξτρα προσδιορισμο και το σηματοδοτούμε μεσω της κατάληξης. Δε μου αρεσουν τα αιλυννικα ωρες ωρες.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εμένα πάντως όλο αυτό το πετάμε και ένα gay ζευγάρι για την αποδοχή μου φύγε 1995 τέτοια εποχή...

Κακώς σου έφυγε.

Η ορατότητα της γκέι συντροφικότητας είναι μαζικά για τον πούτσο καβάλα παγκοσμίως.

Underrepresentation,στερεοτυπική απόδοση,διακριτική αποσιώπηση και ομοφοβάρα του έλεους σπέρνουν διεθνώς στο παλιοκενωνία για το ζήτημα.Θέλει συνεχή,επισταμένη κ εξαντλητική πρόκληση της παπατζο-ετεροκανονικότητας μέχρι τελικής πτώσεως σε άπαντα τα επίπεδα κ όλο το φάσμα των κοινωνιών του πλανήτη.Μόνο και έτσι παίζει να επιτευτεί σε παγκόσμιο επίπεδο κοινωνική κανονικοποίηση της ομόφυλης συντροφικότητας ( πάντα με guarded βλέμμα εναντίον της LGBT+ αφομοίωσης κ σε κάτι αιώνες από τώρα στο καλύτερο σενάριο btw).

Οπότε καλό είναι να σου ξανάρθει φίλος.Ιδανικά προχθές.

Επεξ/σία από Τοξοβόλος___U__K
Δημοσ.

Κακώς σου έφυγε.

Η ορατότητα της γκέι συντροφικότητας είναι μαζικά για τον πούτσο καβάλα παγκοσμίως.

Underrepresentation,στερεοτυπική απόδοση,διακριτική αποσιώπηση και ομοφοβάρα του έλεους σπέρνουν διεθνώς στο παλιοκενωνία για το ζήτημα.Θέλει συνεχή,επισταμένη κ εξαντλητική πρόκληση της παπατζο-ετεροκανονικότητας μέχρι τελικής πτώσεως σε άπαντα τα επίπεδα κ όλο το φάσμα των κοινωνιών του πλανήτη.Μόνο και έτσι παίζει να επιτευτεί σε παγκόσμιο επίπεδο κοινωνική κανονικοποίηση της ομόφυλης συντροφικότητας ( πάντα με guarded βλέμμα εναντίον της LGBT+ αφομοίωσης κ σε κάτι αιώνες από τώρα στο καλύτερο σενάριο btw).

Οπότε καλό είναι να σου ξανάρθει φίλος.Ιδανικά προχθές.

σου αρέσει να βλέπεις παντού εχθρούς, δεν δικαιολογείται αλλιώς...

τι είπα, γιατί το είπα και που το έφτασες...

υγ: και επιμένω να μην έχω την σκασίλα αν σε κάποιο κλιπ θα έχει και κάποιον gay...

• Like 1
Δημοσ.

σου αρέσει να βλέπεις παντού εχθρούς, δεν δικαιολογείται αλλιώς...

τι είπα, γιατί το είπα και που το έφτασες...

υγ: και επιμένω να μην έχω την σκασίλα αν σε κάποιο κλιπ θα έχει και κάποιον gay...

ε απλα δε σε πληγει καπου ουτε είναι δικη σου διεκδικηση για ορατοτητα, οποτε δεν είναι κατι παραξενο να μη σε αφορα η εκπροσωπηση.

σκληρη ρητορικη του τοξο, εσυ όμως με μεγαλη ευκολια γειωνεις και αφοριζεις δυσκολιες που δεν εχεις βιωσει.

μοκο καλυτερα

Δημοσ.

ε απλα δε σε πληγει καπου ουτε είναι δικη σου διεκδικηση για ορατοτητα, οποτε δεν είναι κατι παραξενο να μη σε αφορα η εκπροσωπηση.

σκληρη ρητορικη του τοξο, εσυ όμως με μεγαλη ευκολια γειωνεις και αφοριζεις δυσκολιες που δεν εχεις βιωσει.

μοκο καλυτερα

Φίλε μου ποτέ δεν θα υποστηρίξω ένα gay bigbrother, για να νιώσεις εσύ ορατός και δικαιωμένος... Εγώ νιώθω ορατός και δικαιωμένος με τον τρόπο ζωής μου γιατί κατάφερα να με βλέπουν σαν ένα ολοκληρωμένο άτομο με δικαιώματα και όχι σαν έναν gay που σκούζει με το παραμικρό και σαν κακομαθημένο...

ΥΓ: Το μόκο και τις δυσκολίες δεν θα το σχολιάσω...

Δημοσ.

Φίλε μου ποτέ δεν θα υποστηρίξω ένα gay bigbrother, για να νιώσεις εσύ ορατός και δικαιωμένος... Εγώ νιώθω ορατός και δικαιωμένος με τον τρόπο ζωής μου γιατί κατάφερα να με βλέπουν σαν ένα ολοκληρωμένο άτομο με δικαιώματα και όχι σαν έναν gay που σκούζει με το παραμικρό και σαν κακομαθημένο...

ΥΓ: Το μόκο και τις δυσκολίες δεν θα το σχολιάσω...

πως κατάφερες εσυ μεμονωμένα να σε βλεπουν εσενα μεμονωμένα ως ολοκληρωμενο ατομο με δικαιώματα και γιατι ενας υποτιθέμενος παικτης ριαλιτι δε δικαιούται αντιμετωπισης ολοκληρωμενου ανθρωπου με δικαιώματα?

Αντι να σχολιαζεις με την ατακα "δε θα το σχολιασω" καλυτερα να προσεξεις διολου τυχαια επιλογή ρητορικης που θα σχολιασω, μαλλον γιατι σκουζω, μαλλον επειδή είμαι ενας γκει κακομαθημένος και επειδή η ορατοτητα είναι μικρο ζητημα.

Δημοσ.

πως κατάφερες εσυ μεμονωμένα να σε βλεπουν εσενα μεμονωμένα ως ολοκληρωμενο ατομο με δικαιώματα και γιατι ενας υποτιθέμενος παικτης ριαλιτι δε δικαιούται αντιμετωπισης ολοκληρωμενου ανθρωπου με δικαιώματα?

Αντι να σχολιαζεις με την ατακα "δε θα το σχολιασω" καλυτερα να προσεξεις διολου τυχαια επιλογή ρητορικης που θα σχολιασω, μαλλον γιατι σκουζω, μαλλον επειδή είμαι ενας γκει κακομαθημένος και επειδή η ορατοτητα είναι μικρο ζητημα.

Δεν είμαι ο μόνος gay, που είναι ευτυχισμένος με την ζωή του... και ξέρεις εεεε δεν το κρύβω, το ξέρουν όλοι, γονείς, φίλοι κλπ...

Κανένας δεν σου φταίει αν η ζωή σου είναι σκατά, μόνο εσύ! Η εύκολη λύση είναι να το ρίξουμε στους άλλους, η δύσκολη είναι να παλέψουμε και να την κάνουμε καλύτερη... Όταν σταματήσει να σε ενοχλεί το gayλίκη σου, που γιαυτό θέλεις ορατότητα δηλαδή αποδοχή, τότε θα σταματήσει να σε ενοχλεί και η οποιαδήποτε αντιμετώπιση από τους άλλους...

ΥΓ: Δεν εννοούσα gay παίχτη στον bigbrother... Αναφερόμουν στην ψυχολογία της κλειδαρότρυπας...

Δημοσ.

3d3.jpg

Oh it's much more than that! :D Έλεγα να ανοίξω θέμα για το συγκεκριμένο, αλλά με τα όσα έχω δει τελευταία εδώ, ερμ, όχι. :D

Δημοσ.

Δεν είμαι ο μόνος gay, που είναι ευτυχισμένος με την ζωή του... και ξέρεις εεεε δεν το κρύβω, το ξέρουν όλοι, γονείς, φίλοι κλπ...

Κανένας δεν σου φταίει αν η ζωή σου είναι σκατά, μόνο εσύ! Η εύκολη λύση είναι να το ρίξουμε στους άλλους, η δύσκολη είναι να παλέψουμε και να την κάνουμε καλύτερη... Όταν σταματήσει να σε ενοχλεί το gayλίκη σου, που γιαυτό θέλεις ορατότητα δηλαδή αποδοχή, τότε θα σταματήσει να σε ενοχλεί και η οποιαδήποτε αντιμετώπιση από τους άλλους...

ΥΓ: Δεν εννοούσα gay παίχτη στον bigbrother... Αναφερόμουν στην ψυχολογία της κλειδαρότρυπας...

μανη σου δινεις πονο για ασχετα θεματα και γενικεύεις

σου φαινεται να με ενοχλεί το γκειλικι μου? το μονο που με ενοχλεί είναι ότι δεν αφηνω ένα trail από ουρανιο τοξο και γκλιτερ.

Τωρα οι γενικότητες του στυλ αν η ζωη είναι σκατα εσυ εχεις την ευθυνη, εσυ φταις που δεν εισαι κανονικος εμμεσως πλην σαφως, δηλαδης, μου κανουν μεγαλες λελε μπουρδες. Υποθετω οσες αδερφες εχουν δεχτει ομοφοβικες επιθεσεις οποιασδηποτε μορφης, οσες εχουν αυτοκτονησει επισης, οσες τολμησαν να μη σιωπησουν και να μη θελουν να εχουν μια χαμηλων τονων εμφανιση, ζωη η οτιδήποτε, ότι φταινε και βασικα πηγαιναν γυρεύοντας. Το θρασος ατελειωτο και ιστοριες κακοποιήσεων με τη σεσουλα. Στα γουναράδικα, φιλες, γδερνουμε από σημερ και την αγνοια σας και την αναισθησια σας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...